A bérleti díj tartalmazza a számlákat?

Míg az új otthon megtalálása izgalmas, sok mindent meg kell fontolni, mielőtt ajánlatot tesz egy bérlakásra, beleértve azt is, hogy a számlákat tartalmazza -e a bérleti díj..

„A bérleti ügynöktől vagy bérbeadótól választ kapni meglehetősen egyszerű a számlák tekintetében – és néha a listán még az is szerepel, hogy a közművek is benne vannak -e” – magyarázza Aidan Rushby, a Mozgó buborék. “Ennek ellenére fontos, hogy legyen jó ötletünk arról, hogy milyen típusú számlákat kell külön fizetni, vagy nem.”

Kövesse ezt a praktikus útmutatót, amiben mindent tudnia kell a számlák befizetéséről, amikor a következő lakást béreli.

A számlák benne vannak a bérleti díjakban?

A rövid válasz: “lehet”. Teljesen a bérbeadón múlik, hogy a havi bérleti díjban szerepelnek -e számlák vagy sem, és gyakran látni fogja a „számlák szerepelnek” részt az ingatlanok listáján. A magántulajdonosok többsége azonban nem hajlandó havi rezsit bevenni a bérleti díjba, tehát nem erre kell számítani.

„Ha együtt lakóépületben bérel, nagyobb az esélye annak, hogy néhány számla is benne foglaltatik, mivel ez egyre növekvő tendenciává válik, mivel egyre több bérbeadó építi be a haszonbérleti díjakat”-magyarázza Aidan.

skandináv stílusú hangulatos modern konyhabelső étkezővel, fehér modern belső tér A fotózás szeretetévelGetty Images

Jó ötlet -e a „számlák a bérleti díj”?

Az all-inclusive csomagtulajdonnak nevezett számlák a bérleti díjban megkönnyítik a költségvetést. Csak egy figurára kell gondolnia, amely minden hónapban ugyanazon a napon jelenik meg, különösen azért, mert könnyű lehet itt -ott elfelejteni a páratlan számlát. “Önnek sem kell összehasonlító webhelyeken keresnie a legjobb ajánlatokat keresve, és nem kell aláírnia semmilyen hosszú távú szerződést sem.” – teszi hozzá Aidan.

Ewelina Urtnowska, a lengyel számlázási ügyintéző, aki jelenleg Surrey-ben él, jövőre egy all-inclusive ingatlan bérbeadását tervezi Dél-Londonban.

„Az all inclusive ingatlanban való tartózkodás legelőnyösebb aspektusa az, hogy havonta egy kimenő költsége van, amelyet könnyebb kezelni ahelyett, hogy négy vagy öt különböző csoportos beszedési megbízást vagy fizetést kellene végrehajtani a hónap különböző időpontjaiban”-magyarázza Ewelina.

„Az ingatlanok költöztetése a jelenlegi klímában szorongást kelt. Ha olyan helyet találunk, amely tartalmazza a költségeket, bizonyosságot teremtene a havi kiadások, például az élelmiszerek és az alapvető dolgok, például a telefonszámla körül, és elkerülheti, hogy a bérlőnek szállítóváltást kelljen végeznie, ami hosszú folyamat lehet. ”

Ne feledje azonban, hogy a havi bérleti díj, beleértve a számlákat, valószínűleg felárral jár. És például a bérbeadó olyan energiaszolgáltatót használhat, amely nem feltétlenül a legolcsóbb a piacon.

modern nappali Johner ImagesGetty Images

A számlák kifizetése

Függetlenül attól, hogy a számlák benne vannak -e a bérleti díjában, érdemes tudni, hogy milyen fizetési módokat kell minden hónapban teljesítenie.

A kötelező kifizetések a következők:

 • Tanácsi adó: a helyi tanács által beszedett összeg, amelyet a közösségben nyújtott szolgáltatások kifizetésére használtak fel. Az összeg attól függ, hogy mekkora az otthona, és melyik tanács alá tartozik
 • Gáz és villamos energia: Ön fizet gázért és áramért, hogy működtesse otthonának egyes részeit, például a világítást és a fűtést.
 • Víz: a vízszámla az otthoni melegvízre vonatkozik, és havonta vagy évente fizethető.

