63 csodálatos álomfogó tetováló ötlet

51. Álomfogó zsebórákkal

Ez a következő tetoválás egyedi és lenyűgöző. Tehát itt van egy nagy kialakításunk, amely lefedi a comb és a láb egy részét. A tetováláson nagy álomfogó látható, két zsebórával a klasszikus hevederek helyett. Az órák felett nevek is vannak. Ez egy gyönyörű ötlet, és az órák sok személyes eseményt képviselhetnek gyermekeik születésétől házasságkötésükig. Szeretjük ezt az ötletet.

Álomfogó zsebórákkal

Forrás: @raccoon.tattoo.art

52. Álomfogó Disney témával

Ön Disney rajongó? Ha igen, akkor ez a tetoválás az Ön számára. Ennek az álomfogónak Disney témája van. Tehát láthatja a Cheshire macskát és egy apró Miki egérfejet. Ez egy nagyon jó ötlet, és aranyos és furcsa tetoválást hoz létre. Létrehozhatja ezt, vagy hozzáadhat további Disney karaktereket. Láthattunk néhány olyan ikonikus tárgyat, mint az üvegpapucs, amelyet lógó álomfogó varázsként használnak.

Álomfogó Disney témával

Forrás: @poppy__tattoos

53. Egyedi álomfogó iránytűvel

Ezután van egy másik szokatlan kialakításunk. Ezúttal egy álomfogó van iránytűvel a közepén. Ez egy nagyon jó és egyedi ötlet. Valami ilyesmi tökéletes azoknak, akik utaznak, vagy bárkinek, aki egy kicsit más álomfogót szeretne. Egy ilyen tetoválás nagyobb vagy kisebb lehet, és bárhol elhelyezhető a testen.

Egyedi álomfogó iránytűvel

Forrás: @szapor_

54. Szép szív alakú háttetoválás

Szeretjük ezt a következő tetováló ötletet. Itt van egy álomfogó tetoválás a hátunkon. Az álomfogó szív alakú kerettel rendelkezik, virágokkal, tollakkal és gyöngyökkel díszített. Ez egy nagyon szép ötlet, és a különböző formájú keret lenyűgözőnek tűnik. Ez egy másik tetoválás, amelyet a test más területeire is fel lehet helyezni.

Szép szív alakú háttetoválás

Forrás: @sagittarius_tattoohk

55. Mandala álomfogó

Ez a következő tetoválás a kedvenceink egyike! A tetoválás nagy hátsó darab, és heveder helyett az álomfogó mandala mintával rendelkezik. Van egy kisebb mintás rész is, amely a közepén lévő gyöngyöt ábrázolja. Ez egy nagyon szokatlan és feltűnő darab. Létrehozhatja ezt, vagy használhat különböző mintákat.

Mandala Álomfogó Hát Tetoválás

Forrás: @benetpeachtattoo

56. Álomfogó trópusi jelenettel

Szereted a strandot? Ha igen, akkor meg kell vizsgálnia ezt a kialakítást. Itt van egy álomfogó, amelyet a karra helyeznek. A klasszikus hevederek helyett ennek az álomfogónak egy trópusi jelenet van a közepén. Ez egy fantasztikus ötlet, és nagyszerű emlékeztető minden vakációra, amelyen részt vett. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy helyezzen bármelyik jelenetet a középpontba.

Álomfogó trópusi jelenettel

Forrás: @poncelas_gus

57. Nap és Hold tetoválásötlet

A következő tetoválás csinos, merész és finom. Ehhez van egy álomfogó tetoválásunk a karon. A keret kék félholddal rendelkezik, míg a belsejében napfény képviseli a hálót. Vannak kék és rózsaszín lógó tollak is. Mindent szeretünk ebben a gyönyörű akvarelltől a nap- és holdművészetig. Ez egy lenyűgöző tetoválás!

Nap és Hold tetoválásötlet

Forrás: @siren_ink

58. Lotus és Dream Catcher Design

Ezután van egy csinos és stílusos változatunk egy álomfogóról. Ez a tetoválás klasszikus álomfogó dizájnt tartalmaz, de a felső részen van egy kis mintás lótusz. A hozzáadott lótusz nagyon aranyos és csinos. Ismételje meg ezt, vagy adjon hozzá egy reálisabb lótuszt, esetleg lenyűgözőnek tűnő akvarellrel.

Lotus és Dream Catcher Design

Forrás: @lakatos_tetoválás

59. Nagy láb tetoválás

A bejegyzés elején egy nagy lábtetoválást mutattunk be. Ha tetszett az ötlet, akkor nézd meg ezt is. Ez egy nagy álomfogót tartalmaz bonyolult hevederekkel. A keret alsó részét virágok borítják. Ez egy szép és lenyűgöző műalkotás, és mindenki számára csodálatos lesz. Természetesen kipróbálhat egy kisebb verziót is.

Nagy láb tetoválás

Forrás: @reallocdogg

60. A fül mögött tetoválás

Nagyon aranyos ez a következő tetoválás! Itt van egy kis álomfogó fele, amelyet a fül mögé helyeztek. A tetoválás kiegészül egy kis akvarellel is. Ez egy színes, de finom darab, és tökéletes azok számára, akik tetoválást szeretnének bemutatni vagy eltakarni. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy hagyja kint az akvarellet egy alacsonyabb kulcsú tetováláshoz.

Álomfogó a fül mögött tetoválás

Forrás: @atticus.warner.tattoos

61. Lenyűgöző és színes design

Imádjuk ezt a következő tetoválást! Ez a kialakítás csillogást, csinos és színes álomfogót tartalmaz. A tényleges keret félhold alakú, és egy rózsaszín drágakő található a közepén. Ez a kialakítás ragyogó tollakkal és rózsaszín virágokkal rendelkezik. Ez egy aranyos és nőies tetoválás, amely bárhol elhelyezhető a testen.

Lenyűgöző és színes design

Forrás: @zaramorguetattoo

62. Csinos álomfogó és zsebóra pillangókkal

A következő design egyedi és gyönyörű. Ehhez a megjelenéshez az álomfogó fele klasszikus kialakítású, míg a másik oldala zsebóra. A tetoválás tollakkal és lepkékkel van kiegészítve. Ez egy lenyűgöző tetoválás, és az órán töltött idő különleges eseményt jelenthet az Ön számára. Tehát ez nagyon személyes tetoválás lehet.

Szép álomfogó és zsebóra pillangókkal

Forrás: @tat2garrett

63. Életfa tervezése

Ezután van egy másik szokatlan kialakításunk. Ez egy nagy testfelépítés, és az álomfogónak inkább az életfája van, mint a klasszikus hevederének. Az életfa nagyon spirituális darab, és tökéletes azok számára, akik érdeklődnek az élet rejtelmei iránt. Ehhez bármilyen életfa tervezést használhat, és kisebbre is állítható.

Életfa tervezése

Forrás: @andrea_sailtattoo

Reméljük, inspirációt talált a következő tetováláshoz!