A legtöbb google -os otthoni takarítási kérdés megválaszolta

A leggyakrabban feltett otthoni takarítási kérdésekre megválaszolták, hogy könnyebben megőrizze otthonát.

Akár a szőnyegek tisztításáról, akár a TV -képernyő tisztításáról van szó, a lezárás alatt ennyi időt együtt tölteni otthon valószínűleg azt jelentette, hogy a ház rendetlensége tízszeresére nőtt – és ezzel együtt hatékony tisztításra is szükség van..

Azok, akiknek volt szerencséjük tisztítószerekkel rendelkezni, magukra hagyták, míg néhányan egyszerűen többet takarítanak, mivel ez segíthet a stressz enyhítésében és a hangulat javításában.

A kellemes, rendezett és nyugodt környezet megteremtése fontos a jólétünk szempontjából. De mindannyian megtanulhatunk néhány tippet és trükköt arra vonatkozóan, hogyan lehet a legjobban megtisztítani azokat a nagy forgalmú területeket és jól használt tárgyakat az otthonban.

Dale Gillespie, az ScS munkatársa, aki a Google Trends adatainak elemzésével végezte a kutatást, azt mondta: „A higiénia az emberek fejében volt az utóbbi időben, és sokan közülünk az otthoni többletidőnket használták, hogy alapos mélytisztítást végezzenek. Minden eddiginél fontosabb a szennyeződések és a baktériumok elleni küzdelem, és érdekes látni, hogy az otthon mely részein keresnek segítséget. ”

nő takarítja a ház ablakának üvegét MaskotGetty Images

Az alábbiakban megtalálja a választ a leggyakrabban feltett tisztítási kérdésekre:

1. Az ablakok tisztítása

Az ablakok tisztításához ecsetelje le a szennyeződéseket, majd vigyen fel bőven ablaktisztító spray -t, lehetőleg olyat, amely tapad az üveghez, és nem folyik. Törölje le az üvegeket nedvszívó mikroszálas kendővel vagy gumibetéttel, mivel ezek nem hagynak csíkot, de ügyeljen arra, hogy a szerszámok tiszták legyenek, hogy elkerüljék a szennyeződést.

2. Hogyan tisztítsuk meg a sütőt

A sütő tisztítása félelmetes feladat lehet, de a legegyszerűbb módszer az, ha eltávolítja a laza ételeket, majd gumikesztyű viselése után permetezzen sütőtisztítót az ajtóra és a falakra (hacsak nem rozsdamentes acél). Hagyja állni 30 percig, majd egyszerűen törölje le a zsírt. A polcokhoz meleg, szappanos vízben áztassa be őket, mielőtt kemény kefét használna, hogy megszabaduljon a maradék szennyeződéstől. Alternatív megoldásként a természetesebb megközelítés érdekében mártson fél citromot citromlé és szódabikarbóna keverékébe, és törölje le az állványokat.

mikrohullámú sütő rozsdamentes acél konyhában modern otthon belsőépítészet főzés kenyér kész vacsora étel [email protected] Images

• Bővebben: Sütőtisztítás: Lépésről lépésre útmutató a professzionális tisztítóktól

3. Hogyan kell tisztítani a szőnyeget

A hálószobai szőnyegek 10 -szer piszkosabbak lehetnek, mint a WC -ülőke, ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk őket. Legalább hetente egyszer ügyeljen a szőnyegek jó porszívózására, és használjon természetes tisztító spray -ket a gyors frissítéshez. Foltok esetén a lehető leghamarabb előkezelje őket folteltávolító oldattal, és hagyja alaposan megszáradni, mielőtt szőnyegtisztítót használna..

4. Hogyan kell tisztítani a redőnyöket

Használjon mikroszálas törlőkendőt vagy porlasztót, hogy tisztítsa meg a redőnyöket, felülről lefelé haladva, hogy minden por lehulljon. A műanyag redőnyöknél ezután enyhén nedves ruhával lehet eltávolítani a makacsabb nyomokat, míg a fafajták esetében a könnyű tisztítószer, például a hígított mosószer lehet hatékony. Egyes redőnyök mehetnek mosógépbe, de mindig ellenőrizze a címkét, és tegye egy cipzáras tasakba, ha.

fertőtlenítő spray -palack ablaktisztító fényes és szellős timnewmanGetty Images

• Bővebben: A vakok tisztítása

5. A mosógép tisztítása

Fontos, hogy rendszeresen ürítse és tisztítsa meg a törmelékszűrőt. Ehhez keresse meg és húzza ki a vészleeresztő csövet. Ez felszabadítja a beszorult vizet, és felszabadítja a szűrő belsejében lévő törmeléket. A mosógép fődobjában tisztítsa meg olykor forró üres mosással. Ne feledkezzen meg az ajtótömítésről és a mosószer -fiókról – elegendő egy gyengéd törlés vagy fogkefével történő tisztítás.

