A 10 legjobb antibakteriális szappan tetováláshoz és útmutató

A testművészet hagyományos és jelentős személyes, spirituális és kreatív kifejezés.

A világ különböző pontjairól származó embereket már évek óta átszúrják és tetoválják. Jelenleg számos tetoválás utókezelő termék elérhetőségével megtalálhatja a legjobb antibakteriális szappan tetováláshoz anélkül, hogy sok bajon menne keresztül.

Tintázás után a tetoválást gondosan kell ápolni, és folyamatosan tisztán kell tartani. Mindazonáltal jelentősen nyitott sebek, ezért azoknak kell lenniük védve a fertőzéstől.

A kép forrása: Tara Winstead in Pexels

Az olyan tevékenységek, mint az új tetoválás napi kétszeri mosása szappannal és vízzel, valamint a szárítás a tetoválás kezelésének jelentős részét képezik..

A friss tetoválás gondozása összetett lehet. Mindazonáltal a legjobb szappannal gyorsabban gyógyítható a bőr, és a tetoválás színesnek és élénknek tűnik, minden gond nélkül.

De hogyan találja meg a legjobb antibakteriális szappan? Nos, nem kell kimerítőnek lennie, ha megismeri azokat a termékeket, amelyek bizonyítottan hatékonyan működnek egy új tetoválás tisztításakor.

A kép forrása: Elizaveta Dushechkin in Pexels

Mit kell szem előtt tartani, amikor a legjobb antibakteriális szappant választja a tetováláshoz

Amikor a legjobb antibakteriális szappant választja a tetoválásokhoz, akkor nagy valószínűséggel számos választással fog szembesülni. Ez azonban nem jelenti közvetlenül azt, hogy bármilyen szappant kaphat az új tetováláshoz. Annak érdekében, hogy növelje a helyes választás lehetőségét, tartsa szem előtt a következőket:

Hozzávalók

Soha ne vegye természetesnek a szappanban használt összetevőket. Mindig törekedjen arra ellenőrizze a címkét és ismeri a felhasznált összetevőket. Számos olyan szappan létezik, amelyek káros mérgező összetevőket használnak, amelyek tovább károsíthatják a bőrt.

A legjobb antibakteriális szappanok akik organikus és természetes összetevőket használnak. Ha durva vegyszereket használnak, nagy a valószínűsége annak, hogy a tetoválás érzékeny lehet az irritációra, különösen akkor, ha érzékeny a bőre..

Ami az összetevőket illeti, a szappan nem tartalmazhat alkoholt, mivel káros lehet a tetoválásra, és ugyanakkor kiszáradhat.

Mindig ajánlott ellenőrizni a termék összetevőit. Gondoskodjon róla, hogy a szappanja természetes és organikus összetevőket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a tetoválás gyors elszíneződéséhez.

Mindazonáltal, ha különleges követelményeket támaszt, például friss tetoválása van, amely még mindig gyógyulás alatt áll, annál fontosabb, hogy ellenőrizze és megértse, mi történik a bőrében..

A kép forrása: Polina Kovaleva in Pexelsx

Bőr típus

A szappan kiválasztása a bőrtípustól is függ. Különösen a szárazság elkerülése érdekében szerezzen be egy szappant, amelyet száraz bőrre készítettek.

Az irritáció és az allergia elkerülése érdekében keressen egy szappant, amelyet érzékeny bőrre terveztek. Ha aggódik amiatt, hogy a bőr hogyan reagálna rá, egyszerűen kaphat babaszappant, mivel általában nagyon enyhe, de tisztító hatású.

Illat

Az illat csak a választás kérdése. Sokan azonban olyan terméket keresnének, amelynek nincs illata.

A szappanokban lévő illatok irritációt okozhatnak a bőrön, különösen, ha vegyi anyagokat tartalmaznak. Ha illatos, akkor az utóbbit kell választani, figyelembe véve a felhasznált szerves összetevőket.

A kép forrása: Sora Shimazaki in Pexels

Antibakteriális képesség

A tetováláshoz szappan kiválasztásakor fontos szem előtt tartani, hogy rendelkeznek -e antibakteriális képességgel. Ez a funkció segít korlátozni az idegen elemeket, amelyek fertőzéshez vezethetnek. Válassza a szappant, amelyről ismert, hogy megtöri a baktériumsejtek falait és csökkenti azok növekedését.

Hidratáló tulajdonságok

Sok hidratáló tulajdonsággal rendelkező tetoválószappan ugyanannyiba kerül, mint a normál szappan. Tehát szerezzen olyan szappant, amely hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és nem vezethet a tetoválás szárazságához.

