A végső útmutató a szőnyeg vásárlásához, amelyet szeretni fog a ház bármely szobájához

Amikor egy szobát díszít, a tér kiegészítéséhez szükséges bútorok listája szinte végtelennek tűnhet. De a szőnyeg nem csak egy a sok dolog közül, amelyekre költségvetést kell fordítania-valójában ez a szoba alapja, dekorációval és meglehetősen szükséges az otthoni élethez, ha figyelembe vesszük, hogy a szőnyegek tompítják a hangokat és felmelegítik emeletek. "A szőnyegek minden helyiség vizuális terének nagy részét elfoglalják, ezért ezek az egyik legfontosabb tervezési döntés," tervező Timothy Whealon meséli House Beautiful.

Pontosan ezért nem szabad a szőnyegvásárlást a végére megtakarítani. Valójában, ha teheti, meg kell találnia egy szőnyeget, amelyet szeret, mielőtt bármi mást vásárol. "Ideális esetben a szőnyeg az első dolog, amit a helyért vásárolna," Sylvie Johnson, művészeti vezető Merida, mondja. "Így a szoba többi részét a szőnyeg színe és alakja köré építheti."

Szóval, hogyan találja meg a megfelelő szőnyeget? Lehet, hogy csábító az első tetszés szerinti megvásárlása, de a vásárlás előtt sok tényezőt kell figyelembe venni – különösen azért, mert a szőnyegek meglehetősen drágák lehetnek. Ez a vásárlási útmutató segít szűkíteni a lehetőségeket, amíg nem talál szőnyeget, amely rögzíti a teret és biztosítja a szükséges funkciót.

Olvassa el, hogy mindent megtudjon, amit a szőnyegekről tudnia kell, vagy ugorjon előre egy adott részhez:

 • A szőnyegvásárlás feltételei
 • Anyagügyek: Természetes szőnyegek
 • Anyagkérdések: szintetikus szőnyegek
 • Minden a szőnyegépítésről
 • Szőnyeg méretezése és elhelyezése
 • Vásárlás Vintage Szőnyegek
 • Ha egyedi szőnyeget vásárol?
 • Mit kell keresni egy szabadtéri szőnyegben?

  Szőnyeggel kapcsolatos kifejezések, amelyeket tudnia kell

  Először is: ha nem ismeri a szőnyegek készítésének módját, vagy hogy milyen szőnyeget kell keresnie, érdemes megismerni néhány alapvető kifejezést. Ezek segítenek megérteni a fontolóra vett szőnyegek felépítését, valamint képet alkotni arról, milyenek lesznek a láb alatt.

  OLVASS TOVÁBB szőnyegek

  • Halom: A textil emelt felülete. A cölöp magassága a cölöpöt alkotó anyag hosszára vonatkozik, tehát minél magasabb a halom, annál vastagabb és szebb lesz a szőnyeg.
  • Fonal: Szálakból álló anyagszál, amelyet szövéshez használnak.

  • Lánc: A függőleges fonalak, amelyek egy szövött szőnyeg alapját képezik.
  • Vetülék: A vízszintes fonalak, amelyeket a láncban szőnek, szőnyeget készítenek.
  • Támogatás: Egy szövet a szőnyeg hátoldalán, amely segít megőrizni szerkezetét. Nem minden szőnyeg van hátul, szövéstől és felépítéstől függően.
   1. Az anyag számít

    A szőnyeg vásárlásakor az egyik legfontosabb szempont az anyag, amelyből készült. A szőnyegek természetes szálakból vagy szintetikus, mesterséges szálakból készülhetnek, és minden kategóriában számos népszerű lehetőség létezik. A választott anyag befolyásolja az érzést, az árat, a tartósságot és a tisztítás egyszerűségét. Olvassa el a különböző anyagokat, amelyeket a piacon talál, és vásárlás közben fontolja meg, hol helyezi el, és mi a legjobb az Ön életmódjához.

