Vörös köröm minták

köröm szeretet design

Lenyűgöző vörös és zöld köröm minták

Most, hogy hivatalosan december elseje van, nincs olyan messze a karácsony. Az ünnepek két legismertebb színe a piros és a zöld. A piros lehet a Mikulás ruhájából, a zöld pedig a gyönyörű karácsonyfákból, amelyeket mindannyian szeretünk díszíteni. Vannak más karácsonyi színek is, amelyeket mindenki ismer és szeret, de a piros és a zöld minden bizonnyal az a kettő, amellyel mindenki szokott járni, beleértve a körömmintákat is.

Annak érdekében, hogy megmutassuk, mennyire hűvös lehet a piros és zöld a körmök számára, összegyűjtöttünk néhány elragadó vörös és zöld köröm mintát! Tudjuk, hogy miután befejezte ezt a listát, új értékelést kap arról, hogy mennyire kreatív lehet mindössze két körömszínnel. Rendben, mindent elmondtunk ezekről a körmökről, mert mindenkinek látnia kell őket. Készen áll, hogy megnézze a piros és zöld köröm minták listáját? Ha igen, akkor most lépjen tovább, és görgessen lefelé.

Fél vörös Fél zöld köröm arany és ezüst csíkkal, piros és zöld pöttyökkel

Most ezek a körmök igazán ünnepiek karácsonyra a félig vörös és félig zöld mintákkal, az ezüst és arany csík pedig a piros és zöld pöttyökkel úgy néz ki, mint az ajándékok köré kötött szalag.

Sima körmök piros és zöld tippekkel és ezüst örvényekkel

Ezek a körmök francia manikűr stílusúak, de a tippeken vörös és zöld csillogó színeket használnak, és némi hangulathoz ezüst örvényeket is hozzáadnak, amelyek szintén karácsonyi szalagnak tűnnek.

Piros és zöld köröm tippek Holly -val

Vannak olyan nők, akik csak a körmeiket akarják csinálni, ennek a hölgynek pedig zöld csíkjai vannak, piros csíkkal, és ehhez a karácsonyi tapintáshoz magyalága van az egyik körmön!

Gyönyörű vörös és arany köröm minták

Két karácsonyi szín a körmökön, kivéve a piros és a zöld, piros és arany! A piros karácsonyra mindig a Mikulást képviseli, de az arany valójában bármit képviselhet, a fa díszeitől az ajándékok csomagolásához használt szalagon és papíron. Az arany fénye és a vörös sötét valójában szépen összeillik még a karácsonytól eltérő dolgokra is, például a körömmintákra. Nem hiszel nekünk? Olvass tovább!

Mindenhol kerestük, hogy találjunk néhányat ezekből a gyönyörű vörös és arany köröm mintákból, és tudjuk, hogy mindannyian igazán szeretni fogjátok őket. Miután elvégezte a piros és arany körmök listájának megtekintését, látni fogja, hogy milyen szépen illeszkednek egymáshoz, sőt, elmehet a körmét elvégezni, és kérheti ezt a két színt. Oké, eleget mondtunk, mert nincs elég szó ahhoz, hogy leírjam, milyen gyönyörűek ezek a körmök! Készen áll arra, hogy megnézze a piros és gól körmök listáját? Ha igen, akkor most lépjen tovább, és görgessen lefelé.

ABC

Fényes vörös körmök egyetlen arany pontozott körmökkel

A csillogóbb körmök lehetnek, annál jobbak, és nézd meg ezeket a fényes vörös körmöket egyetlen arany pöttyös körömmel, ezek valóban valami!

Arany csillogó körmök egyetlen vörös körömmel, hópelyhekkel

Ezek a körmök többnyire arany csillogással vannak festve, de van egyetlen köröm, amelyen piros hópehely található, és ez biztosan szép módja a körmök díszítésének.

Vörös körmök arany csíkokkal és arany pöttyökkel

Nézd meg, milyen divatosak ezek a körmök a piros hegyekkel, valamint arany csíkokkal és arany pöttyökkel!

Gyönyörű piros festett köröm képek

Manapság a nők körömszalonokba mennek, vagy körömápolási készleteket vásárolnak, és mindenféle szórakoztató és őrült módon csinálják körmeiket, rengeteg dekorációval és csillogással. Néhány nő azonban inkább a klasszikusabb megjelenést részesíti előnyben, amikor körmét végzi, és összegyűjtöttünk néhány gyönyörű vörös festett körömről készült képet. Nem vagy meggyőződve arról, hogy a vörös köröm szórakoztató lehet? Nos, nézzük meg!

Ígérjük, hogy ha egyszer szemügyre veszi ezeket a gyönyörű vörös körmöket, új értékelést kap a sima körmökről, amelyek a vörös különböző szép árnyalataiban készülnek! Szóval, kezdjük!

Vörös körmök 1

Nézd ezt a szép kézzel festett, gyönyörű tűzoltóautó -vörös árnyalatú! Bár ezeken a vörös körmökön nincs díszítés, mégis fényesek és gyönyörűek!

Vörös körmök 2

Néhányan ránézhetnek ezekre a körmökre, és azt mondhatják, hogy ez nem vörös, hanem gesztenyebarna vagy bordó. Azonban a tény az, hogy a piros különböző árnyalatokban jelenhet meg a színtáblán, és ezek a körmök még mindig gyönyörűek.

Vörös körmök 3

Ez a piros árnyalat nem olyan sötét, mint a tűzoltóautó vörös vagy a bordó, de mégis egy sima szín, ami mesésen néz ki.