Több fizetést kaphat munkájáért 3 egyszerű módon

Miért keres kevesebbet, ha többet kap ugyanazért a munkáért? Az, hogy az ügyfél többet fizessen, elsőrendű feladatnak tűnhet, de valójában ez sem rakéta tudomány.

Szabadúszóként mindenki több pénzt szeretne keresni. Ennek érdekében lehet, hogy egyre több ügyfelet szeretne összegyűjteni, de a mai versenypiacon függőlegesen, nem vízszintesen kell bővülni.

Vannak módok, és igen, egyszerű megérteni és végrehajtani őket. A 3 módszer, amely segíthet a bevételek növelésében, nem átverő trükkök, varázslatos tabletták, vagy ostoba értékesítési taktikák. Vannak egyszerű változtatások azon, amit már csinál, ami miatt ügyfelei többet akarnak fizetni Önnek.

Olvassa el alább és fedezze fel.

Ha tetszik ez a cikk, akkor érdekelheti néhány régebbi cikkünk Hogyan lehet pénzt keresni a blogjáról, 10 módja az online pénzkeresésnek, dollár- és közösségi médiaügyletek, valamint közzététel más blogokon, szemben a saját bloggal.

1. Küldje el ügyfeleit relaxációs módba

Ha az ügyfélnek meg kell tennie, akkor miért fizetne érte? Fizetne egy farmerért, amelyet nem vett meg? Ha többet szeretne kihozni az ügyfél zsebéből, akkor érezze jól magát, mint az uborka, és tudatosítsa benne, hogy nyaral. A feszültségmentes munka egy élet definíciója. Nem számít, hogy rendelkezik-e ehhez szükséges tudással és tapasztalattal, ébredjen fel, mielőtt megteszi, és fejezze be, mielőtt felveszi a cipőjét.

Szabadúszóként az Ön feladata, hogy gondtalan szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, folyamatosan. Oldja meg a problémákat, mielőtt azok (problémák) felmerülnek. Miután ezt megtette, nem okoz problémát a magas számlák emelése ügyfeleinek. Mivel senkit nem érdekel, hogy jól megtervezted -e az X dolgot, vagy egy mesés dolgot, akkor nem egyszerűsítik az életüket, de te igen.

Az elégedettség, a béke és a gondtalanság legyen az összes prezentáció, ppts, beszélgetés és levél középpontja. Hagyja, hogy az ügyfél érzékelje ezt minden részében. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy betartsa az ígéreteket. Legyen hajlandó mindent megtenni az ügyfél érdekében. Vállalja a felelősséget a legapróbb dolgokért.

2. Használj ígéretes szavakat

Hangozzon meggyőzőbben szavaiban és tetteiben. A hang lehetséges, nem valószínű. Minél meggyőzőbbek a szavak, annál nagyobb az esélye, hogy többet fizetnek. Ez hüvelykujjszabály, nincs nagy kinyilatkoztatás. De ettől még érvelni kell. Hogyan akarhat egy ügyfél többet fizetni, ha nem győződik meg arról, hogy megéri a pénzt?

ABC

Győzd meg őket – megfogalmazásodban, telefonodban, előadásodban, javaslatodban, mindenhol:

  • Cserélje le a “talán” kifejezést ?? „garantált vagy *kockázatmentes üzlettel *” ??
  • Használja a „mindenképpen” kifejezést ?? a “megpróbálom” helyett ??
  • Fókuszáljon a funkciókkal szembeni előnyökre.
  • És hogyan növeli esélyét a kívánt eredményre

Más szóval, szavakkal úgy, hogy az ügyfele nyugodtnak érezze magát, amikor veled dolgozik. Hagyja, hogy jól érezze magát. Érezze ügyfeleit, hogy megérte az összeget. De ez nem jelenti azt, hogy az ígéretek szavakra korlátozódnak. Győződjön meg arról, hogy megfelel a kötelezettségvállalásoknak. Hazug vagy csaló gyakorlatok végleg véget vetnek az ügyfelekkel fenntartott kapcsolataidnak.

3. Minél több, annál jobb

Láttad a sok „Vásárolj egyet kapsz ingyen” ?? ajánlatok a bevásárlóközpontokban? Emlékszel arra, ahogyan megragadtál, és végül kétszeres mennyiséget vásároltál? Csak inkubálja az üzletet a munkájában. Töltsön fel díjat egyért, és adjon pár szolgáltatást díjmentesen. Akárcsak azok a borongós, de működő sorok, mint a „de várj, rendelj most és INGYEN bedobjuk az A, B és C!” ??

Íme néhány a jobb megértés érdekében:

Nem értékesítő cégeket és ajánlatokat láthat folyamatosan:

  • Vásároljon 2 db -ot, a harmadik ingyen.
  • Vásárolja meg a fő alkalmazást, és dobjuk be ezt a másik alkalmazást 1/2 kedvezménnyel.
  • Iratkozzon fel a prémium szintre, és mi ingyen adjuk oda a dolgunkat.
  • Minden A megrendeléshez ingyenes B és C jár.
  • És így tovább.

Mivel a saját főnöke vagy, alkoss üzletet az ügyfélnek megfelelően, és szüntesd meg a lehetőséget. Az ehhez kapcsolódó előnyök kötegével az ügyfél vonzóbbnak fogja találni az ajánlatát, mint a versenytársai. Még akkor is, ha valamivel többet fizet, mint a versenytárs, az ügyfél veled megy. És soknak kell lennie, mivel még több előnyt fog nyújtani a kért áron, függetlenül attól, hogy ezek milyen előnyök.

De mindig győződjön meg arról, hogy az ingyenes dolgok rémálomnak bizonyulnak az Ön számára. Egyszerű feladatoknak kell lenniük, amelyek nem sok időt vesznek igénybe.

És ezzel növeli annak esélyét, hogy ügyfelei többet fizetnek. Egyszerű & Világos, ugye?

Görgessen vissza, hogy gyorsan összefoglalja a bevételek nagy változásához szükséges apró trükköket. Az utolsó szó: az ügyfél az Isten. Csak a kedvében kell járnia.