A kép forrása: Alice Battillo Pexels

Szappan típusok

A tetoválás tisztításakor rúdszappant választhat, de folyékony szappanokat és habmosókat is talál a piacon. Kérhet néhány javaslatot a tetoválóművészétől.

Az üzletek és a művészek valószínűleg különféle termékeket javasolnak. Néhányan folyékony formulával választják a szappant, mivel az általában felhígítható és a bőrbe permetezhető. Könnyebben kezelik és használják.

A habszappanok jó tulajdonsága azonban más típusú szappanokkal szemben az, hogy hosszú ideig képesek elviselni. Ezenkívül könnyen alkalmazhatók, és általában szivattyúpalackban kínálják.

Eközben a báros szappanok nagyon hasznosak lehetnek. Azonban a tetoválásokhoz használt készítmények nem használnak kifejezetten tetoválásokhoz tervezett formulát.

Ennek ellenére antibakteriálisak és gyengédek, ami általában elegendő a tetoválás utókezeléséhez.

Vélemények

Nem minden ember szeretne tetoválni.

Az utógondozást illetően a tetoválások eltérnek a piercingektől. Ezért, ha azt tervezi, hogy a legjobb antibakteriális szappant vásárolja meg tetováláshoz, fontolja meg annak ellenőrzését, hogy a tetoválóművészek, tetoválóüzletek és tetováló emberek mit szólnak hozzá..

Fontos visszajelzéseket kell találnia a termék véleményeiből, és talál tippet arról, hogy érdemes -e megvenni a terméket.

Vannak olyan szappanok, amelyeket kifejezetten tetoválás utókezelésére terveztek.

Használhat azonban speciális fürdőszappanokat is, amelyekről ismert, hogy gyengéd és enyhe tulajdonságokkal rendelkeznek a bőrön. Szükséges, hogy ne irritálja vagy szárítsa a bőrt, és hatékonyan fenntartsa a tetoválás tisztaságát és frissességét.

A kép forrása: Dazzle Jam in Pexels

A 10 legjobb antibakteriális szappan tetováláshoz

A tetoválás a testre nyomtatott művészet. Az sem kérdéses, hogy a test a templomod. Ezért mindenkinek óvatosnak kell lennie a tinta kezelésében, különösen, ha frissen készült.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy ez még új, még mindig nyitott sebnek minősül, amely hajlamos lehet a fertőzésre, ha nem tesz kellő erőfeszítést. Fontos, hogy a legjobb antibakteriális szappant használja.

Ha most készített új tetoválást, először tegyen egy illatmentes antibakteriális szappant, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a design egészséges és élénk marad..

Ne feledje, hogy a tetovált bőr hasonló a nyílt sebhez.

Ezért megfelelő utókezelésre van szükség az érzékeny vonalak szennyeződésének megakadályozása érdekében. Sok tetoválóművész valószínűleg ajánlani fog egy szappant, amelyet népszerűsít vagy használ, de érdemes ellenőrizni a hatékonynak bizonyult antibakteriális szappanok listáját.

Íme néhány legjobb antibakteriális szappan tetováláshoz:

1. H2Ocean Blue Green habszappan

H2Ocean Blue Green habszappan

Ha érzékeny az irritációra az illatos szappanok használatakor, akkor ezt a szappant találja a legmegfelelőbbnek az Ön számára. A H2Ocean Blue Green habszappan egy hiteles utógondozó antibakteriális szappan tetováláshoz.

Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy hatékonyan mossa le az új tetoválást anélkül, hogy szárazságot vagy túl sok sérülést okozna. Azok számára, akik most tetováltak, talán a legjobb, ha kék szappannal szappant használnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy tökéletesen meggyógyítják a tetoválást.

Ez a szappan aktív és inaktív összetevőket használ. Hatóanyaga a 0,13 százalékos benzalkonium -klorid, amely elpusztítja a baktériumok 99 százalékát. én

Az inaktív összetevők közé tartozik a tisztított víz, az aloe barbadensis levéllé, a poloxamer 188, a tengeri só (ásványi anyagok) és a dinátrium -edta.

Nem érez bizsergő nyomokat a bőrön, miközben a tetoválás gyógyul. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a felhasználók fájdalommentes eljárást fognak tapasztalni.

Ezenkívül megkönnyíti a bőr gyulladásának és bőrpírjának csökkentését, amelyek tipikusan tetoválás után fordulnak elő. A tetoválás által kifejlesztett összes mellékhatás kezelése az erőssége.