    Útmutató a természetes szálakhoz

    A természetes szálú szőnyegek nagyszerű lehetőségek, ha hajlandóak többet költeni egy olyan szőnyegre, amely ugyanolyan tartós és tartós, mint amilyen szép. Bár ez nem minden lehetőség, a szőnyegvásárlás során ezek a legnépszerűbb természetes anyagok:

    • Gyapjú: A gyapjú mindenre kiterjedő, a tervezők által kedvelt természetes anyag. Miért? Nemcsak azért, mert szuper hangulatos-tartós, és pikkelyek vannak a szálakon, amelyek elrejtik a szennyeződést, így könnyen tisztíthatók, és természetesen tűzálló is, Kyle Corey, a padlóburkolatok alelnöke szerint Kravet. Johnson megjegyzi azt is, hogy a gyapjúszőnyeg szálak lanolint tartalmaznak, amely természetes foltriasztó. Emiatt a gyapjúszőnyegek szinte bárhová elhelyezhetők.
    • Szizálkender: A szizálszőnyegek gyönyörű tengerparti, boho megjelenésűek, de elég tartósak is. Johnson szerint kiválóan alkalmasak nagy forgalmú területekre, mivel keményebbek és ellenállóbbak a kopással szemben. Az egyetlen kérdés, amelyet meg kell jegyezni: mivel a szizálszőnyegek felszívják a folyadékokat, hajlamosak könnyen foltot okozni, ha kiömlés történik, ezért ezt tartsa szem előtt, amikor fontolgatja az elhelyezést – pl. Érdemes elkerülni az étkezőt vagy a gyermekszobát.
    • Selyem: Ha luxust szeretne, akkor selyemszőnyeggel járjon. Elég puha és fényes – ezért kiválóan alkalmas a részletes tervekhez. Nem beszélve arról, hogy ez a legerősebb természetes szál. De Bahram Shabahang, a társalapítója és tervezője szerint Orley Shabahang, míg a selyem szuper erős, de nem a legkönnyebben tisztítható. A selyemszőnyeg jobb befektetés például a fő hálószobába vagy a hivatalos nappaliba, és kerülni kell azokon a helyeken, ahol a kiömlés aggodalomra ad okot. Valószínűleg ez is a legdrágább lehetőség.
    • Pamut: A pamutszőnyegek egy másik puha lehetőség, és Annie Selke, névadó szőnyegmárkájának alapítója és vezetője szerint könnyen tisztíthatók és megfizethetőek. Tehát, ha pénztárcabarátabb természetes szálat keres, amely ellenáll a foltoknak, a pamut jó választás lehet. A hátrány? A pamut nem tart olyan jól, mint a többi, így valószínűleg idővel nagyobb kopást fog tapasztalni, mint más természetes anyagoknál. És mivel a pamut nedvszívó, továbbra is gyorsan gondoskodnia kell a kiömlésről.

     Symbology Elefántcsont gyapjúszőnyeg Symbology Ivory Wool Szőnyeg Justina Blakeney x Loloi jungalow.com $ 25.00 VÁSÁROLJ MOST Szomorú faszén gyapjú szőnyeg Szomorú faszén gyapjú szőnyeg Ben Soleimani bensoleimani.com $ 1.030.00 VÁSÁRLÁS MOST Hullám Greige szőtt szizal szőnyeg Hullám Greige szövött szizal szőnyeg kötőjel & Albert annieselke.com $ 484.00 VÁSÁRLÁS MOST Vaskos márvány Giesela Sisal szőnyeg Chunky Marble Giesela Sisal Szőnyeg Safavieh overstock.com $ 161.59 VÁSÁRLÁS MOST Aziza nyomtatott Chenille pamutszőnyeg Aziza nyomtatott Chenille pamutszőnyeg Urban Outfitters urbanoutfitters.com $ 189.00 VÁSÁRLÁS MOST Symphony Woods olívapamut szőnyeg Symphony Woods Olive Cotton Szőnyeg Lorena Canals amara.com $ 20.00 VÁSÁRLÁS MOST

     Psst … ez mosógépben mosható!

     Absztrakt kézzel csomózott selyem/gyapjú szőnyeg Absztrakt kézzel csomózott selyem/gyapjú szőnyeg Pasargad perigold.com $ 2,970.00 VÁSÁRLÁS MOST Sanctuary elefántcsont bambusz selyem szőnyeg Sanctuary Ivory bambusz selyem szőnyeg gyönyörű szőnyegek kathykuohome.com $ 959.00 VÁSÁROLJ MOST

     Mi a helyzet a szintetikával??

