69 szuper egyszerű köröm minták

51. Könnyű, egyszerű és gyönyörű

Szüksége van egy egyszerű, mégis szép és tavaszi dizájnra? Lehet, hogy mindannyian kifogytatok az ötletekből, és tanácsokra van szüksége a körmök jazzeléséhez. Ne keressen tovább, segítünk! Nézze meg ezt az egyszerű és merész kialakítást. Ne féljen díszítő körmét fél csillogással díszíteni. Ehhez nem kell köröm kozmetikusnak lennie. Ha útmutatóra van szüksége az egyenes vonalhoz, használjon körömszalagot, és kész körme lesz, mint fent. Amint a fotón is látszik, nem is fele, hanem fele alatt van. Nincsenek szabályok! Tedd azt, amitől magabiztosnak és mesésnek érzed magad. Ez a körmöd, és te vagy a saját terveződ! Gondolj csak bele, és az eredmények lenyűgözni fognak.

Egyszerű, egyszerű körömtervezés rövid körmökhöz

Forrás: @kimberlymaranan

Felhasznált termékek: Essie ‘Jiggle Hi, Jiggle Low’ és ‘Stones N’ Roses ‘.

52. Fekete, rózsaszín és ezüst kivitel

A színes körömkollekcióval kapcsolatos problémáink az, hogy nem tudja, milyen színt használjon. Sok szép szín közül lehet választani, ez dilemma lehet. De megvan a megoldás! A színek keverékével jelenítse meg lenyűgöző kollekcióját. Használjon fekete, rózsaszín és ezüst színeket, mint a fenti képen. Ez a dizájn bármilyen ruhához passzol, és biztosak vagyunk benne, hogy a kiegészítők elrepülnek.

Egyszerű fekete és rózsaszín köröm design

Forrás: @fiatal

Felhasznált termékek: Julie G „Rio de Janeiro”, Essie „Licorice”, OPI „My Boyfriend Scales Walls”, és a Different Dimension „Kiss Me at Midnight”.

53. Csíkos ékezetes köröm

Ragadj meg rózsaszín, fehér és csillogó körömlakkokat a körömkollekciódból, garantálhatom, hogy ezt szeretnéd kipróbálni. A napjainkban uralkodó trendek örökké fejlődnek és változnak. Először is az ékezetes körmünk volt, most ez egy csíkos ékezetes köröm, amelyhez körömtervezést adtak! Ezek a színek tökéletesen mutatnak együtt.

Rózsaszín és ezüst szív köröm design

Forrás: @the_nail_lounge_miramar

54. Pöttyös + Glitter Design

Mutassa meg körömterveit csillogó és pöttyös keveréssel. Nemrégiben felfedezted, hogy mestere vagy a pöttyösnek, és annyira elégedett az eredménnyel; haldoklik, hogy megmutassa a barátainak. Mindannyian tudjuk, hogy a csillogó körmök merészek, de pompás pöttyös kialakítás mellett megdöbbentő. Ha nem vagy olyan jó a pöttyökkel, a gyakorlat teszi a mestert!

Pöttyös és csillogó köröm design

Forrás: @sinney

55. Arany pöttyös

Az arany jól működik a sötétebb árnyalatokkal. Ez a kialakítás könnyű a szemnek, de ugyanakkor meleg módon vonzza a figyelmet. A pöttyös lehet kicsi vagy akkora, amennyit csak akar. Szerintünk ezek a kicsit nagyobb pöttyök nagyszerűek.

Arany pöttyös köröm design

Forrás: @fiatal

Felhasznált termékek: Essie „Good as Gold” és „Angora Cardi”.

56. Meztelen körmök gyöngyökkel

A következő egyszerű körömtervezési ötletünk egy elegáns és elegáns megjelenés. A körmök világos árnyalatúak, egy akcentussal. Az ékezetes körmön a kutikula mentén elegáns gyöngy található. A gyöngyöket ugyanúgy felviheti a körmére, mint a drágakövekkel. Az interneten lapos gyöngyök állnak rendelkezésre, így könnyen felvihetők. Egy ilyen kialakítás tökéletes lenne glam alkalomra vagy esküvőre.

Elegáns meztelen körmök gyöngyökkel

Forrás: @nailsrnd

57. Rövid neon körmök

Egy egyszerű módja annak, hogy feldobja a megjelenését a körmével. Viselheti az évszakok legmelegebb árnyalatait, vagy egyszerűen választhat egy élénk színt, amelyet szeret. Íme egy lenyűgöző példa. A körmök gyönyörű neon színűek, kristályos körmökkel. Ez egy gyönyörű körömötlet, és mesésen néz ki a tavaszi és nyári szezonban.

Fényes neon körmök kristályokkal

Forrás: @nailsrnd

58. Rózsaszín és barackos köröm design

A következő egyszerű körömtervezési ötlet, amit meg kell mutatnunk, egy nagyon rózsaszín megjelenés. Az egyik köröm sötét rózsaszín, kettő barackos, a másik kör ezüst csillogású. Ez egy gyönyörű rózsaszín körömötlet, amely felderíti a megjelenést. Próbálja ki ezt a kialakítást, vagy használjon különböző rózsaszín árnyalatokat.

Egyszerű, rózsaszín és barackos köröm design

Forrás: @phenomenail

59. Neon sárga Chevron Nail Design

A Chevron körömdíszítés stílusos és meglehetősen egyszerű létrehozni. Itt van egy gyönyörű chevron ötlet. A körmök világos csillogó árnyalatúak, neon sárga csíkokkal. Egy ilyen mintát körömszalaggal lehet létrehozni. Kezdje az alapszínnel, fesse le a körmét, és hagyja megszáradni. Ezután ragasztószalagot kell felvinni a kívánt mintára, és a tetejére festeni az élénk színt. Miután megszáradt, távolítsa el a szalagot, és ilyen hűvös dizájnt kap, mint ez. Újítsa fel ezt a megjelenést, vagy használjon választott színeket.

Neon sárga Chevron köröm design

Forrás: @amvpnails

60. Matt Nude Nails

A körmök mind matt meztelen árnyalatúak, arany és zöld strasszokkal. Ez egy ilyen egyszerű és elegáns kialakítás. Az ilyen körmök újrateremtéséhez egyszerűen meztelenül festheti körmeit, majd ha megszáradt, vigyen fel egy matt fedőréteget. Amikor a fedőréteg nedves, de nem túl nedves, helyezze a drágakövekre. Egy ilyen kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Matt Nude Coffin Nails arany strasszokkal

Forrás: @sabrina_ils