Obnovili zvijezda Forda Leanne Ford i njezin suprug Erik Allen Ford Ponovno definiraju “Spontano”

Od dolaska na HGTV scenu, Leanne Ford proslavio se kao kreativac, zarađuje gotovo 14 milijuna pregleda uz brata, Steve Ford, u prvoj sezoni Obnovljeni od Forda. Modna stilistica koja se pretvorila u dizajnera interijera poznata je po svojoj ljubavi prema bijeloj boji i svojoj prirodno-minimalističkoj estetici.

Od A Very Brady Renovation do Rock the Block, 38-godišnja rođena Pittsburgh nastavlja dijeliti svoj jedinstveni dizajn, a iza kulisa ima svog supruga, Erik Allen Ford, i njihova kći, Ikad, nadahnjujući je.

2015: Leanne i Erik se prvi put susreću.

U poglavlju svoje nadolazeće knjige, Radovi u tijeku (izašlo 29. listopada), Leanne otkriva da je prvi put upoznala Erika kad je imala nekoliko ljudi na krijesu u dvorištu, a on je zatekao kraj njega. "Erik kaže da je počeo izlaziti sa mnom šest mjeseci prije nego što sam ja počeo izlaziti s njim," ona piše. "Dugo me je proganjao."

Ima smisla, dakle, da su se njih dvoje upoznali 2015., tek je početkom 2016. par podijelio vijest s ostatkom svijeta. Erik je bio prvi objavio crno -bijela fotografija Leanne na Instagramu u ožujku, a nekoliko mjeseci kasnije, u svibnju, dizajner interijera slijedio je njegovo tragove, podijelivši izrezana slika njenog tadašnjeg dečka.

Pogledajte na Instagramu

Na Novu godinu 2017., Leanne je rekla da je Erik bio vrhunac njezine godine. “2016. je bila dobra za mene. Na poslu, u obitelji, u prijateljima, u životu. Ali ovaj je bio najbolji dio, ” napisala je njihovu zajedničku sliku. “Neprestano se smiješim otkad se ubacio.”

➡ Volite li znati što vaše omiljene zvijezde HGTV -a namjeravaju? Isti. Idemo zajedno s njima.

2017: Leanne i Erik bježe u New Yorku.

Tijekom dvije godine veze, Leanne i Erik surađivali su na različitim projektima, uključujući trgovine Buck Mason. Prenoseći svoje kreativne vještine na posao, Leanne je svom dečku pomogla u dizajnu trgovina za brend muške odjeće koji je suosnivač 2013., a kasnije je radila i na njegovom domu, nazvavši ga “označivač milja”U njihovom odnosu.

Brzo naprijed do studenog 2017., par je boravio u New Yorku spontano se odlučio vjenčati. Nazvali su svoje obitelji u srijedu i održali intimnu ceremoniju samo četiri dana kasnije u nedjelju, 12. studenog 2017.

Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

“Na totalnom sam raju od dana kada sam (konačno) poljubila ovog čovjeka. A u nedjelju navečer u #NewYorkCity, Erik i ja stali smo samo pred najužu obitelj i izrekli svoje zavjete, ” napisala je na Instagramu. “Voljeti jedno drugo kroz to, unatoč tome, zbog toga. I za zaštitu svjetla. Dvije godine za donošenje odluke, četiri dana za planiranje i cijeli život za uživanje. Pretpostavljam da biste ovo nazvali #bijegom ?! ”

Zaljubljene ptice uživale su u romantični medeni mjesec na Fidžiju i Erik je uzeo njezino prezime, učvršćujući njihovu zajednicu.

2019: Leanne rađa Ever Allena Forda.

U listopadu 2018. Leanne i Erik objavili su da jesu čekaju svoje prvo dijete– djevojčica. Dizajnerica interijera oduvijek je mislila da će imati dječake, što je učenje o očekivanju kćeri učinilo toliko emocionalnijim, prema narod.

Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

Ikad Allen Ford rođen je 18. ožujka 2019. u ranim večernjim satima i mladenci sretno potrošen svaki budni trenutak s njom. Leanne se zahvalila svima na lijepim željama, izreka, “Sretni smo i pospani i na nebu smo.”

Danas: Obitelj Allen-Ford usavršava ravnotežu između posla i privatnog života.

Nakon što je provela četiri mjeseca uz Evera, Leanne se vratila na posao, glumeći u Rock the Block zajedno s još tri žene voditeljice HGTV -a. Nova natjecateljska serija snimana je tijekom četiri tjedna, počevši od početka srpnja, i naravno, Leanne je svoju djevojčicu upoznala s cijelom glumačkom ekipom, uključujući Minu Starsiak Hawk i njezinog jednogodišnjeg sina, Utičnica.

Leanne je također sudjelovala u A Very Brady Renovation dok je bila trudna, a Ever je imala besprijekoran trenutak, rođena je baš kao Druga sezona od Obnovljeni od Forda premijerno izvedeno. Dok obožavatelji još čekaju hoće li hit hit emisija HGTV biti obnovljena za treću sezonu, Leanne i njezin brat izvođač, Steve Ford, uskoro će objaviti svoju prvu knjigu, Radovi u tijeku, 29. listopada.

Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

Usred svoje užurbane karijere, Leanne i Erik oboje posvećuju vrijeme Ever -u, provodeći lijena jutra s njom i snimajući što više njih njezine preslatke fotografije koliko je moguće.

Pratite House Beautiful na Instagram.

Ovaj sadržaj izrađuje i održava treća strana te ga uvozi na ovu stranicu kako bi korisnicima pomogao u pružanju svojih adresa e -pošte. Možda ćete više informacija o ovom i sličnom sadržaju moći pronaći na stranici piano.io >