Fixan Upper’s Joanna Gaines dijeli iskrenu poruku o životu s petero djece

Samo nekoliko tjedana nakon što su Chip i Joanna Gaines odlučili prekinuti hit HGTV emisiju Fixer Upper kako bi se mogli usredotočiti na svoju obitelj, svemir im je dao još više razloga da promijene brzinu – Joanna je saznala da je trudna sa svojim petim djetetom. Premda su se ona i Chip šalili oko još jednog djeteta, prošlo je osam godina otkako se brinula za novorođenče. "Zaista sam vjerovao da sam završio," rekla je.

U iskrenom osobnom eseju za jesensko izdanje svog časopisa Magnolia Journal, dizajnerica je otkrila točno kakav je prijelaz bio – i zašto, iako ju je posljednja trudnoća osjećala iscrpljenijom, sigurnija je nego ikad.

"Slatko je kako nam se, čak i na najnepredvidljivije načine, daje točno ono što nam je potrebno u tom trenutku. To nije bilo nešto što sam mogao očekivati. No, trudnoća i ‘prisiljavanje’ na usporavanje bio je dar," napisala je u eseju, koji narod dijelili izvatke iz. "Ne znam je li to zato što sam malo stariji, ali ovaj put mi je ugodnije u vlastitoj koži, siguran da to mogu učiniti. Uvjeren sam da sam baš ove sezone stvoren za ovu stvar."

Budući da je obitelj bila ključni dio svakog aspekta života Gainesovih, uključujući njihovu emisiju i posao, postojala je prirodna znatiželja o osobnom životu para. Nakon pet sezona Fixer Uppera, mnogi su se obožavatelji počeli osjećati kao da poznaju Chipa i Joannu; osobno su uložili u svoj svijet, bez obzira na to koliko su gledatelji udaljeni od Waca u Teksasu.

Pogledajte na Instagramu

Dakle-za svakoga tko ovo čita i češka se po glavi-idemo unatrag malo i pozabavimo se nekim od vaših najčešće pretraživanih pitanja o obitelji Gaines:

Prvo prvo: Tko su Chip i Joannina djeca?

Pa, budući da Gainesesi nisu snimili video u stilu Sound Of Music na kojem se njihova djeca predstavljaju (doduše, njihovo najmlađe je previše svježe na ovoj Zemlji da bi pjevali i plesali), evo kratkog pregleda vodič:

 • Drake Gaines, 13
 • Ella Rose Gaines, 11
 • Vojvoda Gaines, 9
 • Emmie Kay Gaines, 8
 • Posada Gaines, 1 1/2 mjeseca

  Drake, Ella Rose, Duke i Emmie Kay bili su psihički stariji, shvaćajući odgovornost ozbiljno, rekla je Joanna. "Svi se okupljamo oko ove bebe, za koju osjećam da je sladak dar našoj obitelji," ona je rekla narod ranije ove godine.

  Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

  Kako se opet zovu njihovi najmlađi?

  Posada! Jeste li se samo pomicali iznad svega gore ?! TL; DR, shvaćam.

  Chip i Joanna prekinuli su svoju tradiciju davanja dječačkih imena koja počinju s D s ovim imenom. Iako nisu objasnili zašto su to odabrali, Kvrga napominje da "Posada" sredstva "kočija." Pa, ima i toga.

  Ovaj je sadržaj uvezen iz {embed-name}. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici.

  Čekajte – kada je rođena posada za bebe?

  21. lipnja, čime je postao Rak (gotovo Blizanac). Vodeni znak je poznat po tome što je kreativan, duhovan, odlučan i pustolovan TheHoroscope.co.

  Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

  Koliko je težio?

  Sad samo postaješ znatiželjan. Chip i Joanna još nisu podijelili te podatke, ali Joanna je to zabilježila na Instagramu da je Posada stigla puna dva i pol tjedna ranije. Po svemu sudeći, baby Crew je zdrava i dobro se snalazi, što je važna stvar.

  Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

  Tko se brine za svoju djecu?

  Chip i Joanna to rade, ali – kao dio svog nedavnog eseja – kaže da ju je to što je majka petero djece (dok vodi nekoliko tvrtki!) Naučila da se obraća drugima za podršku kad joj zatreba. "Od rođenja Crew -a imam novo razumijevanje stvarnosti izraza “potrebno je selo”," ona je napisala.

  Pratite House Beautiful na Instagram.

  Ovaj sadržaj izrađuje i održava treća strana te ga uvozi na ovu stranicu kako bi korisnicima pomogao u pružanju svojih adresa e -pošte. Možda ćete više informacija o ovom i sličnom sadržaju moći pronaći na stranici piano.io >