Milyen érzés megnyerni az 1000 dolláros jenki gyertya ajándékcsomagot a szerencse kerekén

Bár sok játék bemutatja a versenyzők gyors gondolkodását kizárólag készpénzzel, a Szerencsekerék mindig is ismert volt, hogy egyedi díjakat kínál. Az amerikai tévéképernyőkön 1975 óta forgó műsor készpénzes nyereménye mellett divatos új autóval vagy trópusi nyaralással küldte haza a nyerteseket. A kerékről azt is ismerték, hogy ajándék kártyákat tartalmaz éttermeknek vagy kiskereskedőknek. Az elmúlt évtizedben egy díj kezdett felbukkanni a volánon, ami igazán felkeltette érdeklődésünket: az 1000 dolláros jenki gyertya ajándékcsomag.

Félreértés ne essék, időnként értékelni tudom az édes illatú gyertyát, de az 1000 dollár sok pénz, csak azért, hogy a szavazatokról szórjon. És bár csak a magam nevében tudok beszélni, feltételezem, hogy a legtöbb versenyző nem fantáziál a mézeskalácsos gyertyákról vagy a nyerhető citrus illóolajokról. Az évek során a Twitter kifejtette gondolatait a díjról.

Ezt a tartalmat a Twitterről importálták. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információkat talál a webhelyükön.

Elhatároztam, hogy utánanézek a díjnak. Mint kiderült, amikor Pat Sajak elmondja a versenyzőknek, hogy megnyerték az 1000 dolláros Yankee Candle ajándékcsomagot, valójában nem 1000 dolláros Yankee Candle ajándékkártya, hanem inkább 500 USD készpénz és 500 USD ajándékkártya a kiskereskedőnek. Ha valaha is nézett egy epizódot, amikor ezt a díjat kiosztották, akkor valószínűleg észrevette, hogy a Yankee Candle címke 500 dolláros éket takar, Sajak mégis 1 dolláros óó nyereményként hirdeti meg – ezért.

Rendben, az 500 dolláros készpénz és az 500 dolláros ajándékkártya nem túl kopott, de mégis – elég nagy változás, amelyet színes illatos viaszra lehet költeni. Azok a versenyzők, akik hazavitték ezt a jelképes díjat, nem fújták le (szójátékkal) egyszerre.

Az Illinois állambeli Kimberly Pusateri 2015 szeptemberében versenyzett a show -n. Néhány pénznyeremény mellett hazavitte a Yankee Candle Gift Package -t.

"Azt hiszem, talán 50 gyertyát vettem," – mondja a House Beautiful -nak, és az elmúlt öt évben rendszeresen elköltötte ajándékkártyáját, és csak néhány hónapja fejezte be. Gyertyákat vásárolt magának és másoknak is – nem beszélve a kiskereskedők szezonális áruinak felhalmozásáról az ünnepek alatt.

Ezt a tartalmat a Facebookból importálják. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információkat talál a webhelyükön.

Pusateri gyertyabarátként elmagyarázza, hogy nagyon izgatott volt, amikor megtudta, mit nyert. "Az ajándékkártya olyan luxusnak tűnt, és módja annak, hogy olyan aprósággal kényeztessem magam, amely minden nap boldogságot hoz," ő mondja. Nagy rajongója a Yankee Candle prémium márkájának, a WoodWick -nek. A legjobb választásai közé tartozik WoodWick trilógiagyertyái, amelyek három illatréteget tartalmaznak, és Woodwick Hot Toddy gyertyája. "[Olyan] illata van, mint egy friss kávéskannának," ő mondja. A végső vásárlásáról készült fotót megosztja ajándékkártyájával: a kiskereskedő ikonikus teagyújtó gyertyáival.

kimberly pusateri szerencse kerék Kimberly Pusateri 2015 -ben megnyerte az 1000 dolláros jenki gyertya ajándékcsomagot a Szerencsekeréken. Nemrég fejezte be ajándékkártyáját, és felvette a kiskereskedő jellegzetes teafényeit (máshol vásárolt kandelábereket). Kimberly Pusateri

A Yankee Candle Prize Pack másik nyertese a michigani Sherrie Stuursma, aki szintén 2015 szeptemberében szerepelt a műsorban. "Az első reakcióm az volt, hogy nagyon izgatott vagyok, mert szeretem a gyertyákat és folyamatosan égetem őket," Stuursma felidézi nyereményét. Meglátogatott egy Yankee Candle Outlet -et, és megvásárolt egy sor gyertyát, nemcsak magának, hanem másoknak is ajándékozni az ünnepek idején. "Alapvetően kaptam néhány [gyertyát] minden évszakra! Kaptam néhány szórakoztató felsőt is, amelyek az üvegekbe kerülnek." ő mondja.

Ezt a tartalmat a Facebookból importálják. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információkat talál a webhelyükön.

"Nem használtam fel egyszerre az ajándékutalványt, így amikor visszamentem a boltba, az ügyintézők azt mondták: „Hé! Ez a mi szerencsekerékünk! Nagyon jó volt!" Emlékezik Stuursma. Megjegyzi, hogy a Yankee Candle ajándékutalványra egyáltalán nem vonatkoztak korlátozások.

Az 500 dolláros Yankee Candle ajándékkártya az abszolút párja? Vagy túl sok a gyertya kezelése?

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

Ezt a tartalmat harmadik fél hozza létre és karbantartja, és importálja erre az oldalra, hogy segítsen a felhasználóknak megadni e -mail címüket. Erről és hasonló tartalmakról további információkat talál a piano.io oldalon >