A sovány fekete tetoválások: típusok, példák és tippek

Fotó: https://www.pinterest.com/pin/791718809471632976/

A fekete tetoválásokat leginkább a fekete tinta, a nagyon hangos vonalak és a negatív tér erőteljes kihasználása határozza meg – jól hangzik, jól néz ki! Amikor a művészet világára hivatkozunk, a negatív térnek valami köze van mindazhoz, ami a képet körülveszi, nem pedig maga a kép. A sötétség teljes variációi jelen vannak ebben a tetoválásban: a finom vonalú vagy vastag, pontozott munka és a könnycseppek lehetővé teszik a képzett művészek számára, hogy ezoterikus mintákat alakítsanak ki égi hatásokkal.

A fekete tetoválás tervei igénylik az uralkodó törzsi vagy neo-törzsi témákat. Ennek ellenére végtelen lehetőségek rejlenek a tervezésében. A negatív terek maximalizálásával a tetováló művészek meghatározó képet készíthetnek anélkül, hogy bármilyen gyakori trükköt – például a finom vonalakat vagy színeket – felhasználnának a részletek és a mozgás megteremtéséhez egy műalkotásban.

Fotó: Positivefox in Pinterest

A fekete tetoválások többnyire egyszerű fekete vonalak vagy egy kis divatos geometriai elrendezések, bár bármi lehet. A fekete tetoválások néhány híres mintája lehet madárkoponya, állat vagy virágos. Ha véletlenül olyan művészetet keres, amely ugyanolyan pompás, mint férfias és erőteljes, akkor a fekete tetoválást érdemes megszerezni.

A fekete tetoválás kellemes egyenértékűséget kínál a női stílusokkal, megjelenésükben és megjelenésükben férfiasabb vagy semlegesebb nemet kölcsönöz nekik. Fekete tetoválásokkal a művészek pontosan „elsötétítik” a bőr nagy részeit.

A Blackwork stílusú tetoválás már nem avantgárd, még akkor sem, ha valószínűleg profitál és előnyt szerez a közelmúltbeli médiában. A Blackwork a fekete szín domináns árnyalata. A fekete pigmentet nagymértékben használják a művészek, például a családi törzsek tetoválása. A fekete tetoválás sokkal több, mint a legújabb trend, mivel végső soron a tetoválás eredetéhez kapcsolódik.

A fekete tetoválás eredete

Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a fekete tetoválásokat egyértelműbb jelentésre szánták, eredete előrehalad a régimódi törzsi tetoválásokon belül. A polinéz vázlatok meghatározó hatást gyakoroltak erre a stílusra. Ezeket absztrakt elrendezésükről ismerik el, amelyek hatalmas fekete tinta szénaforgásaiból és alakzatokból állnak.

A test szerves sziluettjén kanyargó fekete tetoválásokat általában személyiségüknek megfelelően végezték, a tetoválóművész törzsi ikonográfiát és szimbólumokat használva legendák vagy élettörténet bemutatására. A polinéz tetoválások legtöbbször egy személy kapcsolatait, hiedelmeit vagy őseit testesítik meg. Ők természetvédelmi és természetszerűleg szentek voltak.

A polinéz tetoválóművészeket szinte papoknak vagy sámánoknak tekintették, akik megkönnyítik a tetoválás gyakorlásának égi filozófiáját. A kultúra ezen időskori körülményein keresztül hatalmasat fordult a mai fekete tetoválás, és sok tetoválóművész, akik törzsi tervezésben dolgoznak, még mindig emlékeztetnek erre a régimódi esztétikára. A törzsi tetoválási minták a mai napig nagyon népszerűek. Országtól és kultúrától függetlenül számtalan olyan személyt találhat, akik ilyen tetoválással rendelkeznek.

Fotó: Netluxury in Pinterest

A fekete tetoválás egy másik hatása a spanyol fekete munkából ismert. A szilárdan elkanyarodott fekete selyemszálakat szabadkézi megközelítésben vagy számított öltésben, világos vagy fehér vászonszöveteken használják. A stílusok a virágoktól, például az Ivy labirintusos bemutatóitól és a virágzástól a bonyolultabb struktúrákig, például a formális grafikus csomókig változtak..

