A 10 legjobb tetováló tinta márka éles, tartós színekhez

A tetoválás művészet.

A tetoválás művészete nagyon személyes, mivel maradandó nyomot hagy a testen. Ha szavakat vagy arcképet szeretne gravírozni az ügyfélre, akkor megérti, hogy a legmegfelelőbb hordozón kell végrehajtania, és ebben az esetben olyan tintát kell használnia, amely biztosítja a biztonságot és örökké tart..

A jó benne, hogy könnyen megtalálhatja a A legjobb tetováló festék márkák a piacon. De a kérdés az, hogy melyek a legjobb tetováló tinta márkák?

Még akkor is kihívássá válik, ha új a tetoválás. Biztosnak kell lenned melyik márka végezheti a feladatot. Ennek a cikknek a célja, hogy segítsen a legjobb tetováló festékmárka keresésében.

Információkat gyűjtöttünk össze a piac legjobb márkáiról, hogy segítsünk azoknak, akik még mindig tanácstalanok ebben a témában.

Mit kell figyelembe venni a legjobb tetováló tinta márkák keresésekor?

A legjobb tetováló festékmárkák kiválasztásakor minden bizonnyal számos választással lesz bombázva.

A tetoválómárkák által népszerűsített előnyök gyakran hasonlóak, és gyakran használják ezeket az előnyöket, hogy azt állítsák, hogy márkájuk a legjobb a piacon. De hogyan határozza meg a legjobb tetováló tinta márkákat?

Manapság számos tetováló festék márkát talál a piacon. Sokan állítják termékeik jó minőségét; azonban nem mindegyik termék alkalmas mindenkinek.

Még mindig figyelembe kell venni néhány tényezőt. Íme néhány dolog, amit ellenőriznie kell, mielőtt kiválasztja a legjobb tetováló festék márkát.

Válasszon jó hírű márkát és gyártót

A hiteles gyártók mindig kiváló és kiváló minőségű termékeket kínálnak.

Például a legmagasabb szabványok alapján készítik el a termékeket. Ezek a vállalatok rengeteg időt szánnak a kutatásra, és hatalmas összegeket költenek egy kiváló tetováló festék termék bemutatására. T

hé, mindig győződjön meg arról, hogy gyártásukat több merev teszten is átesik, mielőtt forgalomba hozzák.

Válasszon olyan márkákat, amelyek biztonságos összetevőket használnak

A tetováló festékek különféle összetevőkből állíthatók elő. Egyes márkák szerves vegyületeket használnak, míg mások kémiai vegyületet használnak az egyik összetevőként. Ez utóbbi káros és káros a bőrre.

Ezért mindig felül kell vizsgálnia az adott tetováló tinta márkában használt összetevőket. A legjobb választás az, amely szerves vegyületet használ, mivel biztonságos és gyengéd a bőrhöz.

A kép forrása: Cottonbro in Pexels

Kerülje a káros összetevőket, amelyek példái az arzén és az ólom. Továbbá azt is ellenőriznie kell, hogy az ügyfélnek alkoholos vagy vízbázisú tintára lesz szüksége a tetoválás során.

Biztonságos lenne alkoholos vagy vízbázisú festékeket vásárolni. Ezen alapszabályok betartásával elkerülheti az egészségtelen kockázatokat, komplikációkat és a káros összetevők egyéb káros hatásait.

Vegánbarát

Vegánbarát tetováló festék, gyakran növényi összetevők. Ezek a növényi összetevők lehetnek levélkivonatok, zöldségek, olajok stb. Továbbá ezek a márkák nem használnak állati eredetű összetevőket, például zselatint, csontszénet, glicerint, zsírt, patát stb. Mielőtt kiválasztaná a tetováló festék márkáját, ne felejtse el ellenőrizni a növényi összetevőket

Etikus és biztonságos

Ahhoz, hogy a tetováló tintamárkát biztonságosnak és etikusan előállítottnak lehessen tekinteni, sterilizálni kell, nem kell állatokon tesztelni, vegánbarát, nem mérgező, és meg kell felelnie az USA és az EU szabványainak.

Válasszon olyan tetováló tinta márkákat, amelyek tovább tartanak

Lényegében az alapok és a pigmentáció okozza a tetováló festék áthatolhatóságát és tartósságát. Ha tartósabb tetováló tintát választ, akkor olyan márkákat kell választania, amelyek alkoholos festéket kínálnak.

A kép forrása: Cottonbro in Pexels

Az alkohol alapú tinta hatékonyabban hatol be a bőrbe. Kémiai összetétele miatt azonban bőrirritációt okozhat (a vízbázisú tintához képest). A vízbázisú festék szerves és finomítatlan pigmentációból és növényi árnyalatokból készült.

