Mali privatni otok Sarah Richardson vrhunski je ljetni bijeg

KUPI SADA prikupila sarah richardson Zavirite u neke od Richardsonovih omiljenih bjegova u njezinoj novoj knjizi. 14,39 USD, target.com. Simon & Schuster

Svako ljeto, Torontodizajnerica i zvijezda HGTV -a Sarah Richardson s mužem i dvije kćeri (plus par zamorčića i psom) odlazi u vikendicu na svom malenom privatnom otoku u gruzijskom zaljevu jezera Huron. Dostupno samo brodom ili hidroavionom, to je postavka bez kostiju-ona bi većinu tinejdžera žalila zbog nedostatka Wi-Fi-ja (da ne spominjemo mrljavu prijamu na mobitelu). Richardsonove se kćeri ipak češće žale kad uključi struju.

“Moj najmlađi mrzi sve osim svjetlosti svijeća!” smije se Richardson dok objašnjava kako svake noći obitelj pali svijeće kako bi osvijetlila dnevnu i blagovaonicu – unatoč činjenici da solarni paneli na krovu pružaju više nego dovoljno električne energije za napajanje kuće cijeli dan i cijelu noć.

To je samo jedna od stvari koje vikendicu, koju je Richardsonov suprug izgradio prije više od 20 godina, čini jedinstvenim mjestom. Da ne kažem da život tamo nije lagan: Prošle je godine, nakon što je shvatila da svi prozori i vrata koje je Richardson postavio prije manje od deset godina nisu izdržali elemente, odlučila je cijelom mjestu dati visoku vrijednost. stila face-lift.

sarah richardson house lijepa kuća na jezeru Dvanaest milja od najbliže kopnene marine, maleni otok mjeri oko tri četvrtine jutra-ovisno o plimi. „Kad je voda niska, to je otprilike dvostruko veća veličina; kad je visoko, naša je kućica u osnovi kućni čamac! ” Kaže Richardson. Valerie Wilcox

Sa standardnim drvenim prozorima koji ne odgovaraju stalnom prskanju mora i jakim vjetrovima koji povremeno prelaze 60 milja na sat, dizajner je zamijenio postojeći set iznimno izdržljivim verzijama obloženim aluminijom. Vanjski drveni ukrasi kuće, istrunuli od vlažnih uvjeta, zamijenjeni su za umjetni Versatex.

Rijetko korišteni trijem s ekranom pretvoren je u prostoriju sa staklenim prozorima, a podovi su zamijenjeni vinilima koji se lako instaliraju. Budući da u kući nema centralnog grijanja, dodatak peći na drva održava prostor zdravim u hladnim noćima. Kako bi dodao dodatnu sobu za posjetitelje preko noći, Richardson je pretvorio “bunkie” – malu zgradu uz glavnu kuću – u sobu za goste.

sarah richardson početna turneja kanada Pristanište gleda na Georgian Bay. VALERIE WILCOX

Kad je riječ o preuređenju, kaže Richardson, Cilj je bio maksimalno iskoristiti ono što imamo. Ovdje je izuzetno teško doći do bilo čega – morate razmišljati o svemu do zadnjeg kikirikija! ” To je značilo odabir namještaja koji se lako isporučuje, poput sekcije Ikee koja se može rastaviti na manje komade, i lakih predmeta izrađenih od pruća i ratana, od kojih su mnogi iz omiljenih vintage trgovina na kopnu. “Koristili smo naše rekreacijske brodove kao kamione za kretanje”, smije se Richardson. “Bili su nagomilani tako visoko s namještajem, da smo jedva mogli vidjeti!”

Dnevna soba

sarah richardson house prekrasna kuća na jezeru dnevni boravak Zakretni prozori propuštaju povjetarac sa svih strana. Valerie Wilcox

Tri prozorska zida pružaju prekrasan pogled iz vikendice Sarah Richardson u Georgian Bayu u Ontariju.

Stolica od ratana i pomoćni sto: berba, tvrtka Miller Island. Ležaljke: Dizajn Sarah Richardson. Jastuci: Thibaut na stolici, Kravet na ležaljci. Koktel sto: berba. Tkana stolica: Wayfair. Pouf: CB2. Zavjese: Tonic Living. Tepih: Loloi.

Kuhinja

sarah richardson house prekrasna kuća na jezeru kuhinja Valerie Wilcox

Ostrvo obloženo panelom izrađeno je od drveta spašenog iz školske kuće iz 1860 -ih.

Povratak: Saltillo pločica. Pult: Caesarstone. Pipa: Tvrtka Rubinet Faucet. Stolice: Sarah Richardson Design in Perfect Leather Goods Ltd. koža. Svjetiljke: berba.

sarah richardson početna turneja kanada VALERIE WILCOX

Blagovaonica

sarah richardson house prekrasna jezerska kuća blagovaonica Valerie Wilcos

Sustav remenica podiže i spušta starinski luster radi lakšeg paljenja svijeća.

Blagovaonski stol: prilagođen. Stolice: Sarah Richardson Design, leđa u Premier printovima i sjedišta u Perfect Leather Goods Ltd. Tepih: Loloi.

