63 najbolja proljetna dizajna noktiju za kopiranje u 2020

31. Moderan ružičasti i crni cvjetni dizajn noktiju

To što je proljeće, ne znači da ne možete koristiti tamne boje poput crne. Crna zapravo savršeno nadopunjuje svijetle proljetne boje. Ovi sljedeći nokti lijep su primjer. Svaki nokat ima crno -ružičasti dizajn koji uključuje cvijeće i pruge. Tu je i sjajni nokat. Kao što vidite, crna izgleda zapanjujuće. Isprobajte ovakve nokte ili eksperimentirajte kako biste pronašli svoj crno -ružičasti proljetni dizajn.

Moderan ružičasti i crni cvjetni dizajn noktiju

Izvor: @badgirlnails

32. Nokti za pastelne duge

Volite pastelne nokte? Zatim morate provjeriti našu sljedeću ideju. Ovdje imamo pastelne nokte duge. Prvi nokat je narančaste i ružičaste boje, a zadnji čavao je svijetlo žute boje. Svi nokti između koriste druge tonove poput plave i ljubičaste što stvara dugin izgled. To je tako moderna ideja. Možete isprobati pastelni izgled ili upotrijebiti življe nijanse.

Pastel Rainbow Nails

Izvor: @nail_sunny

33. Matte Floral Idea za nokte

Zatim imamo živahnu cvjetnu ideju za nokte. Svi nokti su svijetlo ružičasti, a svaki od njih ima svijetli cvjetni dizajn u blizini vrhova. Nokti poput ovih savršeni su za proljeće jer doista daju izjavu. Ovaj bi izgled bio savršen za posebnu prigodu poput vjenčanja. Ovakav dizajn odgovarat će svim duljinama i oblicima noktiju.

Ideja za mat cvjetne nokte

Izvor: @ana0m

34. Ružičasti i svjetlucavi proljetni nokti

Uljepšajte svoj izgled ovog proljeća ovakvim noktima! Nokti su svijetlo ružičasti i postoje dva naglašena nokta. Jedan naglašeni nokat sjajan je, a drugi ima funky, sjajni dizajn. Svjetlucavu umjetnost noktiju možete ponovno stvoriti trakom za nokte. Trebat će strpljenja i vježbe, ali krajnji rezultat vrijedi!

Ružičasti i svjetlucavi proljetni nokti

Izvor: @badgirlnails

35. Mat crni nokti s cvjetnom umjetnošću

Ranije smo predstavili proljetne nokte koji su koristili crnu boju. Ako vam se svidjela ta ideja, svidjet će vam se i ova. Ovdje imamo još jednu elegantnu crnu manikuru, ali ova ima jarku, cvjetnu umjetnost noktiju. Cvjetovi su lijepi, a svijetle boje savršeno pristaju crnoj podlozi. Ovakvi nokti izvrsni su za moderne dame koje žele da im se nokti istaknu.

Mat crni nokti s cvjetnom umjetnošću

Izvor: @ninanailedit

36. Pruge, svjetlucanje i cvijeće

Naša sljedeća ideja je elegantna i super stilska. Svi nokti imaju drugačiji dizajn. Jedna je neonsko narančasta, druga ima cvjetnu umjetnost u akvarelu, druga je svjetlucava, a posljednji nokat ima pruge. Zapanjujući je dizajn i ovo je još jedna manikura koja bi bila savršena ako idete na proljetno vjenčanje. Proizvodi koji se koriste za stvaranje izgleda su: Floss Gloss Pony, OPI Don’t Pretzel My Buttons i OPI My Favorite Ornament.

Peachy Floral Nail Art Design

Izvor: @badgirlnails

37. Slatka proljetna ideja za nokte

Sljedeći izgled noktiju koji vam moramo pokazati je tako šaren i sladak! Svaki nokat je različite pastelne boje i svaki je lijepo ukrašen. Na donjoj stranici možete pogledati proizvode koji su korišteni za stvaranje izgleda. Pokušajte ponovno stvoriti ove nokte ili možete odabrati jednu od boja umjesto svih. U svakom slučaju, izgledat će prekrasno. Ovakav dizajn noktiju izgledat će sjajno na svim duljinama i oblicima noktiju.

Slatka proljetna ideja za nokte

Izvor: @badgirlnails

38. Lijepi cvjetni nokti

Cvjetnu umjetnost noktiju sjajno je naučiti jer je možete upariti i s drugim trendovima noktiju. Ovi nokti su izvrstan primjer. Neki nokti su cvjetni, jedan je svjetlucav, a drugi ima zlatne ukrase. To je slatka kombinacija i svi različiti stilovi izgledaju savršeno zajedno. Ukrase od zlata možete kupiti na internetu i oni se lako mogu zalijepiti na nokte ljepilom za nokte.

Lijepi cvjetni nokti sa zlatnim detaljima

Izvor: @xxlovelauren

39. Pastelno ružičasti i narančasti dizajn noktiju

Još dvije boje koje zajedno izgledaju nevjerojatno su pastelno ružičasta i narančasta. Nemojte nam vjerovati na riječ, pogledajte ove nokte. Ova manikura sadrži svijetlo narančaste i ružičaste nokte s jednim sjajnim noktom s naglaskom. Lako se rekreira i izgledat će elegantno za svaku prigodu. Možete isprobati cijeli izgled ili samo odabrati jednu boju.

Pastelno ružičasti i narančasti dizajn noktiju

Izvor: @m.beauty.bar

40. Glam cvjetna ideja za nokte na lijesovima

Zatim, imamo vrlo glamurozan izgled! Nokti su svijetlo ružičasti s dva naglašena nokta na svakoj ruci. Dva akcentna čavla su bijela s cvjetnim dizajnom, a drugi imaju drugačiji kristalni izgled. Ovo je prekrasna manikura koja bi bila savršena za posebnu priliku. Isprobajte ovaj izgled ili možete isprobati drugi cvjetni dizajn.

Glam cvjetna ideja za nokte na lijesovima

Izvor: @riyathai87