Annak ellenére, hogy ez a stratégia az 1500 -as években Spanyolországban terjeszkedett, ugyanaz a minta a Kasuti hímzés. A kasuti különösen egy klasszikus művészet, amelyet az indiai Kamataka -ban végeztek, és amely megelőzi a Chaluyka -dinasztiát, amely 543 -tól 753 -ig terjedt. többnyire körülbelül 5000 szabadkézi öltést tartalmaz, bár az élénk árnyékolt szálak felhasználása eltérő.

Függetlenül attól, hogy ezek a képzőművészetek mennyire távol állnak a modern fekete tetoválástól, ez határozza meg a levéltári esztétikai megközelítések és mechanizmusok különböző karaktereit, amelyek a kortárs tervezést és művészi ízlést tanácsolják. A henna különösen a bronz korszakra vezethető vissza, amely 1200 -tól 2100 -ig terjed..

Ez 4000 évvel múlt az emberiség meséjén, de a Mehndi néven ismert hennafesték használata könnyen társítható a közelmúltbeli dekoratív és díszítő tetoválásokkal, amelyek közül sok ismert, hogy fekete tetoválás a színhiány miatt. . A Henna archaikus eredete miatt a művészek, akik véletlenül ebben a tervezésben dolgoznak, valószínűleg hajlamosak a primitív vagy törzsi tervekre. Ez mind a kreatív személyes kapcsolat és értelmezés kérdése.

Victor J Webster a Fekete tetoválás művésze, aki különböző típusú díszítő munkákat végez a projekten belül, beleértve a tibeti, indián, maori és így tovább. Előadása kiváló archetípusa annak a messzemenő affinitásnak, amely az emberiség művészi bemutatója.

A fekete tetoválás művésze, aki a sötét művészet területén lép fel, valószínűleg emblematikus megközelítést fog létrehozni, amely gravírozás és maratás útján gyűjt kinyilatkoztatást. A sötét tetoválásokat általában az alkímia, az ezoterika és más rejtett hermetikus folklór alapozza meg.

Fotó: követi a színeket Pinterest

Híres Blackwork tetoválóművészek

Ne felejtse el figyelembe venni, hogy a fekete tetoválást szinte lehetetlen módosítani az elégtelen tipikus árnyékolás miatt. Ne feledje, hogy a simán fekete tintára való képesség sokéves gyakorlat után szerzett tehetség.

Vegye figyelembe a Sasha Woland nevű tetoválóművész darabjait. Az aratók, a tarot kártyák, a pecsétek és a démonok olyan helyet foglalnak el portfóliójában, amely leginkább a képzőművészeket idézi, mint Julio Ruelas, Gustave Dore, Francisco Goya és Albrecht Durer. Ezek a tetoválóművészek általában a maratás és gravírozás technikáit használták, amihez általában kizárólag fekete festékre van szükség az alkotás során.

A technikai, anyagi és filozófiai viszonyok összehasonlíthatóan világosak, amikor a művek arcát pofára nézzük. A Blackwork tetoválás további művészei közé tartozik Jack Ankersen és Alexander Grim.

Ha a legjobb fekete tetoválást szeretné készíteni, akkor a legjobb művészektől kell beszereznie. Ezért segíthet, ha van elképzelése az iparág legmegbízhatóbb művészeiről. Itt vannak más híres fekete munkás tetoválóművészek, amelyeket tudnia kell:

1. SupaKitch

A SupaKitch kiváló feketetetoválást végez, és olyan gyönyörűek, mint ahogy elképzelte. Olyan stílusa van, amely valószínűleg erősen a karcsú, omlós vonalvezetésre koncentrál. Virágokat és tollakat is sok művészetébe kever.

2. Houston Patton

Houston Pattonról nem kell sokat részletezni. Kiterjedt darabokra koncentrál, amelyek közül sok a létező legjobb, legkülönlegesebb tetoválás.

3. Dom Wiley

Dom Wiley figyelemmel a művészet specifikációjára és az árnyékok felhasználásával arra készteti, hogy kitűnjön a hasonló művészek között. Állatművészete összetett vonalvezetését és színezését mutatja be, mint a jaguárfoltokban vagy a medvebundában. Sok művészete az állat- és növényvilágra összpontosít.

4. Lawrence Edwards

Lawrence Edwards sokoldalú hihetetlen fekete munkás művész. Rengeteg darabot ad elő, amelyek vegyítik a növény- és állatvilágot. Ezenkívül a pontszerű megközelítésű árnyékolása nagyon következetes és ügyes.

