Mršave na crnim tetovažama: vrste, primjeri i savjeti

Snimio: https://www.pinterest.com/pin/791718809471632976/

Crne tetovaže uglavnom su definirane crnom tintom, vrlo glasnim linijama i snažnim iskorištavanjem negativnog prostora – zvuči super, izgleda super! Kada govorimo o svijetu umjetnosti, negativni prostor ima veze sa svime što okružuje sliku, a ne samu sliku. Cijele varijacije mraka prisutne su u ovoj tetovaži: tanke crte ili podebljane, točkice i suzna nijansa dopuštaju vještim umjetnicima da razviju ezoterijske uzorke s nebeskim efektima.

Dizajn crnih tetovaža zahtijeva dominantno plemenske ili neo-plemenske teme Ipak, postoje beskrajne mogućnosti za njegov dizajn. Maksimiziranjem negativnih prostora, umjetnici tetovaža mogu stvoriti dominantnu sliku bez korištenja bilo kojeg uobičajenog trika, poput finih linija ili boja, za uspostavljanje detalja i kretanja u umjetničkom djelu.

Fotografija: Positivefox in Pinterest

Crne tetovaže uglavnom su nekomplicirane crne crte ili pomalo otmjeni geometrijski aranžmani, iako mogu biti bilo što. Neki poznati dizajni crnih tetovaža mogu biti ptičje lubanje, životinje ili cvjetni. Ako ste u potrazi za umjetnošću koja je jednako prekrasna jer je muževna i moćna, crna tetovaža je nešto što biste možda htjeli dobiti.

Crna tetovaža nudi ugodnu ekvivalentnost ženskim stilovima, pretvarajući ih u muški ili neutralni spol u izgledu i dojmu. S crnim tetovažama umjetnici će precizno “zacrniti” velike dijelove kože.

Tetovaža u stilu Blackwork više nije avangardna čak i ako je vjerojatno da će profitirati i steći prednost nedavnom medijskom objavom. Crna je najdominantnija nijansa u Blackwork -u. Crni pigment uvelike koriste umjetnici poput tetoviranja u obiteljskim plemenima. Crne tetovaže puno su više od najnovijeg trenda jer se u konačnici povezuju s podrijetlom tetoviranja.

Podrijetlo crnih tetovaža

Čak i pod pretpostavkom da su crne tetovaže namijenjene jasnijem značenju, njezino podrijetlo napreduje unutar staromodnog plemenskog tetoviranja. Polinezijske skice stvorile su dominirajući utjecaj na ovaj stil. Oni su prepoznati po svojim apstraktnim aranžmanima koji se sastoje od vrtloga i oblika u ogromnim sijenima crne tinte.

Meandrirajući po organskoj silueti tijela, crne tetovaže obično su se izrađivale prema nečijoj osobnosti, a umjetnik tetovaža koristio je plemensku ikonografiju i simbologiju kako bi demonstrirao legende ili životnu priču. Većinu vremena polinezijske tetovaže utjelovljuju odnose, uvjerenja ili porijeklo neke osobe. Bili su konzervativni i prirodno sveti.

Polinezijski umjetnici tetovaža gotovo su se smatrali svećenicima ili šamanima koji olakšavaju nebesku filozofiju prakse tetoviranja. Upravo su ti stari kulturni uvjeti uvelike promijenili današnje crne tetovaže, a mnogi umjetnici tetovaža koji rade u plemenskom dizajnu i dalje podsjećaju na ovu staromodnu estetiku. Dizajn plemenskih tetovaža i dalje je vrlo popularan čak i do danas. Bez obzira na državu i kulturu, možete pronaći bezbroj pojedinaca koji imaju ovakav dizajn tetovaža.

Snimio: Netluxury in Pinterest

Drugi utjecaj Black tetovaže požnjeven je od onoga što je općenito poznato kao španjolski Blackwork. Čvrsto uvijene svilene niti od crne svile koriste se ili u slobodnom pristupu ili u proračunatom šavu, na svijetlim ili bijelim lanenim tkaninama. Stilovi su varirali od cvjetnih poput labirintnih demonstracija bršljana i cvjeta do zamršenijih struktura poput formaliziranih grafičkih čvorova.

