Teljes útmutató a reális tetováláshoz

Kép a inkppl -ből a Pinterestben

A tetoválások mindig is az emberi kultúra részét képezték ősidők óta.

Még tetovált emberekkel kapcsolatos régészeti felfedezésekről is vannak feljegyzések, amelyek több száz évre nyúlnak vissza, sőt néhányan még 3000 évvel is a közös korszak előtt.

Bár nem kizárólagosan, az ókori tetoválásokat gyakran gyakorolták az ázsiai kontinensen, különösen Kelet- és Délkelet -Ázsiában.

A tetoválás művészetét eredetileg különböző őslakos csoportok végezték, mindegyiknek egyedi jelentése és értelmezése volt a művészetéhez.

Gyors navigáció

A tetoválás története

Realizmus Tetoválások

A reális tetoválások története

Mi különbözteti meg a többi tetoválási stílustól

A legtöbb valósághű tetoválás

Mennyibe kerül

Fontolóra veendő dolgok

A legjobb realizmus tetováló művészek megtalálása

Kulcsos elvitel

Egy személy eredményeit és teljesítményeit gyakran használják tetoválás ötleteként. A tetoválást a a felnőttkorba való átmenet rítusa. A tetoválások gyakran hitet, babonákat és más hiedelmeket mutatnak be.

A hívő embereknek tetoválásuk lenne, amely az isteneikhez vagy bármihez, amit imádnak. A harcosok bonyolult tervezésű body art -ot ábrázolnak, amely a csatában elért diadalukat ábrázolja.

Vannak, akik tintát kapnak, amikor életük során egy bizonyos próbát tesznek. Még arra a pontra is eljutott, amikor egy tetovált személy fontosságot és magasabb rangot jelentett a társadalomban, például Egyiptom történetében.

Az ókori Egyiptomban a tetovált nők a testükön jelzik a sajátjukat feltűnést és hatalmat – a legkiemelkedőbb nők szokták a legelegánsabb tetoválásokat készíteni.

Tetoválások a múltból

A tetoválás művészete esztétikai és gyakorlati vonzereje miatt csak az elmúlt néhány száz évben vált trenddé.

Az uralkodó elvből fakadóan, hogy az emberek kulturális nevelésének és környezetének része, a tetoválások lassan más alkalmazásokra is szert tettek. Az azonosítás egy tipikus példa, ahol a tetoválásoknak jelentős hatása volt, mivel nemcsak emberekre, hanem állatokra is alkalmazhatók.

Ez a gyakorlat a mai napig is fennáll. Az ókori foglyoknak tetoválásuk volt az azonosításhoz. A kalózoknak és a rabszolgáknak tetoválásuk is volt ugyanebből a célból. A modern emberek nyitottabbak a tetoválások tekintetében, de nem mindenki tolerálja őket.

Még mindig vannak olyan esetek, amikor a tetoválás veszélyeztetheti a lehetőségeket, mint például az állás megszerzése vagy az iskolába járás. Szerencsére manapság az emberek elvei egyre progresszívabbak, és lassan elengedik a tetovált személyekkel kapcsolatos régóta fennálló sztereotípiákat.

Az eredmény az, hogy mindenki egyenlő versenyfeltételeket kap, függetlenül a tetoválások jelenlététől vagy hiányától.

Amint azt korábban említettük, jelentős számú ember már elmozdul attól a gondolattól, hogy a tetovált embereknek negatív képe van a társadalomban. A tetoválások pozitív hatására jó példa a funkcionális alkalmazásuk, mint néhány Alzheimer -kóros beteg esetében.

Alapvető adataikat tetováltathatják a testükre, hogy segítsenek azonosítani azokat a szerencsétlen eseteket, amelyek eltűnnek. A kozmetika egy másik példa, ahol a tetoválásoknak célja van.