6. A TV képernyőjének tisztítása

A száraz mikroszálas törlőkendők a legjobbak a képernyőkhöz, mivel eltávolítják a port és a foltokat anélkül, hogy károsítanák a tükröződésmentes bevonatokat. Az előnedvesített fertőtlenítő törlőkendők jobban ellenállnak a nyomoknak, és távirányítókhoz is használhatók, amelyek piszkosabbak lehetnek, mint gondolná.

a nappali belső terei Eric AudrasGetty Images

7. Hogyan tisztítsuk meg a bőr kanapét

A kanapék nélkülözhetetlen bútordarabok és gyakran a nappali középpontjai. A bőrdarab tisztításához gyakran portalanítsa a kanapét, és óvatosan távolítsa el a kiömlött anyagokat tiszta, nedves ruhával. Győződjön meg arról, hogy a ruha nem túl nedves, vagy vízjelet hagyhat. Folt esetén törölje át egyenlő rész víz és ecet oldatával, majd törölje le új mikroszálas kendővel.

üres kanapé dowellGetty Images

8. Hogyan kell tisztítani a WC -t

Nem izgalmas munka, de elengedhetetlen. A legjobb eredmény érdekében fertőtlenítse a WC-csészét fehérítő alapú tisztítószerrel, kezdve a perem alatt. Vegyen fel néhány kesztyűt és dörzsölje le az oldalát. Külsőleg használjon fertőtlenítő spray -t, és fedje le az összes részt, beleértve a fedelet, az öblítést és a tartályt. Hagyja 10-15 percig hatni, majd tiszta szivaccsal törölje le az egészet.

9. Hogyan tisztítsuk meg a matracot

A kárpitozást vákuum segítségével távolítsa el a port a matrac mindkét oldalán. Folt esetén adjunk hozzá szódabikarbónát hideg vízhez, és dörzsöljük át a jelölést. Ha fél óra múlva is fennáll, próbáljon hígított mosogatószert vagy kárpittisztítót használni, de az utóbbit mindig egy kis sarokban próbálja ki, nehogy véletlenül megsérüljön a matrac.

• Bővebben: A matrac tisztítása

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

14 virtuális belsőépítészeti szolgáltatás, amelyek segítenek álmai otthonának megtervezésében – akár bezárásban

modern nappali szürke kanapéval, John Lewis John Lewis & Partnerek

John Lewis ingyenes Virtuális Otthontervezési szolgáltatást indított, amely szakértői tanácsokkal segíti az új belsőépítészeti projekt megoldását. Foglaljon időpontot egy lakberendezési stylisthoz, és egy egy órás videohívás során megbeszélheti helyét, inspirációját és ötleteit. A stylist egy kis időt tölt egy hangulattábla, ötletek és egy bevásárló lista összegyűjtésével, amelyet a hívás után közvetlenül elküld Önnek.

Hogyan kell foglalni? Johnlewis.com

műfű, ház gyönyörű gyűjteménye szőnyegpadlón Szőnyeg

A Carpetright otthoni padlómérőkkel foglalkozó szakemberei hozzáigazították tudásukat egy új, ingyenes virtuális szolgáltatás elindításához.

A találkozók telefonon vagy videocsevegésen keresztül történnek a Carpetright szakértői csapatával, akik külön találkozót kínálnak a padlóburkolaton és a tervezési terveken keresztül az elejétől a végéig, anélkül, hogy elhagynák a házat.

A szőnyegektől és a fapadlóktól kezdve a műfüvön keresztül kérjen tanácsot arról, hogy melyik padló a legmegfelelőbb a szobájához és az életmódhoz, valamint a legnépszerűbb színek és a mérési folyamat. Szükség esetén a találkozót vizuális terv és idézet követi.

Hogyan kell foglalni? Carpetright.co.uk

konyhai tervezési trendek Élet konyhák

A Life Kitchens virtuális belsőépítészeti konzultációjával segítséget kaphat az Ön életmódjának megfelelő konyha kialakításához. A tárolástól a munkafelületeken, a szekrény fogantyúin és a színeken keresztül a tervezési tanácsadó segít elérni álmai konyháját, és minden utolsó technikai részletet körmölni.

Hogyan kell foglalni? Life-kitchens.co.uk

topológia belső terek Topológia belső terek

A Topology, egy díjnyertes lakberendezési stúdió, amelyet Athina Bluff alapító és Amy Brandhorst vezető tervező vezet, online belsőépítészeti szolgáltatást kínál, hogy egy lépéssel közelebb vigye álmai otthonához.

