Nézzen be az Egyesült Királyság legkisebb házába Conwy -ban, Észak -Walesben

Az észak -walesi Conwy -ban található Nagy -Britannia legkisebb háza 400 év óta először kapott új lakásterületet – kanapét.

A Guinness -rekordok könyvének tulajdonosaként az ingatlan 122 hüvelyk magas és mindössze 72 hüvelyk széles, mindössze 1,5 méter négyzetméternyi hasznos alapterülettel.

Eredetileg egy középkori nyaralósoron belül épült, apró vörös homlokzatú házat több mint 130 éve ugyanazon családon keresztül adták át. A korábbi tulajdonosok között volt egy idős házaspár, az Edwards, és utolsó ismert lakója egy Robert Jones nevű halász volt, aki ironikus módon 6 láb 3 hüvelyk magas volt.

   Nagy -Britannia legkisebb háza jelenleg Jan Tyley tulajdonában van, és az ingatlan öt generáció óta a családjában van. Dédapja 1891-ben vette bérbeadó ingatlanként. 1900 -ban a tanács az ingatlant emberi lakhatásra alkalmatlannak ítélte, de szerencsére megmentették a bontástól a város kampányának köszönhetően, és turisztikai látványosságként őrizték meg..

   A ház, amely évente több mint 55 000 látogatót fogad, mindössze két szobát tartalmaz – egyet az emeleten és egyet a földszinten. Elég hely van kandallónak, egyszemélyes ágynak és egy mosdónak (nincs WC).

   a legkisebb ház Nagy -Britanniában, Conwy -ban, Észak -Walesben Kedves/Anthony Devlin

   Nagy -Britannia legkisebb háza, Conwy, Wales Manor Photography / Alamy Stock fotó

   Az ingatlanban soha nem volt kanapé – vagy még sok más. De Snug, a kanapé-doboz cég, alátámasztani akarta azt az állítást, hogy új kanapéjuk, A kis Biggie, a legkényelmesebb és legkisebb helyekre is befér, anélkül, hogy kompromisszumot okozna a kényelemben.

   “A ház több mint 400 éves, és úgy építették fel, mint az utolsó lakásban, az 1900 -as években, és ha jól tudom, soha nem volt ott kanapénk” – mondta Jan tulajdonos..

   a legkisebb ház Nagy -Britanniában, Conwy -ban, Észak -Walesben Kedves/Anthony Devlin

   Szerencsére a loveseat stílusú kanapé kevesebb, mint fél centiméterrel szorult be a házba. Színes befejező elemek, többek között szárított virágok, kerek juta szőnyeg, gyertyák, párnák és képkeretek tették teljessé az otthoni mini átalakítást.

   “A világ minden tájáról érkeznek emberek látogatóba, és örülök, hogy újabb fejezetet adhatunk hozzá a ház történetéhez – abban az évben, amikor a ház kapta az első kanapét” – tette hozzá Jan.

   a legkisebb ház Nagy -Britanniában, Conwy -ban, Észak -Walesben A legkisebb ház Nagy -Britanniában, Jan Tyley Snug/Anthony Devlin

   Tekintettel a ház apró méreteire, a kanapé sajnos nem lesz állandó szerelvény. „Évente több mint 50 000 ember látogat el hozzánk, és elég nehéz nekik úgy mozogniuk, ahogy vannak” – mondta Jan A tükör.

   Snug most azt tervezi, hogy elfoglalja a nemzet többi kényelmetlen lépcsőházát, apró folyosóit és egyéb kis tereit a The Big Biggie kanapéval. Ha kényelmetlen helyed van egy kanapéra, hívd meg Snugot, hogy jöjjön el és szállítson egyet. További információért látogasson el ide snugsofa.com.

   Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

   21 kis éjjeliszekrény, hogy helyet takarítson meg a kompakt hálószobákban

   Ház gyönyörű Neva 1 fiókos éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a szürke House Beautiful Neva 1 fiókos éjjeliszekrény ház Beautiful Dreams 199,00 Ft VÁSÁROLJ MOST

   A Neva éjjeliszekrény maximálisan kihasználja kis helyigényét, mivel fiókteret és nyitott tárolást biztosít. Divatos szürke bársony felületű szövet kárpitozva, geometrikus steppelt mintával, valamint praktikus beépített USB töltőporttal rendelkezik.

   Maddie éjjeliszekrény, rózsaszín & amp; Sárgaréz Kis éjjeliszekrények: a nőies Maddie éjjeliszekrény, rózsaszín & Brass made.com £ 99.00 VÁSÁRLÁS MOST

   A kompakt kialakítást és a klasszikus stílust ötvöző, kis méretű éjjeliszekrény a Made.com webhelyről egyszerű módja a rendetlenség visszaszorításának és a hálószoba felemelésének. Míg a lábnyom kicsi (mindössze 35 cm!), A rózsaszín test és a sárgaréz kivitel nagy kijelentést tesz.