Ezek általában nőkre vonatkoznak, de nem kizárólagosak. A nők néha úgy döntenek, hogy tetoválják a szemöldöküket. Azt is elrejteni hegek tetoválás révén; csak úgy fog kinézni, mint a smink, és így természetesebbé teszi az általános esztétikát.

A kép forrása: Uqitattooink in pinterest

Mik a realizmus tetoválásai??

A realizmus definíció szerint bármilyen forgatókönyv ábrázolása vagy ábrázolása, és olyan pontosnak kell lennie, mint a valóság. Ezeket többnyire festett művekben készítik, és különböző időszakokban láthatók. Mivel a tetoválás is művészet, nem meglepő a realizmus alkalmazása a tetoválásokban is.

A kifejezés “Realizmus tetoválás” felcserélhető a hiperrealizmus vagy a fotorealizmus tetoválásával is, csaknem hasonló ábrázolásai vagy kimenetei tetoválásokban.

Függetlenül attól, hogy milyen kifejezést használnak, ennek a stílusnak a végső célja az, hogy rögzítsen egy fogalmat vagy ötletet, és a lehető legpontosabban lefordítsa azt a test vizuális képévé..

Az ilyen típusú stilizációt alkalmazó és bemutató tetoválások „élő” és „lélegző” koncepciót idéznek elő a képen, és magával ragadó élményt nyújtanak mindenkinek, aki látja.

Realizmus tetoválás nagymértékben támaszkodjon a mélységre és az árnyékolásra, amelyek hangsúlyozzák az alkotás kontúrját és mértékét.

Korábban a realizmus szem előtt tartásával készült tetoválásokat többnyire szürke és fekete színben készítették, különböző árnyalatú árnyalatokkal, de a technológia további fejlődése, jobb tinta és egyéb tetoválási kellékek a színes realizmus tetoválásához vezettek..

Egyes művészek vagy fekete vagy szürke színre specializálódtak, mások színes realizmusra, mások pedig mindkettőre. Ez nem csak a reális tetoválások színsémái mivel kiterjedhet azokra a tetoválásokra is, amelyekre egy művész specializálódhat.

Néhányan vonzódnak a valósághű tetoválások létrehozásához tájak vagy állatok alapján (emberek helyett). Néhányan jártasabbak filmekben, animékben, képregényekben vagy rajzfilmfigurákban is. Sok kategória tartozik a realizmus tetoválásai alá, de végül mindegyiknek ugyanaz a célja – hogy a tetoválás a lehető valóságosabb legyen.

Kép forrása: Tetoválás táska

Reális tetoválások története

A reális tetoválások története néhány évtizedre vezethető vissza, különösen az 1960 -as évek végére és az 1970 -es és 1980 -as évek felé. Ebben az időszakban kezdődött a fotorealizmus művészeti mozgalma.

Fényképezés nélkül nem lesz forrás a fotorealizmus mozgalomhoz, ugyanez a realizmus és a reális tetoválás. A művészek általában nyomtatott fényképekkel kezdik, majd szisztematikusan átviszik a képet egy vászonra. Ez a fajta rendszer lett az alapja a reális tetoválások megjelenésének.

Bár még nagyon fiatal, a reális tetoválások öröksége a reneszánsz időszakra vezethető vissza (a XV. És a 16. század között), amely időszakban nagy művészek sokasága virágzott.

A reneszánsz korszakában, amely egyben a nagy társadalmi változások ideje is, a művészet különböző tudományágakban fejlődött és ágazott el. Azok a művek, amelyek megpróbálták megragadni a valóságot, virágoztak, és úttörő szerepet játszottak Rembrandt, Da Vinci és Michelangelo, hogy csak néhányat említsünk.

Ez nagyrészt annak a bizonyos korszaknak az „igazságkeresésnek” volt köszönhető, amely viszont művészetükbe fordult – természetesebbé tétele érdekében.

A modern, realisztikus tetoválások a hétköznapi mindennapi tájakon, például tájakon és utcákban gyökereznek. Fényképek segítségével „lefagyaszthatják” a jelenetet, anélkül, hogy aggódnának a kép változásai miatt, miközben tetoválják a tájat valaki testére.

