Kako je zaista osvojiti poklon paket Yankee svijeća od 1.000 dolara na “Kolu sreće”

Iako mnoge emisije igara nagrađuju brzo razmišljanje natjecatelja isključivo gotovinom, Wheel of Fortune oduvijek je davao asortiman jedinstvenih nagrada. Emisija, koja se vrti po američkim TV ekranima od 1975., poslala je pobjednike kući u otmjenom novom automobilu ili na tropski odmor, uz novčane dobitke. Kotač je također poznat po darovnim karticama restoranima ili trgovcima. U posljednjem desetljeću na kotaču se pojavila jedna nagrada koja je zaista pobudila naše zanimanje: poklon paket Yankee svijeća od 1000 dolara.

Nemojte me krivo shvatiti, s vremena na vrijeme mogu cijeniti svijeću slatkog mirisa, ali 1.000 dolara velik je novac samo za razmetanje zavjetima. I premda mogu govoriti samo u svoje ime, pretpostavio bih da većina natjecatelja ne ide u eter maštajući o svijećama u staklenci meda ili eteričnim uljima citrusa koje bi mogli osvojiti. Twitter je godinama izražavao svoja mišljenja o nagradi.

Ovaj sadržaj je uvezen s Twittera. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici.

Odlučio sam malo istražiti nagradu. Kako se ispostavilo, kad Pat Sajak kaže natjecateljima da su osvojili poklon paket Yankee Candle u iznosu od 1000 USD, to zapravo nije poklon kartica Yankee Candle u iznosu od 1000 USD, već 500 USD u gotovini i 500 USD darovne kartice prodavaču. Ako ste ikada gledali epizodu kada je ova nagrada podijeljena, možda ste primijetili da oznaka Yankee Candle pokriva klin od 500 USD, ali Sajak će je objaviti kao nagradu od 1 USD, ooo.

U redu, 500 USD gotovine plus poklon kartica od 500 USD nije previše otrcana, ali ipak – prilično veliki komad kusura koji možete potrošiti na šareni mirisni vosak. Natjecateljima koji su kući odnijeli ovu simboličnu nagradu nisu sve uprskali (namjeravali su).

Kimberly Pusateri iz Illinoisa bila je natjecateljica u emisiji u rujnu 2015. Uz neke novčane pobjede, kući je odnijela poklon paket Yankee Candle.

"Mislim da sam kupio možda 50 svijeća," kaže House Beautiful, povremeno trošeći svoju darovnu karticu u posljednjih pet godina, a dovršivši je tek prije nekoliko mjeseci. Kupila je svijeće za sebe, ali i za druge – da ne spominjemo zalihe sezonske robe trgovaca tijekom blagdana.

Ovaj sadržaj je uvezen s Facebooka. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici.

Kao ljubitelj svijeća, Pusateri objašnjava da je bila jako uzbuđena kad je saznala što je osvojila. "Poklon kartica izgledala je kao takav luksuz i način da se počastim nečim malim što će svaki dan donositi sreću," ona kaže. Ona je veliki obožavatelj vrhunske robne marke Yankee Candle, WoodWick. Njezini najbolji izbori su svijeće iz trilogije WoodWick, koje sadrže tri sloja mirisa i Woodwickova svijeća Hot Toddy. "[Miriše] baš poput svježeg lonca kave," ona kaže. Fotografiju svoje posljednje kupnje dijeli sa svojom darovnom karticom: kultnim svijećama za čajeve u maloprodaji.

kimberly pusateri kotač sreće Kimberly Pusateri osvojila je poklon paket Yankee Candle od 1.000 dolara na Wheel of Fortune 2015. Nedavno je dovršila svoju darovnu karticu tako što je podigla nekoliko svjetiljki za čaj s potpisom prodavača (svijećnjaci kupljeni drugdje). Kimberly Pusateri

Još jedna dobitnica Yankee Candle Prize Pack je Sherrie Stuursma iz Michigana, koja se također pojavila u emisiji u rujnu 2015.. "Moja je prva reakcija bila da sam zaista uzbuđena jer volim svijeće i palim ih cijelo vrijeme," Stuursma se prisjeća svojih dobitaka. Posjetila je Yankee Candle Outlet i kupila asortiman svijeća, ne samo za sebe, već i za darivanje drugih u vrijeme blagdana. "U osnovi sam dobio [svijeće] za svako godišnje doba! Dobila sam i neke zabavne vrhove koji idu po staklenkama." ona kaže.

Ovaj sadržaj je uvezen s Facebooka. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici.

"Darovnu karticu nisam iskoristio odjednom pa bi, kad bih se vratio u trgovinu, službenici rekli: ‘Hej! To je naš Kotač sreće Gospo! ‘ Bilo je odlično!" Prisjeća se Stuursma. Napominje da uopće nije bilo ograničenja na darovnoj kartici Yankee Candle.

Je li vaša poklon kartica Yankee Candle od 500 USD apsolutna podudarnost? Ili je jednostavno previše za rukovanje svijećom?

Pratite House Beautiful na Instagram.

Ovaj sadržaj izrađuje i održava treća strana te ga uvozi na ovu stranicu kako bi korisnicima pomogao u pružanju svojih adresa e -pošte. Možda ćete više informacija o ovom i sličnom sadržaju moći pronaći na stranici piano.io >