A Design Lover útmutatója Los Angelesbe

városvezetők

Los Angeles a végtelen terjeszkedés városa, és a közhiedelemmel ellentétben azok számára, akik nem ismerik ezt a helyet, a tágassága (azok a kilátások!) Valóban része a varázsának – ha megtanulja elfogadni ezeket a négysávos autópályákat. Minden városrész egyfajta mikrováros önmagában, rengeteg stílus és design ihlet minden sarkon. És mivel egy utazás során mindent meg kell oldani, ami felajánlja, félelmetes (és őszintén szólva lehetetlen), megérintettük az általunk ismert négy legmenőbb helybélit – a belsőépítészeti tervezőket Breegan Jane és Emily Henderson, kreatív stylist Courtney Cho, és a Who What Wear főszerkesztője Kat Collings -hogy elárulják a dizájn-központú kötelező látnivalóikat (és néhány kiegészítés a tiédtől, akik hat évig az Ezüst-tóban éltek, és kéthavonta zarándoklat közben nőttek fel, hogy meglátogassák a csodálatos belsőépítész nagyanyámat).

Függetlenül attól, hogy bennszülött vagy első alkalommal látogató, mindenképpen fel kell vennie ezeket a helyeket a találati listára. És egy igazán klasszikus ideig a dél -kaliforniai városban, csak olvassa el Eve Babitz esszéjét "Istenem, Éva, hogyan élhetsz itt?"- biztosan izgatni fogja a közelgő utazást.

Hol maradjunk

Treehouse Airbnb

Ha mindent felülről szeretne bevinni, válassza ezeket a nem mindennapi ásatásokat. "Ez minden bizonnyal az álmok álmai," Collings ezt a modern faházat mondja, amely lenyűgöző kilátást nyújt a városra.

Foglalás most

Calamigos Guest Ranch

Breegan Jane kedvenc helyi üdülőhelye a Calamigos Guest Ranch. "Az ott tartózkodás varázslatos nyaralásnak tűnik a Malibu -hegységben. Ez az otthonom távol az otthontól," ő mondja.

Foglalás most

Casa Del Mar

casa del mar A Casa del Mar jóvoltából

Jane is szereti a Casa Del Mar -t egy szuper megnyugtató tartózkodásért. Azt "van egy régi világ varázsa, amit teljesen imádok," ő mondja. "A személyzet rendkívül kedves és kedves. Ez az, amit igazán szeretne, ha távol kell lennie otthonától," ő mondja. Ezenkívül a szálloda Wheat Boutique irigylésre méltó ajándékokat és dekorációt kínál.

Foglalás most

Hotel Bel-Air

   Ez a Bel Air dombjai között fekvő, szeretett hely 1922 -ből származik, és híres 12 hektáros buja kertjéről, elbűvölő lakosztályairól és bungalóiról, és természetesen az általa vonzott tömegről. Rövid autóútra van Westwoodtól és Beverly Hills -től."Nem tudok elég nagy dolgot mondani a Hotel Bel-Air-ről. Nagyszerű családok számára, de mégis rendkívül luxusnak tűnik. A személyzet mindent megtesz, hogy csodálatos ügyfélszolgálatot biztosítson. Soha nem volt itt rossz tapasztalatom," – mondja Jane.

   Foglalás most

   C. úr

   Nem akarja annyira kiborítani? "Ez a Beverly Hills -i szálloda rendkívül megfizethető lehetőség Midtown városában," – mondja Jane. A század közepén ihletett esztétikát faburkolat és ikonikus bútordarabok jellemzik. "Van egy Cipriani étterem is, a kedvenc, amit szívesen meglátogatok, amikor Ibizára utazom," Jane azt mondja. "Kimondottan ízletes!"

   Foglalás most

   Hotel Covell

   hotel covell A Hotel Covell jóvoltából

   Tervezte: ETC.etera, Hotel Covell egyike azon kevés Los Angeles -i butikhoteleknek, amelyekben úgy érzi magát, mintha egy helyi környéken merülne el. Minden lakosztály egyedi, saját funky, de luxus személyiséggel, és mindegyiket egy kitalált karakter, George Covell életének különböző szakaszai ihlették, ahogy az Oklahoma -i fiúból New York -i íróvá nő..