A tetoválási technikák fejlődésének és technológiai fejlődésének kezdetével a művészek szintre emelték technikáikat és stílusaikat. Az egyik ilyen stílus a hiperrealizmus, amely a fotorealizmusból ered, és vitathatatlanul fejlettebb alkalmazás az elődhöz képest.

Bár a kifejezést túlnyomórészt szobrokra vagy festményekre alkalmazzák, testrészek leírására is használható.

Egyes művészek úgy vélik, hogy a fotorealizmus nem teljesen a témát ragadja meg, hanem általában a jelenetet, így a hiperrealizmus felé fordul, amely lágyabb, de összetettebb fókusz használatával magára a témára helyezi a reflektorfényt.

Fájnak -e?

A tetoválásnak különféle módjai vannak, de végső soron a fájdalom küszöbétől vagy a toleranciától függ. A tetoválás kialakítása vagy stílusa nem befolyásolja a személy által tapasztalt fájdalom mértékét.

A fájdalom szubjektívebb lesz, inkább attól a testrésztől függ, amelyre tetoválást alkalmaznak. Minden ember erőssége elviselni a fájdalmat eltér egymástól, de vannak olyan területek az emberi testben, ahol általában jobban fájna, mint másokhoz.

A test bizonyos részei több idegvégződést tartalmaznak, mint mások, például a hónalj, a könyök vagy a boka. Más fájdalmas területek csontok közelében helyezkednek el, mint például a borda és a fej; és olyan helyeken is, ahol vékony bőrréteg van. A tetoválás ezeken a helyeken intenzív fájdalmat okozhat, ezért egyes művészek elriaszthatják a tetoválás elhelyezését ezeken a területeken. A test más részei jobban kezelhetők, mint a combok, alkarok és borjak. Azok a területek, ahol elegendő mennyiségű izom van a fájdalom elnyeléséhez, biztosan segítenek enyhíteni az idegek stresszét.

Ha először készít tetoválást, nagyon tanácsos olyan testrészekkel kezdeni, amelyek nem fognak nagyon fájni. Ez segíthet a tetováláshoz kapcsolódó fájdalommal szembeni tolerancia mérésében vagy felmérésében.

A kép forrása: Inkppl in Pinterest

Mi különbözteti meg a reális tetoválásokat a többi tetoválási stílustól?

Miután reális tetoválás azt jelenti, hogy tetoválásai mélyebbek lesznek. Az árnyékok vagy árnyékolások nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy kihozzák a kontrasztot a kép összetevői között. Reális tetoválásokkal életszerűbb és folyékonyabb az ábrázolás. A reális tetoválások elhelyezése szintén nagy jelentőséggel bír a maximális potenciál kihozásában.

A szokásos tetováláshoz képest, amelyet bárhol elhelyezhetünk, egy reális tetoválást alaposan meg kell fontolni. A széles, tiszta testrészek, például a hát, a bicepsz vagy a mellkas jó hely a reális tetováláshoz. Az egyszerű tetoválásoktól eltérően a valósághű tetoválás is eltarthat egy ideig.

A végső kép elkészítése több munkamenetet is igénybe vehet, mivel a művész tanácsot adhat, vagy dönthet úgy, hogy lépésről lépésre megcsinálja. Néha, ha a tetoválások színesek, csak a kezdeti körvonalat lehet elkészíteni, és a színeket a következő ülések során kell kitölteni.

Eltekintve a valósághű tetoválások feltűnő különbségétől a hagyományosabbaktól, egy másik szempont az időtartam, amelyre szükség lesz. Mérettől függően körülbelül két vagy több munkamenetet is igénybe vehet. Egy másik nagy tényező a választott tetoválóművész kreativitása és ügyessége, ez a tényező teszi vagy töri meg a tetoválást.

