61 Szép pillangó tetoválás minták és elhelyezési ötletek

A pillangók nagyon népszerű tetováló minták a nők számára. Ennek számos oka van, beleértve a szépségüket, és hogy az átalakulás, a szeretet és a nőiesség szimbólumai. Ha ez nem lenne elég, a pillangós tetoválások bárki számára lenyűgözőnek tűnnek, és sokféle szín és minta közül lehet választani. Tehát van egy pillangó tetoválás, amely mindenkinek megfelel. Hogy inspirációt adjunk a következő tetováláshoz, 61 pillangómintát találtunk nőknek. Nézd meg! Pillangó tetoválásokat talál élénk színekkel, virágmintákkal és egyebekkel.

1. Finom és színes pillangó tetoválás

Ezzel a gyönyörű pillangóval szeretnénk kezdeni. A pillangó a bordákra van tetoválva, világos és finom vonalakkal, lenyűgöző rózsaszín árnyalattal. Ez egy csodálatos testművészet, és valami hasonló mindenkinek megfelel. Bármilyen színpalettával újrateremtheti, de próbáljon megtartani hasonló dizájnt egy elegáns és kecses pillangóért.

Finom és színes pillangó tetoválás

Forrás: @nastyafox

2. Pillangó rózsaszárnyakkal

Amikor pillangó tetoválást választ, mehet valami reális, vagy megpróbálhat valami egyedit. Íme egy remek példa egy pillangóra, amely kreatív dizájnt használ. Ez a test és a szárnyak olyanok, mint egy igazi pillangó, de virágmintás a szárnyakon. Vannak rózsák, levelek és még sok más. Próbáljon ki egy ilyen elegáns pillangót, vagy hozzon létre saját egyedi dizájnt.

Pillangó tetoválás rózsaszárnyakkal

Forrás: @lucasmilk

3. Edgy Hand Tattoo Ötlet

A kézi tetoválások élénkek és divatosak, és egy fantasztikus pillangótervet mutatunk be. Ezt a pillangót a kéz hátán tetoválták, és gyönyörű mintája van a szárnyakon. Úgy néz ki, mint egy Fecskefarkú pillangó, de bármilyen fajtát választhat. Ez egy merész dizájn, amely tökéletes azok számára, akik tetoválást szeretnének.

Élénk kéz pillangó tetoválás ötlet

Forrás: @renan.sampaio

4. Két pillangó

Egy pillangó helyett miért nem próbálkozik kettővel ?! Itt van egy szép tetoválás, amely két pillangót tartalmaz. Mindkettőnek ugyanolyan lila szárnya van, és az egyik kicsit kisebb, mint a másik. Az ilyen tetoválás nagyszerű azok számára, akik szeretik a pillangókat. Több pillangó más dolgokat is képviselhet, például a családtagokat. Esetleg legyen egy pillangó a család minden tagja számára, vagy valami értelmes.

Két pillangó tetoválás tervezés

Forrás: @americandebbie

5. Gyönyörű pillangókaros tetoválás

Ezután van egy másik pillangó mintás szárnyakkal. Ez nagy és elegáns szárnyakat tartalmaz, amelyeket virágok és más botanikai minták díszítenek. Ez egy szép tetoválás, amely újrateremthető, vagy kiválaszthatja saját egyedi szárnyait. Egy ilyen pillangó mindenkinek megfelel, és tetoválható a karra, mint a kép, vagy más helyeken is kipróbálhatja. Egy kisebb változat a bokán vagy a csuklón csodálatosnak tűnik.

Gyönyörű pillangó karos tetoválás

Forrás: @lucasmilk

6. Virágos pillangó

A virágok és a pillangók egyaránt nagyon népszerű tetoválási minták. A következő tetoválás, amelyet meg kell mutatnunk, a kettőt ötvözi! Itt van egy pillangó, ahol az egyik szárny reális, a másik gyönyörű virágmintával rendelkezik. Szeretjük ezt a tetoválást, mert a virágos szárny egyedi és gyönyörű. Bármilyen virágot használhat a szárnyhoz, és még színt is adhat hozzá.

Virágos pillangó tetoválás tervezés

Forrás: @renan.sampaio

7. Pillangó és Hold

A következő tetoválási ötletünk egy pillangót és egy holdat tartalmaz. A pillangó szimbolizálja az átalakulást, a hold pedig a kreativitást és a növekedést. Tehát a két terv nemcsak csodálatosnak tűnik együtt, hanem erősítő jelentéssel is bír. Egy ilyen tetoválás tökéletes azoknak, akik szeretik a természetet, vagy egy csinos testrajzot szeretnének, pozitív üzenettel.

Pillangó és Hold tetoválás tervezés

Forrás: @renan.sampaio

8. Aranyos boka tetoválás

Aranyos tetoválást keresel? Akkor ez neked szól! Itt van egy pillangó boka tetoválás. Klasszikus pillangó dizájnnal rendelkezik, és fekete tintával tetoválták. Mivel a pillangó a bokáján van, el lehet takarni vagy megmutatni, ami remekül alkalmas arra, aki finom tetoválást szeretne. Próbáljon ki egy ilyen tetoválást, vagy válasszon egy élénk színű pillangót.

Aranyos boka pillangó tetoválás

Forrás: @renan.sampaio

9. Művészi akvarell pillangó

Ha színes pillangó tetoválást keres, akkor meg kell néznie a következő ötletünket. Itt van egy akvarell pillangó tetoválás. Fél pillangó, mintha repülne, és gyönyörű élénk színekkel rendelkezik, beleértve a pirosat is. Az akvarell technika tökéletesen kiegészíti ezt a dizájnt, és úgy fest, mint egy művész illusztrációja. Hasonló pillangót bármilyen színnel létrehozhat, és választhat egy teljes pillangótervet is.

Nagy és művészi akvarell pillangó tetoválás

Forrás: @dopeindulgence

10. Pillangó Sternum Tattoo

A szegycsont tetoválás olyan népszerű lett, és látjuk, miért, ezek a tetoválások szuper stílusosak! A következő kialakítás egy gyönyörű pillangót tartalmaz, amelyet a szegycsontra tetováltak. Nagy pillangó, hold és virágok jellemzik. Ez egy egyedi és divatos body art darab, amely bárki számára gyönyörű lesz. Próbáljon hasonló kialakítást, vagy válasszon másik pillangótervet, bármely pillangó csodálatos lesz.

Pillangó Sternum Tetoválás

Forrás: @lisablacksails