65 Badass comb tetováló ötlet nőknek

11. Kis akvarell tetoválás

Az akvarell tetoválás egy másik fajta festék, amely egyre népszerűbb, és ha látja, hogy milyen szép lehetőségük van, megértheti, miért. Egy igazán egyedi megjelenés, az akvarell festékek szó szerint úgy vannak befestve a bőrébe, hogy nagyon bölcsnek és romantikusnak tűnnek. Ez a virágos kivitel lenyűgöző példa, de sok más közül is választhat.

Kis combvirág akvarell tetováló ötlet nőknek

Forrás: @graffittoo

12. Cool Wolf Design

A farkas, ha tetoválásnál használják, általában a család és az erő jele. Ez egy olyan állat, amely jól alkalmazkodott az egyedülálló élethez, általában a családtagok száműzik, de élni is tud, sőt tökéletesen boldogul egy csomagban. Ez jelentheti mind a széthúzást, mind az összefogást, és ezért nagyon sokan szeretik őket, különösen ebben a fajta 50/50 formátumban. Ez határozottan az egyik legrosszabb comb tetoválás ötlet nők számára, akikkel találkoztunk!

Cool Wolf Mandala comb tetoválás tervezés nőknek

Forrás: @matt_stopps

13. Unicorn Design

Az unikornisok mindenhol jelen vannak, nem? És szeretjük őket, mert mitikus lények, amelyek soha nem fognak létezni. A tudósok azonban úgy gondolják, hogy van némi igazság az egyszarvú elméletben, és ez egy dinoszaurusz-szerű állatfaj, amelynek szarva volt. Mi sokkal szívesebben gondolnánk tovább, hogy úgy néznek ki, mint ez a kis szépség, ugye?

Unicorn Mandala comb tetoválás tervezési ötlet

Forrás: @yershova_anna

14. Csinos elefánttetoválás

Az elefánttetoválásoknak sok jelentősége lehet, és nemrég találkoztunk egy barátommal, aki elefánttetoválást készített magának nagymamájának, aki sajnos elhunyt a demenciától. Az elefánt soha nem felejt, ahogy a régi mondás tartja, és szerintünk ez teljesen gyönyörű.

Elefánt comb tetoválás ötlet

Forrás: @pissaro_tattoo

15. Nagy virágok

Ha valóban ki akarsz tűnni az ilyen nőknek szánt rossz tetoválási ötletekkel, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy jó eséllyel nem fogsz tudni egy üléssel leülni a teljes tetoválásért. Valószínűleg ez a helyzet, ha ez az első tetoválásod. Győződjön meg arról, hogy mennyi ideig tartózkodik a tű alatt. El tudja vállalni a teljes időtartamot. Nem lesz elégedett egy félkész tetoválással.

Oldalsó combvirág tetováló ötlet nőknek

Forrás: @yershova_anna

16. Mandala Oroszlán

Az oroszlán a bátorság és az erő nagyon egyértelmű szimbóluma, úgymond a csomag vezetője. A büszkeség, a jogdíj és az elkötelezettség szintén gyakran kapcsolódnak ehhez a fenséges teremtményhez, és gyakran állatok, amelyeket tetoválásokban használnak. A mandala megjelenése viszonylag modern, de ha egyesíti a modern hatást egy nagyon klasszikus tetoválási stílussal, akkor lenyűgöző eredményeket érhet el.

Mandala oroszlán comb tetováló ötlet nőknek

Forrás: Tumblr.com

17. Lila virágok a comb felső oldalán

Megszállottunk ezzel a lila virágmintával, a virágmintát ügyesen szőttük, hogy szív alakú legyen. Elképesztő, hogy mennyi lehetőség áll előtted a tetoválás tervezésének testreszabásában és kialakításában, és érdemes beszélgetni a tetoválóművésszel, mielőtt végleges döntéseket hoz. Előfordulhat, hogy olyan ötletet javasolnak, amelyre soha nem gondoltál volna, de mégis szeretni!

Felső comb comb virág virágos ötlet nőknek

Forrás: @yershova_anna

18. Szarvas & Lótusz tetoválás

A lótusz tetoválás egy másik nagyon népszerű, különösen akkor, ha rosszindulatú tetoválási ötleteket nézel nőknek. Sokat képviselnek – megvilágosodást és megértést, gyakran spirituális szinten, és tudást is. A tetoválás szarvas része viszont gyakran szelídséget, természetet, termékenységet és csendes erőt képvisel. Ez egy csodálatos természet témát is tartalmaz.

Mandala szarvas és lótusz comb tetoválás ötlet

Forrás: @mika_schorr

19. Akvarell virágok & Bálna tetoválás

Nagyon alaposan át kell gondolnia, hogy milyen ruhákat visel a tetoválási találkozóján ezekhez a rosszindulatú comb tetoválási ötletekhez nők számára. A szűk farmer például egy teljes rémálom lesz, amelyet a tetoválás befejezése után lehet folytatni. A láb kissé megduzzad, és valószínűleg hihetetlenül gyengéd tapintású lesz. Esetleg válasszon valami laza és szabadonfolyó eszközt, amikor a tű alá megy, és győződjön meg arról, hogy nem bánja, ha tetováló tintát, vért vagy krémmaradványokat is rákerül.

Akvarell bálna comb tetováló ötlet nőknek

Forrás: @pissaro_tattoo

20. Sötét virágok

Néhány napig krémet vagy kenőcsöt kell használnia a tetoválásán, általában körülbelül három vagy négy napig, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól hidratált. Ez nemcsak a tetoválás jobb és fényesebb gyógyulását segíti elő, hanem biztosítja, hogy a gyógyuló viszketés a lehető legkisebb legyen. És bízz bennünk, amikor azt mondjuk, hogy a viszketés megőrjít.

Sötét virágok comb tetoválás ötlet

Forrás: @fflowerporn