   Foglalás most

   Santa Monica Proper Hotel

   megfelelő szálloda előcsarnok Santa Monica -ban A Santa Monica Proper Hotel hallja. Nicole Franzen

   Az Santa Monica Proper Hotel Kelly Wearstler földi tónusú oázis azoknak, akik értékelik a nagyszerű dizájnt és a tengerparti elvonulást a nagyváros minden előnyével. Jane így írja le "egy divatos szálloda, amelyet szórakoztató felkeresni tartózkodás vagy vacsora foglalás céljából barátaival. A tetőtéri hangulat nagyszerű, és imádom Kelly Wearstler dizájnját. Amikor itt maradok, soha nem hagyom el a szállodát."

   Foglalás most

   Silverlake medence & fogadó

   Ez Henderson választása, ha East Side környéki helyet keres. "Nagyon aranyos és tökéletes ital a medence mellett," mondja a Pali Societ legújabb L.A. szállodai vállalkozásáról.

   Foglalás most

   Hol lehet vásárolni

   Kneeland Co..

   "Joanna Williams Kneeland Co.. a világ minden tájáról ritkaságokat szerez bájos üzletéhez. Ha valaha is szeretett volna elsajátítani egy élénk, bájos, tájképet, akkor ezt a helyet érdemes felkeresni," javasolja Collings.

   Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

   Raina Lee (@rainajlee) által megosztott bejegyzés

   Raina Lee

   "Ha különleges vásárlási élményeket keres, helyi kerámia Raina Lee kinyitott egy apró faház bemutatótermet, hogy tárolja az áruit," – mondja Collings. Ha egy hídon átkelve a fák között, hogy egy gyönyörű, kézzel készített emlékhez jusson, úgy hangzik, mint az ideális kiskereskedelmi terápia, akkor iratkozzon fel hírlevelére, hogy naprakész legyen a legfrissebb faházak értékesítéséről.

   Sonia Boyajian

   "Sonia Boyajianboltja egy kincsekkel teli ékszerdoboz is," – mondja Collings. "Stúdió Shamshiri (az egyik kedvenc tervezőcégem, akit követni kell) együtt dolgozott Boyajian -nal a dekoráción, tehát tudja, hogy ez vizuális csemege."

     JF Chen régiségek

     "Csak ne engem hibáztasson, amikor ki kell találnia, hogyan kell hazaszállítani az új vintage kanapét," Collings viccek.

     A Mart kollektíva

     Egy másik egyablakos üzlet minden antik tárgyhoz? "Ha antik, modern, szüreti vagy kortárs árukra van szüksége, A Mart kollektíva birtokolja! Mivel több mint 120 kirakatban vásárolhattam, órákat tölthettem ott," – mondja Jane.

     Teknősbolt

     "Soha nem hagyom abba a dizájnbolt látogatását. A szélcsengőválasztásuk a kedvencem," Cho megosztja.

     Ellentér

     Ez a csodálatos belsőépítészeti üzlet a legtöbb bútorhoz kiváló, de Cho szerint a székválasztás különösen kötelezővé teszi. A kisebb, kapcsolt üzletben több lámpát és kisebb belső különlegességet talál Ország tér.

     …és több

     Henderson is azt javasolja Pop Up Home, Pasadena Antique Mall, és Lawson-Fenning.

     Hol enni és inni

     Ezt a tartalmat az Instagramból importálják. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információkat talál a webhelyükön. Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

     A Tilda California Natural Wine (@tildawine) által megosztott bejegyzés

     Tilda

     "Annyi kiváló, újszerű természetes borozó található L.A. keleti részén," – mondja Collings. "Tilda az Echo Parkban a kedvencem. Van nekik egy borablak, ahol a bort egy kis portálablakból szállítják ki. Érdekes tény: Olaszországban ezt a borküldési stílust buchette del vino-nak hívják, amely a buborékos pestis korszakából származik, amikor a minimális érintkezést részesítették előnyben. Reneszánszukat élték meg a járvány idején, és szeretem, hogy Los Angelesben bukkant fel."

     Foglalás most

     Carla kávézó

     "Rengeteg nagyszerű étterem található LA -ban, de van egy puha helyem a piknik művészetéhez," Collings azt mondja. "A kedvenc parkom ehhez a Beverly Hills -i Greystone Mansion, és ez így is történik Carla kávézó úton van. Ez a COVID-korszakos szendvics-előugró ablak kicsit felháborító és hihetetlenül finom. Bejelentik a szendvics “cseppeket” az IG -n, és Ön DM -ben küldi nekik a linket a Venmo -n keresztül történő rendeléshez és fizetéshez. A pick -up a Bootsy Bellows, egy klasszikus hollywoodi palackos kiszolgáló klub ablakán van, és minden szendvicset számoznak, mint egy műalkotást. Megéri a megpróbáltatás, hogy elkapjon egyet. Vigyázzon tonhalszendvicsükre és pulyka boldogságukra, a két személyes kedvencemre."