   Habitat 1 ajtó 2 polcos szekrény Kis éjjeliszekrények: a szekrény Habitat 1 ajtós 2 polc Locker Habitat argos.co.uk £ 60.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ha szereti az ipari stílust, ez a Habitat kis éjjeliszekrény az Ön számára. Az acél test elegáns és funkcionális, a világosszürke szín pedig tökéletesen illeszkedik számos tervezési sémához. Az ajtó kinyílik, és két praktikus polc jelenik meg benne, hogy elrejtse a rendetlenséget.

   BJÖRKSNÄS Éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a lapos csomagolású BJÖRKSNÄS Éjjeliszekrény ikea.com.uk £ 75.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a kis IKEA éjjeliszekrény a skandináv kézművesség hagyományaiban gyökerezik. Természetes tömör nyírfából készült, finom bőr fogantyú részletekkel és kompakt arányokkal, amelyek még a legkisebb hálószobákba is illeszkednek. Az önszereléshez mindig türelem ajánlott.

   Scroll Vine éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a dekoratív Scroll Vine éjjeliszekrény Anthropologie anthropologie.com US $ 710.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez az Anthropologie trópusi keményfa éjjeliszekrény kicsi, de kimondottan nagy. Finom berakásos botanikai motívummal, tintakék színnel és szálcsiszolt sárgaréz alappal tökéletes helytakarékos azok számára, akik nem akarnak lemondani a stílusról.

   2 fiókos éjjeliszekrény, sötét foltos tölgy Kis éjjeliszekrények: a rejtett tároló 2 fiókos éjjeliszekrény, Dark Stain Oak made.com £ 249.00 VÁSÁRLÁS MOST

   A Made.com okos kis éjjeliszekrénye finom rejtett fiókokkal rendelkezik, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek ívelt formájába, de elég nagyok ahhoz, hogy elférjenek az éjszakai szükségletek. A sötét tölgy és kerek forma (a dizájnt a régi varró dobozok ihlették) vintage érzést kölcsönöz.

   John Lewis 2 fiókos éjjeliszekrény, pala Kis éjjeliszekrények: a klasszikus John Lewis 2 fiókos éjjeliszekrény, pala johnlewis.com £ 250.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a praktikus kis éjjeliszekrény hasznos tárolóhelyet biztosít, és felelősségteljes forrásból származó európai tömör tölgy és furnér, valamint nyírfa és MDF kombinációjából készült. A design tiszta és időtálló, paneles részletekkel, éles, palaszürke kivitelben.

   Mitzi éjjeliszekrény - benzin Kis éjjeliszekrények: a színes Mitzi éjjeliszekrény – Petrol westelm.co.uk £ 149,00 VÁSÁROLJ MOST

   A Mitzi éjjeliszekrény a West Elm -től benzin kék színű. Kicsi és áramvonalas, matt, porszórt acélból készült, ez a kis éjjeliszekrény a szűk sarkokban és a kényelmetlen helyeken is elfér, szuper praktikus, kör alakú fiókkal, így szabadon hagyhatja a többi helyet..

   Bangor Metal & amp; Fa éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a helytakarékos Bangor Metal & Fa éjjeliszekrény La Redoute £ 130.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a helytakarékos, 41 cm átmérőjű, kis fém és fa éjjeliszekrény a La Redoute-től lenyűgöző formával és karcsú sziluettel illeszkedik minden kis hálószobához. A praktikus nyitott fiók lehetővé teszi a könyvek tárolását anélkül, hogy az éjjeli lámpa helyén kompromisszumok lennének.

   John Lewis + Swoon Rubin oldalsó asztal Kis éjjeliszekrények: a modern John Lewis + Swoon Rubin oldalsó asztal John Lewis johnlewis.com £ 199.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a kis éjjeliszekrény intelligens szerkesztést igényel az esti órákban. Töltsön fel egy éjjeli lámpát vagy egy kis beltéri növényt, és tartsa tisztán és minimálisan az alvóhelyét.

   House Beautiful Grove USB töltő éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a multifunkcionális egy House Beautiful Grove USB töltő éjjeliszekrény Dreams 199 Ft VÁSÁROLJ MOST

   A multifunkcionális Grove éjjeliszekrény keskeny és kompakt, de egyetlen mély fiókot és nyitott tárolóhelyet is biztosít. Ez az okos egység USB töltőporttal is rendelkezik, hogy felszabadítsa a hálószoba többi pontját.