     A szintetikus anyagokból készült szőnyegek gyakran megfizethetőbbek, mint a természetes szálak, bár a választott típustól függően előfordulhat, hogy nem olyan luxus vagy puha. Ennek ellenére a szintetikus szőnyegek gyakran könnyen tisztíthatók, és jóak a háziállatokkal és gyerekekkel rendelkező háztartások számára. Íme a legnépszerűbb szintetikus szőnyegek áttekintése:

     • Poliészter: Cyrus Loloi, igazgató szerint Loloi Szőnyegek, a poliészter egy nagyon megfizethető lehetőség, amely jól visel és puha tapintású – különösen, ha vastagabb halommal rendelkező poliészter szőnyeget vásárol (ha bolyhos szintetikus szőnyeget keres, feltétlenül nézze meg ezt a halom magasságot!). A poliészter szőnyegek nedvesség-, folt- és kopásállóak, jól megtartják színüket és könnyebben tisztíthatók. Poliészter és akril keverékekből álló szőnyegeket is találhat a piacon – az akril, Loloi magyarázata, mérsékelt árú és tartós, bár nem olyan tartós, mint a piacon elérhető egyéb lehetőségek közül néhány.
     • Polipropilén: A szintetikus lehetőségek közül talán a legtartósabb, a polipropilén szőnyegek nagyszerű lehetőséget kínálnak a forgalmas, háziállatokkal és gyerekekkel rendelkező otthonokban, mondja Selke. "Mesések minden olyan helyre, ahol a szennyeződés, a napfénytől fakuló vagy az elemeknek való kitettség tényező," – teszi hozzá. A polipropilén szőnyegek is meglehetősen megfizethetőek, és mint Loloi megjegyzi, gyakran tapasztalja, hogy a kültéri szőnyegek ebből az anyagból készülnek, mivel UV-, penész- és foltálló..
     • Viszkóz: A viszkóz keverékek, Selke szerint, azok "elbűvölő és puha a láb alatt" de legalkalmasabbak az alacsonyabb forgalmú helyiségekbe. Miért? Nem szabad kitenniük a nedvességnek. Loloi hozzáteszi, hogy a viszkózot gyakran használják a selyem megfizethető helyettesítőjeként, megjegyezve, hogy 100 százalékos viszkózszőnyeget találhat a piacon, de általában inkább akcentusszálként használják más szintetikus vagy természetes anyaggal keverve.

      Polipropilén Aubinelle szőnyeg Polipropilén Aubinelle szőnyeg Lulu & Georgia luluandgeorgia.com $ 188.00 VÁSÁRLÁS MOST Skye faszén poliészter szőnyeg Skye faszén poliészter szőnyeg bungaló Rose wayfair.com $ 117.90 VÁSÁRLÁS MOST Sima Royal Blue poliészter szőnyeg Sima Royal Blue poliészter szőnyeg Stabil ruggable.com $ 199.00 VÁSÁRLÁS MOST

      Ez a csákány mosógépben is mosható!

      Kista viszkóz és gyapjúszőnyeg Kista viszkóz és gyapjúszőnyeg West Elm westelm.com $ 240.00 VÁSÁRLÁS MOST

      Minden az építésről

      Rendben, tehát tudja, milyen anyagból szeretné az új szőnyeget. De előnyben részesíti a felépítését? Az Ön által választott anyag nagymértékben függhet az életmódjától és a költségvetésétől, de a szőnyeg felépítése – legyen az szövött, bojtos, vagy mi van – befolyásolja a kinézetét, érzetét és azt is, hogy hol kell elhelyezni..

