Mintával töltött óvoda minden korosztály számára elég

Amikor egy várandós Alexandra Willkie Pasanen és férje két évvel ezelőtt Brooklynból a Westchester városába, Bronxville -be költöztek, szembe kellett nézniük azzal a kihívással, hogy átalakítsák városi stílusukat olyasmivé, amely jobban illeszkedik új környezetükhöz.. "Brooklyn -i otthonunkban a század közepén modern hangulat uralkodott, amely jól illeszkedett a helyiséghez," emlékezik Pasanenre, a Maisonette elegáns gyermekmárka öregdiákjára, aki ma elindította saját online boltját, Willkie -é. "Mindig is úgy éreztem, hogy a zsúfolt sarkok a városban jobban működnek, visszafogottabb esztétikával."

De Bronxville -ben a családnak 1922 -es gyarmati korszaka volt, sok térrel és természetes fénnyel. Amikor eljött az ideje, hogy kisbabájuknak, Rosie -nak óvodát díszítsenek, Pasanen olyasmit akart, ami jobban tükrözi a környezetét. Laura Stanley és Lizzie Bailey Next Wave duójába került. "A textíliák közös szeretete vezetett végül ahhoz, hogy a Story Street Stúdiót válasszam partnereinknek a díszítésben," – mondja Pasanen.

alexandra willkie pasanen óvoda Kate Pauley

Az óvoda számára a három nő olyasmit akart létrehozni, amely a felnőtt eleganciát a gyermekkori szeszélyességgel kiegyensúlyozza. "Olyan teret akartunk létrehozni, amely megfelelőnek érezte magát egy baba számára, de úgy éreztük, hogy jól fog átmenni, amikor kislánnyá érik," – mondja Bailey.

Az első kiugró pontjuk maga a haza volt: "A ház építészete segített tájékoztatni a szükséges térről ” – magyarázza Stanley. Ezenkívül a tervezőknek sokkal több helyük volt dolgozni, mint a család előző lakásában..

"Egy élénk mintás tapéta alkalmazása egy New York -i kisebb térben elsöprő lehetett, de ez a nagy szoba és több ablak lehetővé teszi sok mintát és színt.," – mondja Bailey.

Sandersoné Golgotavirág tökéletes hátteret teremtett – de sötétebb egyensúlyt kapott Peter Dunham Kashmir Paisley -jével az ablakkezeléseken. "A város óvodáinak jellemzően kevesebb természetes fénye van, de ebben a külvárosi óvodában stratégiai fontosságúnak kellett lennünk az ablakkezelési rétegek alkalmazásával, hogy a baba aludni tudjon," – mondja Stanley.

óvoda, virágos tapéta, zöld függöny, fehér kiságy, fehér és fa komód, meztelen szőnyeg Kate Pauley óvoda, fehér hintaszék rózsaszín és kék paplannal, meztelen és szürke színű szőnyeggel, fapadlóval, virágos tapétával és zöld függönyökkel Kate Pauley

A Serena & A liliom rattan napozóágy az az egy darab, amelyet a család újbóli elhelyezésére adott előző lakásából; érettebb megjelenését egyensúlyozza a Wayfair -en talált könyvespolc, amelyet a tervezők vidám rózsaszín árnyalatra festettek. Párizsi témájú ábécé művészet A betűfészek az ABC -k kifinomultabb felfogása.

Amikor a tér felszereléséről volt szó, Pasanen, ahol csak lehetett, kézzel készített tárgyakat választott, ez a küldetés szintén elősegítette a Willkie -é, amelynek termékei az egész térben megtalálhatók. "A kanapé tetején egy paplant készítettem, amelyet a Projektityyny x Apolina készített, két csodálatos gyártó, akik Willkie’s -ben vannak. Fentebb a falakat lámpákkal és a legédesebb kézzel készített papír lámpaernyőkkel szereltük fel Rosi de Ruig.”

óvoda, virágos tapéta, fonott napozóágy, zsiráf kitömött játék Kate Pauley

Az eredmény a felnőtt elegancia és a játékos csoda óvatos egyensúlya-nagyjából ugyanezt a vonalat Pasanen reméli elfoglalni a társaságával, amely a tervek szerint jövőre téglagyártó telephelyet nyit Bronxville-ben. “A weboldalt érettnek és átgondoltnak éreztük – ez egy olyan élmény, amely hasonlít egy kis boltban való vásárláshoz saját maga és gyermekei számára” – magyarázza. „Az általam raktározott kerámia például szép egy (felnőtt!) Vacsorapartin, de elég édes ahhoz, hogy jól működjön egy gyermek hálószobájában (bár valahol elég magasan a földtől!). Végső soron a tervezési elvek többsége, amelyeket az óvoda díszítésekor alkalmaztam – nevezetesen a színek, textúrák és nyomatok szórakoztató keveréke – pontosan ezt fogja találni, amikor a Willkie’s -ben vásárol. ”

Vásároljon az óvodában

Liberty nyomtatott csereszőnyeg borító Liberty nyomtatott csereszőnyeg borító shopwillkies.com $ 60.00 VÁSÁROLJ MOST Bontatlan Maa Liberty Baby paplan Unten Maa Liberty Baby Quilt shopwillkies.com $ 230.00 VÁSÁROLJ MOST Kis hatszög doboz rózsaszínben Kis hatszög doboz rózsaszínben shopwillkies.com $ 150.00 VÁSÁROLJ MOST & quot; Les Parisiennes & quot; Teáskészlet "Les Parisiennes" Moulin Roty teáskészlet shopwillkies.com $ 56.00 VÁSÁROLJ MOST Csíkos, szálkás szárú váza Stripey, Squiggly Stem Vase shopwillkies.com $ 116.00 VÁSÁROLJ MOST Kézzel készített hálózsák Elizabeth Rose -ban Kézzel készített hálózsák az Elizabeth Rose shopwillkies.com -ban 160,00 USD VÁSÁROLJ MOST Liberty nyomtatott illeszkedő kiságy Liberty Print Szerelt kiságy lap shopwillkies.com $ 90.00 VÁSÁROLJ MOST Marsala szivárvány Marsala Rainbow shopwillkies.com $ 70.00 VÁSÁROLJ MOST

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

>