65 Genius Párok Halloween jelmez

51. Ki keretezte Rodger nyúl jelmezeit

A Jessica Rabbit egy másik népszerű jelmez, és itt van egy jó verzió párok számára. Ez a kettő nagyon hasonlít a film karaktereire, és szórakoztató megjelenésű. Az ilyesmi nagyszerű azok számára, akik ijesztőek akarnak lenni. Barkácsolhatod ezt a jelmezt, vagy vásárolhatsz egy készletet online. A Jessica Rabbit népszerűbb, ezért előfordulhat, hogy körül kell vásárolnia, hogy megtalálja a másikat.

Ki keretezte Rodger Rabbit Halloween jelmezeket

Forrás: @miranda_hoemke

52. Nagymama és nagypapa

Ha szórakoztató és egyszerű jelmezt keres, akkor ez tökéletes. Ez a kettő nagymamának és nagypapának van öltözve. Annyira szórakozhat ezzel a jelmezzel, mint ahogy vásárolhat, hogy szórakoztató és vintage ruhákat találjon. Talán még zombi változatokat is készíthet, mivel Halloween van.

Nagymama és nagypapa Halloween jelmezek

Forrás: @hforeste

53. Geralt és Yennefer jelmezek

Ön a Witcher rajongója? Akkor ezt látnod kell. Az egyik Geralt, a másik pedig Yennefer. Ez fantasztikus ötlet pároknak, és nagyszerű azoknak, akik szeretik a sorozatokat, könyveket és játékokat. Valami ilyesmi tökéletes a partikhoz, mivel a Witcher nagyon népszerű jelenleg. Witcher jelmezeket vásárolhat online.

Geralt és Yennefer Halloween jelmezek

Forrás: @maul_cosplay

54. Kalózok

Hahó haverok! Itt egy jelmez azoknak, akik szeretik a kalózokat. Mint látható, mindketten kalóznak vannak öltözve. Ez egy szórakoztató és fantasztikus jelmez partikra és éjszakai kiruccanásokra. Rengeteg különböző kalóz jelmez érhető el az interneten, így kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Akár csontváz kalóznak is öltözhet.

Kalózok párok Halloween jelmez

Forrás: @alwaysmeliss

55. Forró mártással inspirált jelmezek

Ezután aranyos és szórakoztató jelmezeink vannak, amelyeket forró mártás ihletett. A pár a forró mártás különböző változataiba öltözött, különböző ruhákkal és jelekkel. Ez egy egyedülálló ötlet, és tökéletes azok számára, akik szeretik a forró mártást. Ismételje meg ezt, vagy hozzon létre ruhát kedvenc mártása, itala vagy étele alapján.

Forró mártással inspirált Halloween jelmezek

Forrás: @dhar.mann

56. Barbie és Ken

Ez a következő jelmez klasszikus! Itt van egy Barbie és Ken öltözött pár! Barbie rózsaszín ruhát visel kiegészítőkkel, míg Ken egyszerű és stílusos ruhát visel parókával. Ez egy szórakoztató ötlet, és Barbie és Ken olyan sok ruhát visel, amelyek inspirálódhatnak. Akár ijesztő változatokat is készíthet.

Barbie és Ken Couple jelmezötlete

Forrás: @desiperkins

57. Ninja jelmezek Halloweenre

Mutasd meg heves oldaladat ilyen nindzsa jelmezekkel. A jelmezek színe megegyezik, és ugyanaz a stílus, így tudod, hogy ez egy pár jelmez. Mindkettő szuperül néz ki, és szórakoztató megjelenés Halloween számára. Rengeteg nindzsa jelmez érhető el az interneten, így mindenki talál valamit.

Ninja pár jelmezek Halloweenre

Forrás: @amandaensing

58. Orvos és nővér

A következő jelmezötlet egy másik Halloween klasszikus. Ez a pár orvosnak és ápolónak öltözött. Nem az a fajta, amellyel meg akarja menteni, mivel ezek ijesztő változatok. Mindkettőnek hamis vérfoltos ruhája van, érintkezőkkel. Ez egy kísérteties ötlet, és tökéletes a barátokkal való Halloween -partikhoz.