Ásványi anyagokkal és aloe vera -val dúsítva a H2Ocean Blue Green habszappan segít a bőr hidratálásában, miközben tisztítja a tetoválást.

Ez a szappan sokkal megbízhatóbb a durva vegyi szappanokhoz képest, amelyek megperzselhetik a bőrt. Antibakteriális, antimikrobiális és illatanyagmentes.

A szappan használatakor csak alaposan mossa le a tetoválást meleg vízzel naponta 3-4 alkalommal. A tetoválás mosása közben közepes nyomást gyakoroljon az ujjaira, hogy kiküszöbölje a bőr pórusainak kiszáradását.

A meleg víz használata a tetoválás mosásakor segít megnyitni a derma pórusait, és biztonságosan fertőtleníti a tintát és a vérplazmát, hogy alaposan megtisztítsa a bőrt, elkerülve a hámlás kialakulását..

A H2Ocean Blue Green habszappan egy útközbeni szappan, így kényelmesen elviheti bárhová is kell.

2. Provon antimikrobiális lotion szappan

Provon antimikrobiális lotion szappan

A Provon Antimikrobiális Lotion Soap egy gyengéd és megbízható folyékony szappan, amelyet a professzionális piercingszövetség ajánl..

Kondicionálókkal, lágyítószerekkel és gyengéd bőrtisztítókkal készült. Ez a szappan hatékonyan tisztítja a tetoválást, és naponta egyszer vagy kétszer alkalmazható.

Figyelemre méltó aktív összetevője a 0,3 százalékos klór-oxilenol, amely ötvözi a hatékony, széles körű antimikrobiális hatást.

Ez egy fertőtlenítő és fertőtlenítőszer, amely enyhíti a viszketést, bőrpírt és fertőzést, amely a tetoválás piercingével alakul ki.

Ezenkívül a Provon antimikrobiális lotionszappan kukoricaolajat, kókuszolajat és néhány fontos zsírsavat is használ. Ezek védő bevonatot adnak a bőrnek, és biztosítják a nedvességet, hogy gátolják a bőr kiszáradását.

Finomítatlan bőrápoló szerekkel, például E -vitaminnal és aloe verával dúsított. A citrus illatának illatával érkezik, és nem használ durva vegyszereket. Csak győződjön meg róla, hogy először hígítja a Provon antimikrobiális lotion szappant, mielőtt tetováláson használja.

A szappan teljes körű antimikrobiális egyenletet biztosít aktív komponensekkel, amely csökkenti a fertőzés fokozódását, annak ellenére, hogy a bőrön szelíd..

A szappan használata után jobb gyógyulási folyamatot fog tapasztalni tetoválás után. A Provon antimikrobiális lotion szappan hidratálja a bőrt. A gyógyulási folyamat felgyorsításában is működik.

Nagy logikával ez a szappan működik fertőzések megelőzése, megkönnyíti a gyógyulást, és ideális a karcolásokhoz is.

A Provon antimikrobiális lotionos szappan használata is nagyon jól kezelhető. Egyszerűen nedvesítse meg a tetovált területet, habosítsa a kezére, és tisztítsa meg az érintett részt.

Végül észre fogod venni, hogyan reagál kellemesen a bőröd. Ha megfelelően használják, ez a szappan nemcsak a gyógyulás felgyorsításában segít, hanem csökkenti a viszketést is.

Egyszerűen magabiztos lehet abban, hogy ez a szappan méltán működik a tetoválás tisztításakor.

3. Cosco Tinktúra Tetoválás Zöld Szappan

Cosco Tinktúra Tetoválás Zöld Szappan

Bár a Cosco tinktúra tetováló zöld szappan nem egy tipikus szappan, amelyet naponta fog használni, mégis úgy kell tekinteni, hogy az egyik legjobb antibakteriális szappanok tetováláshoz, figyelembe véve hatékonyságát és azt az elképzelést, hogy sok tetoválóművész választaná a használatát.

A Cosco Tinktúra Tattoo Green Soap a tetoválóboltok klasszikus kiegészítője világszerte, és a bőr fertőtlenítésére szolgál.

Az utólagos tisztítástól eltekintve ez a szappan alkalmazható a bőr kondicionálására a tetoválás előtt, valamint egy tetováló berendezés tisztítására is. Fő összetevői a tiszta növényi olajok, a glicerin és a levendula.

