65 Badass comb tetováló ötlet nőknek

51. Stílusos Lotus Design

Ezután stílusos comb tetoválásunk van. Ez egy lótuszt tartalmaz, gyönyörű mintákkal mindkét oldalon. Az elhelyezés lenyűgöző, mint a design is. Egy ilyen tetoválás bárkinek elképesztően fog kinézni. Ezt újra létrehozhatja, vagy ugyanazt a stílusú tetoválást választhatja, de különböző virágokat és mintákat használhat.

Stílusos Lotus Tattoo Design

Forrás: @anais_chabane

52. Misztikus Mandala

Egyedi tetoválást keresel? Ha igen, ezt látni kell! Itt van egy misztikus mandala tetoválás. A design színes és gyönyörű mandala mintát tartalmaz. A dizájnhoz csillagjegyek, macskák és egyebek tartoznak, amelyek varázslatos megjelenést kölcsönöznek. Egy ilyen tetoválás elvarázsol! Próbáljon ki valami hasonlót, vagy választhat más szimbólumokat és színeket.

Misztikus mandala tetoválásötlet

Forrás: @abrahaoana

53. Virágos comb tetoválás tigrissel

Ez a következő tetoválás heves és gyönyörű. A tetoválás a csípőn kezdődik, és a comb tetején, a térd közelében ér véget. Lenyűgöző virágait tigris jellemzi. Szeretjük ezt, mert megmutatja a női energia egyensúlyát. Ez azt mutatja, hogy szép és finom lehet, mint egy virág, de ugyanakkor rossz is. Ismételje meg ezt, vagy adjon hozzá egy kis színt a még merészebb body arthoz.

Virágos comb tetoválás tigrissel

Forrás: @goodtattooclub

54. Gyönyörű Hold mintákkal és bájokkal

A következő tetoválás egyszerűen csodálatos! Itt van egy mintás mandala hold, akasztó varázsaival. Ez egy másik merész és gyönyörű tetoválás, amely mindenkinek megfelel. Hozzon létre valami hasonlót, vagy lehet egyszerűbb holdja minták nélkül. A combon is mozgatható, ha azt szeretné, hogy jobban látható legyen rövidnadrág vagy szoknya viselésekor.

Gyönyörű Hold tetoválás mintákkal és bájokkal

Forrás: @lisablacksails

55. Hattyúk tetoválása

A madarak egy másik népszerű tetoválási forma, de ez a következő ötlet egyedibb. Ez egy varázslatos hattyút ábrázol, holddal és a Nyilas csillagképekkel a háttérben. Ez egy lenyűgöző tetoválás és nagyon szokatlan. Szeretjük, ahogy egy állatöv jelrel személyre szabják. Hasonló tetoválást újratelepíthet a csillagjegyét ábrázoló konstellációval.

Nagy hattyú tetoválás

Forrás: @nastyafox

56. Gyönyörű Disney ihlette tetoválás

Ön a Disney rajongója, és különösen a Szépség és a szörnyeteg? Ha igen, akkor ez a tetoválás az Ön számára. A dizájn finom üvegedényt tartalmaz, benne a varázslatos vörös rózsával. Ez egészen egyedülálló, mert az edény összetört. Az ilyen combtetoválás kötelező darab azoknak, akik szeretik a Szépség és a szörnyeteg filmeket. Ezt újra létrehozhatja, vagy tetováltathatja a teljes és töretlen üveget.

Gyönyörű Disney ihlette tetoválás

Forrás: @yavonnie_a

57. Pillangó tervezés virágokkal

Ezután egy lenyűgöző pillangó tetoválást mutatunk be. Ez a comb nagy részét lefedi. A közepén pillangó található, kívül virágokkal. Egy ilyen tetoválás lenyűgözi, és bárki számára csodálatos lesz. Ismételje meg ezt, vagy adjon hozzá néhány gyönyörű színt a tervezéshez. Az akvarell csodálatosnak tűnik.

Pillangó comb tetoválás virágokkal

Forrás: @anais_chabane

58. Madár és madárketrec tervezése

Ez a következő tetoválás egy másik kedvencünk. A kialakítás egy madarat és egy madárketrecet tartalmaz. Mind a madár, mind a ketrec gyönyörűen díszített. A ketrec egyik oldalán két virág is található. Ez egy lenyűgöző comb tetoválás. Ezt csak azért hozhatja létre újra, mert tetszik, vagy talán azért, mert szimbolizálhatja, hogyan szabadulhat meg egy helyzettől vagy eseménytől. Szeretjük ezt az elegáns és értelmes tetoválást.

