Ez a családi kiruccanás M. Elle Design -tól olyan, mint egy álom nyári tábor

"Azt akarták, hogy olyan legyen, mint egy családi tábor," – mondja Marie Turner Carson a lenyűgöző kiruccanásról, amelyben ő és Bob White építész Erdei Stúdió egy aktív, összetartó család számára varázsolták a Victory Ranch-ba, amely a Utah állambeli Deer Valley üdülőváros mellett található. Ahelyett, hogy ezt az elképzelést giccses kérésként értelmezné a durva fa és emeletes ágyak iránt, Carson, a kaliforniai székhelyűek egyik fele M. Elle, amelyet húgával, Emily Turner Bakerrel közösen vezetett le, és a téma friss felfogásává fordította, összeházasítva a koncepció legjobb részeivel-közösséggel, tevékenységekkel, természettel-egy olyan tervezési sémával, amely egyszerre rendkívül fényűző és elragadóan kényelmes.

Kezdetben ő és White egy nem hagyományos elrendezést alkottak, amelyben Carson mondja, "a vendégszobák olyanok, mint a saját kis kabinjaik"- a tökéletes beállítás egy többgenerációs család számára, akik szeretnek vendégül látni.

"El akartunk menekülni a hagyományos páholy stílusának ötletétől, ahol egy csomó szoba van egy nagy dobozban, és inkább le kell bontani ezt az összetett ötletet, ahol épületek mozognak a folyó mentén, és a geometria változik," – mondja White, aki a helyi építtetővel, Ivan Bromannal dolgozott együtt a projekten.

Az így kapott elrendezés – a gördülő tájba épített és összekötő udvarok köré épített szerkezetek – optimalizálja az ingatlan kilátását, miközben magánéletet és folyamatos felfedezést biztosít.. "A nagy szobák mindegyike tökéletesen keretezett kilátással rendelkezik," -mondja White, aki minden helyszíni tervezését a helyszínen végezte (ez a döntés a végeredményt tekintve nem meglepő), és úgy képzelte el az új épületet, mintha egy történelmi otthon lenne, amelyet fokozatosan alakítottak ki az idő múlásával. "Ezt a tanya -koncepciót nemzedékeken keresztül adtam hozzá a hitelesség érzéséhez," mondja.

tanyaház A ház fő bejárata egy központi udvaron kívül található, tűzrakóhellyel és kerti bútorokkal. Árnyék Degges

Az így kapott szerkezet ideális hátteret jelent a családnak, akik Carson szerint, "csak igazán a családjával és a barátaival akart lenni – és azt akarta, hogy mindenki otthon érezze magát, és legyen saját helye."

Saját helyük – meg kell mondani – egy otthonban, amely tele van találékony funkciókkal és átgondolt (néha egy kis extravagáns – helló, alagsori beszéd!) Részletekkel. "Ahogy folyamatosan terveztük, egyre jobb és jobb lett," – mondja Carson. Nézz körbe, és meglátod, mire gondol.

Belépés

tanyaház Árnyék Degges

"Nagyon különbözik egy hagyományosabb háztól, ahol egyfajta drámai bejáratba lép be," – mondja Fehér. "Ez az alsó mennyezetnél intimebb hangulatot kölcsönöz, majd egy kis átlátható bepillantást enged a központi udvarba. Ez nem drámai bejegyzés – ehelyett végül kanyarog az utat a nagy nézethez."

Bár White így hívja "szokatlan egy hegyi háznál," ösztönzi az otthon tervezésében a felfedezés áramlását és érzését.

Nappali

tanyaház Árnyék Degges

Az otthon legnyitottabb tere, a nappali egy monumentális kandalló körül helyezkedik el. "Mindezek a festett tábláink voltak, és úgy éreztem, szükségünk van erre a vakolatra, hogy rögzítsük az egész teret, és hagyjuk a szemet pihenni," – mondja Carson. "És akkor hozzáadtuk a szobrászati ​​acél fafalat, amely tükrözi az ajtó acél burkolatát; ez a két szimmetrikus forma valóban kiegyensúlyozza a szobát."

