65 Genius Párok Halloween jelmez

Részt vesz Halloween ünnepségeken a másik felével? Akkor fontolja meg a párok Halloween jelmezét. Annyi csodálatos jelmez van, amely mindkettőtöket érinthet. Némelyik egyezik, néhány pedig nem teljes egymás nélkül. Imádjuk ezeket a jelmezeket, és úgy gondoljuk, hogy ti is szeretni fogjátok őket, így megtaláltuk a 65 legzseniálisabb párocska Halloween jelmezt. Mindenkinek van valami, a tévéműsorok ihlette jelmezektől a klasszikusokig, mint a bohócok. Nézd meg és inspirálódj!

Zseniális párok Halloween jelmezek

1. Ijesztő párok Halloween jelmez

Az első jelmezötlet, amit nektek kínálunk, ez az ijesztő bohócpár. Ez a pár ijesztő cirkuszi bohóc ihlette sminket készített, ruhákkal kiegészítve. Az ilyen jelmezek minden bulin nagy sikert aratnak, és kísértetiesen fogtok kinézni együtt és külön. Hozza létre újra ezt a megjelenést, vagy hozzon létre saját félelmetes vagy szép bohóc jelmezeket.

Ijesztő bohócok párok Halloween jelmez

Forrás: @yondbeautiful.llc

2. Barbie és Ken pár Halloween jelmez

Ön Barbie lány, egy Barbie világban? Akkor ez a következő jelmezötlet az Ön számára. Ez a kettő az egyik legikonikusabb párnak öltözött – Barbie és Ken. Ez egy nagyon szórakoztató ötlet, mivel hamis vér hozzáadásával Halloween -i csavart adtak a jelmezeknek. Hozzon létre hasonló ruhákat, vagy próbálja ki saját stílusos és kísérteties ötleteit.

Barbie és Ken pár Halloween jelmez

Forrás: @manuellax

3. Medúza és kőszobor

Következő jelmezötletünket a görög mitológia ihlette. Itt van Medusa és egy kőszobor. Medúza egy mitikus szörnyeteg volt, akinek ereje volt kővé változtatni az embereket, amikor ránéztek. Ebben a házaspárban szerepel Medusa és az a szerencsétlen személy, aki az arcát nézte. Ez egy szórakoztató és egyedi jelmezötlet, amely csodálatos lenne egy Halloween -partin.

Medusa és kőszobor pár Halloween jelmez

Forrás: @princess_audreyl

4. Piroska és a farkas

Ezután van egy jelmezötletünk, amelyet a Piroska című meséből inspiráltunk. Az egyik Piroska volt, a másik pedig a farkas. A házaspár halloweeni csavart adott a jelmeznek karomnyomok hozzáadásával. Újra létrehozhatja hamis vérrel vagy anélkül. Akárhogy is, ez a párok Halloween jelmez lesz a siker!

Piroska és a farkas

Forrás: @simplymindyk

5. Zombie Trash Family

Egy szórakoztató és egyedi pár jelmezt keres? Akkor ez az ötlet az Ön számára. Ők ketten családnak öltöztek, akiket zombi kukának hívnak. Egy ilyen jelmez tökéletes azoknak a pároknak, akik szeretnek nevetni és viccelődni. Ez egy jelmez, amely lehetővé teszi, hogy mindketten csatlakozzanak a Halloweenhez, de ne vegyék túl komolyan a jelmezt.

Zombie Trash családi párok Halloween jelmez

Forrás: @cosplayway

6. Hasbeszélő és próbabábu

A hasbeszélő próbababák köztudottan hátborzongatóak, így nem meglepő, hogy sok Halloween jelmezt inspiráltak. Ez a következő pár fantasztikus jelmezt készített, ahol az egyik a próbabábu, a másik a hasbeszélő. A hamis vérrel és a színes kontaktlencsékkel újrateremtheti a baba sminkjét, vagy kiemelheti a félelmetesebb megjelenést.

Ventriloquist és Dummy Couples Halloween jelmez

Forrás: @christinakirkman

7. Bonnie és Clyde

Ezután Bonnie és Clyde ihlette Halloween jelmez ötletet. Bonnie és Clyde gengszterpár voltak az 1930 -as években, és történetüket azóta filmekké és musicalsé alakították. Ők ketten Halloween jelmezt alkottak a megjelenésük alapján. Ez egy jó ötlet, aminek van némi története is. Ezenkívül a jelmezt szuper könnyű összeállítani.

Bonnie és Clyde Halloween jelmez

Forrás: @y.p_panda

8. Stranger Things Couples Halloween jelmez

A Stranger Things egy szuper népszerű tévéműsor, és sokan ezt a műsort választották inspirációnak Halloween jelmezeikhez. Ez a kettő a Tizenegy karakter két különböző változatának öltözött. Létrehozhat valami hasonlót, vagy választhat két másik karaktert. Ez a jelmez egyedi és kreatív – szeretjük!

Stranger Things Couples Halloween jelmez

Forrás: @derpdork

9. A simek

Bárki, aki rajong a The Sims játékért, imádni fogja ezt a következő ötletet. Ők ketten alkották meg a Sims házaspár jelmezét. Jelmezük kiegészül plumbob (zöld gyémánt a fej felett) és egérmutatóval. Ehhez a jelmezhez bármilyen ruhát felvehetsz, de a The Sims rendelkezik olyan bővítőcsomagokkal, mint a Vámpírok, így ez tökéletes lenne Halloweenkor.

A Sims párok Halloween jelmeze

Forrás: reddit.com

10. Csontvázas pár jelmez

A csontvázak nagyon népszerű jelmezek Halloweenkor. Ha már megcsinálta a kísérteties és ijesztő jelmezeket, miért nem megy valami egyedi és csillogó, mint ez a kettő ?! Hűvös koponya sminkjük van, drágakövekkel és stílusos ruhákkal. Egy ilyen jelmezötlet tökéletes azoknak a divatos pároknak, akik be akarnak illeszkedni a Halloweenbe, de divatosnak is tűnnek.

Csontvázas pár jelmez Halloweenre

Forrás: @jaclynhill