Ismerje meg a tetováló festék márka használatát

Ha egy adott tetováló festékmárka megvásárlását tervezi a feladatához, győződjön meg arról, hogy ez a legjobb tinta a projekthez. Képesnek kell lennie eldönteni, hogy piszkálásra vagy botra való. Már tudja, hogy egyes márkák jobbak másokhoz képest.

Továbbá tudnia kell, hogy szürke mosáshoz való -e. Ha szereted a szürkéket, akkor vannak kifejezetten erre a célra tervezett csomagok. Árnyékolsz, bélelsz vagy kitöltöd? Ezek a tényezők szükségesek, és több pénzt takaríthatnak meg a jövőben, ha előre megtervezi igényeit.

Ügyeljen arra, hogy a tetováló tinta megfelelő értékkel rendelkezzen

A legjobb tetováló festékmárka kiválasztásakor az olcsó termékek nem mindig egyenlőek egy jó vagy kiváló minőségű termékkel, ezért nem ez lehet az elsődleges szempont.

Ami azt illeti, egy olyan dolog számára, amely olyan fontos, mint a tetoválás, az olcsó márka megszerzése hátrányos lehet. Fel kell mérnie, hogy a tinta elég rugalmas -e a keveréshez, vagy alkalmazható -e számos stílushoz.

A terméknek meg kell felelnie a biztonsági előírásoknak

Mielőtt tetováló festék márkát választana, győződjön meg arról, hogy az egészségügyi minisztériumok jóváhagyták. Ellenőrizze, hogy a márka már szerzett -e licencet a E.U. szabályozás.

Általában az amerikai gyártmányú tintamárkákat ajánlják, mivel kiváló minőségű anyagokat használnak fel a gyártás során, és azért is, mert az E.U. iránymutatások már megvalósultak. A hatóságok által tanúsított tetováló tinta márkák biztosan biztonságos és hatékony termékeket biztosítanak.

Vegye figyelembe a szakértők véleményét

További információért olvassa el szakértői véleményeket egy adott tetováló festék márka erős és gyenge pontjairól. A legjobb tinta tetoválás meghatározásának legjobb módja (mind a szakemberek, mind a kezdők számára) az alapos kutatás. Ellenőrizze az adott tetováló festék márkával kapcsolatos összes meglévő véleményt.

A 10 legjobb tetováló tinta márka

Segíteni szeretnénk a legjobb tetováló festékmárkák kiválasztásában. Számos tetováló festék márka létezik a piacon; azonban csak néhányan tudtak csúcstermékeket előállítani.

Annak érdekében, hogy képet kapjon arról, hogy milyen márkát válasszon, itt van a top 10 legjobb tetováló tinta márka listája:

1. Intenze tetováló tinta

Intenze tetováló tinta

Az Intenze egy tetováló festék márka, amelyet Mario Barth alapított 1978 -ban. Jelenleg több mint 250 árnyalatú tetoválótintát vezettek be. A márka célja nem csak a legjobb minőségű tinta felajánlása, hanem egyúttal a művészek elérése és a készségeik ösztönzése.

A biztonság és a kiváló minőség az Intenze Tattoo Ink márka legfőbb prioritása. Fertőtlenítik, összekeverik és a tetováló festéket steril tartályba helyezik. Harmadik féltől származó biokémikusokat is alkalmaznak, akik az egyes palackozott tinták sterilizálására és tesztelésére összpontosítanak, mielőtt forgalmaznák őket.

Ez a márka 100 százalékban vegán tintát vezetett be, amely semmilyen állati eredetű terméket nem használ, és nem tesztelték tintájukat semmiféle állaton.

Ezenkívül ez a tetováló tinta márka betartja a Amerikai biztonsági szabvány és EU-minősítéssel rendelkezik. Meggyőződtek arról, hogy tintájuk biztonsága és minősége megfelel a globális egészségügyi irányelveknek, és következetesen fejlesztik a terméküket.

Ha ez az első alkalom, hogy tetoválást végez, és nagyon tétovázik a tetováló tinta eredményeivel kapcsolatban, akkor ez a márka a legjobb az Ön számára.

Előnyök:

 • Csábító és ragyogó színekkel rendelkezik
 • Szép színkoncentráció
 • Rendszeres frissítés a legjobb minőség elérése érdekében
 • Pénz-visszafizetési politikát tartalmaz
 • Nem használ állati eredetű termékeket
 • Betartja az amerikai biztonsági szabványt
 • EU-minőségben akkreditált

Hátrányok:

 • Az ár viszonylag magas

2. Világhírű

Világhírű

A World Famous tetováló tinta megfelelő háttérrel rendelkezik a tetoválás világában, és általánosságban elismert az általuk nyújtott minőség miatt.