Iako se ova strategija proširila u Španjolskoj još 1500 -ih, isti uzorak je i Kasuti vez. Kasuti je osobito klasična umjetnost izvedena u Kamataki u Indiji koja prethodi dinastiji Chaluyka koja je vladala od 543. do 753. Slično španjolskom Blackwork -u, Kasuti je duboko složen što se tiče estetske kompozicije; uglavnom se sastoji od oko 5.000 slobodnih šavova, iako se razlikuje u korištenju živih zasjenjenih niti.

Bez obzira na to koliko su ove vizualne umjetnosti vjerojatno udvojene od modernog tetoviranja crnaca, djeluje na utvrđivanju različitih karaktera arhivskih estetskih pristupa i mehanizama koji savjetuju suvremeni dizajn i umjetničke ukuse. Osobito se kana može pratiti do brončanog razdoblja koje se proteže od 1200 do 2100 godine prije Krista.

Ovo je 4000 godina prošlo od priče o čovječanstvu, no ipak se upotreba boje kane, poznate pod imenom Mehndi, lako povezuje s najnovijim ukrasnim i ukrasnim tetovažama, za koje se zna da su mnoge crne tetovaže zbog nedostatka boja . Zbog arhaičnog podrijetla Kane, umjetnici koji su radili na ovom dizajnu vjerojatno su skloni primitivnom ili plemenskom dizajnu. Sve je to pitanje kreativne osobne povezanosti i tumačenja.

Victor J Webster umjetnik je crne tetovaže koji izvodi različite vrste ukrasnih radova koji se razlikuju o projektu, računajući na tibetanskom, indijanskom, maorskom i drugom. Njegova je izvedba izvrstan arhetip dalekosežnog afiniteta koji je umjetnička demonstracija humanosti.

Umjetnik Black tattoo -a koji nastupa u domeni mračne umjetnosti vjerojatno će stvoriti amblematski pristup koji prikuplja otkrovenje graviranjem i bakropisom. Tamne tetovaže obično su pripremljene alkemijom, ezoterikom i drugim skrivenim hermetičkim folklorom.

Fotografija: Followthecolours in Pinterest

Poznati umjetnici tetovaža Blackwork

Svakako uzmite u obzir da je crnu tetovažu gotovo nemoguće promijeniti zbog nedovoljnog tipičnog zasjenjivanja. Imajte na umu da je vještina glatkog crnila tinta talent stečen nakon godina vježbe.

Uzmite u obzir dijelove umjetnika tetovaža po imenu Sasha Woland. Žeteoci, tarot karte, pečati i demoni zauzimaju mjesto u njenom portfelju u dizajnu koji najviše dočarava vrhunske umjetnike poput Julia Ruelasa, Gustava Dorea, Francisca Goye i Albrechta Durera. Ovi umjetnici tetovaža obično su koristili tehnike graviranja i graviranja, što obično zahtijeva ekskluzivnu crnu tintu u procesu stvaranja.

Tehnički, materijalni i filozofski odnosi usporedivo su jasni pri provjeri djela od obraza do obraza. Drugi umjetnici Blackwork tetovaže su Jack Ankersen i Alexander Grim.

Ako želite napraviti najbolju tetovažu blackwork, trebali biste je dobiti od najboljih umjetnika. Stoga bi vam moglo pomoći ako imate ideju o najpouzdanijim umjetnicima u industriji. Evo drugih poznatih umjetnika tetovaža blackwork koje biste trebali znati:

1. SupaKitch

SupaKitch izvrsno tetovira blackwork, i oni su prekrasni kao što biste zamislili. Ima stil koji će se vjerojatno jako koncentrirati na tanku, mrvičastu liniju. Također miješa cvijeće i perje u mnoge svoje umjetnosti.

2. Houston Patton

O Houstonu Pattonu ne treba ništa elaborirati. Koncentrira se na opsežne komade, od kojih se mnogi smatraju najboljim, najizrazitijim tetovažama koje postoje.

3. Dom Wiley

Pažnja Doma Wileya prema specifikacijama u njegovoj umjetnosti, zajedno s upotrebom sjena, dovela ga je do izvrsnosti među sličnim umjetnicima. Njegove životinjske umjetnosti pokazuju njegovu složenu liniju i boje kao u mrljama jaguara ili medvjeđem krznu. Mnoge njegove umjetnosti usmjerene su na faunu i floru.