A tetoválás élethűvé tételéhez finom szemre van szükség a részletekért, így a tetoválóművészek, akik nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal az ilyen típusú stilizálás során, nehezen fogják tudni. A kellemes eredmény létrehozásához és eléréséhez szükséges technikák kellő gyakorlatot igényelnek.

Tartanak -e tovább?

A tetoválások, beleértve az állandó tetoválásokat is, hosszú idő után is megőrzik általános képüket. Bár vitatható, hogy mennyire tartós lehet a tetoválás, biztosan hosszabb ideig fog tartani, tekintettel arra, hogy nem erőszakkal változtatják meg vagy távolítják el.

Rövid válasz a kérdésre: „Állandó lesz a tetoválásom?” igen, de az ember bőrének állandó változásai hosszú távon hatással lesznek a tetoválás megjelenésére. Testünk folyamatosan változik, és bőrünk nem jelent kivételt ez alól. A fiatalabbak hajlamosak észrevenni a különbséget, de ez nyilvánvaló lesz, ahogy öregszik.

A megereszkedett bőr az öregedés természetes hatása, és ez befolyásolhatja a tetoválás kinézetét a kezdeti állapothoz képest. A tetoválás elhelyezése befolyásolhatja annak időtartamát is, pontosabban azt, hogy egy tetoválás mennyi ideig képes megőrizni eredeti képét.

A karokon, lábakon vagy a test bármely más részén lévő tetoválások, amelyek gyakran vannak napfénynek kitéve, elveszíthetik színüket, még akkor is, ha csak fekete festékről van szó. A színes tetoválások sokkal gyorsabban romlanak vagy fakulnak.

Idővel ez az elhalványodás tompíthatja a tetoválást, és némi újbóli alkalmazást vagy átfedést igényel, hogy újra fényes vagy friss legyen. A gyakori vízzel való érintkezés felgyorsítja a tetoválások elszíneződését is. Ezek a kéz- és ujj tetoválások általában sokkal gyorsabban fakulnak, mivel általában vízzel mossák és napfénynek teszik ki.

A kép forrása: Testem nyomai Pinterest

A legtöbb valósághű tetoválás

1. Újító

Az innovatív tetoválástervek nagyjából mindent lefednek, amit az elme elképzelni tud. Ahogy a régi mondás tartja: „a kreativitást csak az elméd korlátozza”. A tetoválás stílusának ez a különleges műfaja a dobozon kívüli formatervezések reflektorfényére világít.

Ezt a stílust gyakran használják a mech-szerű tetoválások, amelyek általában a karokon vagy a lábakon találhatók. Ez vezetett a tervekhez, amelyeket „biomechanikai tetoválásoknak” neveztek – ezek a tetoválások úgy alakítják át a végtagjait, hogy kiborgnak tűnnek. Ennek a dizájnnak a népszerűsége valószínűleg annak köszönhető, hogy a sci -fi műfajok elterjedtek a regényekben, filmekben és rádióban.

Az ilyen típusú body art úttörője H.R. Giger svájci művész a hetvenes években. Az emberek képesek elképzelni a futurisztikus ötleteket; a technológia azonban nem elég fejlett ahhoz, hogy valósággá váljon, így a tetoválás megszerzése egyszerűbb alternatíva lenne.

2. Vallási

A vallási tetoválások (vallásos témájú tetoválások) az egyik legkorábbi stílus, amelyet az emberek testművészethez használtak. Még a realizmus tetoválás megjelenése előtt a valláshoz kapcsolódó tetoválásmintákat már a világ különböző részein gyakorolták.

Az egyiptomiak tetoválásokkal mutatták be isteneik tiszteletét. Az ázsiai harcosoknak tetoválásuk volt, hogy erőt kérjenek az istenektől a csata során.

Egyes kultúrák megvédték a különféle természeti erőktől és természetfeletti entitásoktól. A keresztek nagyon gyakoriak a keresztényeknél; A bibliai versek vagy a szentírások rövid részei a szokásos tervek, amelyeket az ügyfelek kérnek.