5. Kelly Violet

Kelly Violet az egyik híres fekete munkás művész. Előadása nagymértékben fokozza a feketét a feketemunka stílusában, széles árnyékokkal és árnyékolással. Mind a hagyományos, mind a pontszerű árnyékolási technikákat alkalmazza, és kiválóan illeszkedik a szürke „fekete és szürke” faktorhoz.

6. Landon Morgan

A Landon Morgan megkülönböztető és különc megközelítésben szinte bármit meg tud húzni, és a pontok és vonalak árnyékolásának keverékével emlékezetes és különleges darabokat készít..

7. Kris Davidson

Kris Davidson megkülönböztetett feketemunkás stílusa révén az egyik híres fekete munkás művész lett. Kris rengeteg hatalmas darabot ad elő, körökben és rövid sorokban. Kar- és lábujja általában geometrikus, majdnem azték stílusú, és kiemelkedik a rengeteg pont-árnyékolásból és vonalvezetésből.

Fotó: FYTT in Pinterest

Különböző fekete tetoválási stílusok és technikák

Bár a törzsi tetoválások a fekete tetoválás stílusának hatalmas részét teszik ki, az utóbbi időben más művészi preferenciák is szerepelnek a táblázatban. A szemléltető, grafikai és sötét művészet, a gravírozás vagy a maratás, valamint a kalligrafikus vagy betűs írásmód is a Feketemunka része, ha csak fekete tintát használnak..

Valószínűleg inkább a gyökereihez kapcsolódik, a fekete tetoválások tartalmazhatnak geometriai munkákat is, amelyek általában az arcánikus szent geometria mintájához tartoznak, valamint a díszítő tetoválásokat, amelyek általában Henna-témájú mintákból vagy bármi hasonlóból származnak.

Az ötlet érdekében itt vannak a különböző fekete tetoválási stílusok és technikák, amelyek az utóbbi időben az iparban forognak:

Old school

Az old school egy másik tetoválási stílus, amely fekete tetoválást használ. Ezt a stílust nagyban befolyásolták a 19. századi darabok, különösen a katonai és matróz tetoválások.

A régi iskola fekete tetoválási stílusa kifejezetten lenyűgözőnek tűnik.

A színek kiküszöbölése különösen magával ragadja őket, és kiemelkedővé teheti őket a nagyon intenzív árnyalatok miatt. A régi iskolai fekete tetoválás leggyakoribb témái közé tartoznak a virágok, pillangók, hajók, horgonyok, madarak, pillangók és koponyák. A bohém nők, sellők és címlaplányok is elképesztően híres témák.

japán

Racionálisan az egyik leglátványosabban kielégítő stílus, a japán stílus nagyon hatékonyan alkalmazza a fekete tetoválást. A hagyományos japán tetoválások, amelyeket széles körben irezumi -nak hívnak, enyhe fekete árnyalatokat használnak a lebilincselő művészet létrehozásához.

Szórakoztató módon néhány mutatós japán tetoválás fekete árnyalatokat használ alapként vagy háttérként. Ez egy lenyűgöző technika egy műalkotás létrehozására, és azt, hogy jobban láthatóvá és jól illeszkedjen a viselő bőréhez.

Ami a témát illeti, ez a stílus elképesztően hatalmas és változatos. A mitológiai lények, például a sárkányok elképesztően híresek. Rengeteg japán fekete darab természetes témákat tartalmaz, például halakat, állatokat, virágokat és így tovább.

Chicano

A „Chicano” szó izgalmas, mivel először tiszteletlen kifejezésként használták a mexikói amerikaiakra. Manapság egyesek úgy döntöttek, hogy visszaszerezik, és inkább mellényúlnak. Így egy gyönyörű művészeti stílus született. Szilárd kapcsolatban áll a mexikói amerikaiak büszkeségével és kolóniaszellemével.

ABC

A Chicano közös témái észrevehetően vonzóak és változatosak. Néhány intenzív katolikus téma, amelyek rózsafüzér -gyöngyökből, keresztekből és Szűz Mária portréiból állnak. Híresek a masszív vonalú ajkakkal, sávos fülbevalókkal és bandánokkal ellátott pinupok, valamint a koponyák és az autók.