4. Lawrence Edwards

Lawrence Edwards svestrani je nevjerojatni crni umjetnik. Izvodi mnogo djela koja spajaju floru i faunu. Također, njegovo zasjenjivanje pristupnim točkama vrlo je dosljedno i uredno.

5. Kelly Violet

Kelly Violet jedna je od poznatih crnih umjetnica. Njena izvedba masovno pojačava crnu u blackwork stilu sa širokim sjenama i zasjenjivanjem. Koristi konvencionalne tehnike i tehnike zasjenjivanja točkicama i izvrsno se stapa sa sivim faktorom “crno i sivo”.

6. Landon Morgan

Landon Morgan može povući gotovo sve u jasnom i ekscentričnom pristupu i koristi mješavinu točkica i linija kako bi napravio neke nezaboravne i specifične komade.

7. Kris Davidson

Izrazit crni stil Krisa Davidsona zaslužio mu je poziciju jednog od poznatih crnih umjetnika. Kris izvodi mnoštvo ogromnih djela s naglaskom na krugovima i kratkim linijama. Njegovi rukavi i rukavi obično hvataju geometrijski, gotovo astečki stil i ističu obilje urednog zasjenjivanja točkica i linija.

Snimio: FYTT in Pinterest

Različiti stilovi i tehnike crnih tetovaža

Iako plemenske tetovaže čine ogroman dio stila crne tetovaže, u posljednje vrijeme u tablicu su uključene i druge umjetničke sklonosti. Ilustrativna, grafička i tamna umjetnost, pristup graviranja ili bakropisa, pa čak i kaligrafija ili slova tretirani su kao dio Blackwork -a ako se koristi samo crna tinta.

Vjerojatno više povezane sa svojim korijenima, crne tetovaže također mogu sadržavati geometrijski rad, koji je obično u uzorku tajne svete geometrije, kao i ukrasne tetovaže koje inače potječu od dizajna s temom kane ili bilo čega sličnog.

Da bismo vam dali ideju, evo različitih stilova i tehnika crnih tetovaža koji se nedavno vrte u industriji:

Stara škola

Old school je još jedan stil tetoviranja koji koristi crno tetoviranje. Na ovaj stil uvelike su utjecali komadi u 19. stoljeću, osobito vojne tetovaže i mornarske tetovaže.

Stil crne tetovaže stare škole izgleda posebno zapanjujuće.

Uklanjanje boja čini ih posebno zadivljujućim i može ih učiniti izvrsnima zbog vrlo intenzivnih nijansi. Neki od najčešćih predmeta crne tetovaže stare škole uključuju cvijeće, leptire, brodove, sidra, ptice, leptire i lubanje. Boemske žene, sirene i djevojke s naslovnice također su nevjerojatno poznate teme.

japanski

Racionalno jedan od najizraženijih stilova, japanski stil vrlo učinkovito koristi crno tetoviranje. Konvencionalne japanske tetovaže, koje se široko nazivaju irezumi, koriste blage crne nijanse za stvaranje zadivljujuće umjetnosti.

Zabavno je da neke blistave japanske tetovaže koriste crne nijanse kao osnovu ili pozadinu. Ovo je impresivna tehnika za stvaranje umjetničkog djela kako bi se učinilo izrazitijim i prikladnijim za kožu korisnika.

Što se tiče teme, ovaj stil je nevjerojatno velik i raznolik. Mitološka bića poput zmajeva nevjerojatno su poznata. Dosta japanskih crnih komada obuhvaća prirodne teme poput ribe, životinja, cvijeća i još mnogo toga.

Chicano

Riječ “Chicano” intrigantna je jer se prvi put koristila kao izraz nepoštovanja koji se odnosi na meksičke Amerikance. Ovih dana neki su se ljudi odlučili oporaviti kako bi ih radije obukli. Tako je rođen prekrasan umjetnički stil. Čvrsto je povezan s ponosom i duhom kolonije meksičkih Amerikanaca.

abc

Uobičajene teme Chicana izrazito su privlačne i raznolike. Neke su intenzivne katoličke teme koje se sastoje od zrna krunice, križeva i portreta Djevice Marije. Poznati su i pinupi s masivno obloženim usnama, naušnice s trakama i zavoje, kao i lubanje i automobili.