Léteznek Délkelet-Ázsia „jantra tetoválásainak” is nevezett tetoválásai, amelyek buddhista vonatkozású képeket, imákat és szentírásokat mutatnak be. Meg kell jegyezni, hogy egyes vallási meggyőződések vagy gyakorlatok nem tolerálják a tetoválásokat, mert számukra sérti az emberi test szentségét.

ABC Kép forrása: Felkapott tetoválás

3. Természetes

Ez a reális tetoválási stílus az egyik legkorábbi stílus a realizmus tetoválás között. A természeti tájak ábrázolása könnyű érzést nyújt a tetoválóművészek számára, mivel ez „statikusabb” és könnyebben megismételhető a mozgó tájakhoz képest.

A modern stílusban még mindig elterjedtek a természetes stílusok, nagyrészt az emberek számára megnyugtató jellegük miatt.

Ide tartoznak a síkságok, vízesések, erdők, vagy néha csak olyan növények is, mint az egyszerű rózsa és napraforgó. Az emberi lények hajlamosak egy olyan kép irányába hatni, amely nyugalmat áraszt egy kaotikus világban.

Ezek a tetoválások ragaszkodnak a „gyökerek nyomon követésének” és az „egynek a természettel” koncepcióhoz. A természetes valósághű tetoválásokhoz gyakran szükség van a test széles területére, hogy kiemelje dicsőségét.

A hát és a mellkas jó hely az ilyen tetoválásokhoz, mivel sok hely van a művészek számára, és finomabb részleteket is hozzáadhatnak.

4. Állatok

Tetoválások állatokkal inspirációnak tűnnek. Ezek a tetoválások gyakran bemutatják az állat szemét, fejét vagy magát az egész testet. A tetoválóművész sokféle módon rögzítheti ezt a képet, és sok állat közül lehet választani.

A hátborzongató csúszómászók, mint a százlábúak, a rovarok, mint a pókok, méhek vagy hangyák, példák a testre tetoválható kis állatokra. Más, vad kinézetű állatokat is széles körben keresnek. Ide tartoznak a farkasok reális tetoválásai, néha telihold kíséretében; egyesek inkább az oroszlánfejeket, a mellkasukat verő gorillákat vagy a bikákat töltik.

Ez csak néhány a szinte végtelen számú állat közül, amelyek közül választhat. Akár egyik háziállata is lehet a kívánt tetoválásmintának a modellje!

Ezt általában sokan teszik, mert a tetoválások megőrzik kedvenceik emlékeit. Bizonyos országokban egyes állatok népszerűbbek, mint mások. Az ázsiai országokban a halak az egyik legnépszerűbb állati tetoválás.

Még a sárkányok is nagyon népszerűek, bár nem vagyunk biztosak abban, hogy ezt „állatnak” lehet -e nevezni. Mindazonáltal, ha csak az első tetoválásod lesz, az állati tervezés meglehetősen biztonságos tét.

5. Pop kultúra

A popkultúra jó rést talált a tetováló társadalomban a dolgok progresszív és nyitott megközelítése miatt. A kultúra mindig jelentős és jelentős hatással lesz a társadalom mindenkori helyzetére. A popkultúra tetoválásai elvekből merítenek ihletet, és halhatatlanná válnak az ember testén.

A popkultúrából származó művészet hatalmas és rengeteg képet takar, kezdve a népszerű filmszereplőktől, a képregényes szuperhősöktől, az ikonikus mondatoktól, az eseményektől az időben stb..

A monumentális eseményekhez vagy nagy változásokhoz fűződő kötelékekből nem mindig következik szükségszerűen, hogy a popkultúrát inspiráló tetoválások mind komoly ügyek.

A rajzfilmfigurák, animejelenetek vagy játékfigurák a popkultúra furcsa példái, amelyek tetoválásokhoz is használhatók.

