88 najboljih frizura sa crnim pletenicama za kopiranje u 2020

61. Tanko i dugo hranjenje u pletenicama

Ova sljedeća ideja za kosu je elegantna i daje izjave. Ovi dugi obroci u pletenicama tako su elegantni, a uzorak zamršen i uredan. Ovakva frizura odgovarat će svima i učinit će da izgledate glamurozno za svaku priliku. Možete isprobati sličan izgled ili probati kraću verziju. Dužina ramena izgledala bi sjajno.

Tanko i dugo hranjenje pletenicama

Izvor: @cutelooksdar

62. Kukuruzi sa Zig Zag dijelom

Naša sljedeća ideja za kosu savršena je za moderne dame. Ovdje imamo četiri kukuruza sa cik -cak dijelom, a pletenice također prolaze kroz njih. Zig zag uzorak je tako elegantan i jedinstven. Ovakav uzorak pokazuje vaš individualni stil. Ponovite ovo ili isprobajte pletenice u drugoj boji. Crveni ili jarki ombre izgledao bi nevjerojatno.

Kukuruzi s Zig Zag dijelom

Izvor: @erica_letstalkhair

63. Elegantne ombre pletenice

Kad već govorimo o ombreu, ovdje vam nudimo moderan ombre izgled. Ovdje imamo duge pletenice koje su crne pri korijenu, a zatim na pola puta, kosa se mijenja u tamnu bakrenu nijansu. Ombre je tako lijep i šik. Možete ga ponovno stvoriti ili isprobati bilo koju boju po vašem izboru za ombre.

Elegantne ombre pletenice

Izvor: @jalicia_hairstyles

64. Prekrasne pletenice s perlicama i školjkama

Zatim imamo još jednu ideju za kosu koja će vam pokazati koja bi bila izvrsna za ljeto. Kosa je oblikovana u duge pletenice. Sve pletenice su ukrašene perlicama na krajevima, a dvije su ukrašene drugim stvarima poput školjaka. Kao što vidite, školjke izgledaju tako slatko i ljetno! Ovo je još jedan izgled koji bi bio savršen za odmor.

Prekrasne pletenice s perlicama i školjkama

Izvor: @nadirah.ali

65. Pola gore, napola dohrana u pletenicama

Popularan način stiliziranja pletenica je pola gore i pola dolje. Evo stilskog primjera. Za ovaj izgled kosa je oblikovana u duge pletenice s kovrčavim vrhovima. Polovica pletenica je labava, a druga polovica je u repu. Polu rep je tako sladak i cool izgled. Ovakva kosa odgovarat će svima, a rep će izgledati sjajno i s kraćim pletenicama.

Pola gore, napola dohrana u pletenicama

Izvor: @fancy_claws

66. Pletenice od limunade s kovrčavim krajevima

Istaknite se iz gomile s frizurom poput ove! Kosa na glavi pletena je u moderan i zamršen uzorak. S jedne strane nalaze se dvije pletenice, a ostale se nose s druge strane. Pletenice imaju i kovrčave krajeve. Ovakva kosa savršena je za dame kojima su dosadile pletenice s limunadom i koje žele isprobati novi i moderan izgled.

Pletenice od limunade s kovrčavim krajevima

Izvor: @hairbywaavyk

67. Pleteni rep s perlicama

Volite frizure s repom? Zatim morate vidjeti ovaj sljedeći izgled. Ove pletenice oblikovane su u nebeski visoki rep, a krajevi svake pletenice ukrašeni su jarkim perlicama. Perle doista daju izjavu i čine rep drugačijim od ostalih. Rekreirajte nešto slično ili odaberite perle u različitim bojama koje predstavljaju vaš individualni stil.

Upleteni rep s perlicama

Izvor: @vanessamatsena

68. Boemska hrana u pletenicama

Sljedeća frizura je trendi i prekrasna. Za ovaj izgled kosa na glavi oblikovana je u tanke i guste pletenice, a dio kose je i kovrčav. Kosa također sadrži zlatne prstenove za kosu. Ovo je moderan i lagan za nošenje pletenica koji će odgovarati svima. Možete ponovno stvoriti ovaj stil ili isprobati pletenice s različitim priborom ili u drugoj boji.

Boemska hrana u pletenicama

Izvor: @filthyrichtresses

69. Prekrasna Halo pletenica

Zatim imamo prekrasnu halo pletenicu. Halo pletenice su zapanjujuće i savršena je frizura za posebne prigode i blagdane. Ovo je prekrasna verzija. Postoji krupna pletenica koja se nježno obavija oko glave, a na stražnjoj strani glave nalazi se i nevjerojatan uzorak pletenice. Postoje i neke labave pletenice i pribor. Ovakva kosa odgovarat će svima, a na internetu možete pronaći upute za halo pletenice.

Prekrasna Halo pletenica

Izvor: @magicfingersstudio

70. Plavuša dopola

Ako želite dramatičnu transformaciju kose, ovo je savršeno za vas. Ovdje imamo polovinu pletenog stila. Kosa je oblikovana u duge plave pletenice. Polovica je labava, a polovica u visokoj punđi. Postoji i trendovski uzorak. Ovo je zapanjujući izgled koji je savršen za ljeto. Možete to ponovno stvoriti ili isprobati drugu nijansu plavuše. Toplije nijanse izgledat će prirodnije i hladnije, ledene nijanse bit će podebljanije.

Plava crna frizura s pletenicama

Izvor: @missy_did_em