63 legszebb nap és hold tetoválásötlet

51. Nap- és Holdkar Tetoválás

Ha szereted a szokatlan mintákat, akkor ezt látnod kell. Itt van egy kisebb dizájnunk, egy nagyon egyedi megjelenésű nappal és egy kisebb félholddal. A nap úgy néz ki, mint egy varázslatos virág. Csillagokat adnak hozzá a holdtervhez, és az egész tetoválást lelógó bájjal fejezik be. Ez egy egyedülálló és csodálatos tetoválás, amely tökéletes azok számára, akik imádják az egyedi tetoválásokat.

Nap és Hold kar tetováló ötlet nőknek

Forrás: @firstjing

52. Aranyos lábtetoválások

Ezt követően egy újabb aranyos body art ötletet mutatunk be nektek. Erre egy napot tetováltak a lábára közvetlenül a térd fölött, és egy hold van a másikon. Ez egy szórakoztató tetováló ötlet, és bár a tényleges tervek meglehetősen kicsik, mégis kijelentést tesznek. Hozzon létre valami hasonlót, vagy helyezzen ide bármilyen nap- és holdtervet.

Aranyos Láb Tetoválások

Forrás: @karavan_cait_tattoos

53. Csinos tetoválás csüngő bűbájokkal

Ez a következő tetoválás szép és nagyon kijelentő. Egy nagy napot és félholdat helyeztek a combra, és a tetoválás csüngő varázsaival van kiegészítve. Ez egy lenyűgöző tetoválás, és csodálatos a combján. Próbálja ki ezt a formatervezést, ha nagy és merész tetoválást szeretne, vagy próbáljon ki egy kisebb változatot is.

Csinos comb tetoválás csüngő varázsaival

Forrás: @zole_tattoo

54. Egyező tetoválások a BFF -ekhez

Ha tetoválást szeretne készíteni egy családtagjával vagy barátjával, akkor ez a kialakítás tökéletes lehet. Itt vannak a megfelelő hold- és naptetoválások. Ugyanazt a mintát tetoválták mindkét emberre ugyanazon a helyen, és a tetováláson egy egyszerű nap látható, alatta egy hold. Ez egy szép tetoválás, amely jól néz ki, és egyénileg is.

Egyező nap- és holdtetoválás a BFF -ekhez

Forrás: @jossyalburquenque_arts

55. Divatos pontváll -kialakítás

Ezután egy divatos tervezési ötletet mutatunk be Önnek. Ez a tetoválás egy napot és egy holdat tartalmaz. A Hold úgy néz ki, mint egy napfogyatkozás, mint a Nap. Mindkét kivitel stílusos pontozott mintával rendelkezik. Ez egy gyönyörű tetoválás, mindenkinek megfelel, és bárhol elhelyezhető a testen. Szeretjük ezt az egyedülálló ötletet!

Divatos Dot Tattoo Design

Forrás: @alejandra.wg

56. Nagy láb tetoválás

Szereted a comb tetoválásait? Ha igen, nézd meg ezt! Itt van egy nagy comb tetoválás, és van egy nap, félhold, virágok és lógó varázsa. Ez egy lenyűgöző és kijelentő testdarab. Ez tökéletes azok számára, akik merész és nagy tetoválást szeretnének. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy egy kisebb változatot helyezhet a karra egy fél ujjú kialakításhoz.

Comb Nap és Hold tetoválás

Forrás: @ira_shmarinova

57. Virágos Nap és Hold

Szeretjük a virágos nap- és holdterveket, és ez a következő csak lenyűgöző. Ehhez minden lábát tetováltatja a nap vagy a hold. Mindkét mintát mandala minták és virágok díszítik. Ez a nap és a hold tetoválás gyönyörű és egyedi változata. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon bármilyen virágot használni. Hozzáadhat egy csipetnyi színt is, az akvarell csodálatosnak tűnik.

Virágos Nap és Hold tetoválásminták

Forrás: @iriss_tattoo

58. Bordatetoválás

A következő ötlet merész bordatetoválást tartalmaz. Ez a kialakítás a borda nagy részét lefedi, közepén napsütéssel, oldalán félholddal. A tetoválás csüngő varázsaival van kiegészítve. Ez egy lenyűgöző és egyedi tetoválás. Szeretjük az apró részleteket és az árnyékolást. Szerintünk ez a dizájn aranyos lenne a combon is!

Nap és Hold borda tetoválás tervezés

Forrás: @chik.tattoo

59. Varázslatos Nap és Hold tervezése

Ezután van egy másik tetoválásunk, varázslatos és misztikus hangulattal. Ezúttal két kéz van, köztük nap, hold és csillag. Szinte úgy tűnik, hogy a kezek erőt merítenek ezekből az elemekből. Ez egy egyedi és aranyos tetoválás, amely bárhol elhelyezhető a testen.

Varázslatos Nap és Hold Design

Forrás: @foxx.teeth_

60. Lenyűgöző karos tetoválások

Ha tetszik a gondolat, hogy a Hold és a Nap elkülönül, akkor nézze meg ezt. Ezúttal az egyik karunkon a Hold, a másikon a Nap. Annak ellenére, hogy a tetoválások különállóak, mégis összekapcsolódnak, mivel a kar ugyanazon a részén vannak, és ugyanazokat a varázst és hasonló mintákat mutatják be. Ez lenyűgöző és divatos body art ötlet, amely mindenki számára elképesztően fog kinézni.

Külön nap- és holdkaros tetoválások

Forrás: @tonimazuranictattoo

61. Napot és Holdat tartó kezek

Ez a következő ötlet egy másik kialakítást tartalmaz, ahol a hold és a nap külön testrészeken vannak. Az egyik lábára a Nap, a másikra a Hold kerül. Vannak olyan kezek is, amelyek megfogják mindegyiket. Ez egy nagyon egyedi és merész tetoválási ötlet. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy hasonló kialakítást a lábakon, karokon vagy akár a vállán.

Kezében Hold és a Nap Design

Forrás: @szarvas

62. Minimalista Nap és Hold tervezés

Szeretjük ezt a következő tetoválást, mert minimálisnak és divatosnak tűnik. Ehhez van egy körünk, amely a Napot fekete félholddal jelöli. Mindegyiken sor is halad. Ez egy nagyon modern és éles tetoválás, de nagyon finom is. Egy ilyen kialakítás remekül fog kinézni a karon, a szegycsonton, a lábon vagy akár a tarkón.

Minimalista Nap és Hold tervezés

Forrás: @kay.tetováló

63. Aranyos hát tetoválás

Ezután van egy aranyos hát tetoválásunk. Ennek a kialakításnak a hátterében egy nagy nap, egy félhold látható. A háttérben kis csillagok is láthatók. Ez egy gyönyörű és szép tetoválás, és mindenkinek megfelel. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy kisebb verziót a hátlapon vagy bármely más testrészen.

Aranyos Nap és Hold Vissza Tetoválás

Forrás: @zaya

Reméljük, inspirálták Önt ezek a gyönyörű nap- és holdtetoválási ötletek!