Ez a márka az egyik legrégebbi tetováló festékgyártó cég, amely több mint 50 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét Lou Rubino, Jr vezetésével.

A márka hírnevet szerzett a tetoválás világában azzal, hogy folyamatosan kiváló minőségű tintát állított elő a legújabb biztonsági és egészségügyi irányelveknek megfelelően.

Ezt a tintát kiváló minőségben mutatják be. A legjobb az egészben, hogy sok éves tetoválás után is tartós. Ez az amerikai gyártmányú márka merész, élénk színű tintákat hoz létre, amelyek megfelelnek a szigorú európai előírásoknak.

Ez a csúcsminőségű tinta fényessé és a legjobb állapotban teheti tetoválását. Az üveget légmentesen lezárjuk, így a levegő nem juthat be. Ezenkívül ez a tetováló tinta vegánbarát, ami garantálja, hogy semmilyen káros összetevőt nem használnak ehhez a festékhez.

Ezenkívül ezt a tetováló tinta márkát azoknak az elkötelezett fekete és szürke tetoválási szakértőknek ajánljuk, akik egyedi megkülönböztetést keresnek szürke tintájuk elején. Elsősorban az árnyékosabb stílusú szürke színekhez igazodik, bár világosabb árnyalatokhoz is hígítható.

Előnyök:

 • Az üveget légmentesen lezárjuk
 • Megfizethető
 • Hosszan tartó
 • Vegánbarát

Hátrányok:

 • Kis méretű üveg

3. Vérvonal (más néven Skin Candy)

Vérvonal (más néven Skin Candy)

A legjobb tetováló tinta márkák gyűjteménye hiányos hihetetlen készlet nélkül. A Bloodline (Skin Candy) egy másik márka, amelyet figyelembe kell venni. A Bloodline 1995 -ben kezdte meg gyártását.

A Bloodline legkelendőbb 7 színű készlete kivételes választás. Akár ingyenes 20 tintás kupakkal is kapható. Kaliforniai államban fejlesztettek ki vegán vízbázisú festékeket, ahol a kiváló minőségű gyártásra vonatkozó irányelvekről ismert, hogy a legszigorúbbak a világon.

Ahelyett, hogy a pigmenteket káros károsítókkal eloszlatná, a víz használata azt jelenti, hogy a tetoválások gyorsabban gyógyulnak, és a tinta is kiváló minőségű. A Bloodline desztillált vizet használ a pigment szállítására.

Ez a tetováló tinta márka számos színt kínál, amelyek élettartama több mint két év. Mindössze egy uncia súlyú és nagyon sűrű textúrájú Bloodline így különféle felhasználásokra alkalmas.

Előnyök:

 • Kellemes illat
 • Könnyen kezelhető
 • Többcélú
 • 7 tintás készletben kapható
 • USA gyártmány

Hátrányok:

 • Kicsit költséges

4. StarBrite színek

StarBrite színek

A StarBrite Colors tetováló tinta 1990 óta az egyik legjobb választás, és sikerült 160 színárnyalatot bevezetni. Káprázatos, erős árnyalatokat kínál, amelyeket sok tetoválóművész imád. Ez a tetováló tinta előre eloszlatott, valódi, nem vágott pigmentek, vékony konzisztenciával, amely biztosítja a tinta egyenletes áramlását.

A cég hatást gyakorolt ​​a tetoválás világára, és örökre megváltoztatta azt azzal, hogy a tetováló művészek hihetetlen árnyalatú tintákat biztosítottak, amelyek elképesztően gyógyultak.

Ha az a célja, hogy élénk, egyenletes áramlási sebességű és biztonságosan használható tetováló tintát kapjon, akkor soha nem fog csalódni ebben a márkában. Ez a márka megfizethetőbb a többi tetováló festékmárkához képest, és tartós és intenzív színeket tartalmaznak.

Ez a tetováló festék szerves és vegánbarát is. A termékben használt glicerin növényi eredetű. Ez egy lenyűgöző kezdő készlet, amely tartalmazza az összes alapszínt.

A 7,5 uncia palackot Kanári-sárga, Brite White, Crimson Red, Country Blue, Tribal Black, Lime Green és Jet Black Outliner színekben vásárolhatja meg. Ez a tetováló tinta készlet lehetővé teszi a színezés és bélés azonnali megkezdését.

