Az Ön házilag tökéletes 3. sorozat: Angela Scanlon visszatér hat építészével

A házi készítésű tökéletes sorozat harmadik része visszatér május 24 -én, hétfőn 20 órakor a BBC Two műsorán, és rengeteg új építész csatlakozik a műsorhoz.

„Visszatértünk, és ezúttal egy legénységgel” – kezdi Angela Scanlon műsorvezető. „[Hat] építész van, tehát ketten fej-fej mellett haladnak minden projektnél, és nyilván hat különböző megközelítés és stílus sokszínű, így mindig meglepő. A sorozat csak nagyobbnak tűnik, a párok ismerik a folyamatot, mert ismerik a műsort, ott nagyobb a bizalom, így az emberek merészebb döntéseket hoztak. És a nyelvtudás, most már mindenki a nyelvet használja – minden technikai terminológia – ez üvöltött.

Mi történik az egyes epizódokban?

A Home Made Perfect egy úttörő ingatlan -átalakító show, amelynek élén virtuális valóság és vizuális effektek állnak. Lehetővé teszi a lakástulajdonosok számára, hogy „belépjenek” újonnan elképzelt otthonukba a végső „kipróbálás előtt” élményben.

A lakástulajdonosok azonnal felfedezhetik hálószobájuk lenyűgöző átalakulását, körbejárhatják a hihetetlen dupla magasságú konyhát, vagy megnézhetik, hogy egy hatalmas ablak hozzáadásával a piszkos társalgó látványos nappalivá válik.

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc BBC / figyelemre méltó TV

Minden epizódban egy család két radikálisan eltérő tervezést fog bemutatni két rendkívüli építész, mielőtt eldönti, melyiket rendelje meg és valósítsa meg.

Ahogy az epizód a vége felé közeledik, az utolsó, legfontosabb leleplezés még várat magára: itt az ideje, hogy megnézzük, mi épült a való életben. Angela és a nyertes építész meglátogatja a kész épületet. Feltárja -e a valós világ a riválist a virtuális valóságban látott dizájnnal?

Otthon tökéletes műsorvezető

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Angela Scanlon BBC / Figyelemre méltó TV

Angela Scanlon az Ön házilag tökéletesen műsorvezetője. Angela minden epizódban két tervet mutat be a lakástulajdonosoknak a legmodernebb virtuális valóság segítségével, mielőtt a nyertes dizájnt kiválasztják és a valós életben építik fel.

„Ebben a sorozatban számos hihetetlen inspirációs házat/ingatlant látogatunk meg; apró házak üvegpadlóval, hatalmas oratás napozóterek, felújított nyomdai művek váltak családi otthongá ” – mondja Angela ír TV -sztár, akinek korábbi bemutatói között szerepel a The Noughties, a The One Show és a Robot Wars. – Mindig tele voltam ötletekkel, és vágytam arra, hogy saját őrült házat építsek.

Otthon tökéletes építészek

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc BBC / figyelemre méltó TV

A Home Made Perfect 1. sorozat először 2019 -ben került adásba, és Angela műsorvezetőként vette kezdetét két innovatív építész, Laura Jane Clark és Robert Jamison mellett. Ugyanez a csapat tért vissza a második sorozatra.

Ezúttal azonban Robert nem tér vissza a 3. sorozatba, „az őrült időbeosztása miatt” – mondja Angela -, de olyan öröm volt vele dolgozni, és azt hiszem, valóban lehetővé tette az emberek számára, hogy törekedjenek arra, amit akarnak, és kihívják magukat holisztikusabban gondolkodjon, és egy kicsit lázadó legyen a megközelítésükben.

A 3. sorozathoz Angela mellé hat élvonalbeli építész csatlakozik, akik a problémás otthonokat álomlakóvá alakítják a virtuális valóság varázslatával. Laura visszaadja ezt a sorozatot, öt új arc mellett. „Örülünk, hogy újra itt van Laura Jane Clark. Ő a főnök, és imádom őt ” – mondja Angela.