Kép forrása: Tetoválás Kép

6. Zenei

A zenével kapcsolatos tetoválásokat gyakran kérik az ügyfelek, és az egyik legnépszerűbb tetoválássá váltak. Elég gyakori, hogy a zenészek testére tetovált hangszereket látnak. Nem meglepő, hiszen a zene bárki életének nagy része.

Számos lehetőség közül választhat, ha zenével kapcsolatos tetoválást szeretne készíteni. Tetoválhat olyan hangszereket, mint gitár, dob, furulya, hárfa, sőt hegedű is. A tetoválás alanya lehet kedvenc művésze is.

Számos ilyen tetoválás létezik, például a Rock ‘n Roll királya, Elvis Presley, a Beatles és a Queen. Természetesen a zenei szövegek is ebbe a kategóriába tartoznak, hasonlóan a tetoválásos vallásos íráshoz.

7. gótikus

A gótikus tervek gazdag története a középkorig nyúlik vissza. Szorosan kapcsolódik a korszak építészeti stílusához; A gótikus művészet közös vonásokat mutat a művész részletekre való figyelemén keresztül.

A gótikus stílus kissé komor lehet, mint a tetoválás más műfajai, de nem sápadt ahhoz a bonyolultsághoz képest, amelyet meg kell fogalmazni.

Ez egy korai példa arra, hogy a művészek munkájukkal próbálnak áttérni a realizmusra. A gótikus stílus sokszor sötét és borongós légkörrel társul, és egyes emberek gyakran elvesznek.

Az ilyen típusú tetoválás nem társítja automatikusan a tetoválást egy morcos aurához, de általában kevesebb színű lesz, mint néhány élénkebb műfaj.

Lehet, hogy néhány ember számára elkeserítő, de a tetoválás fekete-szürke színvilága nem olyan rossz. Még mindig parancsoló vonzereje van, különösen akkor, ha egy tetováló mester gyönyörűen csinálja.

8. Portrék

A portrék, szinte a fényképekhez hasonlóan, nagyon jó inspirációt jelentenek a tetoválásokhoz. Néhány híreset széles körben használnak, mint például Da Vinci Mona Lisa és Edvard Munch sikolya – amelyet gyakran Van Gogh munkájaként tulajdonítanak el. Bár ez lenne az első benyomás a portrék és a tetoválás összeállításakor, ez nem korlátozódik az ilyen jellegű képekre.

Ebbe a kategóriába tartozhatnak híres színészek vagy színésznők portréi is. Szerettei vagy családja, gyermekei, unokái vagy bármely jelentős személy az életében szintén portré tetoválásnak számíthat.

Más elhivatott sportrajongók még úgy döntenek, hogy kedvenc játékosukat vagy kedvenc csapatukat a testükre tetoválják, vagy támogatást, vagy általában csak elismerést mutatnak. A portré tetoválások általában egy másik személyt mutatnak művészetnek, és megmutatják, mennyire fontosak Önnek.

9. Fotók

Ez a realisztikus tetoválás műfaja volt a legelső inspiráció a tetoválás realizmusához. A múltban a tetoválóművészek fényképet készítettek, és útmutatóként használták munkájukban, hogy megkönnyítsék. Mindent megtesznek, hogy megismételjék a fényképen látott képet, és olyan valósághűvé és pontossá tegyék, mint a fénykép

Rendkívül sokat segített a tetováló művészeknek, mert a fénykép birtoklása egyáltalán nem változtatja meg a tájat, ami azt jelenti, hogy annyi időt vehetnek igénybe, amennyi a kép tökéletes utánzásához szükséges.

A feltörekvő tetoválóművészek, akik szeretnék kipróbálni magukat a reális tetoválóművészetben, minden bizonnyal átmennének ezen a kategórián, hogy csiszolják és építsék készségeiket és önbizalmukat. Ez gyakran lépcsőfokként szolgál a jobb és grandiózusabb tetoválóművészethez a jövőben.

Mennyibe kerülnek a reális tetoválások?