Csak küldjön át néhány fotót és mérést a helyéről, majd beszélje meg egy kis, teljes női csapatból származó tervezővel, hogy milyen megjelenést szeretne létrehozni telefonon, e-mailben vagy videohíváson keresztül.

A tervező átalakítja a méréseket az építészeti szoftverükre, és bútorok elrendezését javasolja Önnek. Ha elégedett az elrendezéssel, a Topológia elkezdi a tervezést, és hamarosan személyre szabott tervezési tervet kap, amely magában foglalja a hangulatos táblákat, a személyre szabott bevásárló listákat kedvezménykódokkal, 2D vagy 3D renderelést, stílustippeket és így tovább.

A csomagok szobánként 175 fonttól kezdődnek.

Hogyan kell foglalni? Topologyinteriors.com

thomas sanderson redőnyök burley alakú fehér 1701 portré v4 2019 Thomas Sanderson

Thomas Sanderson nemrég folytatta házon belüli tervezési konzultációit, de tanácsadók csak akkor vesznek részt, ha ők és háztartásuk legalább 14 napig mentesek a koronavírus tüneteitől.

Új intézkedéseket vezettek be a biztonság és védelem érdekében, a tervezési tanácsadók alapvető védőruházattal (kesztyű, maszk és cipőhuzat, valamint kézfertőtlenítő és fertőtlenítő törlőkendő) vannak felszerelve. Ezenkívül megfigyelik az otthoni társadalmi távolságtartási protokollokat.

A tanácsadó durván megméri az ablakokat, megvitatja a termékmintákat, és megadja az árat. A konzultáció után szüksége lesz egy felmérésre, hogy pontos méréseket végezzen, és ellenőrizze a műszaki beállításokat a telepítés előtt.

Hogyan kell foglalni? Thomas-sanderson.co.uk

luxus fürdőszoba coniston káddal, cp hart C.P. Szarvasbika

C.P. A Hart virtuális tervezési konzultációs szolgáltatása otthonába hozza a bolti látogatás választását, szakértelmét és támogatását. Lefoglalhat egy videotalálkozót, hogy megtervezze álmai helyét 3D renderelések és CAD látványtervek segítségével, a tervezők pedig készséggel megbeszélhetik az új fürdőszobai projekteket és tanácsokat adhatnak a tervezéshez.

Hogyan kell foglalni? cphart.co.uk

ikea hálószoba, pax szekrény Ikea

Az Ikea virtuális belsőépítészeti szolgáltatásokat kínál otthonának minden szobájához és helyiségéhez.

• Lakberendezési tanácsadás

Válasszon bármilyen otthoni szobát, és dolgozzon együtt az Ikea belsőépítészeivel, hogy átalakítsa a teret. Három találkozója lesz: az első találkozó legfeljebb 90 percig tart, majd egy 30 perces ülés, majd az utolsó 15 perc a tervek és a vásárlások véglegesítéséhez.

Legyen néhány mérése a kézzel – a mennyezet magassága plusz a szoba szélessége és mélysége -, hogy megvitassák igényeit, prioritásait és követelményeit.

Ha elégedett a színekkel, az anyagokkal, a felületekkel és a tárolási megoldásokkal, a bútorokat és kiegészítőket közvetlenül online megrendelheti.

Bármilyen lakberendezési tanácsadási szolgáltatás, amelyet az Ikea lefoglalt, miközben speciális COVID-19 intézkedéseket alkalmaznak, INGYENES lesz az ügyfelek számára.

Szakemberekkel tervezési tanácsadást is kaphat online ruhatár tervezéshez, online konyhatervezéshez, online nappalitárolási megoldásokhoz és online kanapétervezéshez.

Hogyan kell foglalni? Ikea.com

integra soho, mágneses konyhák Mágnes

Míg a Magnet fizikai bemutatótermei zárva vannak, a Magnet.co.uk elindította a Virtuális Konyhatervezési Szolgáltatást, amely lehetővé teszi az elkötelezett tervezők számára, hogy biztonságosan beállítsák munkájukat otthonukból, és telefonos és videós konzultációt folytathassanak azokkal az ügyfelekkel, akik álomkonyhájukat szeretnék életre kelteni..

Válassza ki a kívánt időtartamot, töltsön ki néhány elérhetőséget, és töltsön ki egy gyors kvízt az álomstílusokról, árnyalatokról, formákról és költésekről. Hamarosan 3D-s mintákat kap e-mailben, és megtekintheti a terveket egy képernyőmegosztó értekezleten. A személyre szabott terveket kidolgozzuk, és az ajtómintákat kihelyezhetjük, hogy kiválaszthassa a választott stílust és árnyalatot.