• Laura Jane Clark •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Laura Jane Clark BBC / Figyelemre méltó TV

A glasgow-i székhelyű Laura Jane Clark gyakorlati építész, aki pályafutását építkezéseken kezdte. Laura rettenthetetlen és rendkívüli látásmóddal megfordíthatja a lehetetlent – még a földalatti nyilvános WC -ket is rendkívüli otthonná alakította.

„A VR felfedései annyira hihetetlenek. Ez más, mint a tényleges leleplezés, amikor a háztulajdonosok hónapokat és hónapokat töltöttek egy építkezésen ” – mondja Laura. „A VR felfedése olyan, mint a legjobb álom. Minden a lehetőségekről szól, és számomra a helyzet érzelme annyira megindító.

• Julian Mcintosh •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Julian McIntosh BBC / Figyelemre méltó TV

Julian McIntosh képzése messzire vezette, kezdve Huddersfieldben, majd Kínában és Spanyolországban, majd Londonban. Három évet töltött egy luxus lakossági londoni gyakorlattal luxusotthonok tervezése előtt, mielőtt létrehozta saját cégét, Julian McIntosh Architects.

„Elmúltak azok az idők, amikor a fekete -fehér építészeti tervek elnyerték az ügyfelek szívét – el kell kezdenünk a technológia használatát és kihasználását a zavaró iparágakkal azonos szinten, ha tisztelt szakmaként szeretnénk fennmaradni” – mondja Julian. “Építészként nagyon szenvedélyes vagyok.”

• Lynsey Elliott •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Lynsey Elliott BBC / Figyelemre méltó TV

Northumberlandből Lynsey Elliott a részletek és a praktikum megszállottja – terei tökéletesen működnek, és hihetetlenül is néznek ki. Az „igénytelennek és átgondoltnak” nevezett ne becsülje le meleg hozzáállását; elhatározta, hogy nyer.

“Az építészet világa széles és változatos, ami annyira érdekessé teszi, de a közvélemény úgy véli, hogy az iparág nem elérhető a kisebb méretű fejlesztésekhez, ez a program azt mutatja, hogy ez nem így van” – mondja Lynsey.

• Will Foster •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Will Foster BBC / figyelemre méltó TV

Will Foster, a Somerset egykori kovácsmester -tanulója viharba borította az iparágat. Tervezési gondolkodásában a fenntarthatóság áll az élen, és támogatja a helyi erőforrásokkal és beszállítókkal való együttműködést.

„Egy vidéki faluban nőttem fel, semmit sem tudtam az építészetről” – mondja Will. “Most, hogy több mint 20 éve dolgozom a szakmában, úgy érzem, hogy a kiállítás részese lehetek, és építészek bemutathatjuk, hogy a design hogyan változtathatja meg az emberek mindennapi életét, és mindenki számára hozzáférhetővé teheti.”

• Lizzie Fraher •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Lizzie Fraher BBC / Figyelemre méltó TV

A történetek megszállottja, és szenvedélyesen dolgozik a meglévő épületeken, Lizzie Fraher kitűnő, bonyolult terveiről ismert, és úgy gondolja, hogy mindenkinek luxuszsebbel kell rendelkeznie otthonában. Lizzie „gondosan részletes és rendkívül versenyképes”, így hozzáállást és stílust kölcsönöz minden projektjének, és ezzel számolni kell.

‘A terek örömteli legyenek! Képviseltetniük kell magunkat, értékeinket, és a műsor ezt bizonyítja ” – mondja Lizzie.

• Damion Burrows •

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc Damion Burrows BBC / Figyelemre méltó TV

21 éves korában Damion Burrows felháborító és ragyogó díszletekkel alakította át a manchesteri éjszakai klubokat, majd később az egyetemre ment, hogy belsőépítészetet tanuljon, mielőtt építészetbe kezdett. Damion minden projekthez fellángolással és kreativitással közelít, és izgalmas, modern otthonokat teremt, és az épületek belső és külső megértése a textúra és a nyersanyagok elbűvöléséhez vezetett..

„A brit közvéleményt már lenyűgözték az ingatlan- és lakásfelújítások, de ez a műsor más szintre emelte, hozzáférhetőbbé, demokratikusabbá tette, és mindenki úgy érezte, hogy részese lehet ennek, és útnak indulhat a családokkal. mutasd – mondja Damion.

