Laura Ashley Home visszatér a főutcára a Next segítségével

Bejelentették, hogy Laura Ashley otthoni termékei hamarosan újraindulnak a Next üzletekben és online.

A brit háztartási cikkek és divatmárka márciusban lépett közigazgatásba a koronavírus -járvány közepette, amely munkahelyek elvesztésével, üzletek bezárásával, majd júliusban ideiglenesen bezárta webhelyét.

Ez az új partnerség azt jelenti, hogy Laura Ashley Home elérhető lesz a kiválasztott Next üzletekben országszerte és mindkettőn keresztül lauraashley.com és next.co.uk világszerte 2021 tavaszától.

A következőkben licencelt gyűjteményeket is piacra dobnak, amelyek az áruházban és az interneten is megtalálhatók lesznek, és amelyek kárpitozott bútorokból, otthoni illatokból, postai úton rendelhető virágokból és egy új óvodai termékcsaládból állnak..

„Laura Ashley felemelő fejlődésre készül, új tulajdonosok, a Gordon Brothers és az új kiskereskedelmi partner, a Next mellett. Laura Ashley története folytatódni fog, miközben a márka átlép a modern otthon inspiráló dizájnjának új korszakába. A brit örökség továbbra is Laura Ashley középpontjában áll, egy brit tervezőcsapat pedig továbbra is lobogtatja a szeretett márka zászlaját ”-olvasható a sajtóközleményben..

newhaven tükör a folyosón laura ashley -től Laura Ashley

Poppy Marshall-Lawton, a márka vezetője & A Laura Ashley partnerkapcsolatai szerint a Next -lel való partnerség a „tökéletes előrelépés” volt, és elmagyarázta: „Laura Ashleyt mindig is a múlt inspirálta, de izgatott volt a jövő iránt, így a márka újjáélesztésének lehetősége tökéletes új fejezet a mi életünkben már mesés történet.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre hogy több ilyen cikket egyenesen a postaládájába juttasson el.

REGISZTRÁLJ

Szüksége van némi pozitívumra, vagy nem tud eljutni a boltokba? Iratkozzon fel a House Beautiful magazinra még ma, és minden számot közvetlenül az ajtóhoz szállít.

10 könyv, amely inspirálja Önt otthona takarítására, rendetlenségére és rendezésére

Spark Joy: Illusztrált útmutató a japán rendrakás művészetéhez Spark Joy: Illustrated Guide to the Japanese Art of Tidying Vermilion amazon.co.uk £ 10.55 VÁSÁROLJ MOST

Marie Kondo Spark Joy egy mélyreható, illusztrált, szobánként bemutatott útmutatója az otthon megzavarásához és rendezéséhez. Ha valami örömöt gerjeszt, tartsa meg, ha nem, akkor űzze ki otthonából. Ez a könyv a ház minden helyiségére kiterjed, valamint a különböző kategóriákba tartozó tárgyak széles választékára, beleértve a ruhákat, fényképeket, papírmunkát, könyveket, evőeszközöket, kozmetikumokat, cipőket, táskákat, pénztárcákat és értéktárgyakat.

Az otthoni szerkesztés: A rendetlenség meghódítása stílussal Az otthoni szerkesztés: A rendetlenség meghódítása az amazon.co.uk stílusával £ 15.23 VÁSÁROLJ MOST

A csillagok híres házi szervezői, Clea Shearer és Joanna Teplin mesterkurzust adnak Önnek a holmijainak minden szobában történő lepakolásához, esztétikus és könnyen megtalálható elrendezéséhez (szeretik a címkéket), és karbantartják a rendszert. hat hónap múlva nincs szükség újabb ismétlésre. A szervezés a The Home Edit segítségével a Netflixen is megtekinthető.

A szervezett anya módszer: Alakítsa át otthonát napi 30 percben A szervezett anya módszer: Alakítsa át otthonát napi 30 perc alatt amazon.co.uk £ 9.89 VÁSÁROLJ MOST

Ha forradalmasítania kell otthoni rutinját, próbálja ki a népszerű The Organized Mum Method (TOMM) módszert. A Gemma Bray koncepciója azt ígéri, hogy segít abban, hogy „okosabban, ne nehezebben takarítson” azzal, hogy a hét minden napján 30 percet takarít egy másik helyiség takarításával – és ez megkíméli Önt a hétvégéitől is..

