86 Csodálatos anya -lánya tetoválás

61. Örökké együtt!

Tudunk a sok idézetről, de melyik vonatkozik rád és anyádra? Ez nagyon hosszú és szépen meg van írva. Örökké együtt … soha távol egymástól … talán a távolban … de soha a szívben. Ez egy ideális tetoválás anyáknak és lányoknak! Ha Ön és nővérei küzdenek az összekötő tetoválás elkészítésével, válassza ezt. Ha Ön egyike a három nővérnek, és anyja készen áll arra, hogy tetoválásokat készítsen, ez az Ön számára. A láb oldala népszerű választás idézetekhez. Ez egy jó, egyenes szakasz, amelyet könnyen eltakarhat.

Együtt örökké, soha ne tetoválás

Forrás: pinterest.com

62. Zár és kulcs tetoválás

Ezek nagyon részletes és értelmes tetoválások. Elképesztő ötlet a puzzle és a kulcs és a zár keverése. Ez az anya és lánya a dobozon kívül gondolkodtak, és mindkettőjük számára tökéletes dizájnt találtak. A tervek fantasztikusnak tűnnek, és a tetoválás mögötti érzések hihetetlenek. Amint anyáddal/lányoddal egy megfelelő tetoválást készítesz, ezt semmi és senki nem veheti el tőled.

Zár és kulcsos puzzle tetoválások

Forrás: pinterest.com

63. Aranyos méh tetoválások

Gyönyörűek ezek a zúgó méhek! Szeretjük ezeket a tetoválásokat. Az elmúlt években a méhek egyre népszerűbbek lettek a tetoválások körében. A méhek mindig megtalálják az utat hazafelé, és ez lehet az Ön jelentése, hogy színes zümmögő méh tetoválásai vannak. Természetesen hozzá kell adnia egy csipetnyi színt ezekhez a tetoválásokhoz, hogy a méhek életre keljenek.

Aranyos Méh Tetoválások

Forrás: @l_gearhart

64. Fecsketetoválások

Kinek van szüksége élénk színre? Néha a szürke vagy fekete tetoválás jobb, mint ezek a fecske tetoválások. Ezek a fekete fecske madarak csodálatos történetet mesélnek el, és amint a fényképen is látszik, ugyanebben a sorrendben a másik csuklóra csapnak. Ez csak egy egyszerű és különleges érintés, amely feltűnővé teszi a tetoválást, különösen akkor, ha együtt vagytok. A madártetoválás gondoskodást, szeretetet és szeretetet jelent a család és a barátok iránt. A madarak hűségesek és mindig visszatérnek szeretteikhez. A családoddal és anyáddal való közelség különleges, és mindig várjuk a hazatérést.

Anya lánya, fecske tetoválás

Forrás: @xx_sophiebabe1_xx

65. Puzzle Tetoválások

Mint anya, mint lánya. Azt mondják, lányok, olyanok, mint az anyjuk. Mi lehet jobb módja ennek megmutatására, mint egy puzzle -tetoválás készítése, amely illeszkedik egymáshoz. A kettő megkülönböztetéséhez adja hozzá a mondatot mindkét rejtvénydarab alá. Elképesztően néz ki! Még mindig egyeznek, de más megfogalmazással. Mindig lehet más színű is.

Kicsi és színes puzzle tetoválások

Forrás: @adamnagytattoos

66. Iránytűs tetoválások

Az iránytű nem csak az utazók számára mutatja az utat. Édesanyád vezetett téged az életben, és talán most te is megmutatod neki az utat. Ez tökéletes egy anya és lánya megfelelő tetováláshoz. Szeretetet, útmutatást és pozitivitást mutat. Ezen a fotón látható, hogy északot, délt, keletet és nyugatot szívvel és más kezdőbetűkkel helyettesítették. Így személyre szabták az iránytűt, és kedvükre készítették.

Anya Lánya Iránytű Tetoválások

Forrás: @nanounana95

67. Eléggé illő virágos szívek

Ha szép tetoválási ötletet keres, akkor ez lehet az. Ez a kettő finom virágos szív dizájnt választott. Gyönyörű, rózsaszín virágokat tetováltak klasszikus szív alakúra. Ezek nagyszerű ötletek, mert a tetoválások is elképesztően egyezőek és különállóak.

Eléggé illő virágos szívek

Forrás: @játszótér_tat2

68. Értelmes „Szeress mindig” tetoválás

Nagyszerű ötlet anya és lánya számára az idézetek egyeztetése. Íme egy gyönyörű példa. Ők hárman úgy döntöttek, hogy a „Szeress mindig” idézetet választják. Értelmes módja annak, hogy megmutassuk egymásnak, hogy mindig ott lesztek. Újra létrehozhatja ezt a tetoválást, vagy kiválaszthatja saját egyedi árajánlatát.

Értelmes „szeress mindig” tetoválási ötlet

Forrás: @joannamroman

69. Gyönyörű családi illusztráció

Ezután egy egyedi tetoválást mutatunk be. Ez a kivitel egy családi fotó illusztrációját tartalmazza. Ez egy gyönyörű módszer az emlékek életben tartására. Bármilyen családi fényképet tetoválhat. Készítsen hozzá illő tetoválást, vagy mindketten választhatnak egymásról egy olyan fotót, amelyet szeretsz, és örökké a testeden szeretnél tartani.

Gyönyörű családi illusztráció tetoválásötlet

Forrás: @tattooist_flower

70. Virágos tetoválások illesztése dátumokkal

Az anya és a lánya tetoválásának finom módja a dátumok. Mindhárman ugyanazt a virágmintát választották, alatta születésük évével. Ez egy nagyon divatos ötlet, és nagyszerű módja annak, hogy a tetoválásokat egyedivé tegye családja számára. Bármilyen dizájnt választhat a dátumokhoz.

Virágos anya -lánya tetoválás dátumokkal

Forrás: @joannamroman