Előfordulhat, hogy olívaolajat tartalmaz, amely elősegíti az immunrendszert, véd az emésztési problémákkal szemben, és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez egy hatékony antibakteriális folyékony szappan, valamint tisztítószer. Úgy működik, hogy megszüntesse a fehérje szilárd anyagokat és a szárított vért a bőrről a festés során. Szereti azt a gondolatot is, hogy környezetbarát szappan, és nem használ durva vegyszereket.

Ez a szappan még akkor is könnyen kezelhető, ha szárított vért kapott, és néhány sablonnyom a bőrön a tetoválás befejezése után. Ha ezt a szappant vízzel keveri, meg fog lepődni hihetetlen képességein. Ez egy antibakteriális szappan, amiben soha nem veszítheti el a bizalmát.

Ezenkívül hidratálja a bőrt. Glicerint tartalmaz, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Védi a bőrt, és megnyitja a bőr pórusait, hogy lehetővé tegye az izzadást, ami egészségessé és tisztává varázsolja a bőrt.

A Cosco tinktúra tetováló zöld szappan kiválóan alkalmas érzékeny bőrre, mivel hipoallergén tulajdonságokat és természetes anyagokat tartalmaz. Mivel nem használ durva vegyszereket, még az újszülöttek és csecsemők számára is praktikus. Természetes elemei miatt egyedi illatot is kifejleszt.

ABC

4. Alapvető értékek Tinktúra zöld szappan

Cosco Tinktúra Tetoválás Zöld Szappan

Az esszenciális értékek tinktúra zöld szappan bizonyítottan hatékony és hiteles szappan, amely megvédi az új festékeket a fertőzésektől és a kórokozóktól.

Tetoválóművészek számára is kifejlesztették, bár az új tetoválással rendelkező emberek is kihasználhatják ennek a szappannak az előnyeit.

Az egyik legfontosabb dolog az Essential Values ​​tinktúra zöld szappanban az, hogy tiszta vízzel enyhítheti. Ez a terméket még nagyobb tetoválásokhoz is megfelelővé teszi.

Nagyszerű lehet minden tetoválóüzlet és tetoválóművész számára is, akiknek számos ügyfelet kell elhelyezniük.

A hígítás ellenére a szappan hatékony marad. Úgy működik, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől és a baktériumoktól, és kiszivárogjon a szárított vér, váladék és még sok más. Mivel képes megtisztítani a tetoválást és távol tartani az irritáló és szennyeződéstől, a tetoválás valószínűleg gyorsabban gyógyul.

Meglepő módon az esszenciális értékek tinktúra zöld szappan garantálja, hogy a tetoválás úgy gyógyul, hogy a tetoválás éles és színes marad. Ezzel a szappannal nem kell aggódnia a bőr repedései, a gyenge vonalak és az unalmas színek miatt.

Ez a szappan megszabadulhat a viszketéstől és az irritációktól is. Nem használ durva összetevőket, amelyek felelősek lehetnek a bőrirritációért. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a bőr minden gond nélkül meggyógyulhat.

Mindazonáltal azt is fontos megjegyezni, hogy nem ajánlott túlzottan hígítani ezt a szappant. A hatékonyság biztosítása érdekében meg kell tanulnia hígítani.

Ha ezt a szappant a megfelelő módon használja, garantálhatja a teljes és erőteljes fertőtlenítést, miközben biztosítja, hogy ne legyen irritáció. Élvezni fogja az új tetoválás élményét, mivel nem kell hosszan tartó egészséges időszakot elviselnie az esszenciális értékek tinktúra zöld szappannal.

5. Dr. Numb helyi érzéstelenítő habzó szappan

Dr. Numb helyi érzéstelenítő habzó szappan

A tetoválás hihetetlen művészet lehet. Nem tagadható azonban, hogy bőrükbe kerülésük enyhén fájdalmas lehet, és a viszketés és a fájdalom ennek következtében nem ér véget, amikor a festés befejeződik.

A Dr. Numb Topical érzéstelenítő habzó szappan használatával ez a probléma megoldható.

A szappant úgy fejlesztették ki, hogy azonnal megkönnyítse a tetoválást. 0,24 % benzamin -kloridot tartalmaz, amely fertőtleníti a bőr mikrobáit.

Összes összetevője azonnali hatással csökkenti a fájdalmat. Ez a szappan bőrzsibbasztó, amely segít csökkenteni a fájdalmat, valamint az egyéb érzéseket, amelyeket a tinta használata után érezhet.

Ezenkívül ezt a szappant kisebb égési sérülésekre, horzsolásokra, vágásokra stb. Is használhatja. Fertőtlenítőszerként működik, ezért nem kell aggódnia a fertőzések miatt.