Napisi su također vrlo uočljivi u ovom stilu, a mogu se činiti nevjerojatno zapanjujućima kada se izvode tetoviranjem u crnoj boji. Uobičajeni položaji za tetovaže s natpisima su trbuh i prsa, iako su tetovaže na licu slično poznate.

Autor fotografije: Vrijeme tetovaža

Zoomorfni

Zoomorfni crni stilovi tetovaža izrađeni su u životinjskim oblicima i strukturama. Ilustracija životinja u ovim stilovima utjelovljuje različite značajke kao što su lukavost, brzina, brzina, snaga ili inteligencija. Slično drugim kulturama, one će ukrasiti predmete koji ih okružuju životinjama koje su pokušavali izvući.

Nadalje, smatralo se da bi vam proždrljivost stvorenja mogla podariti dio njegove moći. Na primjer, ako primijetite životinju zajedno s drugim životinjskim bićem u trbuhu, prva prikazuje sebe i također promjenu u odnosu na onu u trbuhu. Dakle, pas s ribom u sebi može prikazati pametnog borca.

Cvjetni

Ništa ne može ilustrirati nježniji dio prirode od cvjetnog. Ovi izvrsni čari koriste se kao prikazi nevinosti, ljubavi i mraka. Neosporno, cvjetne crne tetovaže primarni su izbor brojnih ljudi koji ih koriste kao kanal za izražavanje svog razmišljanja kao i svog osobnog pogleda.

Arhitektura

Vjerovali ili ne, čak se i najpopularnije svjetske prekretnice u arhitekturi mogu koristiti kao izvrstan dizajn tetovaža. Međutim, nema zabune pri dobivanju arhitektonskog dizajna. Možete ispisati bilo što od starih katedrala do visokih nebodera i mostova, poznatih spomenika do arhaičnih piramida na tijelu.

Ne morate biti profesionalni arhitekt da biste voljeli šarm tetovaža tijela s arhitektonskom tematikom. Sve što je potrebno je imati divljenje i strast prema dizajnu tetovaža motiviranim poviješću.

Ukrasna

Ukrasna crna tetovaža replicira drvoreze na određenom dijelu tijela. Ovi se portreti sastoje od spirala, linija, križeva i valova, obično povezanih u uzorcima. Određene ilustracije izgledaju posebno prekrasne u velikom opsegu, iako se ukrasne tetovaže male veličine također mogu uspješno izvesti.

Osim činjenice da je ukrasni stil dražesna umjetnost, on obično ima tajno značenje. Ukrasne tetovaže predstavljaju jedinstvenu zaštitu. Mnogi ljudi na koži imaju amajlije s tintom za koje smatraju da pružaju zaštitu i spašavaju u teškim situacijama.

Grčka i egipatska mitologija

Sve iz grčke i egipatske mitologije može biti umješno, značajno i različito. Ovaj se stil dobro stapa s crnim tetoviranjem.

Snimio: Positive Fox in Pinterest

Realizam

Kada govorimo o crnim tetovažama, stilu koji većina ljudi obično ima vezano za stil realizma. Ova vrsta tetovaže nije iznenađujuće usredotočena na stvaranje zasljepljujućih umjetničkih djela nalik na život. To je vjerojatno natjecateljski lik u brojnim umjetnostima u industriji.

Uobičajena briga za crni realizam su portreti. Portreti koji su realistični na slici s uzorkom crnih nijansi mogu izgledati apsurdno i izazvati puno emocija. Predmetne teme povezane s pop kulturom su na sličan način vrlo istaknute. Ostale poznate teme uključuju životinje, cvijeće, bicikle, automobile, prirodu i mitološka bića.

Najbolja stvar u realizmu je njegova svestranost. Ako imate nešto na umu o temi, sasvim je sigurno da će postojati crni umjetnik tetovaža koji je sposoban realizirati vašu umjetnost iz snova.

Neotradicionalno

Neotradicionalni je prekrasan stil i produžetak je tetovaže Old School. Poznat je po korištenju živih boja. Ipak, to ne znači da ne koristi crnu poruku. Mnogi umjetnici vezani su za korištenje ovog specifičnog stila.