  A fizetendő számlákon felül egyéb havi költségek is a következők:

  • Internetkapcsolat: bár a szélessáv opcionális, a háztartások túlnyomó többsége rendelkezik internetkapcsolattal. Valójában a brit háztartások 90 százaléka rendelkezik aktív szélessávú kapcsolattal.
  • TV -engedély: ezt fizetheti azért, hogy legálisan nézhesse a BBC -t. Ne feledje, hogy TV -licencre van szüksége, ha bármilyen tartalmat néz TV -n, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen.
  • Tartalombiztosítás: hogy fedezze otthonának tartalmát bármilyen kár vagy lopás ellen.

   Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

   REGISZTRÁLJ

   Költözőház Csomagolási alapismeretek

   SmoothMove Heavy Duty dupla falú kartondoboz fogantyúval, 10 csomag Amazon bestseller SmoothMove Heavy Duty dupla falú kartondoboz fogantyúval, 10 csomag BANKERS BOX amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

   A kartondobozok elengedhetetlenek a tételek nagy részéhez, amikor költöznek. Erős, dupla vastagságú hullámlemezből készültek, ezek a dobozok 100 % -ban újrahasznosíthatók, és előre nyomtatott ikonokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a tartalom könnyű azonosítását.

   Méretek: 39 liter, 26 x 32 x 47 cm.

   50 darabos csomagolási kellékpárna hablapok Amazon választott 50 darabos csomagolási kellékpárna hablapok VEDAprotect amazon.hu VÁSÁROLJ MOST

   Amikor törékeny tárgyait csomagolja, védje meg az edényeket, Kínát, poharakat, tányérokat, vázákat és dísztárgyakat ezekkel a hablapokkal.

   cushionPaper ™ tekercs, A buborékfólia alternatívája Papírtekercs, a papír alternatívája a buborékfóliához G2C amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

   A cushionPaper a buborékfóliák, polisztirol és más műanyag termékek ökológiai helyettesítője. Rugalmas, mint a buborékfóliázás, és még kisebb tárgyak köré is tekerhető.

   750 otthon mozgó címke 4 hálószobás házhoz A legjobban szervezett vásárlás 750 otthon mozgó címke 4 hálószobás házszalagokhoz n Tovább amazon.co.uk £ 21.90 VÁSÁROLJ MOST

   Ez a csomag 15 színkódolt tekercset tartalmaz, mindegyik tekercsen 50 címkével, köztük 50 „törékeny” címkével. Ez a következő szobák címkéit tartalmazza: -4 hálószoba, x3 fürdőszoba, nappali, étkező, családi szoba, konyha, dolgozószoba, használati és tároló. Tökéletes egy szervezett ház költözéshez.

   20 erős karton tároló doboz Magasan értékelt 20 erős karton tároló csomagoló dobozok Közvetlen globális kereskedelem amazon.co.uk £ 26.99 VÁSÁROLJ MOST

   Ez a költöztetős doboz készlet 20 dobozt, törékeny szalagot és matricákat, valamint egy fekete jelölő tollat ​​tartalmaz, amelyek megkönnyítik a csomagolást. Méretek: 44 liter, 47 cm x 31,5 cm x 30 cm.

   Szövetmozgató/bútoreltávolító takarók, 10 csomag 5 csillagos minősítés Szövetmozgató/bútoreltávolító takarók, 10 csillagos csomagolásban amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

   Ezek az átmenő takarók nagyszerű védelmet nyújtanak mindenféle és méretű bútor számára, mint például asztalok, asztalok és székek, így ideálisak költözéskor. Méretek: nagy 200 x 150 cm.

   Barna csomagolószalag, 6 tekercs / csomag Lényeges barna csomagolószalag, 6 tekercs csomagolásonként Packatape amazon.co.uk £ 14.44 VÁSÁROLJ MOST

   Rögzítse a ragasztószalagot a kartondobozok és más fontos dolgok körül, amikor hazaköltözik. Ez az UV- és nedvességálló ragasztó erős tartást és tömítést biztosít.

   >