Tér, rendetlenség: az utolsó könyv a rendetlenségről, amire valaha szüksége lesz Tér, zűrzavar mentes: Az utolsó könyv a rendetlenségről, amire valaha szüksége lesz amazon.co.uk £ 8.50 VÁSÁROLJ MOST

Tracy McCubbin elmélyülten gyökerezik annak, hogy miért küzdünk sokan azért, hogy otthonainkat lerombolhassuk. McCubbin erőteljes válasza a 7 érzelmi rendetlenség blokkban rejlik – akadályok, amelyekkel segít leküzdeni az olvasókat annak érdekében, hogy megzavarják otthonaikat és javítsák általános jólétüket..

Hogyan kezelje otthonát anélkül, hogy elveszítené az eszét: foglalkozzon háza piszkos kis titkaival Hogyan gazdálkodj otthonoddal az eszed elvesztése nélkül: foglalkozz a házad piszkos kis titkaival amazon.co.uk £ 6,99 VÁSÁROLJ MOST

Dana K. White világosan és téveszmék nélkül elmagyarázza, mi kell ahhoz, hogy kézben tartsa – és tartsa – otthonát. Stratégiái között szerepel, hogy hol kezdje el megszelídíteni a káoszt, melyek azok a szokások, amelyekre érdemes összpontosítani, és amelyek a legnagyobb hatást fogják kifejteni, valamint gyakorlati tippek, amelyeket azonnal végre is hajthat, hogy hatalmas mennyiségű dolgot, de minimális drámát használjon.

A rendrakás életét megváltoztató varázsa: A japán művészet A rendrakás életmódváltó varázsa: A japán művészet amazon.co.uk £ 11.65 VÁSÁROLJ MOST

Marie Kondo sikeres KonMari-módszere segít otthonának tisztán és rendetlenségben tartásában. Ha követi az inspiráló lépésről lépésre, ígéretet tesz arra, hogy látni fogja az eredményeket.

Az egyszerű élet: Gyors módszerek az otthoni takarításra és kezelésre egész évben Az egyszerű élet: Gyors módszerek otthona tisztítására és gondozására egész évben amazon.co.uk 6,98 Ft VÁSÁROLJ MOST

Kezelje otthonát Lynsey Crombie-val, az Instagram szenzációjával és a tévé tisztaságának királynőjével, mivel ő hozza létre a gyorstakarítási kihívásokat, a szervezeti szokásokat és a természetes tisztítószereket. Lynsey célja, hogy megossza a tanultakat, amelyek segítenek eltávolítani a stresszt a mindennapi életből, így arra koncentrálhat, ami örömet okoz.

Declutter: Az igazi útmutató a káoszból a nyugalom megteremtéséhez Declutter: Az igazi útmutató a nyugalom megteremtéséhez a káoszból Kyle Books amazon.co.uk £ 8,99 VÁSÁROLJ MOST

Ez a könyv gyakorlati és releváns tanácsokkal teli, leírja a lelkesedést, az energiát és a humort az alapvető és gyakran hétköznapi feladatba, a rendbontásba. Debora Robertson segít abban is, hogy elkavarja az elmédet a könnyebb és hatékonyabb élet érdekében.

Száműzd a rendetlenséget örökre: Hogyan változtatja meg a fogkefe elve az életedet Száműzd a rendetlenséget örökké: Hogyan változtatja meg a fogkefe elve az életedet amazon.co.uk £ 7,94 VÁSÁROLJ MOST

A Száműzd a rendetlenséget örökké fogkefe elve egyszerű megközelítés az otthon rendetlenségéhez – akár egy hatalmas házban, akár egy kis lakásban élsz. Megmutatja, hogyan: szervezze meg magát az öntudatlan terv szerint, amely természetesen rendezett embereknek van, tudja, mit dobjon el magabiztosan, állítsa be a ruhásszekrényét, hogy sokkal jobban ki tudja használni a ruháit, és produktívan dolgozzon otthonról világos, kijelölt tér.

Hinch Yourself Happy: Minden legjobb tisztítási tipp a mosogató ragyogásához és a lelked megnyugtatásához Hinch Yourself Happy: A legjobb tisztítási tippek a mosogató ragyogásához és a lelked megnyugtatásához amazon.co.uk VÁSÁROLJ MOST

Sophie Hinchliffe – ismertebb Mrs. Hinch – és a Hinch Yourself Happy című könyve mellett maradjon tisztálkodási rutinja tetején. Hinch asszony elmondja, hogyan csillapíthatja a takarítás a szorongást és a stresszt, valamint lépésről lépésre bemutatja az otthon csuklását.

>