Az IKEA április 12 -től újra megnyitja üzleteit Angliában és Walesben

Az IKEA megerősítette, hogy üzletei Angliában és Walesben április 12 -én, hétfőn újra nyitnak, az Észak -Írországban található Click and Collect mellett.

A kormány ütemtervének bejelentése után a svéd kiskereskedő ismét szigorú és fokozott biztonsági intézkedések végrehajtásával fogadja az ügyfeleket az üzletekben.

Míg az üzletek nyitva tartanak a vásárláshoz, az IKEA éttermei az aktuális irányelveknek megfelelően május 17 -ig, hétfőig zárva tartanak. Ha éhesnek érzi magát a boltjában, örömmel fogja tudni, hogy az üzletben elvihető bisztró és a svéd élelmiszerpiac nyitva tart. Ezek megtalálhatók, amikor fizetés után kilép az üzletből.

Milyen intézkedések vannak érvényben?

A kormány társadalmi távolságtartási intézkedéseivel összhangban a következő változtatásokat hajtják végre:

• Helyszíni hőmérséklet-ellenőrzés a munkatársak számára.

• Továbbfejlesztett társadalmi távolságirányítás és jelzések.

• Lépcsőzetes belépési rendszer és korlátozott számú vásárló kaphat belépést a boltba egyszerre.

• Szociális távolságtartók, hogy segítsenek az ügyfeleknek, és biztosítsák, hogy mindenki kövesse a társadalmi távolságtartási intézkedéseket.

• További kézfertőtlenítő berendezések és gyakoribb mélytisztítási rutinok a táskák, kocsik, fürdőszobák, pihenőhelyek, felszerelések és érintőképernyők számára.

• Arcvédők munkatársak és ügyfelek számára.

• Képernyők a kulcsfontosságú területeken, mint például a pénztárak, a szervizpontok és az ügyfelek visszatérései, a társadalmi távolságtartás lehetővé tétele érdekében.

• A bolti tervezési szolgáltatások képernyőkkel és társadalmi távolságtartással folytatódnak.

• Készpénzes fizetés, kártyával és érintés nélkül, előnyben részesítve.

• Minden játszótér és a vendéglő zárva marad.

újra nyitnak az ikea üzletek Casey Gutteridge/IKEA

Annak érdekében, hogy az ügyfelek biztonságosan vásárolhassanak, az IKEA Click and Collect, szobatervezési és belsőépítészeti szolgáltatásai továbbra is elérhetők az interneten. Ezenkívül minden háztartási szolgáltatás, beleértve a „választható szoba” szállítást, a feladatnyúl-összeszerelést és a konyhai mérést, valamint a berendezéseket a szokásos módon működik. Az üzletek nyitva lehetnek, de tanácsos, hogy az ügyfelek vásárlási listákkal, saját táskákkal készüljenek. és kész kártyával fizetni.

újra nyitnak az ikea üzletek IKEA

„Mindig azt hittük, hogy az otthon a legfontosabb hely a világon. Az elmúlt egy évben minden korábbinál nagyobb követelményeket támasztottunk otthonainkkal szemben, szükségük volt arra, hogy azok olyan terek legyenek, ahol élhetünk, dolgozhatunk és játszhatunk; fizikai és érzelmi szükségleteink kielégítése ” – mondja Peter Jelkeby, az Egyesült Királyság&IE ország kiskereskedelmi menedzsere és KSH.

újra nyitnak az ikea üzletek IKEA

„Tudva, hogy életmódunk ezen változásainak egy része, például az otthoni munkavégzés az elkövetkező években egyre tartósabb lesz, otthonainknak még sokoldalúbbá és alkalmazkodóbbá kell válniuk. Így nagyon várjuk, hogy biztonságosan üdvözölhessük vásárlóinkat az üzleteinkben, és megfizethető lakberendezési kínálatunkkal inspiráljuk az embereket arra, hogy jobb és fenntarthatóbb életet éljenek. ”

Kapcsolódó történet 5 legfontosabb zárolási vásárlási szokás derült ki

A lezárás során az IKEA támogatta helyi közösségeit és az NHS-t azzal, hogy négy svéd élelmiszerpiacot nyitott meg a kulcsmunkásoknak-hozzáférést biztosítva számukra az alapvető tárgyakhoz-, valamint átalakította Gateshead és Wembley parkolóit áthajtó tesztközpontokká, hogy az NHS személyzete tesztelhető legyen a vírusnak.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szereted, amit olvasol? Élvezze a House Beautiful magazint, amelyet minden hónapban közvetlenül az ajtóhoz szállítanak, ingyenes UK szállítással. Vásároljon közvetlenül a kiadótól a legalacsonyabb áron, és soha ne hagyjon ki egyetlen problémát sem!