A Numb Topical érzéstelenítő habzó szappannak van egy helyi gyógyszere, a lidokain. Ez akadályozhatja az idegjeleket, így csillapíthatja a fájdalmat.

Ezenkívül ez a szappan gyorsan hat, és azonnal megszabadulhat a csípéstől, fájdalomtól, viszketéstől és égéstől. Ha a bőr újonnan tetovált, akkor nem kell erős fájdalmat lógnia, ha ezt a szappant használja.

Ez a szappan hatékonynak bizonyult, így ha már választja, nem lesz szüksége gyógyszeres kezelésre. Általában fájdalomcsillapítót kaphat, ha a tetoválás után fáj.

Csak ügyeljen arra, hogy használat közben néhány percig tartsa a habot a bőrben. Ne mossa le azonnal vízzel, és hagyja, hogy behatoljon a bőrbe.

A Numb Topical érzéstelenítő habzó szappant nem csak fertőtlenítésre használják. Háromszor jobban működik, mint a hagyományos szappan. Hatásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a baktériumok és szennyeződések eltávolítását.

6. Tattoo Goo mélytisztító szappan

Tattoo Goo mélytisztító szappan

A Tattoo Goo mélytisztító szappanban használt formulát bőrgyógyászok és tetoválóművészek erőfeszítései révén fejlesztették ki. Ezek a szakértők széles körű tapasztalattal rendelkeznek az újonnan tetovált bőr hatékony ápolásában.

Ezért ez a szappan nem szárad, és kifejezetten piercinghez és tetoválás utókezeléséhez készült.

A megbízható formula kiemelkedő, amikor szappanról és más higiéniai célú termékekről beszélünk. A szappanban használt formula egy aktív elemet tartalmaz, amelyet PCMX-L néven ismertek, és amely nátrium-lauroil-szarkozinátból (Lauricidin) és klór-oxilenolból (PCMX) áll..

A lauricidin egy lánczsír, amely elősegíti a mélytisztítást. A PCMX viszont rendkívül hatékony antimikrobiális szer. Ennek a két erős összetevőnek köszönhetően a Tattoo Goo mélytisztító szappan képes bőrre vonni a bőrt anélkül, hogy szükségszerűen eltávolítana sok nedvességet.

Nem mindenféle szappan és tisztítószer a legjobb piercinghez és tetováláshoz. Általában az alkoholos tisztítószerek nem ideálisak a friss piercingekhez. Ennek ellenére ezt a szappant úgy fejlesztették ki, hogy hatékony fertőtlenítőszer legyen, amely nem káros a bőrre, függetlenül attól, hogy átszúrt vagy tetovált.

Továbbá nem vitatható, hogy az új tetoválások túlzott viszketést okozhatnak. Ez lényegében nem szomorú dolog. Ennek ellenére a bőr karcolása akadályozhatja a gyógyulás folyamatát. Ennek a szappannak a használata enyhítheti a viszketést.

Ennek eredményeként csökken a bőr karcolásának vágya. A friss tetoválás megfelelő módon történő fertőtlenítése segít megelőzni a fertőzést. A Tattoo Goo mélytisztító szappan azonban sokkal többre képes! Napi használat esetén a tetoválás gyors gyógyulását is elősegítheti.

Miután kinyitotta a fedelet, sok termék valószínűleg kiömlik, és nehéz lesz ellenőrizni. Javasoljuk, hogy a fedelet felfelé nyitva nyissa ki, hogy megakadályozza a hanyag kiömlést.

7. Nat-A-Tat2 tetováló hab tisztító

Nat-A-Tat2 tetováló hab tisztító

A keménység és szerves elemek teljesen természetes képletét bemutató Nat-A-Tat2 Tattoo Foam Cleanser hatékony és természetes utókezelést kínál Önnek.

Mindannyian tudjuk, hogy a tetoválások érzékenyek a fertőzésekre. Ez a szappan azonban képes védeni a szennyeződést, a bőrirritációt és a káros baktériumokat. Mivel enyhe és nem tartalmaz káros összetevőket, a bőr nem károsodik, még akkor sem, ha a szappant széles körben használja..

A habtisztító a könnyebb alkalmazást is lehetővé teszi, mivel kezelheti a felhasznált mennyiséget. Ideális szappan egy új tetováláshoz, mivel segít lemosni a vért, a bőr váladékait és minden szennyeződést, amely a tetoválásra kerülhetett.