Ezt a tetováló tintát az FDA szabványainak megfelelően sterilizálták, vizsgálták és palackozták. Ennek a terméknek a gyártása az Egyesült Államokban, Connecticutban történt, a legújabb technológia alkalmazásával és a legújabb festékszabványokkal összhangban.

Ezt a márkát leginkább olyan művészek választják, akiknek simaságra és következetes áramlásra van szükségük. Ezenkívül ez a márka gyógyítja a bőrt, és könnyen behatol a bőrbe. Biztosan tartós!

Előnyök:

 • Hosszan tartó
 • Minden palack 100 százalékos hitelességgel rendelkezik
 • Következetes és sima
 • Minősített minőség

Hátrányok:

 • A palack mérete viszonylag kisebb

5. Kuro Sumi

Kuro Sumi

A Kuro Sumi japán márka. A nevet a híres japán nemes harcos, Kumo Sumi Tangnumi után vették fel, akiről ismert, hogy jelzéseket visel a testén, és azonnal rendkívüli látványt lát másoktól..

A Kuro Sumi tetováló tinta márka a leggyakrabban használt kiváló minőségű festék, titokzatos megfogalmazással a japán művész kortársaktól.

Ez a márka 100 százalékban vegán és organikus; a legbiztonságosabb tintát kínálja, amelyet általában a vegánok és az érzékeny bőrű emberek választanak (azok, akik valószínűleg bőrirritációt kapnak, ha vegyi anyagoknak vannak kitéve).

Ezt a festéket a legjobb alapanyagok felhasználásával állították össze. Egyedülálló, és valójában a tetoválóművészek egyik legjobb választása világszerte, kiváló konzisztenciája, színvilágossága és színsémája miatt. Egyes művészek szerint ez a márka sima felületet hagy maga után. Ezt követően a tetoválás gyorsan gyógyul, színvesztés nélkül.

Különösen a fekete és a szürke színekről ismert, minden árnyékolási és bélési munka kivételes lesz, ha úgy dönt, hogy ezt a tetováló tinta márkát használja. Továbbá ne korlátozza a munkáját a vázlatokra. Ne feledje, hogy ez a márka számos színben kapható, így szó szerint használhatja bármely ügyfél számára.

Először Japánban fejlesztették ki biztonságos összetevők és hatékony összetétel felhasználásával. Ha régi tetoválást szeretne feleleveníteni vagy módosítani, akkor ez a márka lenne a legjobb, tekintettel bőséges pigmentjeire, amelyek gyorsan felülírják a régi tintát..

Előnyök:

 • Biztonságos a használata
 • Szerves tetováló színből áll
 • Vegánbarát
 • Színes és élénk tetováló tinta

Hátrányok:

 • Az Inkcap kissé feszes
 • Kiömlhet, ha nincs biztonságosan lezárva

6. Millennium Moms (más néven Mom’s Tattoo Ink) a Millenium Colors cégtől

Millennium Moms (más néven Mom's Tattoo Ink) a Millenium Colors cégtől

A Millennium Moms az egyik legkiemelkedőbb és legtartósabb tetováló készlet a piacon. Az anya tetováló tintája rendkívüli mázzal és konzisztenciával rendelkezik. Színe nagyon élénk, ami javíthatja a tetoválás minőségét.

Ezért, ha lelkes tetoválóművész vagy, akkor ez a tetováló tinta márka illik hozzád a legjobban. Élénk színvilágát és eltérését a világ minden tájáról ismert művészek csodálják és elismerik. Ez a márka elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű pigmentet biztosítsa, amely simán és könnyen felvihető a bőrbe.

Ami a pigmentáció élettartamát, a szín konzisztenciáját és az áramlást illeti, a Millennium Moms lenne a legjobb választás. A Starbrite 84 féle színárnyalattal rendelkezik, ideértve az anya nukleáris színét is. A tinta színe csodálatosan és hatékonyan kerül a bőrbe, és lehetővé teszi a művész számára, hogy izgalmas, élénk tetoválást készítsen.

Ennek a márkának a következetessége nagyon dicséretes. A márka valójában egy mérföldkőhöz érkezett, néhány árnyalattól kezdve, a kilencvenes években, több mint 84 árnyalatig, a mai napig. Anya tintáját alaposan megvizsgálják, újra ellenőrzik, és még háromszor is megvizsgálják a pigment élettartamát, állagát és áramlási sebességét.