Otthonod tökéletes: Jelentkezz, hogy megjelenhess a műsorban

A jövőbeli sorozatokra való jelentkezéssel kapcsolatos részletekért látogasson el ide madeperfect.tv vagy A BBC műsorai, túrái & Vegyen részt a weboldalon. Azt is javasoljuk, hogy kövesse a műsor közösségi médiafiókjait a bejelentések leadásához Facebook, Twitter és Instagram.

otthon tökéletes lett, 3. sorozat, kettes bbc BBC / figyelemre méltó TV

Az Ön házilag tökéletesen elkészített formája megegyezik -e a kertjével?

Igen, 2021 februárjában került sor a Your Garden Made Perfect elnevezésű új spin-off műsorra, amely ugyanazt a formátumot követte a legmodernebb technológia és a VR segítségével, de ezúttal azért, hogy megmutassa a tulajdonosoknak kültéri területeik valódi lehetőségeit.

műsor neve a kerted tökéletes lett tx na epizód a kerted tökéletes generikává nem generikus kép képeket szigorúan embargó nélkül nem közzététel előtt 0001 óra 2021 január 26, kedd joel bird, angela scanlon, tom, pip, manoj, helen c figyelemre méltó tv fotós gary moyes A kerted tökéletes lett: Joel Bird, Angela Scanlon, Tom Massey, Pip Probert, Manoj Malde, Helen Elks-Smith BBC/Figyelemre méltó TV/Gary Moyes

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szereted, amit olvasol? Élvezze a House Beautiful magazint, amelyet minden hónapban közvetlenül az ajtóhoz szállítanak, ingyenes UK szállítással. Vásároljon közvetlenül a kiadótól a legalacsonyabb áron, és soha ne hagyjon ki egyetlen problémát sem!

IRATKOZZ FEL

16 nagyszerű könyv a kertészkedéshez és a beltéri növények ihletéséhez

RHS A kert kialakítása: ötletek és tanácsok a szabadtéri tér átalakításához Kerti könyv RHS Hogyan készítsd el a kertedet: ötletek és tanácsok a szabadtéri tér átalakításához amazon.co.uk £ 10.00 VÁSÁROLJ MOST

Adam Frost praktikus, értelmetlen megközelítése segít megtervezni és felépíteni az Önnek megfelelő kertet. A Kertész Világ műsorvezetője lépésről lépésre végigvezeti Önt az egész folyamaton, az egyszerű kerttervezési ötletektől a teljes kert átalakításig.

Modern konténerkertészet: Hogyan hozzunk létre egy elegáns kis helyiségű kertet bárhol Kerti könyv Modern konténeres kertészet: Hogyan készítsünk stílusos kis helyiségű kertet bárhol amazon.co.uk £ 11,97 VÁSÁROLJ MOST

Isabelle Palmer megmutatja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni minden kis helyből egy kis kertekhez, egyedi tárolókhoz és ablakdobozokhoz kapcsolódó projektsorozattal, amelyek egy nap vagy hétvége alatt elkészíthetők. A kezdő kertészek számára tökéletes modern konténerkertészet gyönyörű fotózást és világos, lépésről lépésre szóló utasításokat kínál.

National Trust School of Gardening: Gyakorlati tanácsok a szakértőktől Kerti könyv National Trust School of Gardening: Gyakorlati tanácsok a szakértőktől National Trust amazon.co.uk £ 14,77 VÁSÁROLJ MOST

A National Trust több mint 500 kertészt foglalkoztat rendkívüli szakértelemmel. És most ebben a részletes útmutatóban továbbadják bölcsességüket, és válaszokat adnak minden új és tapasztalt kertész számára. Ennek a könyvnek az a célja, hogy inspirációt és önbizalmat adjon Önnek ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki kertjéből, anélkül, hogy túlterhelné a felesleges technikai részletek.

