Dana Gibson Richmond otthona elektromos pörgetés a déli stílusban

Dana Gibson számára nem ismeretlen a belső terek világa. A Richmondban élő művész közel 30 éve tervezte az otthoni kiegészítők és textíliák azonos nevű kollekcióját, amelyet a vásárlók világi, szeszélyes minták és merész árnyalatok keveréke miatt szeretnek. Gibson sem új a lakásfelújítás próbái és megpróbáltatásai előtt: a fővállalkozó férjével együtt összesen hat házat rehabilitáltak. De csak a közelmúltban, miután Gibson vásárolt egy pompás tégla gyarmati újjászületést a város Ginter Park környékén, úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy először béreljen belsőépítészt.

dana gibson házi túra A 118 éves ház. Gordon Gregory

Az 1912 -ben épült ház komoly beruházásra szorult, amikor Gibson és családja – köztük két fia és egy beagle – beköltözött. "A férjem és én egyaránt szeretjük a régi otthonokat, és életre keltjük őket, de ez nagy munka volt – cserélnünk kellett a tetőt, el kellett javítanunk a vakolatot tönkretett szivárgásokat, és rekonstruálnunk kellett mind a hét kéményt.," ő mondja. "Hét hónapig foltoztuk, és próbáltuk élhetővé tenni az építkezés alatt! A terv az volt, hogy mindent fehérre festünk, felfrissítjük, majd lassan újracsináljuk."

Írja be a tervezőt Sara Hillery. Gibson látta a munkáját egy helyi lakosnál tervező bemutatóház és "azonnal szerelmes lett" grafikus, színes stílusérzékével. Annak ellenére, hogy Gibson évtizedeket töltött az otthoni üzletben, tudta, hogy legutóbbi projektje valódi szakmai készségeket igényel; Hillery volt a megfelelő személy, aki életre keltette elképzeléseit.

dana gibson házi túra Gibson és Paco a beagle. Gordon Gregory

A következő hat hónapban Gibson és Hillery együtt dolgoztak azon, hogy a fehér falú házat színes, karakteres otthongá alakítsák.. "Mindketten élveztük az ötletek elvetését egymástól," – mondja Gibson. "Felismerte, hogy éreztem, hogy mit szeretnék elérni, és megosztotta ötleteit és készségeit," az ablakkezelések helyes módjáról ("Spóroltam volna a konyhai árnyalatokkal," Gibson elismeri, "de a teltebb árnyalatok sokkal elegánsabbnak tűnnek") foglalkozni a "narancs-y" fapadló az előcsarnokban (gyakorlatilag semmivé csiszolták őket, ezért ahelyett, hogy megpróbálta volna újra megfesteni őket, Hillery azt javasolta, hogy festjenek egy műcsempét).

"A piszkos titok az, hogy mindenki hibázik a ház díszítése közben, akár profi, akár nem." – mondja Gibson. "A legjobb dolog egy belsőépítész felvételében, ha valaki melletted van, ha rosszul mennek a dolgok!"

Előcsarnok

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Mivel Gibsonnak olyan sok régisége van, Hillery azt javasolta, hogy egy fényes, Granny Smith-zöld Oomph konzolt adjunk hozzá modernabb akcentusként. A velencei üvegtükör a "vadlúd üldözés" ami végül Európában ért véget: "Végül egy angliai út során találtam meg, és hazaszállítottuk," – mondja Gibson. "Nincs sok ilyen velencei tükör, amely ekkora és ilyen patinás!" Ajtó festése: Európa egyedi festékei. Lámpa: vintage Karl Springer-stílusban a Chairish-en keresztül.

Nappali

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Gibson dédapja, neves művész (és alkotója) portréja "Gibson lány") Charles Dana Gibson inspirálta a nappali kijelentés-függönyeit. "Sara biztosan 20 különböző szövetet készített," – mondja Gibson, aki végül egy merész fukszia selyem hátoldalán landolt. "Valószínűleg a függöny a kedvenc részletem a házban!" Kanapék: évjárat Sunbrella bársonyban. Párna szövet: Tervezői Céh. Szék: antik Dana Gibson anyagból. Asztali lámpa: Paletta Paint és Home. Tükör: A Fény árnyalatai. Mennyezeti festék: Benjamin Moore Poláris égboltja.

