63 legjobb tavaszi körömdíszítés 2020 -ban

31. Stílusos rózsaszín és fekete virágos köröm design

Csak azért, mert tavasz van, ez nem jelenti azt, hogy nem használhat sötét színeket, például a feketét. A fekete valójában tökéletesen kiegészíti az élénk tavaszi színeket. Ezek a következő körmök szép példa. Minden köröm fekete és rózsaszín kialakítású, amely virágokat és csíkokat tartalmaz. Van egy csillogó köröm is. Mint látható, a fekete lenyűgözőnek tűnik. Próbáljon ki ilyen körmöket, vagy kísérletezzen, hogy megtalálja saját fekete és rózsaszín tavaszi dizájnját.

Stílusos rózsaszín és fekete virágos köröm design

Forrás: @badgirlnails

32. Pasztell szivárvány körmök

Szereted a pasztell körmöket? Akkor meg kell vizsgálnia a következő ötletünket. Itt pasztell szivárvány körmeink vannak. Az első köröm narancssárga és rózsaszín, az utolsó pedig világos sárga. Az összes köröm más hangokat használ, mint a kék és a lila, ami szivárványos megjelenést kölcsönöz. Ez egy nagyon divatos ötlet. Kipróbálhatja a pasztell megjelenést, vagy élénkebb árnyalatokat használhat.

Pasztell szivárvány körmök

Forrás: @nail_sunny

33. Matt virágos körömötlet

Ezután van egy élénk virágos köröm ötletünk. Minden köröm világos rózsaszín, és mindegyikük fényes virágmintával rendelkezik a hegyek közelében. Az ilyen körmök tökéletesek a tavaszra, mivel valóban kijelentik. Ez a megjelenés tökéletes lenne egy különleges alkalomra, például esküvőre. Egy ilyen kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Matt virágos körömötlet

Forrás: @ana0m

34. Rózsaszín és csillogó tavaszi körmök

Ragyogja fel megjelenését tavasszal ilyen körmökkel! A körmök világos rózsaszínűek és két kiemelő köröm van. Az egyik ékezetes köröm csillogó, a másik funky, csillogó kialakítású. Újra létrehozhatja a csillogó körömápolást körömszalaggal. Türelem és gyakorlás kell hozzá, de a végeredmény megéri!

Rózsaszín és csillogó tavaszi körmök

Forrás: @badgirlnails

35. Matt fekete körmök virágművészettel

Korábban a tavaszi körmöket mutattuk be, amelyek a fekete színt használták. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Itt van egy másik elegáns fekete manikűr, de ez élénk, virágos körömlakkot tartalmaz. A virágok gyönyörűek és az élénk színek tökéletesen illeszkednek a fekete alaphoz. Az ilyen körmök nagyszerűek azoknak a divatos hölgyeknek, akik szeretnék, hogy a körmeik kiemelkedjenek.

Matt fekete körmök virágművészettel

Forrás: @ninanailedit

36. Csíkok, csillogás és virágok

A következő ötletünk elegáns és szuper stílusos. A körmök mindegyike eltérő kialakítású. Az egyik neonnarancs, a második akvarell virágos művészettel, a másik csillogó, az utolsó körömön csíkok láthatók. Ez egy lenyűgöző design, és ez egy másik manikűr, amely tökéletes lenne, ha tavaszi esküvőn vesz részt. A megjelenés létrehozásához a következő termékeket használták: Floss Gloss Pony, OPI Don’t Pretzel My Buttons és OPI My Favourite Ornament.

Barackos virágos köröm design

Forrás: @badgirlnails

37. Aranyos tavaszi körömötlet

A következő köröm, amit meg kell mutatnunk, olyan színes és aranyos! Minden köröm különböző pasztell színű, és mindegyik gyönyörűen díszített. A megjelenés létrehozásához használt termékeket az alábbi oldalon tekintheti meg. Próbálja újra létrehozni ezeket a körmöket, vagy választhat egyet az összes szín helyett. Akárhogy is lesz, pompásan fog kinézni. Egy ilyen körömtervezés minden körömhosszon és formán remekül fog kinézni.

Aranyos tavaszi körömötlet

Forrás: @badgirlnails

38. Szép virág körmök

A virágos körömápolást nagyszerű tanulni, mert más körömtrendekkel is párosítható. Ezek a körmök nagyszerű példa. Néhány köröm virágos, az egyik csillogó, a másik arany díszítéssel rendelkezik. Ez egy aranyos kombináció, és a különböző stílusok tökéletesen néznek ki együtt. Arany díszítéseket vásárolhat online, és körömragasztóval könnyen felragaszthatók a körmére.

Szép virágszegek arany részletekkel

Forrás: @xxlovelauren

39. Pasztell rózsaszín és narancs köröm design

További két szín, amelyek csodálatosnak tűnnek együtt, a pasztell rózsaszín és a narancs. Ne csak fogadd el a szavunkat, nézd meg ezeket a körmöket. Ez a manikűr világos narancssárga és rózsaszín körmökkel rendelkezik, egy csillogó akcentussal. Könnyen újrateremthető, és minden alkalomra stílusosan fog kinézni. Kipróbálhatja az egész megjelenést, vagy csak egy színt választhat.

Pasztell rózsaszín és narancs köröm design

Forrás: @m.beauty.bar

40. Glam virágos körömötlet koporsó körmökhöz

Ezután nagyon csinos megjelenésünk van! A körmök világos rózsaszínűek, mindkét kezükön két ékezetes köröm található. Az ékezetes körmök közül kettő fehér, virágos kivitelben, a többi pedig különböző kristály kinézetű. Ez egy gyönyörű manikűr, amely tökéletes egy különleges alkalomra. Próbálja ki ezt a megjelenést, vagy próbáljon ki egy másik virágmintát.

Glam virágos körömötlet koporsó körmökhöz

Forrás: @riyathai87