Ulazni kutak

sarah richardson house lijepa kuća na jezeru zona dobrodošlice Valerie Wilcox

Budući da u kući nema formalnih ulaznih prostora, Richardson je upotrijebio nekoliko pametnih trikova kako bi stvorio jedan pored kliznih vrata blagovaonice. Tanka konzola stvara podlogu za ključeve i sunčane naočale. Postojeće udice korištene su za vješanje zbirke slamnatih šešira. ("Nitko nikad ne nosi šešir, ali ga uvijek treba svima!" kaže dizajnerica.) Sandale i tenisice u stilu korpa od ratana. I za posljednji pogled prije odlaska: preveliko ogledalo.

Konzola, ogledalo, i zidni svijećnjak: Wayfair. Košara: Ikea.

Trijem

sarah richardson house prekrasna kuća na jezeru trijem Jeftine vinilne ploče lako se postavljaju na postojeće podove. Valerie Wilcox

“Sada sam potpuna konverzija vinilnih podova!” izjavljuje Richardson. “Djeluje sve dok ne pokušavate nikoga prevariti.”

Presjek: Ikea. Jastuci: običaj, u tkaninama Kravet i Lee Jofa. Koktel sto: berba. Stolice, pomoćni stolić, i lampa: Wayfair. Privjesak: berba, The Miller Island Company. Podovi: vinil, vlakna & Tkanina.

Kćerina soba

sarah richardson house prekrasno jezero house kćeri soba Valerie Wilcox sarah richardson house prekrasno jezero house kćeri soba Valerie Wilcox

Vodenasti plavetnilo i zelenilo čine paletu za kuću – čak i tkanine s uzorkom imaju osjećaj poput vala. Richardson je od Ellea napravio vintage noćni ormarić & Eve s nekoliko slojeva vodopada Benjamina Moorea.

Hlad i tkanina za zavjese: Sarah Richardson za Kravet. Uzglavlje: Sarah Richardson Dizajn u Kravet tkanini. Svjetiljka: Vintage fini predmeti. Radni stol: berba, tvrtka Miller Island. Ogledalo: berba, Decorum Ukrasni nalazi. Stolica: Vintage fini predmeti od tkanine Kravet.

Kupaonica

sarah richardson house prekrasna kuća na jezeru kupaonica Valerie Wilcox

Taština: Dezign Market. Tuš kabina i pipa: Rubinet Faucet Company. Pločica: Saltillo Tiles. Ogledalo: Ikea. Privjesak: Arteriji.

Gostinska soba

sarah richardson house prekrasno jezero house guest room Valerie Wilcox

Richardson je nadogradio vintage noćni ormarić od ratana dodavanjem mramora po kroju.

Uzglavlje i tkanina za zavjese: Sarah Richardson za Kravet. Jorgan: Huckleberryjev dom & Vikendica. Svjetiljka i tepih: Wayfair.

Glavna spavaća soba

sarah richardson početna turneja kanada "Ne postoji ništa poput osjećaja bosih nogu na oslikanom podu u ljetnim danima," kaže Richardson. VALERIE WILCOX sarah richardson početna turneja kanada Pšenični terijer Daisy čuva stražu ispred praonice rublja, koja je pretvorena iz otvorenog trijema. VALERIE WILCOX

Tretmani prozora: Tonic Living. Noćni ormarić i svjetiljka: Wayfair. Tkanina za uzglavlje: Kravet. Krevetnina: Sarah Richardson Design.

Bunkie

sarah richardson house lijepa kuća na jezeru Valerie Wilcox

Richardson je okrenuo ovo "mala zgrada"- mjerenje otprilike 130 četvornih metara – u bunkej, ili ono što Ontarijanci zovu mala, potpuno namještena gospodarska zgrada koja može djelovati kao apartman za goste.

Stoll Drveno košeno ogledalo s naglaskom Stoll Drveno zakošeno zrcalo s naglaskom Birch Lane birchlane.com 121,00 USD KUPITE ODMAH Tkanina za mreškanje Ripple Drop Fabric Sarah Richardson za Kravet shoparahstyle.com 54,50 USD KUPITE SADA Adkin White Wash konzola od ratana Adkin White Wash konzola od ratana Safavieh goedekers.com 279,76 USD KUPITE ODMAH Mod Peaks tkanina Mod Peaks Fabric Sarah Richardson za Kravet shoparahstyle.com 54,50 USD KUPITE SADA cb2 orville pouf Orville Pouf

CB2

cb2.com

179,00 USD

KUPI SADA

Košarica Snidad Rattan Košara od ratana Snidad IKEA ikea.com 24,99 USD KUPITE ODMAH Stolić za kavu od ratana Vitiello Vitiello Rattan stolić za kavu Highland Dunes wayfair.com 559,90 USD KUPITE ODMAH Stol za konzolu Jordan Jordan Console Desk Bungalov 5 stephaniecohenhome.com 1.842,00 USD KUPITE SADA

Pratite House Beautiful na Instagram.

>