Sve što trebate znati o djetetu Christine Anstead

Christina Anstead, zvijezda HGTV -ove Christine na obali i flip or flopu, trenutno je jako zaposlena. Ne samo da snima drugu sezonu visoko ocijenjene TV emisije, već i piše knjigu o prehrani sa svojim prijateljem, i oh, očekuje bebu sa suprugom Ant Ansteadom svaki dan!

Evo svega što trebate znati o Baby Ansteadu, prije njegova ulaska u svijet.

Pogledajte na Instagramu

Tarek El Moussa sretan je zbog Christine i uskoro planira susret s Baby Ansteadom.

“Sutra će moja djeca dobiti novog brata. Sve je to jedna velika obitelj! ” Rekao je Tarek US Weekly 5. rujna.

Reality zvijezda nastavila je rekavši: “Oni će zapravo posjetiti bebu sutra dok ja snimam, a onda ću ja biti doma i idem po njih. Ali siguran sam da ću svratiti sljedećih dan -dva i upoznati dijete. ”

Christina Anstead ima zakazani carski rez.

Zvijezda Christine na obali je na Instagramu objavila da je zakazala carski rez za petak, 6. rujna. Zbog komplikacija koje je imala sa sinom Braydenom, Christina i Ant smatraju da je to najbolji potez i za nju i za bebinu sigurnost.

Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

Njen natpis na Instagramu objašnjava zašto, rekavši, "Odlučio sam to učiniti jer sam imao hitan carski rez s Braydenom i cijelo iskustvo i oporavak su mi bili fizički i emocionalno jako teški. Zaista se ne osjećam ugodno pokušavajući ponovno krenuti tim putem," rekla je. "Bray je imao 8 lbs 13oz – nakon što je pritiskao sate i sate – samo je zaglavio i otkucaji srca su mu padali. Na temelju ultrazvučnih mjerenja mislimo da će ovo biti još jedan veliki dječak pa smo u ovom smjeru odlučili krenuti. Dječji vrtić je spreman, djeca su se vratila u školu, ja ne spavam, razdražljiva sam i neugodna. Definitivno sam spreman učiniti i upoznati našeg malog čovjeka. Odbrojavanje tjedan dana."

Kada treba roditi dijete Christine Anstead?

Christina Anstead bi u rujnu trebala roditi svoje treće dijete. Prema njezinim objavama na Instagramu koje prate njezino rastuće dijete, pretpostavljamo da je datum blizu 12. rujna-ali sada znamo da zvijezda HGTV-a ima zakazani carski rez za 6. rujna.

Kako se zove Christinina beba?

Iako Christina i Ant još nisu odabrale ime za svog sinčića (ili barem to nisu javno objavile), hrpa prijedloga stigla je putem Instagram komentara na treći put buduće mame stranica. Nakon što je objavila ažuriranje baby bumpa u 35. tjednu, u svom je natpisu rekla da jest "vrijeme je da odaberete ime za dijete"- a njezini su obožavatelji imali ideje.

Mnogi predlažu moderna imena za bebe poput Axel, Ace i Colt, dok je drugi Insta komentator predložio kombinaciju imena Christine i Ant za stvaranje … Christant. Morat ćemo vidjeti što će odlučiti kad se rodi Baby Anstead!

Kako izgleda dječji vrtić Baby Anstead?

Christina je uredila vrtić svoje nove bebe u svom klasičnom stilu boho-moderne seoske kuće koji je koristila u svom novom domu. Podijelila je video novog vrtića na svojoj Insta priči, a mi već umiremo zbog ljupkog nilskog rockera, mobilnog zvijezde i vanjskog dvorišta.

Ovaj sadržaj je uvezen s Instagrama. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu, ili ćete možda moći pronaći više informacija, na njihovoj web stranici. Pogledajte na Instagramu

Tko su braća i sestre Baby Anstead?

Christinin i Antin novi sin imat će četiri polubrata: dvoje iz Christinina bivšeg braka s Tarekom El Moussom, Taylor i Brayden, te dvoje iz bivšeg braka Ant Ansteada s Louise Anstead, Amelie i Archie.

Život je nered? Pogledajte ove organizatore:

Razdjelnik polica za ormare Razdjelnik polica za ormare Evelots amazon.com 27,99 USD KUPITE SADA Kolica za valjanje ispod kreveta Kolica za valjanje ispod kreveta Whitmor amazon.com KUPITE SADA Dvostruki kromirani ormar Chromeov ormar udvostručuje Organizirajte sve amazon.com 15,99 USD KUPITE SADA Organizator viseće torbice Organizator viseće torbice ZOBER amazon.com 14,99 USD KUPITE SADA

Pratite House Beautiful na Instagram.

Ovaj sadržaj izrađuje i održava treća strana te ga uvozi na ovu stranicu kako bi korisnicima pomogao u pružanju svojih adresa e -pošte. Možda ćete više informacija o ovom i sličnom sadržaju moći pronaći na stranici piano.io >