Bérelheti ezeket a felújított történelmi házakat

Történelmi otthonok kézzelfogható portált nyújt a múltnak – láthatjuk, milyen volt az élet, amikor az előző tulajdonosok ott éltek, beleértve azt is, hogy milyen dizájnelemek ma is relevánsak (éljen zárt alaprajzok!), és melyek kevésbé gyakoriak, de még mindig ugyanolyan bájosak ezekben az években, például Holland ajtók. Ezeknek a korabeli lakóhelyeknek a megőrzése meglehetősen nagy kihívást jelenthet, de ha megkérdez minket, többet ér, mint megvédeni a történelem egy olyan részét, amelyet nem lehet megismételni.

Szerencsére rengeteg háztulajdonos értékeli az előttünk történteket, és néha még azok is, akik nem rendelkezünk történelmi házzal, személyesen is meglátogathatják ezeket a figyelemre méltó helyeket. házi múzeumok, és még bérelhető történelmi otthonokat is.

Az elmúlt hét évben Michael és Sofia Antoniadis éppen ezt csinálta: többszörös bérbeadása történelmi otthonok Long Island északi villáján, melyeket az Antoniadises megőrzött és visszaállított jelenlegi pompájába. A legjobb az egészben, hogy Ön is élvezheti ezeket a lenyűgöző ingatlanokat: Ezek közül hat lakás bérelhető, éjszakánként eltérő áron. victorian-seasons.com, beleértve a viktoriánus évszakok Stirlingjét, a parasztház duplexet, a francia vidéki házat, az angol vidéki nyaralót, a fokot és az olasz nagy házat. Ideje elkezdeni egy közúti utazás tervezését!

viktoriánus évszakok kavarognak Stirling viktoriánus évszakok. Viktoriánus évszakok

Stirling viktoriánus évszakok

A viktoriánus évszakok Stirling -háza volt az első a hat ingatlan közül, amelyeket helyreállítottak, egyszerűen azért, mert tulajdonosai nem tudták elviselni azt a kockázatot, hogy elveszítik ezt a történelmi épületet a bontás miatt. Sofia Antoniadis elmondja a House Beautiful -nak: „Azért inspiráltunk a viktoriánus évszakok helyreállítására, mert egyszerűen nem akartuk, hogy elpusztítsák. Majdnem minden eredeti részletét megőrizte, és minden részletnek volt egy elmesélhető története, amely ha eltűnik, örökre elveszik. Akkoriban a házat Edwin B. Tuttle házként ismerték, és az SPLIA (Society for the Preservation of Long Island Antiquities) jelentést készített róla. ” Ez a Queen Anne stílusú viktoriánus ház öt hangulatos hálószobát, egy izzó ólomüveg ablakot az étkezőben és egy kiterjedt verandát tartalmaz..

a francia vidéki házikó A francia vidéki házikó. Viktoriánus évszakok

A francia vidéki ház és az angol vidéki ház

Ezek a szomszédos nyaralók furcsák és imádnivalók, így tökéletes hétvégi kiruccanást biztosítanak. A cédrus tetővel és gondozott angol kerttel kiegészítve a French Country Cottage és az English Country Cottage úgy érzi magát, mint egy mesekönyv. Ha meglátogatja ezeket a nyaralókat, bájos fehér kerítést lát, amely egy kékkőből készült sétányt őriz. Belül gránitpultok, olasz csempével burkolt fürdők és vaságyak fogadják. Mindkét nyaraló két -két hálószobával rendelkezik, így ez a párosítás ideális családi expedícióhoz, vagy maradjon egy nyaralóban egy baráti kirándulásra..

a köpenyt A fok. Viktoriánus évszakok

A fok

A Cape egy újonnan felújított, 3 hálószobás nyaraló, két teljes fürdőszobával, egy odúval, nappalival, étkezővel és konyhával, egy imádnivaló kis pavilonnal és hozzáillő fehér fonott bútorokkal. Akárcsak a Farmhouse Duplex, a Fok is sétatávolságra van a Lavender By The Bay farmtól, valamint Sep farmállványától és a villától. & Horgony deli. És ne aggódjon, ha kint zuhan a hőmérséklet – ez a ház öt kandallóval és egy napozóteremmel rendelkezik, így élvezheti tartózkodását az időjárástól függetlenül.

az olasz nagy ház Az olaszos nagy ház. Viktoriánus évszakok

Az olaszos nagy ház

Ezt a 200 éves házat újonnan restaurálták – átfestették és felújították -, és összesen öt hálószobát foglal magába, így rengeteg barát és család elfér ebben a történelmi gyöngyszemben. Korához híven az Italianate Great House mézeskalács díszítéssel rendelkezik, ami tovább növeli varázsát, csakúgy, mint a számos kiugró ablak, és – készüljetek fel rá, a design szerelmesei – álmodozó tapéta szinte minden szobában.

a parasztház duplex Duplex parasztház. Viktoriánus évszakok

Duplex parasztház

Az olaszos Nagy Ház részeként a Farmhouse Duplex egy hálószobás duplex lakosztályból, konyhából, fürdőszobából, nappaliból és a hátsó udvaron található szabadtéri teraszból áll. Várható fagerendás mennyezet, virágtakaró és fenyőpadló, amelyek rusztikus, hangulatos hangulatot keltenek. És továbbra is élvezheti a modern szolgáltatásokat, miközben itt tartózkodik: Ez az otthon ingyenes Wi -Fi -vel, kábel -TV -vel és központi légkondicionálóval rendelkezik. Ezenkívül sétatávolságra lesz a nagyon Instagrammable Lavender By The Bay -től, a levendulafarmtól, amely 17 hektárnyi illatos lila növényt tartalmaz..

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

>