IRATKOZZ FEL

23 nappali kiegészítő azonnali stílusfrissítéshez

Karlsson Hue Silent Sweep fém falióra, 40 cm, zöld Órák – A legjobb nappali kiegészítők Karlsson Hue Silent Sweep fém falióra, 40 cm, zöld Karlsson johnlewis.com £ 58.00 VÁSÁRLÁS MOST

Növelje könnyedén nappaliját ezzel a gyönyörű zsályás zöld faliórával. Csendes mozgással és elsöprő használt kézzel tökéletesen minimalista otthoni hangulatot teremt.

Arany dekoratív ültetvény állvánnyal Növényi edényállványok – A legjobb nappali kiegészítők Arany díszítő ültetvény állvánnyal Ella James notonthehighstreet.com US $ 75.00 VÁSÁRLÁS MOST

Dekoratív részletekkel ez az álló cserép tökéletes a beltéri növények számára. Kicsiben és nagyban is kapható.

Bojtos párnahuzat Párnahuzatok – A legjobb nappali kiegészítők Tasselled párnahuzat H&M hm.com.uk £ 19.99 VÁSÁRLÁS MOST

Semmi sem teszi teljessé nappalija megjelenését, mint egy gyönyörű párnahuzat-és ezt a krémszínű stílust kaptuk a H-tól&M Otthon a kívánságlistánk elején.

OLVASS TOVÁBB: H&Az M Home bemutatja a 2021 -es tavaszi kollekciót

Rózsa arany kavicsos tükör extra nagy Falitükör – A legjobb nappali kiegészítők Rózsa arany kavicsos tükör Extra nagy oliverbonas.com £ 165.00 VÁSÁRLÁS MOST

A nappali fali tükör remekül visszaverheti a fényt, és ez különösen hasznos lesz egy kis nappaliban. Ez a fémből és üvegből készült Oliver Bonas tükör nagyszerű kijelentést tesz.

Sadie geometriai készlet 2 keretes nyomatból, 40 x 60 cm Wall Art – A legjobb nappali kiegészítők Sadie geometriai készlet 2 keretes nyomatból, 40 x 60 cm made.com £ 99.00 VÁSÁRLÁS MOST

Minden nyájas falnak élénk falfestményre van szüksége, hogy megvilágítsa a teret. A MADE nagyon jó választékot kínál a nyomatokból – szeretjük ezt a két keretes verziót, amelyeket akár a falra akasztva, akár a szekrényre helyezve.

Gonzalez asztali váza Váza – A legjobb nappali kiegészítők Gonzalez asztali váza wayfair.co.uk £ 20.99

Ez a kancsó stílusú váza tökéletes az új virágzáshoz. Helyezze a szekrényre vagy a szekrényre, vagy az étkezőasztal közepére, ha nyitott terű nappalija van.

Faragott márvány könyvtartók - 2 szett - fehér Könyvtartók – A legjobb nappali kiegészítők Faragott márvány könyvtartók – 2 szett – fehér A, AMARA amara.com £ 50.00 VÁSÁRLÁS MOST

Tartsa tisztán és egyenesen kedvenc regényeit ezekkel az elegáns márvány könyvtartókkal.

Sárgaréz & amp; Fekete üveg asztali lámpa Asztali lámpa – A legjobb nappali kiegészítők sárgaréz & Fekete üveg asztali lámpa coxandcox.co.uk £ 125.00 VÁSÁRLÁS MOST

Világítsa meg a nappali sötét sarkát ezzel a szemet gyönyörködtető sárgaréz és fekete üveg asztali lámpával. Az önbélelt természetes pamut árnyalattal kiegészítve pompás ragyogást biztosít otthon.

Elian Pouffe, Természetes & amp; Éjkék Pouffe – A legjobb nappali kiegészítők Elian Pouffe, Natural & Midnight Blue made.com £ 99.00 VÁSÁRLÁS MOST

Akár extra ülőhelyeket szeretne, akár csak változtatni szeretne a kanapén, ez a lenyűgöző pouffe kipipálja a megfelelő dobozokat. Könnyen mozgatható szobáról szobára, dohányzóasztalként is használható.

John Lewis & amp; Partnerek Modasa Szőnyeg, Paprika Nappali szőnyeg – A legjobb nappali kiegészítők John Lewis & Partnerek Modasa Rug, Paprika John Lewis & Partnerek johnlewis.com £ 120.00 VÁSÁRLÁS MOST

A szőnyeg kötelező a nappaliban – segít bizonyos területek zónázásában, ami különösen hasznos a nyílt terekben, de segít a fókuszpont kialakításában is. Ez a modern, geometrikus John Lewis szőnyeg színes színt kölcsönöz a semleges nappaliban.

Effi Artisan Glass Lantern Duo Gyertya lámpák – A legjobb nappali kiegészítők Effi Artisan Glass Lantern Duo lights4fun.co.uk £ 43.99 VÁSÁRLÁS MOST

Hozzon hangulatot a nappaliba a Lights4Fun gyönyörű üveglámpáival. Egyszerűen tegyen be egy LED -es gyertyát, és élvezze egy kis hangulatot este.

