63 Aranyos legjobb barát tetoválás neked és a BFF -nek

51. Egyező virágos tetoválási ötlet

Mint a megfelelő virág tetoválás ötletek? Akkor nézze meg ezt a kialakítást. Ez a kettő úgy döntött, hogy gyönyörű illő orchidea tetoválásokat készít. Amint látja, ez egy csinos body art, és mindenkinek megfelel. Ezt újra létrehozhatja, vagy kipróbálhat egy másik színű orchideát. Az orchidea a harmónia, a remény és még sok más szimbóluma lehet, tehát pozitív üzenete is van.

Megfelelő virágos tetoválási ötlet

Forrás: @laystattoo

52. Vicces Taco tetoválások

A következő tetoválás, amit meg kell mutatnunk, tökéletes a legjobb barátoknak, akik szeretnek nevetni. Itt van egy egyedi taco tetoválásunk. A taco felére van osztva, és az egyik felét tetoválják minden személyre. Mindegyik dizájnon van egy üzenet, amely a „Taco About Awesome” feliratot tartalmazza. Ez egy szórakoztató és hűvös tetoválás, nagyszerű azok számára, akik szeretik a tacókat is.

Vicces Taco Tetoválások

Forrás: @theatmosphereabroad

53. A végtelenségig és azon túl

A Toy Story a barátság fontosságáról szól, ezért fontolja meg az ilyen tetoválást. Ez a dizájn tartalmazza az „A végtelenségig és azon túl” című film idézetét. Az idézet fele az egyik személyre, a másik fele a másikra van tetoválva. Ez egy aranyos tetoválás, amely ünnepli a barátságodat és a fantasztikus Toy Story filmet.

A végtelenbe és tovább

Forrás: @dayaksdelvalle

54. Aranyos illő elefántok

Ezután van egy másik aranyos tetoválásunk. Ez egy imádnivaló elefánt vörös szerelmes szívvel. Az elefánttetoválások tökéletesek a barátok számára, mert csinosak, mindenkinek megfelelnek, és mert olyan dolgokat szimbolizálnak, mint a hűség, az erő és még sok más. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy másik elefántmintát.

Aranyos illő elefántok

Forrás: @jorgemcarvalho

55. No Matter What, No Matter Where

Ha szereted az értelmes idézeteket, akkor ez a következő tetoválás az Ön számára. Itt van egy idézet, amely így szól: „mindegy, bárhol”. Az idézet fele az egyik személyre, a másik fele a másikra van tetoválva. Ez egy gyönyörű idézet, amely azt mutatja, hogy mindenben ott lesztek egymásért.

Nem számít, mit, nem számít, hol

Forrás: @sír_piszok

56. Geometriai szívtervezés

Mint a szívtetoválás, de divatos és vagány dizájnt szeretne? Ha igen, akkor ez a tetoválásötlet tökéletes lehet az Ön számára. Ez a kettő úgy döntött, hogy a hozzá illő mintát tetoválja a csuklóján. A design stílusos geometriai mintázatú szívet tartalmaz. Szeretjük a geometriai kialakítást, és mindenkinek megfelel.

Geometriai szív tetoválás tervezés

Forrás: @7grzechow.tattoo

57. Egyező pillangó tetoválások

A pillangók nemcsak személyesen nézhetők meg, hanem tetoválásként is csodálatosak. Ne csak a szavunkat fogadja el, nézze meg ezt a következő ötletet. Itt két pillangónk van, és egy -egy tetovált személy. Választhat pillangót bármilyen színben és bármilyen mintával a szárnyakon. Ez egy szép tetoválás ötlet, és tökéletes a barátok számára.

Megfelelő pillangó tetoválások

Forrás: @bishop_hines357

58. Egyszarvú tetoválások

Az unikornis tetoválások rendkívül népszerűvé váltak, és ilyen aranyos mintákkal látjuk, miért! Két ember úgy döntött, hogy egy unikornist tetovál a csuklójára. Az egyiknek kék haja van, a másiknak rózsaszín. Ezek aranyos és szép minták. Ezeket újra létrehozhatja, vagy különböző hajszíneket próbálhat ki.

Egyszarvú Tetoválások

Forrás: @jane_tattoo_southampton

59. Hold, Nap és csillagok

Korábban a bejegyzésben megosztottunk egy hold és nap tetoválás ötletet. Ha ezt szerette, akkor ezek a tetoválások is tetszeni fognak. Itt három ember van, kis nap, csillag és hold tervezéssel. Ez olyan stílusos ötlet. Ismételje meg az egyszerű fekete tinta kialakítását, vagy adjon hozzá színt egy merészebb testrajzhoz.

Hold, Nap és csillagok

Forrás: @toto_d.great

60. Egyező koi hal tetoválás

Egyedi tetoválási ötletet keres? Akkor nézd meg ezt. Ez a kettő elegáns fekete hal designnal rendelkezik. A tetoválások megegyeznek, és ugyanazon a helyen tetoválják őket. A hal különböző dolgokat szimbolizálhat, de néhány közös jelentés a bátorság és a hit. Próbáljon ehhez hasonló tetoválást, vagy más típusú halat.

Egyező Koi hal tetoválások

Forrás: @nastyafox

61. Egy csokor virág

Ez a következő tetoválás tökéletes három nővér vagy három legjobb barát számára. Ezek a hölgyek tetováltattak egy csokor virágot, amelyen egy darab harangvirág, levendula és búza látható.

Megfelelő virágtetoválások a BFF -ekhez

Forrás: @solovyovatattooer

62. Szép virágos tetoválások

Ezután mutatunk egy újabb virágos tetoválási ötletet. Ezek a tetoválások megegyeznek, és szép rózsaszín virágmintával rendelkeznek. Ez ismét ugyanazon a személyen van, de úgy gondoljuk, hogy minden baráton egy tetoválás pompásan nézne ki. Hozd létre a rózsaszín megjelenést, vagy próbálj ki más színű virágot.

Szép virágos tetoválások

Forrás: @pissaro_tattoo

63. Egyező levelek

Szereti az egyedi és stílusos tetoválásokat? Ha igen, akkor ez lehet az, amit keresett. Itt két illő botanikai tetoválás található. Minden ember vállára tetovált egy nagy levelet. Ez egy szokatlan kivitel, és nem csak illik mindkettőjükhöz, de egyéni tetoválásként is jól néz ki.

Egyező levelek tetoválás design

Forrás: @renan.sampaio

Reméljük, megtalálta a tökéletes legjobb barát tetoválásokat Önnek és a BFF -nek!