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Hillery mélyzöld csövekkel emelte ki a Lexington kanapé fésűs alakját. Párnák, tapéta és lámpák: Dana Gibson.

Étkező

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Egy sikertelen kísérlet után moha színű falakkal ("Olyan sötét és barlangszerű volt"), Gibson lágy szürkével talált sikert. A halvány korall a kazettás mennyezeten bólint a ház bejárati ajtajára. Mennyezeti szerelvény: John Richard Gyűjtemény. Büfé lámpák: Dana Gibson. Fotel: Barclay Butera Lexingtonhoz Dana Gibson szövetből. Oldalsó székek: Dana Gibson a Norwalk számára. Szőnyeg: Annie Selke.

Konyha

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Peter Dunham ikonikus Fig Leaf szövete, amelyet az ablakárnyalatokhoz használt, Gibson kedvence. "Öröm volt összekeverni az általam szeretett tervezők nyomatát és művészetét a sajátommal," ő mondja. Fali polcok: RH. Lámpa: Dana Gibson. Csempe: Morris Csempe.

Toalett

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Ebben az apró szobában nincs szükség műalkotásra – Gibson saját Grackle tapétája önmagában galéria. Tükör: antik. Kéztörlő: Dana Gibson.

Hivatal

dana gibson házi túra Gordon Gregory

"Sara Hillery és én találkoztunk ezzel a tapétával," mondja Gibson: A tervező ugyanazt a kék-fehér Thibaut nyomatot használta szobájában a 2018-as Richmondi Szimfonikus Zenekar League Design House-ban. Medál és asztali lámpa: Dana Gibson. Asztal: Ballard Designs. Szék: évjárat Dana Gibson szövetből.

Fő hálószoba

dana gibson házi túra Gordon Gregory

A hálószoba drámai dekorációjának tervezése egy építészeti töredékkel kezdődött, amelyet Gibson talált a High Pointban, és ágykoronának képzelt. Hillery az ágytakarókat háromféle szövet felhasználásával tervezte: kék selyem, élénk rózsaszín foltok (Little Ditty by Dana Gibson, Stroheim) és egy kis méretű almazöld nyomtatás (Bellamy, Dana Gibson). Nyomtatások: Ornis Galley, a Richmond Frame and Design keretezése. Ágynemű: Tervezői Céh. Éjszakai asztalok: Le Chateau európai belső terek. Lámpa és szék kárpit: Dana Gibson.

Vendégfürdő

dana gibson házi túra Gordon Gregory

"Az eredeti fekete-fehér csempe mintájára vettem, fekete-fehér kiegészítőket használtam antik portréval," – mondja Gibson. Fürdő tartozékok: Dana Gibson. Kisasztal: Az egyik Kings Lane. Törölközők: John Robshaw. Faux muskátli: A zöld váza.

Napszoba

dana gibson házi túra Gordon Gregory

Gibson megtartotta az eredeti csempepadlót és a bádogos mennyezetet a napozóban. "Reggeli olvasáshoz és kávéhoz használjuk, majd a nap folyamán italokhoz!" Kanapé: Dana Gibson a Norwalk számára. Szék: Selamat. Kisasztal és párnák: Dana Gibson. Szék: Cél.

Vásárolja meg a történetet

Papagájszék multiban Papagájszék a Multi Dana Gibsonban danagibson.com 1 800,00 USD VÁSÁROLJ MOST Fleck asztali lámpa Fleck asztali lámpa Dana Gibson onekingslane.com $ 725.00 VÁSÁRLÁS MOST Grackle falburkolat Grackle falburkolat Dana Gibson danagibson.com $ 25.00 VÁSÁROLJ MOST Szövetdoboz fedele Tissue Box Cover Dana Gibson perigold.com $ 67.54 Vásároljon most Zöld kutya tea törölköző Zöld kutya tea törölköző Dana Gibson danagibson.com $ 28.00 VÁSÁROLJ MOST Grackle Bird párna Grackle Bird párna Dana Gibson perigold.com $ 154.00 VÁSÁRLÁS MOST 3-Light függő 3-Light medál Dana Gibson perigold.com $ 545.00 VÁSÁRLÁS MOST Chintz szövet Chintz szövet Dana Gibson a Stroheim fabricut.com számára $ 27.00 VÁSÁROLJ MOST

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

>