A Kew -i karácsony novemberben tér vissza: itt van minden, amit tudnia kell

Karácsony Kewben idén novemberben, kilencedik éve tér vissza. A nagyon szeretett Kew Gardens karácsonyi esemény a szezonális kedvencek újabb elbűvölő útja lesz az úttörő új fénytechnikák mellett, amelyek a Kew Gardens UNESCO Világörökség részét képező tájat élénk színsugarakkal és több mint egymillió csillogó lámpával világítják meg..

Kew Gardens Karácsony, 2021/2022 Dátumok

A karácsony Kew városában 2021. november 17. szerdától 2022. január 9. vasárnapig tart.

 • Házasok 2021. november 17. – 2021. november 21., vasárnap
 • 2021. november 24., szerda – 2021. november 28., vasárnap
 • 2021. november 30., kedd – 2021. december 5., vasárnap
 • 2021. december 7., kedd – 2021. december 12., vasárnap
 • 2021. december 14., kedd – 2021. december 24., péntek
 • 2021. december 26., vasárnap – 2022. január 9., vasárnap

  A Kew karácsonya nyitvatartási idővel 4–22 óráig tart nyitva. Az utolsó bejegyzés este 8 óra.

  Jegyek

  Jegyek már kaphatók a következő címen: kew.org/christmas.

  Előzetes árak esetén a felnőttek 21,50 fonttól kezdődnek; család £ 65 -tól; gyermekek 4-16 éves korig £ 14; és 4 éves kor alatt ingyenes. Engedmények állnak rendelkezésre. Felhívjuk figyelmét, hogy minden jegyre tranzakciós díjat kell fizetni.

  egy látogató átsétál a „szőlő” című fényinstalláción

  DANIEL LEAL-OLIVASGetty Images

  Főbb jellemzők

  • Az új installációk innovatív videotervet és jeleneteket tartalmaznak, amelyeket a Kew gyűjteményei inspiráltak.

  • Van egy 12 napos karácsonyfa-telepítés, a nagyon kedvelt Fényszékesegyház és LED fénygömbök, amelyek megvilágítják az éjszakai égboltot 200 méter felett.

  • Tartson melegen szezonális utcai ételekkel, forralt borral és forró csokoládéval, vagy élvezze a karácsonyi vacsorát a The Botanical étteremben.

  kew kertek karácsony, megvilágított installációk karácsony és kew
  Hollie AdamsGetty Images

    Új telepítések 2021 -re

    Látványos új műsorok világítják meg az ikonikus mérsékelt házat és a Pálmaházat, valamint ott lesz az első együttműködés a Novak-kal, az innovatív videotervező stúdióval. A Novak a Kew arborétumának látványos fáiból választja ki a videotervezést , vetítési térképezés és fény, hogy életre keltsék Kew archivált botanikai illusztrációit, számos szívmelengető ünnepi kép mellett.

    Szintén újdonság a Spheric, a Mandylights kreatív ház vadonatúj installációja. A szinkronizált zeneszámra állítva egy 15 méter széles fénykupola lesz több mint 2000 egyedileg vezérelt LED pixelben, egy fényvisszaverő vízmedencén.

    Látni fogjuk a hang- és fényművészek, Ithaca visszatérését is, aki létrehozza az Aurorát; a Holly Walk új és ambiciózus installációja, amely több mint 200 méteren keresztül megvilágítja az éjszakai égboltot, megismételve az Aurora Borealis elbűvölő vizuális jelenségét.

    kew kertek karácsony, karácsony és kew
    Chris JacksonGetty Images

    Ünnepi kedvencek

    Amint belép az üdvözlőkoszorú boltívébe, egy botanikus világgal találkozik, amely tele van szezonális vidámsággal és hangulatjavító színekkel. A nagyon szeretett Fényszékese visszatér 2021-re, és tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy megörökítse ezt az alapvető karácsonyi pillanatot kamera.

    Emellett éneklő neonfák, csillagokkal megvilágított ágak és szezonális ünnepi vetítések világítják meg Kew örökségfáit. Emellett a Kew élő gyűjteményeinek botanikai kincsei is kiemelésre kerülnek az útvonalon.

    karácsonyra
    Jim DysonGetty Images

    A 12 karácsonyi napot a Syon Vista mentén futó, élénk szivárványfa -megvilágítás kelti életre, és a látványos fényrét élénk életre tör.

    Az egyre népszerűbb Tűzkert idén visszatér, az On the Wings of Freedom mellett, a pillangók egyedülálló átalakító képessége ihlette technicolor LED-es installáció mellett. Az ösvény utolsó állomása, a panorámás Palm House finálé lenyűgöző vetítéseket mutat be a történelmi üvegházban és a szomszédos tóban, a szeretett karácsonyi klasszikusok emlékezetes hangzásával..

    királyi botanikus kertek, kew, karácsonykor
    A Tűzkert visszatér 2021 -re.
    RBG Kew

    Ha igazán ünnepi karácsonyra vágyik a Kew -i élményben, foglaljon le egy finom, hagyományos karácsonyi vacsorát a The Botanical étteremben, vagy egyszerűen vegyen be egy csemegét az út mentén található független utcai élelmiszer -árusok választékából. Egy nagyon boldog karácsonyt megengedhet magának fűszeres almabor, gofri, forralt bor vagy forró csoki.

    Covid-19

    A Royal Botanic Gardens, Kew közleménye szerint: “Látogatóink biztonsága és jóléte a legfontosabb számunkra, és folyamatosan figyeljük és reagálunk a Covid-19 járványra. Tervezésünk során betartjuk a kormányzati tanácsokat. gondoskodjon arról, hogy a látogatók és a személyzet biztonságban maradjanak, miközben karácsonykor Kewben élvezik. “

    királyi botanikus kertek, kew, karácsonykor
    RBG Kew
    királyi botanikus kertek, kew, karácsonykor
    RBG Kew

    Karácsony a Kew helyszínén és bejáratánál

    Kew Gardens itt található Kew, a londoni Richmond upon Thames kerület.

    Karácsonyra Kewben a főbejárat a via Victoria Gate, Brentford -kapu ha jegyet foglal le fenntartott parkolóval, vagy Oroszlán kapu Richmondból érkező vendégeknek.

    Ha a londoni metróval utazik, a A legközelebbi metróállomás a Kew Gardens állomás – amely 500 méterre van a Victoria Gate -től. A District Line (Richmond fióktelep) és a London Overground szolgálja ki.

    Cím:

    Kew

    Richmond, London

    TW9 3AE

    Látogasson el a Kew Gardens közelgő eseményeire

    Kövesse Ház Gyönyörű tovább Instagram.

    >>