A tetoválás megszerzése manapság a legtöbb helyen viszonylag egyszerű. Egyes városokban még külön helyek is vannak, ahová az emberek elmehetnek a testük tintázásával. A legtöbb, ha nem az összes ár nagymértékben változik a kiválasztott dizájn bonyolultságától függően. A méret is nagy tényező a tetoválás teljes költségének kiszámításakor – minél nagyobb területet szeretne tetoválni, annál drágább lesz.

A szokásos módon bizonyos tintaüzletekbe való belépés is drágább lesz, elsősorban működési költségei miatt; bár jobban vigasztalhat az a tény, hogy engedéllyel rendelkeznek és megkapták a működéshez szükséges engedélyeket.

Végül is a jó higiénia és tisztaság elengedhetetlen követelmény ehhez a kényes munkához. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy míg egyes művészek átalánydíjat számítanak fel munkájukért (egy bizonyos kép meghatározott összeget diktál), míg egyesek óránkénti díjat számítanak fel.

Egy ballpark figura ideális esetben legalább 20 dollár körüli összeggel állna vissza, és ezek csak onnan emelkedhetnek fel, némelyik akár 2000 dollárba is kerülhet. Néhány tintaüzlet vagy tetoválóművész más tényezőktől függően csomagokat vagy kedvezményeket kínál. Ide tartozhatnak a csoportos csomagok, ahol Ön és egy baráti társaság megfelelő tetoválást, szezonális díjat vagy több ülésen végzett tetoválást készíthet.

Ha továbbra is aggódik amiatt, hogy pontosan mennyit kell költenie egy adott tervezésre, akkor mindig a szakmában elterjedt közmondásra kell gondolnia: „Egy jó tetoválás jó árat fog kapni. Egy rossz tetoválás nem fog. ” A tetoválás nem csak egy átlagos költség, hanem befektetés. És ki akarna rosszul befektetni, igaz?

Reális tetováló minta a karbanA kép forrása: Zeke Nesher in Pexels

Érdemes megfontolni a valósághű tetoválás előtt

Talán a legelső dolog, amit figyelembe kell venni, ha fotorealisztikus tetoválást, vagy általában bármilyen tetoválást készítünk, annak célja. A tetoválás életre szóló elkötelezettség. Nyilvánvaló, hogy számos lehetőség van arra, hogy elrejtse vagy eltávolítsa a tetoválást, de ez biztosan nem lesz olyan, mint korábban (tetoválás előtt).

A tetoválásról gondoskodni kell, mert a test része lesz. A gyakori napsugárzásnak rontó hatása van a tetoválásaira, és a valósághű tetoválásokat (apró részleteikkel és összetett felépítésükkel) nagymértékben befolyásolja.

A második dolog, amit figyelembe kell venni, az a tetoválóművész választása. A tetoválóművészek manapság könnyen elérhetők, és viszonylag könnyű időpontot is egyeztetni velük. Először végezzen kutatást, találjon néhány információt a tetoválóművészről és munkásságáról.

A neves tetoválóművészek többsége rendelkezik közösségi oldalakkal, ahol bemutatja portfólióját. A népszerű közösségi média platform az Instagram lenne, ahol a tetoválóművészek közzéteszik kész termékeiket.

A harmadik szempont, amelyet szem előtt kell tartani, a reális tetoválás elhelyezése. Amint azt korábban említettük, a reális tetoválásnak megfelelő elhelyezésre van szüksége a testén, hogy hatásai maximálisan kihasználhatók legyenek. Ideális esetben ezek olyan helyek lennének a testében, amelyek széles bőrterülettel rendelkeznek, mint például a hát, a bicepsz stb. Ez elegendő teret ad a tetoválóművésznek a munkához, és így a legjobb eredményt nyújtja.

A legjobb realizmus tetováló művészek megtalálása

Manapság meglehetősen könnyű tetoválóművészeket találni szinte bárhol. Néhányan üzletekben dolgoznak, míg mások önállóan, és tetováló stúdiójuk van.