Uobičajene teme u neotradicionalnom obuhvaćaju portrete ljudi i životinja. Prirodne teme, poput drveća, cvijeća i kristala, također su istaknute.

Pop kultura

Stilovi crne tetovaže pop kulture zauzimaju veći, vidljiviji dio u najnovijem mainstreamu. Sada možete primijetiti sve vrste filmskih zvijezda s tintom, rock zvijezda, slavnih, sportskih zvijezda i elitnih modela.

Fotografija: Samuele Briganti u Pinterest

Najbolje ideje za crne tetovaže za vas

Mnogi ljudi nisu svjesni kako se pojavljuje crna tetovaža ili čak način na koji se izvodi. Kao što naziv implicira, crne tetovaže izvode se isključivo crnom tintom. Imaju podebljane i čvrste linije, dok strukture mogu pokazivati ​​različite oblike poput geometrijskih oblika.

Crne tetovaže su nevjerojatne i mogu se izvoditi u različitim pristupima. Evo nekoliko najboljih ideja za najbolju crnu tetovažu:

1. Stilovi tetovaža Rose Black

Ruže mogu poslužiti kao idealne crne tetovaže znajući da mogu djelovati nevjerojatno kada se izvode ekskluzivnom crnom tintom. Štoviše, savršeni su za pojedince koji tek dobivaju prvu tetovažu jer ih s vremenom možete dizajnirati.

2. Fascinantne crne tetovaže

Osim činjenice da su crne tetovaže prekrasna umjetnost, u tome nema ništa jednostavno. Kad ih napišete, možete dopustiti da vaša inventivnost podivlja. Pod uvjetom da trgujete s vještim majstorom tetovaža, ne očekujte granice. Stoga, ako ste ljubitelj nevjerojatnih tetovaža, zašto ne biste odabrali ove fascinantne crne tetovaže?

3. Crna tetovaža s punim rukavima

Ako imate dovoljno iskustva s tetoviranjem, zašto ne biste razmislili o crnoj tetovaži s punim rukavima? Ovakve tetovaže mogu pretvoriti vaše tijelo u remek -djelo. Svi će vas umjetnici unaprijed obavijestiti da će tetovaže s punim rukavima oduzeti vrijeme i da će vjerojatno stvoriti veću razinu boli. Stoga biste se trebali pripremiti na neka odricanja prihvaćajući izazov rukava crne tetovaže.

Autor fotografije: Izvan mode

4. Plemenski crni tetovažni dizajni

Plemenski dizajn jedan je od najpoznatijih crnih dizajna tetovaža. Izgledaju nevjerojatno kada se izvode ekskluzivnom crnom tintom i mogu se postaviti na bilo koji dio tijela. Umjetnicima tetovaža potreban je trenutak da dovrše plemenske tetovaže uzimajući u obzir njihove složene detalje. Nema sumnje da će ova ideja postati izvrsna umjetnost.

5. Geometrijske crne tetovaže

Ova se crna tetovaža preporučuje samo osobama koje su već isprobale brojne tetovaže. Ove vrste tetovaža izvode se geometrijskim oblicima i mogu se izvoditi kao puni rukavi. Kada dobije veliku geometrijsku crnu tetovažu, umjetniku za tetovaže obično će trebati nekoliko sesija kako bi je dovršio. Stoga, ako vam ne smeta čekati barem dva tjedna da postignete svoju najbolju tetovažu, onda je ova najprikladnija za vas.

6. Konvencionalne crne tetovaže

Konvencionalne crne tetovaže opsežne su i mogu se izvesti na različite načine. Možete ih izvesti kao crne tetovaže i nema sumnje da mogu ispasti izvanredne. Konvencionalne tetovaže također iza sebe imaju puno značenja i mogu se izvesti u maloj ili velikoj veličini, ovisno o vašim željama.

7. Čvrste crne tetovaže

Možda ćete pomiješati nekoliko različitih elemenata prilikom crne tetovaže. Ove se vrste tetovaža mogu izvesti čvrstim i podebljanim obrisima, zajedno s geometrijskim elementima. S ovom tetovažom možete biti sigurni da ćete cijelo vrijeme biti u vrhunskoj poziciji.