A betűk ebben a stílusban is nagyon észrevehetők, és elképesztően lenyűgözőnek tűnhet, ha fekete tetoválással végezzük. A tetoválások szokásos elhelyezése a gyomor és a mellkas, bár az arc tetoválás hasonlóan híres.

A képet készítette: Tetoválás ideje

Zoomorfikus

A zoomorf fekete tetoválási stílusok állati formákban és szerkezetekben készülnek. Az állatok ábrázolása ezekben a stílusokban különféle tulajdonságokat testesít meg, mint például a ravaszságot, gyorsaságot, sebességet, erőt vagy intelligenciát. Más kultúrákhoz hasonlóan a környező tárgyakat is díszítik az állatokkal, amelyeket megpróbáltak kiváltani.

Ezenkívül azt is észlelték, hogy egy teremtmény zokogása adhat neked egy kis hatalmat. Például, ha észrevesz egy állatot egy másik állattal a gyomrában, akkor az első önmagát ábrázolja, és a gyomrában lévő változást is. Ennélfogva egy kutya, amelyben hal van, okos harcosot ábrázolhat.

Virágos

Semmi sem illusztrálja a természet szelídebb részét, mint a virág. Ezeket a gyönyörű varázsait az ártatlanság, a szeretet és a komorság ábrázolásaként használják. Kétségtelen, hogy a virágos fekete tetoválások számos ember elsődleges választása, akik csatornaként használják fel gondolataik és személyes nézeteik megvalósítására.

Építészet

Akár hiszi, akár nem, még a világ legnépszerűbb építészeti mérföldkövei is kiváló tetoválási formaként használhatók. Az építész tervezése során azonban nincs zavar. Bármit festhet a régi katedrálisoktól a magas felhőkarcolókig és hidakig, híres műemlékeken keresztül az archaikus piramisokig a testen.

Nem kell professzionális építésznek lennie ahhoz, hogy megszeresse az építészeti témájú testtetoválások varázsát. Csak annyit kell tennie, hogy csodálja és szenvedélye legyen a történelem által motivált tetoválások.

Díszítő

A díszítő fekete tetoválási stílus a fafaragásokat reprodukálja a test egy bizonyos részén. Ezek az arcképek spirálokból, vonalakból, keresztekből és hullámokból állnak, amelyeket általában minták kapcsolnak össze. Bizonyos illusztrációk különösen nagyszerűnek tűnnek hatalmas méretben, bár a kis méretű díszítő tetoválások is sikeresen kivitelezhetők.

Azon kívül, hogy a díszítő stílus imádnivaló művészet, általában titkos jelentése van. A díszítő tetoválások egyedülálló védelmet jelentenek. Sok ember amulettet festett a bőrére, amelyről úgy véli, hogy védelmet nyújt és megment a nehéz helyzetekben.

Görög és egyiptomi mitológiák

A görög és az egyiptomi mitológiából bármi lehet mesterkélt, jelentős és megkülönböztethető. Ez a stílus jól illeszkedik a fekete tetováláshoz.

Fotó: Positive Fox in Pinterest

Realizmus

Amikor fekete tetoválásokról beszélünk, az a stílus, amelyet a legtöbb ember általában a realizmus stílusával kapcsolatban tart. Ez a fajta tetoválás nem meglepő módon arra összpontosít, hogy vakítóan életszerű műalkotásokat készítsen. Valószínűleg versengő karakter az ipar számos művészetében.

A fekete realizmus szokásos gondja a portrék. A képreális, fekete árnyalatokkal mintázott portrék furcsának tűnhetnek, és rengeteg érzelmet áraszthatnak. A popkultúrához kapcsolódó témák hasonlóan nagyon kiemelkedőek. Más híres témák közé tartoznak az állatok, virágok, kerékpárok, autók, természet és mitológiai lények.

A legjobb dolog a realizmusban a sokoldalúság. Ha valami eszébe jut, hogy tárgya legyen, akkor egészen biztos, hogy lesz olyan fekete tetoválóművész, aki képes megvalósítani álmai művészetét.

Neo-hagyományos

A neo-tradicionális egy gyönyörű stílus, és az Old School tetoválás kiterjesztése. Elég ismert, hogy élénk színeket használ. Mindazonáltal ez nem jelenti azt, hogy nem használ feketemunkát. Sok művész ragaszkodik ehhez a stílushoz.