      • Lapos szövés: A lapos szövésű szőnyegek szövőszéken készülnek (akár kézzel, akár géppel) a vetülékek szövésével. Mivel laposak, vásárláskor nem kell figyelembe venni a halom magasságát. A One Kings Lane szerint ezeknek a szőnyegeknek nincs hátlapjuk, ami szintén visszafordíthatóvá teszi őket. A lapos szövésű szőnyegek tartósak és könnyen tisztíthatók, így kiválóan alkalmasak nagy forgalmú területekre és olyan helyekre, ahol aggódnak a foltok miatt.
      • Csomózott: Ahogy a Frontgate rámutat, a csomózás a leginkább munkaigényes szőnyegtípus. A csomózott szőnyegek kézzel készülnek a szövőszéken, ahol a takács fonja a fonalakat a vetülékek körül, ami létrehozza a szőnyeg rojtos halmát. Minél több csomó van négyzetcentiméterenként egy szőnyegen, annál tartósabb. A munkával járó munkák miatt a csomózott szőnyegek drágák, és legjobban formálisabb helyiségekben takaríthatók meg.
      • Rojtos: A bojtos szőnyegek fonal hurkokkal készülnek, amelyeket áthúznak a szőnyeg hátoldalán, majd nyírják. Ez a nyírás puha, bolyhos halmot eredményez számukra, de azt is jelenti, hogy többet tudnak lehullani, mint a többi konstrukció, ezért gyakrabban kell karbantartani őket. Ezeket a szőnyegeket kézzel, speciális szerszámmal vagy géppel készíthetjük. A bolyhos szőnyegek általában olcsóbbak, mivel valamivel könnyebben (és gyorsabban) készíthetők, és a legtöbb szobában működnek.

      • Függő: A kampós szőnyegeket ugyanazzal a módszerrel készítik, mint a bojtos szőnyegeket (mind géppel, mind kézzel), de egyetlen fő különbséggel: a fonalhurkok nem nyíródnak le. Ez adja nekik a jellegzetes gömbölyű, hímzett megjelenést a One Kings Lane szerint. A bojtos szőnyegekhez hasonlóan a kampós szőnyegek is jól működnek a legtöbb szobában, és mérsékelt árúak.
      • Erőfeszítés: Az elektromos szőnyegeket egy szövőszéken szövi egy számítógéppel vezérelt gép, amely pontos formatervezést biztosít számukra a Frontgate szerint. A bojtos és kampós szőnyegekhez hasonlóan az erőfeszítésű opciókat is a szőnyeg hátoldalán áthúzott szálakkal készítik. Az összes konstrukció közül ezek általában a legkedvezőbb árúak, valamint meglehetősen tartósak, így az elhelyezés nem korlátozott.

       szőnyegek

       Olvass tovább

       szőnyegek

       Olvass tovább

       szőnyegek

       Olvass tovább

       szőnyegek

       Olvass tovább

       Egyszerű útmutató a szőnyeg méretéhez és elhelyezéséhez

       A megvásárolt szőnyeg mérete és az, hogy hogyan kívánja elhelyezni a helyiségében, függ a szoba típusától, valamint a helyiség méretétől és alakjától, amelybe behelyezi, valamint attól, hogy hogyan szeretné használni bútorok elrendezése. Segítségül néhány szakértői iránymutatást követhet annak alapján, hogy melyik szobát díszíti.

       Hálószoba

       A hálószobában Loloi szerint a méret valójában az ágy méretétől függ. Tanácsa szerint ezek az ideális méretek, amelyeket meg szeretne célozni:

       • Teljes: Egy 5 x 8 hüvelykes szőnyeg elegendő.
       • Királynő: Keressen egy 8 x 10 hüvelykes szőnyeget.
       • Király: A 9 x 12 hüvelykes szőnyeg a legjobb megoldás.

        Ami az elhelyezést illeti, a legelőnyösebb módszer, ha a szőnyeget részben az ágy alá helyezzük, a szőnyeget az ágyra merőlegesen fektetjük, és aláhúzzuk, egy kicsit megállva az éjjeliszekrények előtt. Így a szőnyeg félig az ágy alatt ül, az ágy felül középen. "Ez maximalizálja a használható szőnyegterület mennyiségét, és puha felületet ad, amire léphet amikor felkel az ágyból," – mondja Loloi. Ha a szobája különösen kicsi, helyezze a szőnyeget a szoba közepére vagy az ágy lábához. Selke azt is javasolja, hogy adjon hozzá két futót az ágy mindkét oldalára, azokban az esetekben, amikor nem akar teljes területű szőnyeget helyezni az ágy alá.