Bár a színes tinta külön is megvásárolható, ennek a márkának az a módja, hogy fél uncia palackkészletekbe csomagolja. Ennek a márkának hihetetlen hírneve van a kiváló minőségű színes tintáról, amely jól megmarad és könnyen folyik. Ezenkívül a márka nukleáris fekete- és UV -érzékeny tinta kollekcióval rendelkezik.

Előnyök:

ABC

 • Világos és sima tetováló tinta
 • Kiváló minőségű
 • Különleges színválasztás
 • Nagyon gazdaságos

Hátrányok:

 • Nagy dobozban érkezik, amelyet nehéz hordozni
 • Néhány felhasználó azt mondta, hogy vizes

7. Ragyogó színek

Ragyogó színek

A Radiant Colors tetováló tinta valóban megfelel a nevének. Ez a márka népszerű tetováló tinta márka, amely teljesítményéről és minőségéről ismert. Vágatlan homogenizált típusú pigmentet használnak tintájukhoz. A festék is sterilizáláson megy keresztül.

Ez a tetováló tinta egy sor ragyogó színt tartalmaz, amelyek még sokéves alkalmazás után is csillognak. A színeket Radiant és olyan művészek alkották meg, akik kifejezték igényeiket az ígéretesebb tintaválaszték iránt.

A tinta 7 alapszínben kapható, nevezetesen: kanári sárga, törzsi fekete, lime zöld, szuperfehér, skarlátvörös, kék és narancs. Ez lehetővé teszi a rajongók számára, hogy igényeik alapján válasszanak.

A sugárzó tetováló tintát a tinta pigmentáció legújabb technológiájának felhasználásával tervezték. Ezért előzetesen disszipálódnak a pigment alapú helyett. Ezenkívül ezek sterilizált festékek, amelyek valódi, nem vágott és homogenizált pigmentet tartalmaznak, valamint egy homogén folyadékkeveréket, hogy finom konzisztenciát érjenek el, amely könnyen behatol a bőrbe.

A káprázatos színes tetováló tinták kollekcióján felül ez a márka Harajuku Sumi fekete körvonalakat és árnyékoló festékeket is kínál.

A tetováló festék csomag golyóscsapágyból áll, amely megkönnyíti a pigmentek keverését. De ami még vonzóbbá teszi ezt a márkát, az a megfizethető ára. Ezért, ha még nem ismeri a tetoválást, ez a márka jó lenne kezdőknek.

Ezenkívül ezt a tetováló tintát 100 százalékban organikus összetevőkből fejlesztették ki; így bármilyen bőrtípusra használható anélkül, hogy bármilyen problémát észlelne.

Előnyök:

 • Minden alapszínben kapható
 • Hosszan tartó
 • Bio összetevőkből készült
 • Megfizethető ár

Hátrányok:

 • Néhány felhasználó problémákat tapasztal a csomagolással kapcsolatban

8. Dinamikus tetováló tinta

Dinamikus tetováló tinta

A Dynamic Tattoo Ink kiváló minőségű tetoválással büszkélkedhet a tetoválóiparban (és a fekete tinta és más színes termékek változataiban). Ez a márka 1990 óta működik a szakmában.

Mivel a tetováló festékekkel foglalkozó első cégek egyike, a művészek elvárhatják, hogy ez a márka lenyűgöző, biztonságos és tartós festékeket kapjon.

Egyes színek intenzitása nagyon erős, ezért a Dynamic azt javasolja, hogy a fehér színt csökkentsük, vagy sárgát tegyünk a kombinációba, amikor lejátsszuk a barnákat.

Bármilyen stílusban alkalmazva, színtartóssága és hosszú élettartama miatt népszerű, könnyen és simán behatol a bőrbe, és megtartja a színét a gyógyulás után is. A fekete és szürke művészek legjobb választása. Nagyon sötét, és háromszor annyi pigmenttel is megkapható.

A 8oz tetováló fekete tinta a legkelendőbb eladó, amely a legjobb ár -érték arányt nyújtja. Jól ismert azoknál a művészeknél, akik szürke mosó tetováló tintájukat alapfeketével készítik, és azok is, akik nagyra értékelik a kiváló bélés- és árnyékképző fekete tintát..

Ezenkívül a felhasználók bizonyították elégedettségüket a tinta teljesítményével. Ismeretes, hogy hipoallergén, és a művészek nagyra értékelik azt az elképzelést, hogy meglehetősen sötét, és a gyógyulás során is sötét marad (anélkül, hogy allergiás reakciókat okozna).

Néhány művész azt is kifejtette, hogy ez a tetováló tinta márka nem túl vastag vagy túl vékony, ezért kiváló választás bélésfestékként.