A neo-hagyományos szokásos témák az emberek és állatok portréi. Hasonló módon kiemelkednek a természetes témák, mint a fák, virágok és kristályok.

Pop kultúra

A popkultúra fekete tetoválási stílusai nagyobb, láthatóbb részt foglalnak el a legújabb mainstreamben. Most mindenféle tintával teli filmsztárt, rocksztárt, hírességet, sportsztárt és elit modellt láthat.

Fotó: Samuele Briganti itt Pinterest

A legjobb fekete tetováló ötletek az Ön számára

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan jelenik meg a fekete tetoválás, vagy akár a kivitelezés módjáról. Ahogy a neve is sugallja, a fekete tetoválásokat kizárólag fekete tintával végzik. Merész és szilárd vonalakkal rendelkeznek, míg a szerkezetek különböző formákat mutathatnak, például geometriai formákat.

A fekete tetoválások hihetetlenek, és különböző megközelítésekben végezhetők. Íme néhány legjobb ötlet a legjobb fekete tetováláshoz:

1. Rózsa fekete tetoválási stílusok

A rózsák ideális fekete tetoválásként szolgálhatnak, tudván, hogy hihetetlennek tűnhetnek exkluzív fekete tintával. Ezenkívül tökéletesek azoknak, akik csak az első tetoválásukat készítik, mivel idővel megtervezheti őket.

2. Lenyűgöző fekete tetoválások

Azon kívül, hogy a fekete tetoválások csodálatos művészetek, nincs könnyű dolguk. Amikor befesti őket, megengedheti, hogy kreativitása elvaduljon. Feltéve, hogy ügyes tetoválóművésszel köt üzletet, ne várjon határokat. Ezért ha hihetetlen tetoválások rajongója vagy, miért nem választod ezeket a lenyűgöző fekete tetoválásokat??

3. Teljes ujjú fekete tetoválás

Ha elég háttérrel rendelkezik a tetoválással, akkor miért nem fontolja meg a teljes ujjú fekete tetoválás megszerzését? Az ilyen tetoválások remekművé alakíthatják testét. Minden művész előre értesíti Önt arról, hogy a teljes ujjú tetoválás időt vesz igénybe, és valószínűleg magasabb szintű fájdalmat okoz. Így készen kell állnia néhány áldozatra, amikor vállalja a fekete tetoválás ujjainak kihívását.

A képet készítette: Divaton kívül

4. Törzsi fekete tetoválás minták

A törzsi minták az egyik leghíresebb fekete tetoválásminták. Hihetetlennek tűnnek, ha exkluzív fekete tintával végzik, és a test bármely részén elhelyezhetők. A tetoválóművészeknek egy kis időre van szükségük ahhoz, hogy elkészítsék a törzsi tetoválásokat, figyelembe véve összetett részleteiket. Kétségtelen, hogy ez az ötlet kiváló művészet lesz.

5. Geometriai fekete tetoválások

Ezt a fekete tetoválást csak azoknak ajánljuk, akik már számos tetoválást kipróbáltak. Az ilyen típusú tetoválásokat geometriai alakzatokkal végzik, és teljes ujjúak is. Amikor nagy geometriai fekete tetoválást készít, a tetoválóművész általában néhány ülést igényel. Ezért, ha nem zavarja, hogy legalább két hetet vár a legjobb tetoválás elérésére, akkor ez a legmegfelelőbb az Ön számára.

6. Hagyományos fekete tetoválások

A hagyományos fekete tetoválások kiterjedtek, és különféle módon végezhetők el. Ezeket fekete tetoválásként is elvégezheti, és kétségtelen, hogy kiemelkedőek lesznek. A hagyományos tetoválások is rengeteg jelentést hordoznak mögöttük, és kis vagy nagy méretben is elvégezhetők, az Ön preferenciáitól függően.

7. Szilárd fekete tetoválások

Fekete tetováláskor néhány elemet keverhet össze. Az ilyen típusú tetoválásokat szilárd és merész körvonalakkal lehet elvégezni, a geometriai elemekkel együtt. Ezzel a tetoválással biztos lehet benne, hogy mindig a csúcsponton lesz.

8. Hihetetlen fekete tetoválás

Az idegen elemek vagy az UFO -k festése mindig rendkívül menőnek tűnik. Bár ezek nem a szokásos fekete tetoválások, hihetetlennek tűnhetnek, ha exkluzív fekete tintával hajtják végre. Ezt a tetoválást a test bármely részén elhelyezheti. Egy képzett tetoválóművésszel ez a design valódi remekművé válhat.