        Étkező

        Az étkezőben való elhelyezés meglehetősen egyszerű – azt szeretné, hogy a szőnyeg elég nagy legyen ahhoz, hogy elférjen a tetején középre helyezett egész asztal, valamint sok hely a szélek körül a székek számára, még kihúzva is. Annak érdekében, hogy kiválassza az étkezőjének legjobb szőnyegméretét, az étkezőbútorok mérete és természetesen a szoba mérete alapján kell mérnie..

        Nappali

        A nappaliban Loloi számos lehetőséget javasol, amelyek a hely méretétől függenek:

        • Nagy szobák: Keretezze be az egész teret egy nagy szőnyeggel, amely elfér minden bútorán, kívülről pedig egy helyiséggel, hogy kényelmesen körbejárhassa a bútorokat a szőnyegen.
        • Közepes méretű szobák: Közepes méretű helyiségekben szerezzen be egy nagyobb szőnyeget, majd tegye köré a nagy bútorokat (például a kanapét) úgy, hogy az első lábak a szőnyeg tetején legyenek, és a szőnyeg oldalai túlnyúljanak a kanapén.
        • Kis szobák: Egy kisebb szobában, ha nem szeretne nagy szőnyeget, egy kisebb szőnyeget lebeghet a kanapé előtt és a dohányzóasztal alatt, hogy rögzítse a helyét.

         Ha nem biztos abban, hogy melyik útvonalon szeretne menni, válasszon egy nagyobb szőnyeget. "Ha kétségei vannak, lépjen nagyot," – mondja Missy Strear, a design igazgatója Scott Group Stúdió. "Egy nagyobb szőnyeg valóban össze tudja vonni a helyiséget, földelni tudja a bútorokat, és nagyobbnak érezheti a teret."

         A szőnyeg méretezésének általános szabályai

         Ezen iránymutatásokon kívül van néhány más általános szabály is, amelyeket figyelembe kell vennie a szőnyeg méretének kiválasztásakor. Először is meg kell győződnie arról, hogy tudatában van -e a szőnyeg körül maradt térnek. "Általában a szőnyegeket keményfa padlón használják, és ennek lehetővé kell tennie nem kevesebb, mint 12 hüvelyk fapadló bemutatására a szőnyeg kerületén túl," tanácsolja Haynes Robinson, a termékfejlesztési alelnök Erős.

         Amellett, hogy hagy némi teret a falak és a szőnyeg között, a szőnyegtervező és a keramikus Malene Barnett megjegyzi, hogy figyelembe kell vennie a bútorok és a szőnyeg közötti teret is. "A legtöbb szobát javaslom körülbelül két láb hozzáadásával mindkét oldalon a bútorok elhelyezésén kívül, így a bútorok körül van hely a szőnyegen ülni."

         És a nap végén tényleg minden arról szól, hogy mit szeret! "Nincs jó vagy rossz – minden ízlés és kinézet kérdése, és az, ami a helyiségnek megfelelő," Susanna Joicey-Cecil, a The Rug Company marketingigazgatója mondja. "A szőnyegek sokféleképpen használhatók a szoba különböző aspektusainak kiemelésére, kiemelésére és összekapcsolására. Kulcsfontosságú szerepet játszanak az esztétika és az érzés meghatározásában. Lehetnek nyilatkozatdarabok, vagy csendes társak, akik finoman összehúzzák a szobát."

         Hogyan vásároljunk Vintage szőnyegeket

         Ha egy vintage vagy antik szőnyeg vásárlását fontolgatja, akkor először is szem előtt kell tartania, hogy valójában mi az a szőnyeg (vagy bármilyen elem!). Egy darabnak lennie kell legalább 100 éves antiknak minősíteni. A vintage darabok viszont általában 20 és 99 év között.