Előnyök:

 • Gyógyulás után fekete marad
 • Hosszan tartó
 • Új csomagolás
 • Hipoallergén

Hátrányok:

 • A tartályok PET műanyagból készülnek

9. Panthera

Panthera

Jogos lenne azt mondani, hogy a Panthera az egyik legbiztonságosabb tetováló festék. Ezt a márkát egy Futura nevű olasz cég fejlesztette ki.

Megszerezték tapasztalataikat és tudásukat, és felhasználták ígéretesebb termékek kifejlesztéséhez, miközben figyelembe vették a biztonságot és az egészséget. A tinta egy egyedülálló fekete tinta sorozat, amelyet a Panthera webhelye úgy jellemez, mint a tinta, amely „életet kelt tetoválásaiban”.

A Panthera csak fekete -fehér tintákat vezetett be. Ez a márka a tetoválóművészek másik kedvence, akik a sima és hatékonyan működő feketét részesítik előnyben.

Színeik vegánok, gamma -sugarakkal sterilizáltak, és megfelelnek a német tetoválási rendelet előírásainak. Ez a márka Európában és Olaszországban keresett volt, és most az Egyesült Államokban vezetik be.

A Panther tetováló tinta az alapvető fekete tetováló festékek korlátozott sora, amelyek gamma-sugárzással sterilizáltak és vegánbarátok is. A tinta egyenletesen áramlik a bőrön. A Panthera Black Ink, Light Sumy, XXX Tribal Black és Dark Sumy sorozatból kiállított fekete tónusokról ismert, hogy több év után is megőrzik élénk fekete színüket..

Tintavonala tartalmaz egy poláris fehér színt is, amely kiemelésre és árnyékolásra alkalmazható, lehetővé téve a fekete vonalak kiemelkedését a sokféleségben.

A Panthera Tattoo tinta márka különösen alkalmas árnyalatok, vonalak és törzsek számára. Polárfehérje kiváló fényállóságáról, csillogásáról és sima fényéről ismert.

Minden felhasznált pigmentet értékelnek annak megállapítása érdekében, hogy megfelel -e a nemzetközi és európai szabványoknak a tisztaság és a minőség tekintetében. Továbbá nem tartalmaztak rákkeltő vegyületeket összetételükben.

Előnyök:

 • Vegán színek
 • A tintát gamma -sugarakkal fertőtlenítették
 • Sima és hatékony

Hátrányok:

 • Csak fekete -fehér tintával kapható

10. Allegória

Allegória

Az Allegory tetováló festék jelentős tetoválási tapasztalatokkal és kiterjedt márka palackozással büszkélkedhet, hogy bőséges és tisztességes pigmenteket adjon a művészeknek a kiváló tetováláshoz..

Védjegyük, a Blak tetováló tinta mindent kínál egy művésznek, ha fekete pigmentről van szó.

Az Allegory tinta egyfajta folyadékban oldott fekete pigment, amely számos tetoválási eljáráshoz használható. A krémesen sima és gazdag, ez a tetováló tinta egy újrahasználható, utazásbarát mintavételi méretű palackban kerül bemutatásra.

Minden palack hajlítható adagolótetővel van kialakítva, amelyet tömítéssel hangsúlyoznak. Ez a tinta sima és fényes mintákat hoz létre a bőrön anélkül, hogy allergiát okozna a vegánbarát összetevői miatt.

Ezenkívül a vegán készítmény fényes és sima textúrájú. A legjobb állapotát a palack ringatásával kell fenntartania; belsejében üveg típusú márványkeverő van. Minden palack átlátszó PET műanyagból, valamint hamisításálló centrifugálókészülékből áll.

Előnyök:

 • Erőteljes pigmentációk
 • Számos tetoválási eljárásra alkalmazható
 • Krémes-sima és gazdag

Hátrányok:

 • Rövid lejárati idő

tetováló festék felhelyezéseA kép forrása: CotteonBro in Pexels

Mik az UV tetováló tinta márkák??

Az UV tetoválás minden bizonnyal az egyik legérdekesebb tetoválástípus. Bár a nappali fényben átlagos tetoválásnak tűnhetnek, fekete fény alatt ragyognak.

Még néhány fotokromatikus tetoválást is találhat, amelyek szó szerint láthatatlanok, amint a hegek begyógyulnak, de mégis képesek ragyogni UV -fényben.

Szóval, melyek ezek az UV tetováló tinta márkák? Az UV tetováláshoz használt fekete fénytintának nem szabad foszfort tartalmaznia. Ne feledje, hogy a foszfor még a fény kikapcsolása után is sugározhat, de az UV festék nem.