Hogyan kell foglalni? Magnet.co.uk

oka belsőépítészet, battersea erőmű OKA

Az OKA -ban kétféle virtuális találkozó áll rendelkezésre:

• Átmeneti & Stílus – tervezési díj nélkül

A belsőépítészek tanácsokat adnak egy adott helyiség öltözködéséhez (legyen az étkezőasztal, dohányzóasztal vagy folyosó). Az ilyen jellegű konzultációra nincs tervezési díj.

• Egyszobás tervezési szolgáltatás – díj: 150 font (2500 font költéssel váltható be)

Tökéletes, ha egy dolgozószobát, hálószobát, nappalit vagy az otthon bármely más területét szeretné átalakítani. Adja meg a megtartani kívánt meglévő bútorok méreteit.

Mindkét szolgáltatás esetében fényképek és a szoba méretei szükségesek a vizuális bemutató és a bevásárló lista elkészítéséhez.

Hogyan kell foglalni? Kapcsolatba lépni [email protected] vagy hívja a 03332 400744 telefonszámot.

nagyítsa ki azt a szobát, a nappali sarkát Nagyítsa ki a szobát

Keresed a javítás módját, nem pedig a mozgást? A Benji Lewis belsőépítész által alapított Zoom That Room lehetőséget ad azoknak, akik otthonukat szeretnék adni – legyen az akár kicsi vagy nagy -, átalakítják a neves belsőépítészek kezét. A szolgáltatás segítségével annyit vagy kevesebb tanácsot kaphat, amennyit megengedhet magának.

A konzultációk a WhatsApp, a FaceTime vagy a Zoom segítségével érhetők el.

Hogyan kell foglalni? Zoomthatroom.com

hálószobai marden beépített szekrények galambszürke színben Hammonds

Legyen szó új öltözőről, hálószobáról, konyháról vagy otthoni irodáról, a Hammonds vadonatúj virtuális tervezési szolgáltatása segít abban, hogy otthona kényelméből és biztonságából megteremtse álmai tereit és felszerelt bútorait. Az otthoni tervezési szolgáltatás ideiglenes helyettesítéseként a Zoomon keresztül egyeztethet egy szakértővel egy konzultációt az álomterv tervezésének megkezdéséhez.

Hogyan kell foglalni? Hammonds-uk.com

új az ss18 neptune herston közepes konzol asztalhoz £ 885, Shaftesbury 325 lámpatartó £ 115, ashcroft soft square kosár 46 £ Neptun

Foglalhat egy ingyenes, 90 perces virtuális konzultációt a Neptune tervezőjével, ahol megvitathatja ötleteit és eldöntheti otthonának kreatív irányát.

Ha úgy dönt, hogy továbblép, meg kell fizetnie a tervezési díjat. Innentől kezdve szakértő tervezője mélyreható tervezési munkamenetbe fog bele, figyelembe véve a színpalettákat, mintákat és textíliákat, valamint méréseket végezve. A következő lépésben a tervező hangulattáblákat és mintalapokat készít minden szobához, valamint elrendezéseket és a projekt bemutatását.

A zárolás feloldása után a Neptune beállítja és stílusba hozza otthonának minden egyes darabját.

A teljes szolgáltatás – a koncepcióktól az otthoni látogatásig és a végső szoba kialakításáig – 300 fontba kerül az első szobáért, majd 200 fontért minden szoba után.

Hogyan kell foglalni? Neptune.com

harvey jones, lineáris élű konyha Harvey Jones

Valamennyi Harvey Jones bemutatóterem ideiglenesen zárva tart, további értesítésig, de kifejlesztettek egy virtuális élményt, amellyel megtervezheti egyedi konyháját. A Harvey Jones tervezői képesek biztosítani otthonuk biztonságából a tértervezést, a bútorválasztást és a tervezési előírásokat – lényegében ugyanazokat az elemeket a bemutatóterem környezetéből -.

Hogyan kell foglalni? Harveyjones.com

nyalja haza Nyalja haza

Szeretné átalakítani otthonának szobáját festékkel és tapétával, de nehezen talál színsémát? Lick videokonzultációs folyamata meglehetősen egyszerű. Tash Bradley színspecialista segít válaszolni minden kérdésre, és megtalálja a helyének legjobb színpalettát. A hívás után kifejezetten az Ön és lakberendezési igényeihez szabott prezentációt kap, közvetlen linkekkel a kiválasztott színek és nyomatok megvásárlásához. 45 fontba kerül ülésenként, legfeljebb három szobában.

Hogyan kell foglalni? Lickhome.com

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

>