Orvos és nővér a Halloween alkalmából

Forrás: @annisophie_

59. A Trónok harca ihlette jelmezek

Ha te és a másik fele rajong a Game of Thrones -ért, akkor ez az Ön számára. Az egyik Daenerys Targaryen, a másik pedig fehér járkáló. Ez kötelező darab a műsor rajongóinak. Próbálja meg újra létrehozni ezeket a karaktereket, vagy választhat kettőt. Talán Jon Snow?

A Trónok harca ihlette párok jelmezeit

Forrás: @hforeste

60. Hol van Wally

Ezután van egy egyedi jelmezötletünk. Ez a pár Wallynak vagy Waldónak és Carmen Sandiego -nak öltözött. Ezek szórakoztató jelmezek, és tökéletesek azoknak a pároknak, akik nem akarnak ijesztőek lenni, vagy azoknak, akik családdal öltöznek. Nagyszerű azoknak is, akik valami mást szeretnének kipróbálni, mint a szokásos halloweeni klasszikusok.

Hol van Wally Couples jelmezötlet

Forrás: @niugirl

61. Csontvázas párok jelmezei

Ez a következő pár egy másik Halloween klasszikust választott. Itt két csontvázunk van. Ez a pár stílusosan és kísértetiesen néz ki, és az egyiknek Lara Croft hangulata is van. Valami ilyesmi tökéletes azok számára, akik félelmetesnek, de divatosnak szeretnének látszani. Az ilyen ruhák és sminkek nagyszerűek a partikhoz, és csontváz smink oktatóanyagokat találhat az interneten.

Szexi csontvázaspár jelmezek

Forrás: @pinterest.com

62. Vicces pár jelmeze Halloweenre

Ha meg akarja mutatni humorérzékét, akkor ez a jelmezötlet tökéletes. Ez a kettő szórakoztató ruhába öltözött, sörrel, babával és dohányzik. Szórakoztató módon azt mondhatjuk, hogy néha az emberek kicsit ijesztőbbek lehetnek, mint a klasszikus halloweeni karakterek. Ez is egy remek DIY jelmez.

Vicces pár jelmez Halloweenre

Forrás: @westcoastwolfe

63. Rendőrségi pár jelmezei

Ezután van egy másik klasszikus jelmezünk. Az egyik rendőrnek öltözött, a másik fogoly. Ez egy újabb szórakoztató jelmez. Ezeket a jelmezeket online is megvásárolhatja, hogy újjáteremtse a megjelenést. Ezt kipróbálhatja, vagy akár ijesztőbbé teheti a jelmezeket kontaktlencsék viselésével és kísérteties sminkkel.

Rendőrpáros jelmezek Halloweenre

Forrás: @pinterest.com

64. Lara Croft és Indiana Jones

Szerelem kalandok? Ha igen, akkor ezek a jelmezek az Ön számára. Itt van egy párunk, az egyik Lara Croft, a másik pedig Indiana Jones. Ez egy egyedülálló ötlet, és tökéletes azok számára, akik szeretik a Tomb Raider -t és az Indiana Jones -t. Ezek a jelmezek lehetnek barkácsprojektek, vagy megvásárolhatók.

Lara Croft és Indiana Jones

Forrás: @heatherfernxo

65. Chucky Couple kosztümjei

A következő pár nagyon ijesztő. Mint látható, az egyik Chucky -nak, a másik a menyasszonyának, Tiffany -nak van öltözve. Ez tökéletes a film rajongóinak, és sok Chucky smink oktatóanyag található az interneten. Mindkét jelmez könnyen újrateremthető, és vásárolhat jelmezeket, vagy saját maga készítheti el őket.

Chucky Couple jelmezei

Forrás: @juanmasaurus

Reméljük, inspirálták ezeket a zseniális párok Halloween jelmezeit, és megtalálta a tökéletes megjelenést Önnek és partnere számára!