A II. Osztályba sorolt ​​olasz olasz minivár eladó Cheshire -ben 925 000 fontért

Egyedülálló lehetőség a felsorolt ​​II. Fokozat megvásárlására Olasz stílusú “mini kastély” keletkezett Knutsfordban, Cheshire -ben – és valóban meglehetősen különleges.

A Richard Harding-Watt angol tervező által tervezett High Morland Lodge eredetileg 1905-ben épült kapuházként. Bár gazdag történelmét megőrizték, a két hálószobás ingatlant átgondoltan, rokonszenvesen és gyönyörűen restaurálták a jelenlegi tulajdonosok.

A három emeleten elhelyezkedő ingatlanba újrahasznosított üvegajtók lépnek be. Menjen le a szellős folyosón, és talál egy egyedi, felszerelt konyhát dán rönkégővel, kényelmes étkezőt és egy pompás, fényekkel teli télikertet, kilátással az udvar kertjére. Ha ez nem lenne elég, van egy ízléses nappali romantikus francia ajtókkal, nyitott kandallóval és Júlia erkéllyel is.

Az alsó földszinten vendég hálószoba található modern fürdőszobával, míg az első emeleten hálószoba található beépített szekrényekkel és praktikus családi fürdőszoba. Bármi legyen is az ingatlan igénye, ez a bájos otthon minden bizonnyal helytálló.

Az udvari kertet a mindennapi valóságtól távol töltött álmodozó napokra tervezték. Elég hely egy bisztrógarnitúra, szabadtéri kanapé vagy pihentető tojásszék számára, így valóban nyugodt helyet biztosít a tulajdonosoknak a kikapcsolódáshoz. Lehet, hogy nincs fű, de a teraszlapok azt jelentik, hogy ez hihetetlenül kevés karbantartást igénylő hely minden korosztály számára.

a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills

A virágzó mezővárosban, Knutsfordban található ez a mini kastély, ahol sok jó iskola, üzlet, étterem, úszómedence, golfpálya és a National’s Trust Tatton Park található..

„Igazi egyszeri mini kastély csodálatos, karakteres szállással és hihetetlenül lenyűgöző kilátással” – mondja Jamie Carter, a Savills ingatlanszakértője.

Ez az ingatlan jelenleg a piacon van, 925 000 fontért Savills.

Túrázz…

Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills a knutsford -i Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség egy II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills Knutsfordban, Cheshire -ben most felmerült egy egyedülálló lehetőség a II. osztályú „mini kastély” megvásárlására Savills

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szereted, amit olvasol? Élvezze a House Beautiful magazint, amelyet minden hónapban közvetlenül az ajtóhoz szállítanak, ingyenes UK szállítással. Vásároljon közvetlenül a kiadótól a legalacsonyabb áron, és soha ne hagyjon ki egyetlen problémát sem!

IRATKOZZ FEL

13 stílusos ruhatartó, amelyek tökéletesek a további tároláshoz

MADE Essentials Moha ruhatartó, fekete Nordic Style ruhatartó MADE Essentials Moss ruhatartó, fekete made made.com £ 59.00 VÁSÁRLÁS MOST

Funkcionális, stílusos és kerekekre állított, ipari stílusú, modern dizájn bőséges helyet kínál.

Összecsukható ruhaszárító Összecsukható ruhatartó Összecsukható ruhavasút John Lewis johnlewis.com £ 80.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez az öt csillagos ruhatartó stílusos, megfizethető, bambuszból készült, és használaton kívül laposra hajtható. Ezenkívül az alján található poliészter szövetdoboz lehetővé teszi a cipők vagy kiegészítők rendezett tárolását. Mit nem szeretni?

Nagy teherbírású ruházati sín Fehér ruhatartó nagy teherbírású sín eSituro amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

Ez a prémium farostlemezből és vastag fémrúdból készült fehér ruhatartó bőséges helyet biztosít a ruhák tárolására a sínen, és a hajtogatott ruhákat a négy polcon. Az alsó polcon akár dobásokat és párnákat is feldobhat.