         OLVASS TOVÁBB szőnyegek

         Magától értetődik, de koruk miatt ne vásároljunk vintage vagy antik szőnyeget, és ne várjuk el, hogy vadonatúj legyen – az évek során tapasztalt tökéletlenségek adják a szőnyegnek azt a karaktert, amelyet valószínűleg keresnek, különben is. "Ne hagyja, hogy egy vintage szőnyeg kora és szorongása megijesszen, amíg ez kicsi és következetes az egész szőnyegen," Strear azt mondja. "Karaktert adhat hozzá, és elmesélhet egy történetet." Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy vannak hiányosságok, amelyeket el kell kerülni. "Óvakodnék attól, hogy komoly hibákkal, például rossz javítással, nagy foltokkal és kopott élekkel rendelkező vintage szőnyegeket vásároljon, mivel ezek elvonják a szőnyeg szépségét és értékét, és költséges a javításuk."

         Ha még soha nem vásárolt vintage szőnyeget, Barnett néhány tippet ad. Amellett, hogy szem előtt tartja, hogy a tökéletlenségek az üzlet részét képezik, megjegyzi, hogy hasznos, ha vásárláskor egy adott stílusra, konstrukcióra vagy időszakra összpontosít. Neked is kellene mindenképpen végezze el a házi feladatát. "Vizsgálja meg a szőnyeg tervezési és építési jellemzőit, hogy Ön is tisztában legyen vele," ő mondja. Ezt, és dolgozzon olyan kereskedővel, akiben megbízik – vagy legalább győződjön meg róla, hogy személyesen látja a szőnyeget.

         Amikor megnéz egy szőnyeget, amelyet fontolgat, Shabahang megjegyzi, mit kell keresni. Elsősorban azt kellene kérdezze meg a kereskedőt a szőnyegről és az esetleges javításokról, megjegyezve, hogy fontos, hogy vásárlás előtt legyen elképzelése a szőnyegen végzett munkáról, különösen akkor, ha befektetésként vásárolja meg. Ezután vegye számba magát a szőnyeget. "Ez azt jelenti, hogy meg kell nézni a szőnyeget elöl és hátul, ellenőrizni kell az oldalakat és a végeket, és meg kell nézni mindkét oldalt, hogy vannak -e olyan helyek, ahol nem egyeznek a fonalak – különösen az alapban, ahol nem feltétlenül nyilvánvaló, hogy egy folt foltozott."

         Ha bármilyen problémát észlel (gondoljon: széteső foltok vagy a szélek körül kibontakozó szőnyegek) egy szőnyegen, amelyen a szíve van, Shabahang azt mondja, hogy a vásárlás előtt érdeklődjön a javításáról.. "Érdemes megkérdezni, hogy a kereskedő javíthatja vagy megerősítheti -e a vásárlás előtt, így nem kell azzal foglalkoznia, hogy ezt néhány hónap vagy év múlva maga kell elvállalnia."

         A nap végén Barnett azt mondja, a legfontosabb az, hogy azt vásárolja, ami tetszik. És ahogy Robinson rámutat, amikor vintage szőnyegekkel díszít, szórakozhat vele. "A vintage szőnyegek tisztán dekoratív funkciót töltenek be," mondja. "Itt nincsenek szabályok. Meghatározhatnak egy teret, átfedhetik egymást, lehetnek szálmedve vagy túlfestettek." Az évjárat vásárlásakor csak az számít, hogy meséljen. "Egy jó szüreti darab kíváncsiságot, történelmet és értéket közvetít," – teszi hozzá Robinson.

         Ha egyedi szőnyeget vásárol?

         Az egyéni szőnyeg megvásárlása azt jelenti, hogy személyre szabhatja azt a helyéhez, hogy tökéletesen illeszkedjen és olyan megjelenést kapjon, mint amilyenre vágyik. "Minden szobában jobban szeretem az egyedi méretű szőnyegeket, mivel ezek olyan nagy és fontos részei minden helyiségnek," – mondja Whealon. "Ha egyenlő margókat tud elérni, sokkal átgondoltabbá és személyre szabottabbá teszi a szobát."

         Költségvetési szempontból azonban nem titok, hogy az egyedi szőnyeg is többe kerül, mint egy házon kívüli vásárlás, ezért érdemes megfontolni az egyedi befektetést-és valószínűleg nem a legmegfelelőbb egy lakáshoz. csak egy -két évig maradsz bent.

