Sarah Magness a toszkán vidéki visszavonulás érzését kelti a Long Island -i otthonban

Magas kúpos fáival, gömbölyödő klasszikus szökőkútjaival és stukkó homlokzatával, terrakotta csempével, megbocsátanak, ha feltételezi, hogy ez az otthon Toszkána dombjai között fekszik. Valójában Long Islanden található. Sarah Anderson-Magness tervezőt meghallgatták, hogy 2010-ben új életre kelthesse otthonát. Addigra már élete volt: az eredeti szerkezetet egy New York-i operaénekesnek építették 1910-ben, mielőtt a kolostor közepén volt. századból. A nyolcvanas évekre magánkézbe került, bár mire a jelenlegi tulajdonosok összeszedték, komoly felújításra szorult. Lépjen be Anderson-Magness-be. A házaspár számára – ő amerikai, ő olasz – a ház stílusbeli gyökereire és a család örökségére nézett, hogy álomotthont hozzon létre, amely utánozza az olasz vidék legjavát New Yorkban – de ugyanolyan kiruccanás, mint egy utazás Toszkánába.

"Az első dolog, amit látsz, az, hogy az egész felhajtót macskakövön készítettem el, egészen az országútig," – mondja a tervező. "És ez szándékos, mert ezt az érzést akartam, amikor lejön az országútról és ráfordul a macskakövére, azonnal lelassít. Az életed célja a dekompresszió."

Anderson-Magness kézművesek, tájépítészek és mérnökök nagy csapatával dolgozott azon, hogy az otthon homlokzatát ne csak eredeti fényében állítsák helyre, hanem átgondolt részletekkel is felruházzák, amelyek tükrözik az olaszok összhatását.. "Az összes külső burkolatot felújították vagy kicserélték, beleértve az új stukkó burkolatot, a Ludowici terrakotta agyagcserép tetőfedést (a gyártó ki tudta húzni az eredeti specifikációt 1910 -ből), valamint az egyedi Indiana mészkő ablakokat és ajtókat," Andrew Fethes építész elmondja a House Beautiful -nak. Két és fél év alatt teraszokat, szökőkutakat, egyedi bronz kapukat és lámpákat, mahagóni ajtókat és kovácsoltvas korlátot szereltek fel az otthon belsejében és külsejében.

Tekintse meg az álmodozó menekülést alább.

Étkező

kert Jaimie Baird

"Ez a szoba valóban az egész projekt kezdete volt ”-mondja Anderson-Magness az ebédlőből, amelynek középpontjában egy falra eső Pissarro-festmény áll. “Ez a festmény valóban az egész ház palettáját vezette” – magyarázza. – Egyszerűen imádtam az érzékenységét – ez egy villa Franciaországban. Az egyedi étkezőasztalt Jonathan Browning csillár világítja meg, amelynek búzamotívuma szimbolikus az olasz kultúrában, ahol a búza új otthonokba hozott ajándék.

Belépés

kert Jaimie Baird

Az étkező kékre festett mennyezete megkönnyítette az átmenetet a magas, boltíves bejáratról.

Nappali

nappali Jaimie Baird

zongora A zongora megfelelő kiegészítő. Jaimie Baird

"Itt adná koncertjeit az operaénekes," -mondja Anderson-Magness. "Bálteremnek hívjuk." De bármennyire is szerették az ügyfelek ezt a történelmet, az operakoncert funkcionalitása nem teljesen azonos a családi összejövetelekkel. Így a tervező a teret különálló, funkcionálisabb terekre gondolta át.

"Négy ülőrészre kellett bontanom, mert olyan nagy volt," ő mondja. "Az ügyfél egy nagy asztalt akart, rejtvényekkel, majd csak más, kisebb csoportok számára intimebb területeket. Aztán nyilván az egész szobát használják karácsonyra és hálaadásra."

Tanulmány

kert Jaimie Baird

"Ez a szoba a ház északi oldalán található, de nem kap közvetlen napfényt," -mondja Anderson-Magness. "Tehát világosabb fát akartunk." Az eredmény ugyanaz a pompás hatás, mint a sötét, mahagóni burkolat, de melegebb – és kissé modernebb – érintéssel.

Hálószoba

kék hálószoba Chris Warde Jones

"A feleség kedvenc színe a kék, és sok fát akart beépíteni a szobába," – mondja a fő hálószoba tervezője, ahol a halványkék falak éteri érzést kölcsönöznek. A kék ágy vintage Michael Taylor, buja Hollandiában kárpitozva & Sherry bársony.

"A második emeleten kellett a legtöbb építészeti megoldást elvégeznem, mivel az egészet feldarabolták a kolostorból," -mondja Anderson-Magness. "Szóval tényleg kinyitottam, hogy a fő lakosztály a ház majdnem teljes oldalát elfoglalja."

Átrium

kert Antoine Bootz

Míg az otthon belső terei álmodozóak, a kültéri "szobák" ugyanolyan fontosak. „Szabadtéri szobákat akartam kialakítani a háznak”-magyarázza Anderson-Magness. „Az ingatlan körülbelül 10 hektáron terül el, így valóban területre osztottam – hét vagy nyolc zóna van, és mindegyik célt szolgál.” A nappali erre az átriumra nyílik, ahonnan kilátás nyílik a túlsó vízre. A mozaik betétet egy palládi villa ihlette.

terasz

kert Antoine Bootz

Az ingatlan mérete ellenére Anderson-Magness emlékeztet, "Az ügyfél intim kültéri tereket akart. Így sok kisebb matricát készítettünk."

Ami az ültetést illeti, tereprendezéssel dolgozott azon, hogy a környék minél inkább az olasz vidékhez hasonlítson. "Sok olasz hagyományt követtünk, de azzal, amit északkeletre ültethettünk – tehát ha nem tudnánk megismételni egy Toszkánában élő fajt, akkor elvesszük, amit északkeletre ültethetünk, és módosíthatjuk," – magyarázza a nő. Így például azok, amelyek Toszkána toronymagas ciprusfáinak tűnnek, valójában bükkfák.

Kertek

kert Antoine Bootz

„Amikor elkészítettük az alaptervet, tudtam, hogy a tereprendezés kiegészíti a házat," magyarázza a tervező. Az ültetvények és a kültéri elemek illeszkednek az otthon stílusához. Valójában sokat közvetlenül Olaszországból importálnak. "Meg sem tudom számolni, hány terrakotta edényt hoztunk át Toszkánából," -nevet Anderson-Magness.

Medence

kert Antoine Bootz

"Szimmetria kellett hozzá," – mondja a tervező az elegáns medencéről. “Szóval azon dolgoztam, hogy megteremtsem az egyensúlyt, és hozzáadtam a kabanát.” Kézzel nyomtatott portugál csempéket rendelt a lakástulajdonosok által kiválasztott motívummal, különleges személyes érintésre.

medence Antoine Bootz

A cabana esetében azt mondja: „Olyan helyet akartak, amely nagyon el van választva a főépülettől.” Teljesen működő szabadtéri konyhájával a kabinház teljesen önellátó-„így grillezhetnek, vendégül láthatják, majd beugrhatnak a medencébe”-mondja Anderson-Magness.

Valóban álomház.

Kövesse House Beautiful -t tovább Instagram.

>