81 karácsonyi köröm minták és ötletek 2020 -ra

51. Ünnepi hópehely körmök

Az utolsó karácsonyi körömötlet, amit meg kell osztanunk veletek, ez az ünnepi hópehely megjelenés. Minden körömön más -más kialakítás található. Az egyikben hópehely, a másikban pöttyös, majd karácsonyi pulóver és végül piros köröm. Ez nagyon stílusos ötlet! Újítsa fel az egész megjelenést, vagy használjon egyet vagy kettőt a tervekből.

Ünnepi hópehely körmök

Forrás: @kt_tk1

52. Candy Cane karácsonyi köröm

A cukorkák olyan ünnepiek, és a következő körömtervünk az édes karácsonyi finomságok ihlette. Két köröm piros, az egyik fehér, piros csíkokkal, az utolsó köröm pedig csillogó, két cukorkával. Ez egy gyönyörű, szórakoztató és karácsonyi köröm design. Az alábbi oldalon megnézheti, hogy milyen termékeket használtak ezeknek a körmöknek a létrehozásához, így kipróbálhatja a megjelenést!

Candy Cane karácsonyi körmök

Forrás: @melcisme

53. Ünnepi pöttyös

Ha elegáns manikűrre vágyik, akkor ez az ötlet az Ön számára. Három köröm szikrázóan zöld, a másik kettő fehér, karácsonyi színű pöttyös. A színek csodálatosak, a pöttyösök pedig ünnepiek és nagyon stílusosak. Az alábbi oldalon megtekintheti, hogy milyen körömlakkokat használtak. Az ügyes pöttyök újrateremthetők egy pontozóeszközzel, amely online megvásárolható.

Ünnepi pöttyös körmök

Forrás: @nailsuponatime

54. Glam Nail Design karácsonyi díszekkel

Nem lenne karácsony csecsebecse nélkül, és ez a következő körömötlet csecsebecses körmöket tartalmaz! Néhány köröm matt vörös, az egyik kör ezüstös, a másik kör fehér, gyönyörű díszekkel. Ez egy csillogó és karácsonyi köröm design, amely csodálatosnak tűnik karácsony napján. Vásárolhat csecsebecses körömmatricákat az interneten, így létrehozhat hasonló dizájnt.

Glam körömtervezés karácsonyi díszekkel

Forrás: @körömkoktél

55. Aranyos Mikulás köröm design

Ha szereted a karácsonyt, akkor nézd meg ezeket a körmöket! Három köröm piros, fehér hómintával, az egyiken a Mikulás, az utolsó körön pedig Rudolph köröm. Pipálja az összes karácsonyi dobozt, és elengedhetetlen azoknak, akik mindent élveznek az ünnepi időszakban. A megjelenés újratelepítéséhez festheti kézzel a körömápolást, vagy vásárolhat hasonló körömmatricákat az interneten.

Mikulás, rénszarvas és hó köröm design

Forrás: @art.skk

56. Karácsonyfa köröm design

A piros, zöld és más ünnepi színek nem neked valóak? Ha igen, akkor ez a köröm design tökéletes lehet. Ez a manikűr élénk kéket és ezüstöt használ, nem pedig a klasszikus karácsonyi színeket. Három köröm kék és egy ezüst. Minden körmöt strasszokkal is díszítenek, és ezek közé tartozik a karácsonyfa és az íj. Ez egy ragyogó és szórakoztató ötlet. Ez a megjelenés az OPI Gelato On My Mind és a Champagne For Breakfast segítségével jött létre.

Karácsonyfa köröm design strasszokkal

Forrás: @melcisme

57. Merész és egyedi karácsonyi körömápolás

Ez a következő köröm design tökéletes azoknak, akik szeretnek karácsonykor elmenni! Minden körmöt minden ünnepi dolog díszít. A tervek között csillogás, cukorka nád csíkok, Mikulás köröm és még sok más található. Szeretjük ezt a manit, ez az egyik kedvencünk, és határozottan ezt szeretnénk viselni ezen a karácsonyi napon! Hozza létre újra az egész megjelenést, vagy próbálja ki az egyik tervezést.

Merész és egyedi karácsonyi körömápolás

Forrás: @simplybeauty_bridgend

58. Csillogó és csillogó ünnepi körmök

Ezután van egy csillogó és elbűvölő körömötletünk. Három köröm zöld és csillogó, az egyikben ezüst csillogás, a másikban elegáns cikk -cakk dizájn. Az ilyen ünnepi és elegáns körmök tökéletesek lesznek karácsonyi partikra és a különleges napra. Próbálja ki a zöld megjelenést, vagy újra létrehozhatja a formatervezést vörös és arany színben is.

Glitzy és Glam ünnepi körmök

Forrás: @nailsuponatime

59. Stílusos matt körmök strasszos karácsonyfával

A matt körömszínek továbbra is elengedhetetlenek, és ezután ünnepi verziót mutatunk. Szinte minden köröm más matt színűre van festve, és az egyik körön strasszos karácsonyfa található. Szeretjük a karácsonyfát, mert olyan egyedi és csillogó. Hasonló fát újból létrehozhat arany szegecsekkel, amelyeket online vásárolhat, és körömragasztóval felragaszthatja őket.

Stílusos matt körmök strasszos karácsonyfával

Forrás: @melcisme

60. Fehér csillogó körmök + csíkos ékezetes körmök

Szereted a csíkos köröm mintákat? Ha igen, ez lehet a tökéletes ünnepi mani az Ön számára! A körmök nagy része fehérre van festve, csillogással a hegyeken. Van egy hangsúlyos köröm is, amely fehér, piros és zöld csíkokkal. Ez egy aranyos és élénk megjelenés, amely minden karácsonyi eseményhez illik, a partitól a családi vacsoráig. Kézzel festhet csíkokat, vagy használhat körömszalagot vagy sablont.

Fehér csillogó körmök ünnepi csíkos ékezetes körmökkel

Forrás: @the_nail_lounge_miramar