61 Zapanjujuće frizure do pola, dolje dolje

51. Zapanjujući High Half Ponytail

Zatim vam predstavljamo trendi i lijepu frizuru. Ovdje imamo poluvisoki rep do neba s prekrasnim uvojcima. Vrlo visoki repovi poput ovog toliko su elegantni i postali su must-have zbog poznatih osoba poput Ariane Grande. Volimo ovu ideju za kosu jer je to drugačiji pogled na rep i dobivate najbolje iz oba svijeta. Možete imati nebeski izgled, ali i imati kosu raspuštenu i kovrčavu. Ovo bi bila izvrsna frizura za maturu, vjenčanja i druge posebne događaje.

Zapanjujući visoki polukonjski rep

Izvor: @carmentasovac.hair_

52. Slatka Half Up lepinja

Ne samo repovi i pletenice mogu se upotrijebiti za stil upola. Također možete koristiti punđu, baš poput ove slatke frizure. Ovdje imamo pola punđe, a ostatak kose ostaje labav. Kao što vidite, punđa izgleda tako elegantno i lijepo. Ovo je stil koji se lako nosi i može se glamurirati prema gore ili dolje kako bi odgovarao svakom događaju od posla do vjenčanja. Ovako možete ostati jednostavni i elegantni ili dodati pribor za hrabriju frizuru.

Slatka Half Up lepinja

Izvor: @natalieannehair

53. Lijepa polovica s modernim dodacima

Zatim imamo još jedan prilagođeni izgled koji vam možemo pokazati. Ovoga puta kosa je oblikovana u mekanu i elegantnu do pola podignutu kosu, a završena je sjajnim kopčama. Volimo ovaj izgled jer je to zadivljujuća i klasična frizura koja je dala modernu i trendi prednost. To je prekrasan stil i možete ga ponovno stvoriti sa sličnim isječcima ili možete koristiti dizajn isječaka po svom izboru.

Prekrasan stil na pola s modernim dodacima

Izvor: @kasia_fortuna

54. Dopola, dolje dolje kosa s Boho Vibrom

Volite frizure s boemskim ugođajem? Ako je tako, morate pogledati sljedeću ideju. Ovdje imamo dugu i plavu kosu s dvije bočne pletenice koje joj daju izgled napola. Pletenice i valovi na plaži tako su zadivljujuća kombinacija. Ovu frizuru možete ponovno stvoriti sa ili bez dodatka. Možda pokušajte upotrijebiti zanatsko perje ili sjaj u ovakvom stilu za ljetni festivalski izgled.

Dopola, dolje kosa s Boho Vibrom

Izvor: @peinartelook

55. Jednostavna i zapanjujuća frizura do pola

Ponekad je manje više i to je tako s ovakvim frizurama. Ovaj stil na pola je tako jednostavan i zapanjujući. To je samo pola omota oko repa. Ovakva kosa izgleda bez napora lijepa i svestrana je pa se može nositi za svaku priliku, od neobaveznog dana do svečanog događaja. Savjete o tome kako je ovaj izgled nastao možete pronaći na donjoj stranici, a na internetu će biti i vodiča.

Jednostavna i zapanjujuća frizura za pola života

Izvor: @blohaute

56. Pleteni Half Up stil s živahnim priborom

Ova sljedeća ideja je tako slatka i lijepa. Za ovaj izgled kosa je razdijeljena na pola. Gornji dio kose pleten je, a ostatak je stavljen u rep s jarkim priborom. Kao što vidite, to je zabavan i hrabar stil. Možete ovo ponovno stvoriti ili isprobati samo polurepi rep bez pletenica. Slični dodaci za kosu dostupni su na internetu.

Half Up stil ispleten s živopisnim priborom

Izvor: @michaelgrayhair

57. Elegantna polu -zemička

Zatim imamo elegantnu ideju za kosu koju ćemo vam pokazati. Stil ima mekanu i lijepu polupundžu s volumenom u gornjem dijelu kose, dok je labavi dio kose kovrčav. To je prekrasna frizura i možete ponovno stvoriti ovaj svečani izgled ili isprobati ležerniji stil s opuštenim uvojcima ili valovima.

Elegantna polu -zemička

Izvor: @davidcharleshb

58. Half Up Bubble Ponytail

Volimo ovu sljedeću frizuru, još jedna nam je od omiljenih. Ovdje imamo upola frizuru s mjehurićim repom. Repovi s mjehurićima super su stilskog izgleda, a također su i jedinstveni. Ovo je odvažna i kreativna inačica prepolovljenog repa. Ako želite sami ponovno stvoriti ovaj izgled, možete pogledati pisani vodič na donjoj stranici.

Half Up Bubble Ponytail

Izvor: @blohaute

59. High Half Up Style s mašnom

Ranije u postu podijelili smo prekrasnu frizuru s mašnom. Ako vam se svidjela ta ideja, morate vidjeti i ovu. Ovdje imamo još jedno poboljšanje s lijepim priborom za mašnu. Kosa je oblikovana u visoki polu poni, a završena je crnom mašnom i opuštenim uvojcima. To je takva izjava koja daje stilsku ideju. Ovakve mašne možete kupiti na mreži u bilo kojoj boji pa postoji verzija ove frizure koja odgovara svima.

High Half Up Style s mašnom

Izvor: @natalieannehair

60. Frizura s više pletenica

Zatim imamo još jednu frizuru s više pletenica. Ovaj put kosa ima upola podignuti rep s tri pletenice, a tu su i dvije male i labave pletenice s ribljim repom. Više pletenica i stil stvaraju tako moderan i oštar izgled. Možete ovo ponovno stvoriti ili dodati još više pletenica ili dodati drugi drugačiji stil pletenice. U svakom slučaju, vaša kosa će se isticati iz gomile!

Frizura s više pletenica

Izvor: @b.u.osnovano

61. Trendy Sky High Half Ponytail

Ako volite nebeske repove, morate pogledati ovaj sljedeći izgled. Ovdje imamo još jedan half up stil s vrlo visokim repom. Mali rep stvoren je visoko na glavi, a ostatak kose oblikovan je labavim uvojcima. To je tako glamurozna frizura i bit će savršena za noćni provod ili zabavu.

Trendy Sky High Half Ponytail

Izvor: @agusguerreiro_