         "Ha azt tervezi, hogy legalább öt évig otthon marad, fektessen be egy egyedi szőnyeget," – tanácsolja Barnett. "Ha megmozdul, bármikor magával viheti a szőnyeget – a szőnyegeket méretre lehet vágni, hogy új helyre illeszkedjenek." Azt mondja, így méretben, színben és formában pontosan azt kaphatja, amit szeretne.

         Ennek ellenére Barnett megjegyzi, hogy mielőtt elkötelezi magát, meg kell ismernie azokat a vállalatokat, amelyekről egyéni szőnyeg vásárlására gondol. "Jó tudni a vállalat kreatív képességeit, így érti az egyéni képességeket," – magyarázza a nő. "Néha az egyedi opciók csak méretben és színben állnak rendelkezésre, és nem a teljes kialakításban."

         A Whealonnak azonban van egy trükkje a költségvetés egyéni beállításához. "Ha egy egyedi szőnyeg nem szerepel az árkategóriájában, akkor egyszerű trükk vásároljon egy szőnyeget, amely nagyobb, mint a szoba, majd szerelje le a szerelővel vagy olyan funkciók környékén, mint a kandalló." Corey azt is megjegyzi, hogy a telepítő felszerelése a szőnyegre a helyszínen egy lehetőség, de megismétli, hogy rendben kell lennie a szőnyeg levágásával és a módosítások elvégzésével. Ha igen, akkor a végeredmény egy olyan szőnyeg lesz, amely tökéletesen illeszkedik a helyéhez anélkül, hogy teljesen egyedi szőnyeget vásárolna.

         Mi a helyzet a szabadtéri szőnyegekkel?

         OLVASS TOVÁBB szőnyegek

         Ha a teraszát vagy az udvarát díszíti, és úgy érzi, hogy hiányzik belőle valami, akkor egy kültéri szőnyeg lehet az, amit be kell kötnie az összes kerti bútorba, és barátságosnak, kényelmesnek és stílusosnak kell lennie otthonának bővítése. De nem tehet ki egyetlen régi szőnyeget sem – kifejezetten a szabadtéri használatra van szüksége. A szabadtéri szőnyegeknek ki kell állniuk a napfény UV -sugarait, és attól függően, hogy hol élsz, mindenféle zord időjárást, például esőt, havat és azon túl. A legtöbb szabadtéri szőnyeg polipropilénből készül (ha kihagyta az anyagok részt, kattintson ide, ha többet szeretne megtudni róla!), Mert általában UV- és foltálló, valamint penész- és penészálló. Az anyagtól függetlenül győződjön meg arról, hogy ezeket a tulajdonságokat keresi, és csak olyan szőnyeget vásároljon, amelyet kifejezetten kültéri használatra terveztek. És nem, semmi sem akadályoz abban, hogy kültéri szőnyegeket használjon – különösen, ha tartós és könnyen tisztítható matracra van szüksége.

         Rhianna kézzel akasztott szőnyeg Rhianna kézzel akasztott szőnyeg Wayfair wayfair.com $ 209.99 VÁSÁRLÁS MOST Mintás szabadtéri szőnyeg Mintás szabadtéri szőnyeg Justina Blakeney jungalow.com $ 189.00 VÁSÁROLJ MOST Bíbor rácsos kültéri szőnyeg Magenta Lattice Outdoor Szőnyeg Szőnyegek.com rugets.com $ 269.00 VÁSÁRLÁS MOST Diamond Brim kültéri szőnyeg Diamond Brim kültéri szőnyeg West Elm westelm.com $ 400.00 VÁSÁRLÁS MOST

         Ne felejtsen el egy szőnyegpárnát!

         Nem számít, milyen szőnyeget vásárol, vagy hová helyezi, a szőnyegpárna kulcsfontosságú. "A legtöbb szőnyeg számára előnyös lenne a párna, mivel a szőnyeget a helyén tartja," – mondja Johnson. "A párna a szőnyeg élettartamát is meghosszabbítja, megakadályozva a szálak összezúzódását, mivel pufferként működik a szőnyeg és az alatta lévő felület között." Használjon szőnyegpárnát, amely nemezelt vagy vastag gumiból készült (hagyja ki az olcsó hevederfajtát), így biztonságosan rögzíti a padlót, és extra kényelmet nyújt a láb alatt.

         Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

         >