A foszfor mérgező, és a bőr égését okozhatja. Nagy mennyiségben ez az elem rákkeltő is lehet.

Az UV tetoválásfesték -márkák ideálisak, mivel pigmentjeik fluoreszkálnak UV -fény hatására. Lehet, hogy már korábban is észrevett hasonló pigmenteket a mosószerben vagy a kozmetikumokban.

Amikor UV tetováló tintát vásárol, előre tájékoztatnia kell, hogy az unalmas felhordási folyamat miatt a hagyományos tetoválásokhoz képest valamivel többe kerül. A magas költségek másik tényezője a használt tinta.

Olyan művészt kell keresnie, aki elegendő tapasztalattal rendelkezik az UV tetoválás területén, mivel az UV tetováló festékek alkalmazása bonyolultabb (mivel halványabban alkalmazzák őket, mint a hagyományos festékeket). Ha tapasztalatlan művészet szerez UV tetováló festékhez, az eljárás összetettsége miatt valószínűleg számos problémához vezethet, például fertőzésekhez.

Manapság az UV tetováló festékmárkák többségének halvány, de észrevehető pigmentje van, amely a tetoválásokon nem a fényviszonyoknak megfelelően jelenik meg. Mivel az UV tetováló festékmárkák fényesen fluoreszkálnak, a festéket általában kiemelésekhez ajánlják.

Elbűvölő jelentősége van a sötétebb festékekkel szemben. Ezenkívül ezek a tetováló festékek kedvezőek a kis méretű tetoválásokhoz is, amelyek gyakorlatilag láthatatlanok maradnak normál körülmények között.

A hátránya azonban, hogy ez a tetováló tinta gyorsabban elhalványul, mint más típusú tetováló festékek. Ezenkívül vékonyabban alkalmazzák, mint a szokásos tetováló festéket, és bonyolultabb a használata.

Ne feledje, hogy ha rendszeres tetováló tintát ad hozzá UV tetováló festékhez, az tönkreteszi a hatást. Az UV fényforrások felhelyezése előtt először be kell fejeznie a szokásos tintaszakaszokat, hogy biztosítsa a művészet pattanásait.

Mit kell kerülni tetováló festékmárkák vásárlásakor?

A legjobb tetováló festékmárkák azonosítása után kár lenne olyan márkákat azonosítani, amelyeket nem érdemes megvenni. Általában azonban az Európai Unióban vagy az USA -ban kifejlesztett tetováló festékek valószínűleg megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

Nem használnak nehézfémeket, valamint egyéb szennyeződéseket FDA irányelvek. Ezenkívül a hiteles márkák friss készletet tartanak fenn, és minden palackon feltüntetik a lejárati dátumot.

2018 -ban az FDA számos olyan márkát határozott meg, amelyek megsértették a biztonsági irányelveket. Néhány ilyen tetováló festék márkáról kiderült, hogy fertőzött baktériumokkal.

Ezek a festékek olyan mikroorganizmusokat tartalmaznak, amelyek bőrfertőzéseket és más egészségügyi problémákat okozhatnak. Néhány megnyilvánulás az allergiás reakciók, kiütések és maradandó hegek.

Nem minden országban van szigorú politika a tetováló festék összetevőivel és gyártásával kapcsolatban. Ez az oka annak, hogy sok művész nem pártfogolja az olcsó, Ázsiában készült tetováló festékeket.

Ha bizonytalan a tetováló tinta márka biztonságosságában, ne habozzon kapcsolatba lépni közvetlenül a céggel.

Ezenkívül az olcsó és rossz minőségű tetováló tinta márkák számos egészségügyi problémához vezethetnek, ezért ezeket is kerülni kell! Ezek a márkák megmérgezhetnek, és megbetegíthetnek.

Fertőzéseket, szepszist válthat ki, vagy akár súlyos allergiás reakciót is okozhat kémiai vagy mesterséges összetevői miatt. Sok ilyen káros festék tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amelyekről ismert, hogy rákot okoznak, és mindenképpen kerülni kell őket.

Mennyibe kerülnek a legjobb tetováló tintamárkák?

A tetováló festék költségei egy olyan dolog, amelyet valószínűleg figyelembe vesz. Általában a legjobb tetováló festékmárkák ára 0,5 és 1 dollár között mozog 1 uncia palackonként. A költségek változhatnak az olyan prémium termékeknél, mint a fekete tinták, bár közel maradnak a megadott tartományhoz.