Ezenkívül ez a szappan nem enged le rángásokat. Könnyen leöblítheti, és puhává és tisztává varázsolja a bőrt anélkül, hogy feltétlenül száraz, feszes vagy irritációt okozna.

Ezenkívül a Nat-A-Tat2 tetováló hab tisztító is segíthet a bőr gyógyulási folyamatában. Körülbelül két hét múlva a bőr legfelső rétege meggyógyul. Azonban hónapokig is eltarthat, amíg az alsó réteg teljesen meggyógyul. Ezért ajánlatos ezt az antibakteriális szappant használni az egész utókezelési eljárás során.

A habtisztítókat nem csak szórakoztató alkalmazni. Ezenkívül kezelhetőbbé teszik a tisztítás és az alkalmazás folyamatát. Ez a szappan felgyorsíthatja és serkenti a bőr gyógyulási folyamatát. Ennek eredményeként ez hamarabb sokkal jobb megjelenésű tetováláshoz vezet.

Mindazonáltal tudnia kell, hogy ez a szappan az első használat során egy kis égést is kiválthat. De ez nem nyilvánul meg állandóan. Ügyeljen azonban arra, hogy figyeljen a bőr reakcióira. Ha a bőr negatívan reagál, azonnal fel kell tudnia azonosítani.

8. Billy Féltékenység Tetoválás Mosó

Billy Féltékenység Tetoválás Mosó

A gyógynövénykivonatokkal, gyümölcskivonatokkal és más bőrtápláló elemekkel teli Billy Jealousy Tattoo Wash mindenképpen kihagyhatatlan. Amellett, hogy ideális új tetoválásokhoz, az elhalványult és régebbi tetoválásokat is élénkké teheti. Imádni fogja a jobb tetoválás utókezelést, ha ilyen szappant használ.

A Billy Jealousy Tattoo Wash nagy üvegben kerül forgalomba. Azonban nem kell sokat használnia minden alkalommal, amikor zuhanyozni megy, vagy megtisztítja az új tetoválást. Egy kis mennyiség jelentősen felkorbácsolható, és rengeteg habot kaphat. Különböző méretű tetoválásokat kezelhet!

Ezenkívül ez a szappan nem csíp, nem irritálja és nem égeti meg a bőrt. Valójában azt is láthatja, hogy jól érzi magát, és megnyugtatja és megnyugtatja a gyulladt bőrt.

Egy másik dolog, amire figyelni kell a tetoválás utókezelése során, a szárazság. Jó tudni, hogy a Billy Jealousy Tattoo Wash nem szárítja ki a bőrt, és nem váltja ki a szédülést. Ha a bőr kellően hidratált, kisebb az esélye annak, hogy viszket vagy irritálódik.

A tetoválásokhoz használt egyéb szappanoktól eltérően ez a szappan nemcsak új tetoválásokhoz ideális. Ezzel a szappannal régebbi, már halvány tetoválásokat is helyreállíthat. A Billy Jealousy Tattoo Wash újra élénk színeket válthat, és a széleket és vonalakat tisztán és élesen tarthatja.

Győződjön meg arról, hogy az új és a régi tetoválásai élénkek és intenzívek maradnak e szappan használatával. Javítsa a tetoválás utógondozását egy olyan szappannal, amely korának ellenére is remekül megőrzi a tetoválás megjelenését. Használja az ajánlott módon, és látni fogja az okát, hogy miért ez az egyik legjobb antibakteriális szappan a piacon manapság.

9. WOO gyengéd tisztító szappan

Kép forrása: Woo projekt

A WOO gyengéd tisztító szappan sok szakember választása. Különösen a bőr tisztaságának és egészségének megőrzésére fejlesztették ki a tetoválás után, és nagyon gyengéd formulát használ, amely alkalmas a mindennapi mosásra.

A szappan nem használ sok összetevőt. Ez azonban előnyt jelent a terméknek, mivel a kevesebb összetevő jobb egészséget és a tetoválás gondozását jelenti, és nem meríti ki az új finom bőrt.

Ez egy különálló kókuszolaj-alapú szappan, amely enyhe és hatékony tisztítást biztosít. Ez a vízstimulált rúd egy kis habot képez a felszíni szennyeződések eltávolítására, így a bőr kényelmes, puha és friss lesz.

Formulája illatanyagmentes, nátrium-kakaóttal és glicerinnel átitatva, hogy az újonnan tintázott bőr hidratált és megnyugtató legyen. Használatakor egyszerűen használja a szappant a nedves bőrre, és habozzon. Finoman masszírozza az érintett területet, és öblítse le langyos vízzel.