Madár és madárketrec tervezése

Forrás: @anais_chabane

59. Finom mandala tetoválás

A mandala tetoválások nagyon szépek és népszerűek. Ha szereted ezeket a mintákat, akkor látnod kell ezt a következő tetoválást. Itt van egy comb tetoválásunk, amely finom és gyönyörű mandalát tartalmaz. Elegáns tetoválás, és bár nagy, az általános kialakítás lágy és finom. Ismételje meg ezt, vagy próbálkozzon egy kisebb verzióval.

Finom mandala tetoválás

Forrás: @darylis_tattoo

60. Virágos comb tetoválás merész drágakővel

Imádjuk ezt a következő tetoválást! A design számos gyönyörű virágot tartalmaz, és egy merész drágakövet is hozzáadtak. Amint láthatja, a virágok csodálatosnak tűnnek, és a kristály valóban felcsillan a tetováláson. Próbáljon ki hasonló tervezést, vagy személyre szabhatja a tetoválást, és hozzáadhatja születési kő színét a drágakőhöz. A virágokhoz színt is adhatunk.

Virágos comb tetoválás merész drágakővel

Forrás: @anais_chabane

61. Varázslatos macska comb tetoválás

Ha szereted a varázslatos hangulatú tetoválásokat, akkor ez neked való. A tetoválás lenyűgöző macska dizájnnal rendelkezik, virágokkal a macska felett és elegáns mintákkal alatta. Szeretjük a macskát, mert olyan misztikusnak tűnik a fején lévő fekete tintával és drágakövekkel. Hozza létre újra az egész tetoválást, vagy próbáljon ki egy hasonló macskával. Akárhogy is, a tetoválás csodálatos lesz.

Varázslatos macska comb tetoválás

Forrás: @anais_chabane

62. Akvarell virágok

Ezután lenyűgöző akvarell tetoválást készítünk. Itt virágos design van, amelyet tetováltak a combra. Minden virág élénk akvarellekkel is színezett. Az akvarell technika tökéletes a virágokhoz, mivel megragadja a virágok eleganciáját és fényességét a való életben. Hozzon létre hasonló tetoválást, vagy használjon különböző virágokat.

Akvarell Virágok Tetoválás

Forrás: @abrahaoana

63. Aranyos elefánttervezés

A következő tetoválás egy másik gyönyörű elefánttervet tartalmaz. Ez a tetoválás egyszerű elefánt illusztrációval rendelkezik, amelyet geometriai minták és virágok vesznek körül. Ez egy aranyos design, amely mindenkinek megfelel. Újrateremtheti ezt, vagy megpróbálhatja megszerezni az elefántot a külső minták nélkül. Ezzel egy egyszerűbb testművet kaphat.

Aranyos elefánt tetoválás tervezés

Forrás: @that.girl.that.draws.stuff

64. Egyedi bonsai fa tetoválás

Egyedi tetoválást keres? Ha igen, akkor ez tökéletes az Ön számára. Itt van egy comb tetoválásunk, amelyen egy bonsai fa látható. Mint láthatja, nagyon aranyosnak és furcsának tűnik. Nem csak ez, de a fa békét, igazságot, szépséget és még sok mást is képviselhet. Ez kötelező darab azoknak, akik szeretik a bonsai fákat.

Egyedi bonsai fa tetoválás

Forrás: @lisablacksails

65. Virágok és egy mandala

Ezután van egy másik mandala designunk. Ezúttal a tetoválás lefedi a comb nagy részét, és virágokkal díszített, közepén mandalával. Ez egy finom és lenyűgöző tetoválás, amely bárki számára csodálatos lesz. Egy ilyen tetoválás nagyszerű lesz, ha szoknyát, rövidnadrágot és fürdőruhát visel, mivel akkor igazán megmutathatja.

Virágok és mandala design

Forrás: @darylis_tattoo

Ott vannak – 65 rosszindulatú tetoválási ötlet nőknek, akikről úgy gondoljuk, hogy szeretni fogod. Van kedvence? Ezek közül a minták közül valaki inspirációt adott ahhoz, hogy saját comb tetoválást tervezzen? Legyen büszke a testrajzára – mutassa meg! Egyszerűen alig várjuk, hogy láthassuk.