Zöldség egy ágyban: Hogyan neveljünk bőséges ételt egy emelt ágyban, hónapról hónapra Kerti könyv Veg egy ágyban: Hogyan neveljünk bőséges ételt egy emelt ágyban, hónapról hónapra amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

A Veg In One Bed elmagyarázza, hogyan kell felépíteni az ágyat, és magból nőni, valamint tanácsokat ad az ültetéshez, etetéshez és betakarításhoz. Huw Richards, a YouTube kertészcsillaga megmutatja, hogyan garantálhatja a korai sikert azzal, hogy fiatal növényeket kezd az ablakpárkányon, és javasolja, mit kell termeszteni az ágy minden részében.

A teljes kertész: Praktikus, ötletes útmutató a kertészkedés minden aspektusához Kerti könyv A teljes kertész: Gyakorlati, ötletes útmutató a kertészkedés minden aspektusához NT amazon.co.uk £ 37.28 VÁSÁROLJ MOST

Monty Don egyszerű kertészeti tanácsokat kínál ebben a könyvben, feltárva a zöldségek, gyümölcsök, virágok és gyógynövények termesztésének titkait, miközben tiszteletben tartja a környezet igényeit az organikus kertészkedéssel. Túrát tehet Herefordshire kertjében is, beleértve virágoskertjét, gyógynövénykertjét, konyhakertjét és így tovább.

RHS Gyakorlati háznövénykönyv Növények könyv RHS Praktikus háznövénykönyv DK amazon.co.uk £ 10.99 VÁSÁROLJ MOST

Az RHS Gyakorlati háznövénykönyve tucatnyi lépésről lépésre megvalósuló projektet tartalmaz, amelyek segítenek összegyűjteni a szemet gyönyörködtető terráriumot, lebegő kokedama “zsinórkertet” vagy pozsgás növényeket szaporítani. Ez 175 mélyreható növényprofillal kiegészítve elengedhetetlen gyakorlati útmutató a beltéri kertészek számára.

Kis kerti stílus: Tervezési útmutató a szabadtéri szobákhoz és konténerekhez Kerti könyv Kiskerti stílus: Tervezési útmutató a szabadtéri helyiségekhez és konténerekhez Ten Speed ​​Press amazon.co.uk £ 12,35 VÁSÁROLJ MOST

Egy kis kerti térnek – egy városi terasznak, egy apró hátsó udvarnak vagy akár csak egy edénynek az ajtóban – nem kell feláldoznia a stílust. A Small Garden Style -ban Isa Hendry Eaton kerttervező és Jennifer Blaise Kramer életmódíró megmutatja, hogyan lehet a jó dizájn segítségével örömteli, elegáns és izgalmas, mégis kompakt kültéri lakótér létrehozni.

Charles Dowding No Dig Gardening: A gyomoktól a zöldségekig egyszerűen és gyorsan: 1. kurzus Kerti könyv Charles Dowding No Dig Gardening: A gyomoktól a zöldségekig egyszerűen és gyorsan: 1. kurzus No Dig Garden amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

Charles Dowding, a no dig újítója mindent megtanít Önnek, amit tudnia kell erről a biokertészeti módszerről. A 19 fejezetből megtanulhatja, hogyan kell használni az ásást különböző talajtípusokon, felismerni és jelentősen csökkenteni a különböző típusú gyomokat, ismerni a különbséget a talaj és a komposzt típusai között, és rengeteg zöldséget termeszteni az ásás nélküli módszerrel.

In Bloom: Virágok termesztése, betakarítása és elrendezése egész évben Növények könyv In Bloom: Virágok termesztése, betakarítása és rendezése egész évben Kyle Books amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

Szerezzen be minden ihletet a vágott virágok ültetéséhez, és töltse meg otthonát színekkel és a kert gyönyörű illatával egész évben az In Bloom segítségével. Clare Nolan elárulja titkait a bőséges termés termesztése, valamint a látványos, saját termetű megjelenítések stílusa érdekében ebben a gyönyörűen megtervezett könyvben.