   Urbansize lebegő éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: az úszó Urbansize lebegő éjjeliszekrény városi Outfitters £ 135.00 VÁSÁRLÁS MOST

   A kisméretű, lebegő éjjeliszekrény a helytakarékos hálószobai megoldások legjobbja. Az egyszerű kialakítás, a letisztult, minimalista vonalak gondoskodnak arról, hogy alvóhelye zűrzavarmentes maradjon, míg a tetején még bőven van hely a lámpának, a könyveknek és a telefonnak.

   Tria sárgaréz éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a sárgaréz Tria sárgaréz éjjeliszekrény Tria kenyér.com £ 125.00 VÁSÁROLJ MOST

   Ez a Loaf oldalsó asztal vintage sárgaréz borítással és egyszerű üveglapkal tökéletes éjjeliszekrényt jelent a legkisebb hálószobákhoz. 37 cm átmérőjű, a tetején elegendő hely van egy vékony lámpának, a telefonnak és egy könyvnek. Mi kell még?

   Bellwood tárolóasztal fekete/dió Kis éjjeliszekrények: az okos tároló megoldás Bellwood tárolóasztal fekete/dió Umbra beaumonde.co.uk VÁSÁROLJ MOST

   Ez a modern megoldás a rendetlen kábelek számára, ez a kompakt éjjeliszekrény egy horoggal rendelkezik a felső asztal alatt, hogy szépen tartsa a töltőkábelt, és egy nyílással az alján a tápkábelek zökkenőmentes átvezetéséhez. Fémből és fából készült, többcélú és kifinomult megoldást nyújt egy kis hálószobához.

   Domeno mini polc egység Kis éjjeliszekrények: a létra Domeno Mini polcos egység La Redoute £ 60.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ha kevés az alapterülete, akkor függőlegesen gondolkodjon. Ez a mini létra tökéletes éjjeliszekrényt biztosít, három nyitott polccal a legfontosabb dolgok elrendezéséhez.

   Rosali Fali éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: az éjjeliszekrény Rosali Fali éjjeliszekrény La Redoute £ 90.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Új megoldás azoknak, akik kicsi a térben. Ez a falra szerelhető acélból és nádból készült éjjeliszekrény felfelé és félre is helyezhető, ha az ágy melletti lábnyom különösen kicsi. Rengeteg hely van lámpának, könyveknek, telefonnak és egy kis plusznak.

   Kisméretű nádszekrény tároló egység Kis éjjeliszekrények: a keskeny Kis Canework tárolóegység Maison du Monde £ 66.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a keskeny éjjeliszekrény kihasználja a kis helyigényét, mivel rengeteg tárhelyet biztosít. Két belső tárolórekesszel (szerencsére minden rendetlenség el van rejtve a vesszőajtó mögött), a teteje rendetlenül tartható, elegendő hely az éjjeli lámpának és a könyvnek.

   John Lewis Jax kis oldalsó asztal, mandula Kis éjjeliszekrények: a minimalista John Lewis Jax kis oldalsó asztal, mandula MINDEN nap johnlewis.com £ 59.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a minimalista oldalsó asztal John Lewis népszerű ANYDAY kollekciójából MDF és tölgy furnérból készült, és fém keret támogatja, így könnyű, de megnyugtatóan erős. Két kis polc tökéletes egy kis szobanövény és gyertyák stílusához.

   House Beautiful Ren 1 fiókos éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a luxus egy House Beautiful Ren 1 fiókos éjjeliszekrény -ház Beautiful dreams.co.uk £ 149.00 VÁSÁROLJ MOST

   A Ren éjjeliszekrény kicsi termetű, de nagy luxus, gazdag mahagóni bársonyhatású kivitelben és sárgaréz tónusú fogantyúval. A karcsú lábak helyet biztosítanak egy halom könyvnek, ha kihasználta a mély belső fiókot.

   2 Arany fém és fehér márvány éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: a márvány 2 Arany fém és fehér márvány éjjeliszekrény Maison du Monde £ 194.00 VÁSÁRLÁS MOST

   Ez a pár luxus éjjeliszekrény helytakarékos, és félhold alakú, így áramvonalasan ülhetnek a falhoz. Magas, füstölt sárgaréz hatású fém lábakkal és valódi fehér márvány tetejével ezek a helytakarékos elemek luxust is adnak.

   Maurice Blush éjjeliszekrény Kis éjjeliszekrények: az art deco Maurice Blush éjjeliszekrény Dunelm dunelm.com £ 79.20 VÁSÁRLÁS MOST

   Az art deco csíkos előlappal, arany hatású részletekkel és mályvaszínű testtel a Dunelm Maurice éjjeliszekrénye tökéletes csillogást kölcsönöz. Kis mérete ellenére ez a kis éjjeliszekrény bőséges tárolóhelyet kínál két tágas fiók formájában.

   >