Ha még nem ismeri a tetoválást, kezdjen egyszínű palackkal, vagy válassza ki a különböző márkák 3 vagy 6 színű készletét. A szakemberek számára azt javasoljuk, hogy egy kiváló márkát használjon, és vegye be a teljes színű készletet, mivel minden palackhoz valamivel kevesebbe kerül.

Tippek a legjobb tetováló webáruház megtalálásához tetováló tintamárkák vásárlásakor

A tetováló festékek elérhetők az interneten. Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a tetováló festékek kényelmes vásárlását, az online boltok ellenőrzése megfelelő lehet. Azonban nem szabad leszámolni azzal a ténnyel, hogy a tetováló tinta online vásárlásakor is fennáll a kockázat. Ezért hasznos lehet, ha követi az alábbi tippeket:

1. Vásároljon jó hírű online boltból

Nem választhat véletlenszerűen egy online boltot, amikor tetováló festék márkát vásárol. Csak megbízható eladóval kössön tranzakciót. Válasszon egy tetováló festékekkel foglalkozó online boltot, amely biztonságos és kiváló minőségű tetováló festékeket kínál. Javasoljuk, hogy közvetlenül az online kiskereskedőktől vásároljon, akiket ismer és megbízható.

2. Csak ismerős webhelyekre látogasson el

Kezdje egy megbízható webhely böngészésével. Ha ismeri az oldalt, kisebb az esélye annak, hogy becsapják. Ne tévesszen meg félrevezető webhelyeket. Sokan közülük csábító eladásokat kínálhatnak, és így szokták becsapni áldozataikat.

3. Ellenőrizze a visszaküldési irányelveket

Amikor megtalálja a legjobb tetováló online boltot, mindig ellenőrizze a visszaküldési szabályzatot. Egyes webhelyek nem teszik lehetővé a visszaküldést. Egyesek díjat igényelnének. Mások ingyenes visszatérést tesznek lehetővé.

Ha impulzív vásárló, akkor bőséges visszaküldési politikával rendelkező webhelyeket kell keresnie. Nem akarja pazarolni a pénzét, ha olyan üzletekkel köt tranzakciókat, amelyek nem teszik lehetővé a termékek visszaküldését.

Valóban sokkal kényelmesebb a tetováló festékmárkák online vásárlása. Csak több gombra kell kattintania, és megérkezik a helyére.

Van azonban egy jó oka annak, hogy a postahivatalok duzzognak, amikor folyadékot küldenek postai úton – törnek, repednek. Így jelentős rendetlenséget okoznak, és a csomag valószínűleg katasztrófává válik. Sok ügyfél panaszkodik emiatt.

Kétségtelen, hogy ez valódi aggodalom; ez azonban még mindig megoldható.

Először is mindig beszélhet az eladóval, mielőtt a tetováló tinta megvásárlása mellett dönt. Meg kell állapodniuk abban, hogy biztonságosan el kell küldeniük az elemet, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy nem törik fel szállítás közben.

Ezután, ha ez még mindig megtörténik, lépjen kapcsolatba az eladóval, hogy kérjen pénzvisszafizetést és vásároljon újra. Bár a tetováló festékek nem visszatéríthetők, a postázási vagy csomagolási problémákat az eladó általában megoldja.

Végső gondolatok

A tetoválás során számos tartozékot és tetováló berendezést használnak. Azonban a tetováló festék láthatóvá válik a bőrében, és örökre ott maradhat.

Ezért győződjön meg arról, hogy kiváló minőségű tetováló tinta márkát választ. A rosszul kifejlesztett tetováló festékek károsíthatják a bőrt, és több kárt okozhatnak, mint hasznot.

Ha Ön professzionális tetováló, függetlenül attól, hogy még csak most kezdi a munkát, ismeri a szakmát vagy veterán, akkor nem kérdéses, hogy mindig kihasználhatja a legjobb tetováló festékmárkák előnyeit.

Semmi sem akadályozhatja meg a jó tetoválómárkák által nyújtott előnyök használatában. Ha tehát olyan terméket talál, amelyről úgy gondolja, hogy képes a legjobb és legbiztonságosabb eredményeket biztosítani, akkor ne habozzon, próbálja ki.

Akárcsak a legjobb tetováló festékmárkák, amelyek ebben a cikkben szerepelnek, minden művészre jellemző lenne a folyamatos fejlődés. Messzire megy, ha a legjobbat keresi.

Nézze meg a legújabb technológiát, és használja ki azt, ami előnyös az ügyfelei számára. Meg kell értenie, hogy a fenti lista nem végleges; az biztos, hogy sokkal több tetováló festék márkát talál a piacon, amelyek minőséget, funkcionalitást és biztonságot kínálnak.

Published
Categorized as Ihlet