10. Dr. Bronner Pure-Castile folyékony szappanja, baba illatmentes

Dr. Bronner Pure-Castile folyékony szappanja, baba illatmentes

Dr. Bronner Pure-Castile folyékony szappanja egyfajta orvosi szappan, és valódi teaolajat tartalmaz. Ez a magyarázata annak, hogy miért ismert ez a szappan az egyik leghatékonyabb tisztítószer, amely pozitív hatással van a tetoválásra.

Gyengéd és fás illattal rendelkezik. Ha arra törekszik, hogy finomított összetevőkkel tökéletesített és vegánbarát legyen, akkor ez a szappan a legjobb az Ön számára.

Szeretni fogja tudni, hogy ez a szappan csomagolásában újrahasznosítási módszert alkalmaz. A Dr. Bronner’s átirányítja a hulladék műanyagot a hulladéklerakókból az újrahasznosított műanyag palackok használatának és fokozásának követelményei révén.

Ezáltal a termék környezetbarát. Antibakteriális tulajdonsággal is rendelkezik, amely megszünteti a tetováló rész baktériumait, harcol a gombák ellen, és megvédi Önt a fertőzéstől.

Ez a szappan nem használ kemény vegyszereket vagy mesterséges tartósítószereket. Garantált természetes összetevőkből készült, hogy kényelmet biztosítson a tetoválás gyógyításának folyamatában. Erőteljes összetevőket használ, hogy rövid idő alatt sima bőrt kapjon.

Mindazonáltal arra is jó lesz rámutatni, hogy egyeseknél allergia alakul ki a teafaolajjal szemben. Ezért ajánlott egy szúrópróba elvégzése használat előtt.

A Bronner Pure-Castile folyékony szappanja háromszor töményebb, mint a legtöbb folyékony szappan a piacon. A több szappan minden palackban kevesebb hulladékot jelent a csomagolásban.

Mivel nincs illata és megduplázza az olívaolajat, ez a szappan érzékeny bőrű embereknek és csecsemőknek is ajánlott. A szappan tömény, sokoldalú, biológiailag lebontható és hatékony.

A kép forrása: ReadInsideOut

Hogyan moss friss tetoválásokat??

Előnyösen naponta kétszer használjon antibakteriális szappant, hogy megvédje a tetoválást a fertőzéstől. Legalább le kell mosni a friss tetoválásokat minden reggel, amikor felébred, és este lefekvés előtt. Ügyeljen arra, hogy a mosási idő rövid legyen, de alapos és száraz, és tisztítsa meg a mosások közötti területet.

Ha azt észleli, hogy piszkos vagy izzadt, azonnal tisztítsa meg. Nem lehet gond, ha zuhanyozol, feltéve, hogy nem áztatod el a tetoválást a vízben.

Soha ne karcolja vagy dörzsölje a bőrt azon a helyen, ahol a tetoválás be van tintázva. Egyszerűen használja a kezét. A luffa használata csak a baktériumok átviteléhez vezethet. Az öblítés után az eldobható papírtörlő segítségével megszárítja a bőrt. Ne használja újra a törülközőt, mivel ez mikrobákat is terjeszthet, amelyek fertőzést okozhatnak.

Tudnia kell, hogy a tetoválása folyadékot önt az első vagy két napban. Egy kis vért vagy tintát észlelhet. Azonban ne essen pánikba, ha látja ezeket a megnyilvánulásokat, mert ez normális. A harmadik vagy negyedik nap elérésekor észre fogja venni, hogy a tetoválás pelyhesedni kezd.

Ne vedd fel. Ehelyett szerezzen illatmentes krémet a viszketés enyhítésére. Tegye le a fényvédőt addig, amíg a tetoválás teljesen meg nem gyógyul.

A tetoválás teljes gyógyulásához általában 2-3 hét szükséges. Ne veszítse el a szívét, és folytassa a mosást. Hamarosan visszatérhet normális életmódjához.