A nappali pedig rögzíti a ház többi részét: "Van valami igazán csodálatos abban, hogy a nappaliban tartózkodik, és ha az egyik irányba néz, a verandán át a folyóra néz, de ha másfelé fordul, akkor a bár az udvarra néz ezekkel a nagyszerű fák a tűzrakóhely körül, és látod a vendég tornácot," – mondja Fehér.

A szoba hangulatosságának megőrzése érdekében Carson gyapjúszőnyegekbe és texturált dobásokba és párnákba rétegezve helyezkedik el a bútorokon, amely két részre van osztva, hogy több vendéget is befogadjon.

Étkező

tanyaház Árnyék Degges

Az otthon drámai, sötét étkezője lényegében egy hídon helyezkedik el, egy konzolos folyosón, amely összeköti a ház különböző helyiségeit. "Szinte kissé zavarba ejtő, de mivel mindig kapcsolatban állsz a külsővel, ez határozza meg a határaidat," mondja White a szokatlan elrendezésről.

Kültéri étkező

tanyaház Árnyék Degges

"Legalább 16 főt akartak elhelyezni az étkezőasztal körül," – mondja Carson, aki egyedi asztalt készített, és székekkel és padokkal is körülvette a rugalmas ülést. "Az asztal itt lényegében a nagy belső étkezőasztalt tükrözi," – mondja a tervező.

Konyha

tanyaház Árnyék Degges

"Mivel manapság a konyha annyira az otthonok szíve, Bob ötlete valahogy a legtávolabbi pontra került, hogy a lehető legjobb kilátást kapja," – mondja Carson. "Egyfajta 180 fokos kilátást kap az ablakok elrendezésével. És ott van az a hihetetlen szárazföld a folyó túloldalán, amelyet valóban ezek az ablakok kereteznek." Az Edwin Lutyens otthon konyhájának ihlette Carson egy kerek szigetet választott az ablakokba. A szekrény, mondja, "az alpesi stílus modern felfogása."

Rúd

tanyaház Árnyék Degges

Egy másik épületben újrahasznosított boroshordók alkotják a bár hátsó falát, amelyet Carson kivehető diófalakkal díszített, ahol a vendégek faraghatják a nevüket. A széklet Sawkille -ből való.

Speakeasy

tanyaház Árnyék Degges

A legtöbb lakástulajdonos megelégedne egyetlen bárral, de ez a kalandos család felpörgette az előzményeket, és egy alagsori beszédet adott hozzá, ahol White és Carson felkarolta az alpesi esztétikát. "Ez majdnem olyan, mint egy kis fával burkolt kabin az alagsorban," – mondja Fehér.

Hálószoba

tanyaház Árnyék Degges

A nyugalom a fő hálószoba témája, néma palettával és szellős ágyneművel. A kőfalak rögzítik a helyiséget a környezetéhez: "A kő itt nem csak külső burkolóanyag," magyarázza White. "Belül jön, újra kimegy, így hitelesnek tűnik, ellentétben sok más megközelítéssel ezen a magas alpesi területen, ahol csak hajlamosak a kő ragasztására ezeken a különböző helyeken."

Emeletes szobák

tanyaház Árnyék Degges

A látogatók legfiatalabb generációja számára Carson ízléses elképzelést készített a tábori priccsekről, ahol a lányoknak egy rohanóágyas szoba, a fiúknak pedig kiságyas ágyak és vászonfüggönyök voltak.. "Nagyon szerettük volna, ha ez a rész nyári tábornak tűnik, de nem akartuk, hogy újra és újra ugyanaz az ágy legyen, ezért más ágyneművel vagy különböző díszpárnákkal cseréltük ki," – mondja Carson.

tanyaház Árnyék Degges

A fiúk szobájának csomagtartóinak beszerzése eléggé vadászatnak bizonyult: "Az ügyfélnek volt ez az egyetlen csomagtartója, és nagyon szerette volna használni, de olyanokat kellett találnunk, amelyek egyeztek, vagy hasonlóak voltak," – emlékszik vissza Carson. "Addig kerestük az internetet, amíg meg nem találtuk a megfelelőt." Érdemes vadászni a tökéletes érintésre.

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

>