63 Dizajn noktiju i ideje za akrilne nokte s lijesom

31. Vibrant Pink Idea za nokte s lijesom

Jazz up svoje nokte s jarko ružičastom bojom ovako! Svi nokti obojeni su u živopisnu i jarko ružičastu boju, a dva nokta su također sjajna. To je tako zabavan i šaren izgled, daje nam Barbie vibracije. Ovakvi nokti bit će savršeni za ljeto. Nosite sličan izgled ili jednostavno upotrijebite sjajnu ružičastu boju bez sjaja.

Pink Glitter Coffin Nails

Izvor: @joannasnails

32. Elegantni nokti na lijes sa kamenčićima i sjajima

Tražite elegantan dizajn noktiju s malo sjaja? Ako je tako, ovo je savršeno za vas. Neki nokti imaju lijep francuski ombre dizajn, jedan nokat je svjetlucav, a posljednji je goli i ukrašen kamenčićima. Kao što vidite, manikura je vrlo sjajna, ali i elegantna. Ovakvi nokti bili bi savršeni za vjenčanje.

Elegantni nokti na lijes sa kamenčićima i sjajem

Izvor: @loveeffectnails

33. Lijepi nokti na lijes sa sjajem

Zatim imamo lijepu i elegantnu ideju za nokte. Za ovaj izgled dva su nokta jednostavno ružičasta, a ostali imaju bijeli ombre dizajn ili ombre sa srebrnim sjajem. Boje su prekrasne, bijeli ombre zapanjujući, a sjaj samo dodaje glamur i sjaj. To je ženstven i nježan izgled koji će odgovarati svima.

Lijepi nokti na lijes sa sjajem

Izvor: @nailsweden

34. Svjetlucavi nokti na lijes

Sljedeća ideja za nokte je još jedna sjajna. Neki nokti imaju vrlo mekan i lagan ombre, neki su svjetlucavi, a dva nokta ukrašena su kamenčićima. Nokti poput ovih savršeni su za dame koje žele svojim noktima dati glamur makeover. Ponovno stvorite cijeli izgled ili možete imati sjaj kao naglašeni nokat za suptilniji izgled.

Svjetlucavi nokti za lijes

Izvor: @emilyyafai__nailartist

35. Prilično ružičasti nokti s iskricom

Ako volite ružičaste i lijepe dizajne noktiju, morate pogledati našu sljedeću ideju. Ovdje imamo mani i većina noktiju prekrivena je ružičastim sjajem. Postoje neki jednostavno ružičasti nokti ukrašeni kamenčićima. Ovakva manikura izvrsna je za svakoga tko voli svijetle boje i obilje bljeskanja.

Prilično ružičasti nokti sa sjajem

Izvor: @emilyyafai__nailartist

36. Crni nokti na lijes sa sjajem

Izgledajte moderno u crnoj boji s dizajnom noktiju poput ovog. Svaki nokat ima drugačiji dizajn koji uključuje sjajne crne, svjetlucave crne, gole nokte s crnim vrhovima i još jedan goli nokat, ali sa svjetlucavim crnim vrhovima. Volimo kombinaciju obične i svjetlucave crne boje. Možete to ponovno stvoriti ili možete isprobati samo sjajnu ili svjetlucavu crnu boju, ovisno o tome koji izgled želite stvoriti. Možda isprobajte običnu crnu boju za svaki dan i sjajno za zabavu.

Crni nokti na lijes sa sjajem

Izvor: @amelasnailz

37. Glam Glitter Nail Design

Zatim imamo vrlo glamuroznu manikuru! Neki nokti su svjetlucavi, jedan nokat je ružičast sa kamenčićima, a zadnji čavao je boje ružičastog zlata. Ružičasti i ružičasti zlatni tonovi zadivljujuća su kombinacija, a s dodatnim sjajem i kristalima nokti su jednostavno oduševljeni. Nokti poput ovih su must have za svaku prigodu u kojoj se želite odjenuti kako biste impresionirali.

Glam Glitter Nail Design za nokte na lijes

Izvor: @amelasnailz

38. Dizajn noktiju sa kamenčićima

Sljedeća ideja za nokte je još jedna koja koristi sjaj i kamenčiće. Za ovaj izgled nokti imaju različite dizajne, uključujući ombre. Ono što volimo kod ovog mani je uzorak od rhinestona koji se koristi na jednom od noktiju. Gotovo je poput slova S, a koristi se i mnogo različitih kamenčića. To je moderan i jedinstven dizajn koji će dodati sjaj vašem izgledu.

Ombre, Rhinestones i Glitter Design za lijesove nokte

Izvor: @cheyennesnails_

39. Mat francuski Ombre nokti

Volite ombre dizajn noktiju? Ako je tako, morate vidjeti ovu sljedeću ideju. Ovdje su korištene dvije različite kombinacije ombre. Neki nokti imaju klasični i elegantni francuski ombre, a dva nokta su gola s mekim žutim ombre dizajnom. Žuta, gola i bijela tako je lijepa kombinacija boja. Ponovno stvorite cijeli izgled ili jednostavno isprobajte žuti ombre. Žuti ombre bit će savršen za ljeto.

Mat francuski ombre nokti s žutom bojom

Izvor: @solinsnaglar

40. Glitzy and Gold Cockin Nails

Naša sljedeća ideja za nokte vrlo je sjajna i prekrasna. Mnogi nokti imaju bijeli i goli ombre dizajn, a druga umjetnost noktiju koristila se za uključivanje zlatnog kroma, svjetlucavih vrhova i još mnogo toga. Zlato i kamenčići stvaraju tako luksuznu i glamuroznu manikuru. Nokti poput ovih savršeni su za zabave, a bili bi nevjerojatni i za Božić i NYE.

Glitzy and Gold Cockin Nails

Izvor: @glamour_chic_beauty