9. Félkövér tinta fekete tetoválás

Ebben az esetben előnyben részesít egy meghatározott tetoválást, és ha nagyobb fájdalomtűrést kap, akkor ez a merész tintafekete tetoválás lehet a legjobb az Ön számára. Ez a fajta tetoválás az erejére és erejére utalhat, és rengeteg jelentősége van mögötte. Ez a tetoválás maszkos tetoválásként használható. Kétségtelen, hogy te és a többi barátod imádni fogod.

10. Fekete kreatív tetoválás

A fekete tetoválások remekműnek tűnhetnek, ha megfelelően végzik őket. A fekete tetováló művészek többsége általában csak a fekete tintás tetoválásokra összpontosít. Mindazonáltal bármikor szabadon kérhet néhány árnyalatot ezekhez a további részletekhez. Ilyen tetoválást készíthet bármely testrészén, és fedőlapként is használható.

Fotó: Harrell68 in Tumblr

Mit kell figyelembe venni a fekete tetoválás előtt

Most, hogy már ismeri a fekete tetoválásokat, és megtudja, mitől válnak olyan híressé a stílusok a sok rajongó körében, többnyire lehetséges, hogy kezd magának kezdeményezni egyet.

A számos törzsi tetoválási forma jellegzetessége és teljes mérete korlátozza, nem könnyű választani egyetlen tervezés alapján. Mielőtt úgy dönt, hogy fekete tetoválást visel, amely illusztrálja személyes preferenciáit, meg kell tudnia határozni a legjobb tetoválást. De hogyan válassza ki a legmegfelelőbb formatervezést? Íme néhány dolog, amit figyelembe kell venni:

  • Ha figyelembe vesszük a minta hatását, amint a test sziluettjére befestjük. A művész javasolhat különböző mintákat, amelyeket egyenletes, két szerkezetű felületen mutatnak be. Ha a mintát a testre mozgatják, a hatás azonban változatos.
  • Tudja, hogy a törzsi feketetetoválások általában járhatatlanok, hogy megcsonkítsák vagy más grafikává alakítsák át. Győződjön meg arról, hogy a választott minta olyasmi, amit a jövőben nem fog felháborítani.

Ahhoz, hogy a legjobb tetoválást készítse el a fekete tetováláshoz, tudnia kell, hogy a feketemunka stílusa hatalmas választékot biztosít a témában. Mielőtt azonban véglegesítené a témával kapcsolatos döntését, előnyös lehet a tetováláshoz legjobb pozíció kiválasztása.

Ez különösen gyakori a férfiak körében, mivel a fekete tetoválások nagy mennyiségű inspirációt vonzanak az őshonos kultúrákból, amelyek tetoválásokat használtak harcos létükre..

Mint mindig, azt javasoljuk, hogy keressen egy tetoválóművészt, aki a fekete tetoválásokra összpontosít. Bár azok a művészek, akik szakértelme feketemunka stílusú, kissé drágák lehetnek az általános szakértelemmel rendelkezőkhöz képest, ez vitathatatlan megközelítés a végső minőségi szint garantálásához.

Győződjön meg róla, hogy eléri tetoválóművészét, és ötletet ad a témáról. Alkalmazkodjon azonban a lehető legjobb stílushoz. Ha vendégszerető szemmel találkozik művészével, ez szabadságot ad a művészének, hogy olyan stílust alakítson ki, amely a legmegfelelőbb a szakértelméhez, miközben kiváló színvonalú eredményt hoz létre, amelyet örömmel tölt el egész életében..

Végső gondolatok

A fekete tetoválás alapvető fontosságú a tetoválás világában. Lenyűgöző eredete van, és a kortárs művészek finomították, hogy a test csábító művészeti stílusává váljanak. Ezenkívül jól illeszkedik a tetoválás különböző stílusaihoz.

Ha mindent megtanul a fekete tetoválásokról, igazságos lenne azt mondani, hogy alkalmazkodóak és megkülönböztethetők. Különböző méretben és formában végezheti el őket, és a test bármely részén elhelyezhető. Mind a szakértők, mind a kezdők számára a legjobbak, és mindig gyönyörűek.