30.000 éves művészeti könyv Könyvek – A legjobb nappali kiegészítők 30.000 éves művészeti könyv Phaidon amara.com £ 20.00 VÁSÁRLÁS MOST

Az egyiket a dohányzóasztalhoz készítse el gondosan összeállított halom kötelező olvasnivalót ezzel a könyvvel-a művészet ünnepe több mint 600 munkával, a barlangfestményektől az ikonikus modern remekművekig.

Detsu fogantyús váza Váza – A legjobb nappali kiegészítők Detsu fogantyú Vase Heal’s heals.com £ 65.00 VÁSÁROLJ MOST

Szeretjük ezt a felnőtt fogantyús vázát, amely tökéletesen alkalmas lombozat és virágok megjelenítésére. Vásároljon egyet minden színben az igazán stílusos kijelzőért.

3 csomag pamut párnahuzat Párnahuzatok – A legjobb nappali kiegészítők 3 csomag pamut párnahuzat H&M hm.com.uk £ 12.99 VÁSÁRLÁS MOST

A párnahuzat olcsó módja a kanapé frissítésének. Nem tévedhet ezzel a gyönyörű tengerész készlettel.

Noko Seagrass Basket Tároló kosarak – A legjobb nappali kiegészítők Noko Seagrass Basket Furniture nkuku.com £ 29.95 VÁSÁRLÁS MOST

Ezeknek a tengeri füves kosaraknak a természetes színe ideális hátteret biztosít a növényeknek. Helyezze ezeket a padlóra a szekrények és a szekrények mellé, hogy hangulatos nappalit érezzen.

DIPTYQUE Baies illatgyertya 190g Gyertyák – A legjobb nappali kiegészítők DIPTYQUE Baies illatos gyertya 190g DIPTYQUE selfridges.com £ 49.00 VÁSÁRLÁS MOST

Ez az Insta-méltó DIPTYQUE gyertya meglehetősen dekoratív megjelenítést tesz lehetővé. Válasszon a frissítő illatok széles választékából.

John Lewis & amp; Partners Gallery Set Többnyílású képkeretek, 8 fénykép, szürke Képkeret – A legjobb nappali kiegészítők John Lewis & Partners Galéria Többnyílású képkeretek, 8 fotó, szürke John Lewis johnlewis.com £ 50.00 VÁSÁRLÁS MOST

Készítsen Insta-méltó galériafalat ezzel a John Lewis nyolc szürke képkeret-készletével. Különböző méretekben egyszerűen töltse meg kedvenc emlékeit, lógjon és élvezze.

Sass & amp; Belle Rattan tükör Fali tükör – A legjobb nappali kiegészítők Sass & Belle Rattan Mirror Sass & Belle very.co.uk £ 25.00 VÁSÁROLJ MOST

Ez a modern rattan tükör valódi kijelentést kölcsönöz a nappali falának. Modern csavar a klasszikus boho stílusban, ideális, ha valami egyedire vágyik.

Terrakotta dobótakaró Takaró – A legjobb nappali kiegészítők Terrakotta dobótakaró notonthehighstreet.com US $ 85.00 VÁSÁRLÁS MOST

Hozzon létre hangulatos és barátságos környezetet a kanapéján egy meleg takaróval. Szeretjük ezt a terrakotta stílust, amely lenből és pamutból készült.

John Lewis & amp; Partnerek Fehér mintás tengeri fű kosár Tároló kosarak – A legjobb nappali kiegészítők John Lewis & Partnerek White Pattern Seagrass Basket John Lewis johnlewis.com £ 25.00 VÁSÁRLÁS MOST

A tároló kosarak nélkülözhetetlenek az otthonban. Szeretjük ezt a természetes fehér és bézs színű dizájnt, amely minden belső térhez tökéletes.

Préselt üveg négyzet alakú palackos váza Vázák – A legjobb nappali kiegészítők Préselt üveg szögletes palackos váza CLEM & CO notonthehighstreet.com £ 15.25 VÁSÁRLÁS MOST

Legyen egyszerű az ablakpárkányon ezzel a négyzet alakú palackos vázával. Állítsa őket egymás mellé, és pattanjon bele néhány szárba az egységes megjelenés érdekében.

Kosár KBX szövetszekrény - könnyű rattan Tárolás – A legjobb nappali kiegészítők Kosár KBX szövetszekrény – Light Rattan Decor Walther amara.com £ 40.00 VÁSÁRLÁS MOST

Adja át a szövetdoboz átalakítását ezzel a bonyolult szövésű rattan stílusú dizájnnal.

Mango Wood Card & amp; Dice Set Családi társasjátékok – A legjobb nappali kiegészítők Mango Wood Card & Dice Set Bútor nkuku.com £ 36.95 VÁSÁRLÁS MOST

A fenntartható mangófából készült, stílusos doboz két kártyakészletet és négy mangófa ​​kockát tartalmaz, amelyek szépen távol tárolhatók. Tökéletes a dohányzóasztalhoz.

>