A kép forrása: Taffy Buoniconti in Pexels

További tippek a tetoválás mosásához a legjobb szappan használatával

Néhány további tipp a tetoválás legjobb szappannal történő mosásához is segíthet az utógondozásban. Íme néhány tipp, amire emlékezni kell:

  1. Ne csomagolja újra a tetoválást – 3 óra múlva vegye le a kötést, hogy a bőr lélegezzen, és megkezdje a gyógyulási folyamatot. A tetoválás újbóli becsomagolása megakadályozhatja az oxigén megjelenését és elfojthatja a területet, ami rossz gyógyító minőséget eredményezhet. Ezenkívül a kötés hosszú ideig tartó tartása kiválthatja a bimbó kialakulását és megfertőzheti a tetoválást.
  2. Ne érintse meg a tetoválást piszkos kézzel Ez nyilvánvalónak tűnhet, azonban sokan még mindig elfelejtik. Ne felejtse el, hogy ez még mindig nyitott seb, és sebezhető a fertőzésekkel szemben.
  3. Ne használjon forró vizet a tetoválás mosásakor – A bőr nagyon sérülékeny a gyógyulás során, és forró víz használata új tetováláshoz irritációt okozhat, és megnyithatja a pórusokat, amelyek potenciálisan csepegtethetik a rendezetlen tintát. Amikor a tetoválást a legjobb szappannal mossa, óvatosan öblítse le langyos vízzel.
  4. Ne használjon kőolajat – A kőolaj csak elfojthatja a bőrt, ami megakadályozhatja a tetoválás lélegzését. Ez pattanásokhoz vezethet. Ettől eltekintve bizonyos kőolaj alapú termékek olyan elemeket tartalmaznak, amelyek kihúzzák a tintát a tetoválásból.
  5. Ne használjon felesleges krémeket vagy krémeket – Ugyanez a kötés újbóli becsomagolása, az új tetoválás elnyomása felesleges krémekkel vagy krémekkel gátolhatja a bőr légzését és gátolhatja a gyógyulási folyamatot. A tetoválás utókezelő szerek alkalmazása esetén csak vékony réteget alkalmazzon; azonban naponta többször, hogy a bőr hidratált és hidratált legyen. Ha véletlenül túl sokat kenne be, kissé törölje fel a felesleget egy papírtörlő segítségével.
  6. Szabályozza az alkoholfogyasztás mennyiségét – Nincs semmi baj, ha ünnepi italt kap az új tetoválás után. Azonban óvatosnak kell lennie a bevitt alkohol mennyiségével, mert a túl sok alkohol káros lehet a tetoválás helyreállításának módján. Meg kell értenie, hogy az alkoholt vérhígítónak nevezik, ami azt jelenti, hogy gátolhatja a gyógyulási folyamatot és növelheti a fertőzés lehetőségét.
  7. Ne borotválja az újonnan tetovált bőrt – Sajnos a tetoválás után 6-8 hétig csak ölelni kell a tarlót. Ha zavarban érzi magát a szőrös felülettel, akkor találjon kényelmes, laza ruhát, hogy eltakarja.
  8. Ne engedje, hogy más emberek vagy háziállatok érintkezzenek a tetoválással – Mindenképpen el kell mennie a fertőzések elől. Emberek és háziállatok hordozhatják a baktériumokat és kórokozókat. Udvariasan kérje meg őket, hogy maradjanak távol a tetoválásuktól, amíg teljesen meg nem gyógyul.

Kép forrása: Jehu

Végső gondolatok

Tedd tetoválásaidat a legjobb megjelenésükre, és érintsd el az egészséges bőrt a legjobb antibakteriális szappan használatával.

Az antibakteriális szappan használata jelentős, különösen akkor, ha most tetováltatta magát. Nem csak felgyorsítja a gyógyulás folyamatát; továbbá gátolja annak valószínűségét, hogy fertőzést vagy más súlyos egészségügyi problémát kap.

A tetováláshoz használt antibakteriális szappanok széles választékban kerülnek piacra, így a legjobb kiválasztása kihívást jelenthet. Találhat habmosókat, folyékony formulát, szappanokat és így tovább.

Mindazonáltal a legjobb antibakteriális szappan alapelve a tetoválás utógondozásához néhány tényezővel leegyszerűsíthető. Különösen gyengédnek, nem irritálónak, nem száradónak kell lennie, és gátolhatja a fertőzéseket. Feltéve, hogy ezeket a feltételeket teljesítik, más dolgokat is figyelembe vehet, például az összetevőket, az illatanyagot és így tovább.

A legjobb antibakteriális szappan kiválasztása elengedhetetlen biztosítsa a bőrt fertőzéstől. Ezenkívül megőrzi a tetoválás élénkségét. Bizonyos szappanok nedvességet kölcsönöznek a bőrnek, és gátolják a további kiszáradást.

Válassza ki a listában szereplő megfelelő antibakteriális szappant, és biztosan biztonságosabb és élvezetesebb tetoválási élményben lesz része. A fenti termékek bármelyikét érdemes kipróbálni.