8. Nevjerojatan dizajn crnih tetovaža

Opisani vanzemaljski elementi ili NLO -i uvijek će se činiti iznimno cool. Iako ovo nisu vaše uobičajene crne tetovaže, ipak se mogu činiti nevjerojatnima kad se izvedu ekskluzivnom crnom tintom. Ovu tetovažu možete staviti na bilo koji dio tijela. Uz vještog tattoo umjetnika, ovaj dizajn može postati pravo remek -djelo.

9. Bold Ink Black Tattoo

U tom slučaju, preferirate određenu tetovažu, a ako dobijete veću toleranciju na bol, onda ova podebljana tetovaža crne boje može biti najbolja za vas. Ova vrsta tetovaže može biti pokazatelj vaše moći i snage, a iza toga stoji veliki značaj. Ova tetovaža može se koristiti kao maskirajuća tetovaža. Nema sumnje da ćete to obožavati vi i ostali vaši prijatelji.

10. Crna kreativna tetovaža

Crne tetovaže mogu izgledati kao remek -djelo ako se pravilno izvode. Većina crnih tetovaža obično se fokusira samo na tetovaže crnom tintom. Međutim, uvijek možete zatražiti neke nijanse za te dodatne detalje. Ovakvu tetovažu možete imati na bilo kojem dijelu tijela, a mogu se koristiti i kao prikrivanje.

Fotografija: Harrell68 in Tumblr

Što trebate uzeti u obzir prije nego što se tetovirate crno

Sada kada već imate znanje o crnim tetovažama i naučili ste što ih čini tako poznatim stilom među mnogim entuzijastima, uglavnom je moguće da sami započinjete jednu.

Ograničeno osebujnošću i krajnjom veličinom brojnih plemenskih oblika tetovaža, nije lako odabrati jedan dizajn. Prije nego što se odlučite nositi crnu tetovažu koja ilustrira vaše osobne sklonosti, trebali biste moći odrediti najbolji dizajn tetovaža. Ali kako ćete odabrati najprikladniji dizajn? Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir:

  • Uzmite u obzir utjecaj uzorka koji će se pojaviti kad se nanese cijelom siluetom tijela. Umjetnik vam može predložiti različite uzorke demonstrirane na ravnoj, dvostrukturalnoj površini. Ipak, ako se uzorak premjesti na tijelo, utjecaj je raznolik.
  • Znajte da je plemenski blackwork tetovaže obično neprohodan za sakaćenje ili promjenu u neku drugu vrstu grafike. Pobrinite se da uzorak koji odaberete bude nešto zbog čega se u budućnosti nećete uzrujavati.

Da biste dobili najbolji dizajn za crnu tetovažu, potrebno je znati da vam stil blackwork daje ogroman izbor kada je u pitanju tema. Međutim, prije nego što dovršite odluku o temi, može biti korisno odabrati najbolji položaj za tetovažu.

To je osobito uobičajeno među muškarcima jer crne tetovaže privlače veliku količinu inspiracije iz izvornih kultura koje su tetovaže koristile kao dokaz rasta kao ratnika.

Kao i uvijek, predlaže se da potražite umjetnika tetovaža koji se koncentrira na crne tetovaže. Iako oni umjetnici čija je stručnost u crnom stilu mogu biti malo skupi u usporedbi s onima s općom stručnošću, to je neosporan pristup koji jamči vrhunsku razinu kvalitete.

Obratite se svom umjetniku tetovaža s idejom o vašoj temi. Međutim, učinite se prilagodljivim najboljem mogućem stilu. Ako svog umjetnika susretnete s dobrodošlicom, to vašem umjetniku daje slobodu da osmisli stil koji najviše odgovara njihovoj stručnosti, a pritom djeluje i na stvaranje izvrsne kvalitete koju ćete rado stavljati tijekom svog života.

Završne misli

Crna tetovaža temelj je u svijetu tetoviranja. Ima fascinantno podrijetlo i suvremeni su ga umjetnici oplemenili da postane privlačan umjetnički stil tijela. Također se dobro stapa s raznim stilovima tetoviranja.

Naučivši sve o crnim tetovažama, bilo bi pošteno reći da su prilagodljive i različite. Možete ih izvesti u različitim veličinama i oblicima i mogu se postaviti u bilo koji dio tijela. Najbolji su i za stručnjake i za početnike, a uvijek ispadnu prekrasni.