Kick-Ass Dragon Tattoos Design közül lehet választani

A tetoválásminták sok ihletet merítenek a folklórból és a történelemből. A mitikus lények meglehetősen bájos erődöt tartanak az emberek fejében, és az utóbbiak szeretik tetoválásként berakni a testrészeikre az előbbieket.

Lenyűgöző kínai sárkány tetoválás minták

A kínai tetováló sárkány dizájnnak sok csodálója van. Úgy gondolják, hogy a sárkány hatalommal és erővel rendelkezik Kínában és olyan országokban, mint Vietnam, Japán, Korea és Bhután.

A nyugati kultúrában azonban gonoszsággal és negativitással társul. E kultúrák értelmezéseitől függetlenül a kínai sárkánytetoválás hűvös megjelenítést tesz lehetővé. Félelmetes és érdekes, a sárkány látható az emberek karján, hátán, lábán, mellkasán stb..

Szerpentin

A karcsú és karcsú kínai sárkány tetoválás hullámosan fekszik a hát alsó részén.

Titkos Sárkány

A fekete -fehérre festett lány hátán ülő sárkány nyugodt és titokzatos.

Bájos

A hölgy hátán ülő kis sárkány vonzó tekintetű.

Figyelemre méltó G Dragon Tattoo Designs

Az általános trendek követése nem mindig stílusos. A stílus megnyilatkozásához kissé kalandvágyónak kell lenni az öltözékekben, a frizurákban és a kiegészítőkben. A tetoválás egyfajta kiegészítő, amely javítja a megjelenést, és ugyanakkor kijelentést tesz. Az együttes összhatása nagyon vonzó és elegáns lehet. A tetoválások mellett sapkák, fülbevalók, láncok, karkötők, órák, cipők stb. A megfelelő kombináció lehet trendbeállító stílus.

A tetoválások sokat elárulnak viselőjük személyiségéről. Néhányan a bicepszen villanják fel erejüket a színek és témák keverékével létrehozott figyelmet kereső tetoválással. Néhány tetoválás a természet iránti szeretetet mutatja virágokkal, növényekkel és állatokkal. Mások a sötét humort vagy a horrort képviselik. Bármi legyen is a téma, a tetoválás egyetlen felvételben elmeséli a viselő jellemét, grafikai részleteivel.

ABC

Body Artistic

Ez a tetoválás a legjobb példa a testfestésre. A klasszikus betűtípusú betűk a fiatalságot és az energiát példázzák. A fiú nyilvánvalóan büszke nemcsak a tetoválás művészi minőségére, hanem a szavakra is.

Gyors és dühös

A fiatalos energia veszélyei mélyek lehetnek! Vannak, akik gyors, kimerítő életet élnek … de amikor fiatal vagy, mit számít ez? Ez a hátsó tetoválás mindent elárul.

Agykontroll

Az “elmekontroll” szavak ?? a törzsre tetovált varázslat ereje mások felett. A képen látható fiú kontrollőr, vagy csak stílusnyilatkozat? Az ember soha nem tudja megmondani, meg tudja mondani!

Elgondolkodtató japán sárkánytetováló minták

A sárkány egy tisztelt szimbólum a „felkelő nap megyéjében” ??. A japán mitológia szerint a sárkányok vízistenek, akik tavakban és víztestekben laknak. Bölcsességhez és tudáshoz kapcsolódnak, a japánok pedig szerencse és szerencse miatt imádják őket. A japán sárkány tetoválás ezt a szent szimbólumot használja tervezésként. A tetoválásokon a kígyózó, szárny nélküli mitológiai lények láthatók, kis karmokkal és szarvú fejjel. Széles körben sportolnak minden korosztályban, különböző testrészeken. Különféle formákban látható, a feketétől a fehéren át a színesig.

A japán sárkánytetoválást más motívumokkal és jelvényekkel is tintázzák, például virágokkal, felhőkkel és lángokkal. A tetoválás méretét többnyire nagynak tartják, különösen a férfiak, mert a sárkány csak ebben a formában dinamikusabbnak és félelmetesebbnek tűnik. A nők és még néhány férfi azonban az elegáns, apró darabokra törekszik. Finom és hűvös megjelenésük van. A sárkánytetoválások elképesztő és kiváló vakító hatással vannak a bámészkodók szemére. Ahhoz, hogy megnézzük és érezzük, hogyan néznek ki ezek a tetoválások a faragás után, elvisszük ezt a bejegyzést, amely 25 mintával mutatja be a japán sárkányt különböző pózokban és színekben. Élvezd.

Csodálatos tetoválás

Ez a kicsi japán sárkány ennek a szexi hölgynek a felső hátára faragva merész megjelenést kölcsönöz neki.

Félelmetes jelenlét

Egy félelmetes japán sárkány tüzet lélegzik a szájából, amelyet a hátára tintáztak, félelmet és félelmet kelt.

Félelmetes

Fekete -fehér japán sárkány tintasugarasan telt a hát felső részén javában, és várja, hogy lecsapjon az áldozatokra.