     Ototo

     Cho azt mondja, gyere ide "aranyos minimál design és nagy sake," és arra emlékeztet bennünket "művészet van a katsu szendvicsben!"

     Foglalás most

     A Britely

     Ez "a Pendry West Hollywood Hotel tagsági közössége. Nagyon élveztem az étkezést itt! Nem tévedhet egyetlen étel mellett sem," – mondja Jane.

     Foglalás most

     Bungaló konyha

     "Ez egy nagyon szép helyi étterem Long Beach -en, amely az öbölre néz. Nagyon ajánlott," – mondja Jane.

     Foglalás most

       Kiugró ablakfülke

       Cho ezt ajánlja "gyönyörű francia vacsora a kínai negyedben" és sürgeti "üljön a bárban!"

       Foglalás most

       Hol érdemes felfedezni

       Ezt a tartalmat a YouTube -ról importálták. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információkat talál a webhelyükön.

       Eames House

       eames house, esettanulmányos ház 8, chautauqua drive, csendes -óceáni palisades, Kalifornia Vásároljon nagyot Getty Images

       Charles és Ray Eames tervező duó otthona "ikonikus elengedhetetlen minden L.A. látogató számára," – mondja Cho. Még több tervezéssel kapcsolatos túrát keres? "Mak Center nagyszerű erőforrás felfedező túrák és kiállítások számára az építészethez és a dizájnhoz kapcsolódó összes témában," – teszi hozzá Cho.

       Los Feliz Drive

       Néha csak bizonyos városrészek körbejárása olyan értékes lehet, mint egy vezetett túra," – mondja Cho. "Kedvenc helyem erre Los Feliz, ahol több Frank Lloyd Wright által tervezett otthon látható, a Los Feliz Murder Mansion, a St. George Street Shakespeare Bridge, a Griffith Observatory és még sok más (a Neutra VDL House nincs messze itt is)."

       Art Deco gyalogtúra

       Ha valamivel strukturáltabbra vágyik, iratkozzon fel az Art Deco gyalogtúrára Los Angeles Conservancy.

       Örökség téri múzeum

       Henderson kedvence, ez a nem hagyományos múzeum nyolc viktoriánus kori épületből áll, amelyeket megmentettek a bontástól. Most, mondja a tervező, ők a "tökéletes hátteret biztosít a nyilvánosság számára a dél -kaliforniai emberek mindennapi életéről a 19. század végétől a 20. század első évtizedeiig. A Longfellow-Hastings Octagon House egyszerűségétől a William Perry Mansion gazdagságáig a Múzeum egyedülálló képet nyújt azoknak az embereknek az életmódjáról, akik ennyire hozzájárultak a modern Los Angeles fejlődéséhez."

       A Getty Center

       légi felvétel a getty központ brentwood, los angeles, a reggeli napsütésben simonkrGetty Images

       Ebben az ünnepelt múzeumban sokkal több van, mint művészet: "A kőfaragás abszolút látvány," – mondja Jane. "A középső kert az egyik kedvenc helyem. Lenyűgöző impresszionista galériának ad otthont, és nyáron nagyszerű eseményeknek ad otthont. Van egy nagyszerű étterem is."

       A széles

       Eközben Henderson inkább ezt a múzeumot, amelyet Eli és Edythe Broad filantrópok alapítottak 2015 -ben, lenyűgöző gyűjteményeinek tárolására. Várja Andy Warhol, Cindy Sherman, Jeff Koons és sok más munkáját a New York-i Diller Scofidio + Renfro építésziroda 120 000 négyzetméteres, modern szerkezetében.

       Túra a homokkő csúcsra

       "Kedvenc túrám LA -ban a Mishe Mokwa ösvény a Malibu -i Sandstone Peakig," – mondja Collings. "Malibu mélyén fekszik, tehát minden bizonnyal egész napos kirándulás, de sok helyi túrázó szerint ez az út vezetett ahhoz, hogy beleszeretjenek az L.A. túrázásba. Körülbelül 6 mérföld, tehát érdemes megbizonyosodnia arról, hogy felkészült -e egy igazi kirándulásra, de ha a túrára készül, megkapja az L.A. természeti élményeinek ilyen pompás büféjét.

       tengerparti házak Malibuban, kb jeremyiswildGetty Images

       Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

       Ezt a tartalmat harmadik fél hozza létre és karbantartja, és importálja erre az oldalra, hogy segítsen a felhasználóknak megadni e -mail címüket. Erről és hasonló tartalmakról további információkat talál a piano.io oldalon >