RHS Teljes kertészi kézikönyv Kerti könyv RHS Komplett kertészi kézikönyv NT amazon.co.uk 18 000 Ft VÁSÁROLJ MOST

Az RHS teljes kertészi kézikönyve segít kiválasztani azokat a növényeket, amelyek virágozni fognak a terekben, szegélyt terveznek az egész éves színhez, megragadják a különböző metszési technikákat, felfedezik, hogyan lehet megvédeni a zöldségfoltot a kártevőktől, és elkészíteni a legjobb komposztot.

Vadaskertészet: mindenkinek és mindennek Kerti könyv Wildlife Gardening: Mindenkinek és mindennek Bloomsbury Wildlife amazon.co.uk £ 9,99 VÁSÁROLJ MOST

Szeretne több méhet, madarat, békát és sündisznót csalogatni kertjébe? A Wildlife Gardening for mindenkinek és mindenben Kate Bradbury összeáll a Wildlife Trusts -szal és az RHS -szel, hogy segítsen felfedezni, hogyan teheti kertjét, erkélyét, küszöbét vagy teraszát a kerti vadvilág menedékévé. Hasznos diagramokat, gyakorlati projekteket és tényfájlokat talál.

A házim növénye megváltoztatta az életemet: zöld jólét a nagy beltérben Növények könyv A házam A növény megváltoztatta az életemet: Zöld jólét a nagyszerű beltérben NT amazon.co.uk £ 5.99 VÁSÁROLJ MOST

David Domoney kertész és TV -műsorvezető szilárdan hiszi, hogy a beltéri növények „gyakorlati és érzelmi hozzájárulást nyújthatnak jólétünkhöz”. Ebben a könyvben David elmagyarázza az alázatos szobanövény egészségre gyakorolt ​​pozitív hatásának hátterében álló kemény tudományt, és szakértői tippeket ad a növények virágzásához, valamint megosztja top 50 életfokozó szobanövényét.

RHS Encyclopedia of Garden Design: Tervezés, építés és ültetés a tökéletes szabadtéri térben Kerti könyv RHS Encyclopedia of Garden Design: Planning, Building and Planting Your Perfect Outdoor Space DK amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

Ha új kerti ötleteket keres, az RHS kerttervezési enciklopédia végigvezeti Önt a tervezéstől az ültetésig, mint például a szerkezetekhez megfelelő anyagok kiválasztása és a vízelvezetés felmérése, a teraszok lerakása, a tavak készítése és az évelő növények ültetése.

Öko kert létrehozása: A fenntartható és zöldebb kertészkedés gyakorlati útmutatója Kerti könyv Hogyan hozzunk létre egy öko kertet: A gyakorlati útmutató a fenntartható és zöldebb kertészkedéshez Lorenz Books amazon.co.uk £ 12,54 VÁSÁROLJ MOST

Ez a bolygóbarát könyv tele van ötletekkel saját ökokertjének létrehozásához bármilyen méretben, a kis udvartól a nagy kertig vagy kiosztásig. Fedezze fel a biológiai sokféleséget javító szerves technikákat, ismerje meg az újrahasznosított és újrahasznosított anyagok értékét a tájrendezéshez, és vállaljon egyszerű projekteket, például egy tó és egy vadon élő szálloda létrehozását.

RHS növények és virágok enciklopédiája Növények könyv RHS Encyclopedia Of Plants and Flowers NT amazon.co.uk £ 20.00 VÁSÁROLJ MOST

Az RHS szakértői tanácsaira támaszkodva ez a legkelendőbb referenciakönyv-szín, méret és típus szerint rendezve, nem pedig A-Z könyvtárként-segít kiválasztani a megfelelő fajtákat a szabadtéri helyiséghez.

Építsen jobb zöldségkertet: 30 DIY projekt a termés javítására Kerti könyv Építs egy jobb zöldségkertet: 30 barkácsprojekt a termés javítása érdekében Frances Lincoln Publishers Ltd amazon.co.uk £ 11,58 VÁSÁROLJ MOST

Joyce és Ben Russell 30 konyhakerti projektet dolgoztak ki, amelyek célja a szezon meghosszabbítása, a növények kártevőkkel szembeni védelme vagy a terméshozam javítása. Ezek a projektek átalakítják a zöldségterületet produktívabbá, vonzóbbá és biztonságosabbá.

>