Alana függővas Elegáns ruhatartó Alana függesztett sín made made.com £ 199.00 VÁSÁRLÁS MOST

Imádjuk ezt a szuper karcsú, rézből készült függősínt. Az alján található kerek tálca tökéletes a kiegészítők és egyéb apró tárgyak tárolására.

Hugin szabadon álló tükör & amp; Ruha sín Tükör ruhaállvány Hugin Szabadon álló tükör & Ruha sín ELKÉSZÜLT £ 149.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez a szabadon álló fele & A fél ruhatartó és a tükör tökéletes a kompakt terekhez, a fekete keret pedig minden belső térhez illik.

Szürke ruhatartó Szürke ruhaállvány Szürke ruhavasút Dunelm dunelm.com £ 35.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez a stílusos szürke színű ruhatartó tartós, de ugyanakkor könnyű ahhoz, hogy mozgassa és szállítsa a kívánt szobába. Az alsó polc ideális cipők tárolására.

Rayford 94,5 cm széles ruhatartó Fekete ruhatartó Rayford 94,5 cm széles ruhatartó Ebern Designs wayfair.co.uk £ 122.99 VÁSÁRLÁS MOST

Ez a fekete ruhatartó olyan elegánsnak tűnik. Szeretjük a fából készült sínt a ruhák felfüggesztéséhez, és a szilárd alsó polcot cipőkhöz vagy táskákhoz. Ez remek kiegészítője lehet a hálószobának.

Wilderness Clothes Rail fiókos Elegáns ruhaállvány Wilderness Clothes Rail fiókos Habit.co.uk £ 175.00 VÁSÁROLJ MOST

Ez a Habitat ruhatartó jelöli az összes stílusdobozt. Elegáns, aranyozott sínekkel és lent éjfélkék fiókokkal büszkélkedhet.

Czajkowski 83 cm széles ruhatartó Kompakt ruhatartó Czajkowski 83cm széles ruhatartó Rebrilliant wayfair.co.uk 136,99 Ft VÁSÁRLÁS MOST

Ez egy kompaktabb ruhatartó, de nagyon szeretjük az alábbi tárolási funkciót. Öt fiók van fogantyúval ruhákhoz, zoknikhoz, sálakhoz, fehérneműkhöz és hasonlókhoz, valamint forgácslap polc az extra tárolóhely számára.

Lean On Me ruhatartó - fekete Lean On Clothes Rack Lean On Me ruhatartó – Black Umage Amara £ 219.00 VÁSÁRLÁS MOST

Tiszta, kompakt és valódi helytakarékos, támaszkodó ruhatartó szögben rögzítve a falhoz, és szinte nem foglal helyet a padlón. Tökéletes egy keskeny folyosóra. Fehér színben is megvásárolható.

House by John Lewis Slimline ruhavasút John Lewis Slimline Clothes Rack House – John Lewis Slimline Clothes Rail House – John Lewis johnlewis.com £ 75.00 VÁSÁRLÁS MOST

Modern és zavartalan, ez elfér a legkompaktabb helyeken. Két gumisfa polc is található a ruhák, táskák és egyéb kiegészítők tárolására.

Fa & amp; Fém ruha sín All-in-one Ruhatartó Fa & Metal Clothes Rail coxandcox.co.uk £ 550.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez a fa és fém ruhatartó sín tökéletesen kiegészíti a belső teret. Szeretjük a karcsú, szögletes keretet és a kombinált függesztősínt, polcot és teljes hosszúságú tükröt. Ez egy nagyszerű mindenre.

110 cm széles ruhatartó Nagy teherbírású ruhatartó 110 cm széles ruhatartó wayfair.co.uk £ 18.99 Vásároljon most

Legyen egyszerű ez a széles, nagy teherbírású ruhatartó. Elegáns fekete kivitelben ideális a modern és ipari témájú belső terekhez. Az alábbi cipőtartó extra tárolóhelyet biztosít.

>