A helytől függetlenül nem tart sokáig, hogy művészet keressen. Dél -Koreát érdemes megemlíteni a remek tetoválások miatt, csak egy fejjel.

Ha Dél -Koreában tetoválást tervez, ellenőriznie kell, hogy a tetoválóművész rendelkezik -e orvosi engedéllyel. A dél -koreai kormány szigorú szabályokat vezetett be a tetoválás gyakorlatára vonatkozóan.

A föld alatti üzemeltetés börtönbüntetéshez és súlyos pénzbírsághoz vezethet. Az alábbiakban bemutatjuk a legismertebb tetoválóművészeket, akik realizmusukat gyakorolják alkotásaikban.

Nagyon nagy a keresletük, és minden bizonnyal eltart egy ideig, és előzetes foglalást igényelhet, mielőtt testét tetováltatná. Lehet, hogy még hónapokat kell várnia, mielőtt befújhatja a testét.

 • Dmitrij Szamohin Ukrajnából
 • Keith „Bang Bang” McCurdy az USA -ból
 • Sivak, New York, USA
 • Den Yakovlev Oroszországból
 • Youyeon Dél -Koreából
 • Nikko Hurtado, Los Angeles, Kalifornia
 • Niki Norberg, Svédország
 • Matteo Pasqualin, Olaszország
 • Tony Santos, Sao Paulo, Brazília
 • David Corden, Edinburgh, Skócia
 • Sean McCready, Honolulu, Hawaii
 • Ben Painter az angliai Birminghamből
 • Matt Jordan Új -Zélandról
 • Rob Richardson az Egyesült Királyságból

Ezek az emberek arról híresek, hogy tetoválásokkal életszerű művészetet hoznak létre. Dmitriy Samohin például többszörösen díjazott tetoválóművész, és világszerte elismerten az egyik, ha nem a legjobb tetoválóművész, aki használja reális tetoválás stilizáció.

Egyesek nagyobb hajlandósággal vagy szakértelemmel rendelkeznek csak a feketék és a szürke színek használatában, míg mások kereshetők élénk és kényes színhasználatuk miatt. Mások mindkettőt megtehetik.

Ezek az emberek csak néhány kiválasztott, de már láthatja, hogy a világ különböző részein találhatók. Ez azt jelenti, hogy egyre több olyan tetoválóművész van, aki képes felfogni a realizmus fogalmát és alkalmazni tudja azt a munkájára.

A tetoválóművész megtalálása sokkal könnyebb, mint gondolná, de a fő gond az lenne, ha a művész képes életre kelteni az ideális tetoválást.

Manapság a legtöbb tetoválóművész rendelkezik Instagram -fiókkal, ahol közzéteszi munkáit, és néha még az egész folyamatot is, nem csak a végterméket. Megnézheti, hogy stílusuk megfelel -e az ízlésének. Ez segíthet felmérni a tetoválóművészek képességeit, hogy megvalósítsák az ideális tetoválásmintákat.

reális tetoválások a koponyákról a kézben és a felső testrészbenA kép forrása: Clem Onojeghuo in Pexels

Végső gondolatok

Az önkifejezés szabadsága az ember önbecsülésének és személyes fejlődésének szerves része. Val vel a művészet, mint kifejezési lehetőség, és mivel a tetoválás a médium, feltételezhető, hogy a tetoválás tökéletesen elfogadható kifejezési mód, és nem szabad sztereotipizálni, mint az élet kellemetlenebb oldala felé hajló személyt.

Praktikus előnyei mellett a tetoválás általános esztétikája a nagyfokú önbizalom. Amíg internalizálja a fent említett szempontokat, nagyjából jó lesz. Mindig az lesz a legjobb, ha olyan előadót választ, akivel kényelmesen dolgozik.

Először egyeztessen megbeszélést és konzultáljon – beszéljen arról, hogy mit szeretne tenni, elvárásokról stb., Hogy nyugalma és magabiztossága legyen a tetováláskor!