41 elbűvölő NYE körömötlet, amit látnod kell

31. Glitzy Marble Nail Art NYE -hez

Ezután mutatunk egy csillogó és divatos körömötletet. Minden köröm más és tartalmaz csillogást, ombre -t és márványművészetet. Szeretjük ezt a formatervezést, mert egyesíti a kötelező körömtrendeket. Ha saját maga hozza létre a megjelenést, online oktatóanyagokat találhat az ombre és a márványművészetről. Ezenkívül csak néhányat használhat a tervek helyett. Ha azonban a mani viselését választja, szuper stílusos lesz.

Fényes márvány körömdíszítés NYE ​​-hez

Forrás: @clsnail_artist

32. Egyszerű szürke és csillogó körmök

Korábban gyönyörű szürke dizájnnal rendelkeztünk. Ha tetszett az ötlet, akkor ezt is látnia kell. Ehhez a megjelenéshez néhány köröm fényes szürke, néhány pedig ezüst csillogás. A szürke és a csillogás olyan csillogó és ragyogó kombináció. Ez egy lenyűgöző megjelenés, és ezt újra létrehozhatja, vagy az összes szürke körmét egy csillogó ékezetes körmével finomabb mani.

Egyszerű szürke és csillogó körmök

Forrás: @nailsbysab

33. Glam Gold Nail Art Design

Egy ilyen alkalom, mint a NYE, tökéletes alkalom, hogy csillogást és csillogást adjon a körmének. Ez a következő kialakítás tökéletes. Az egyik köröm arany króm, az egyik csillogó, a többi köröm meztelen, strasszos. Lenyűgöző megjelenés, amely nagyszerű azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a bling -et. Ennek a mani -nak ezüst változata is fantasztikusan nézne ki.

Glam Gold Nail Art Design

Forrás: @loveeffectnails

34. Fekete körmök ezüst csillogással

A következő körömötlet egy másik glam black dizájnt tartalmaz. Ehhez a megjelenéshez az egyik köröm fekete, a többi fekete, ezüst csillogással. Ez egy gyönyörű mani és fekete -ezüst tökéletes megjelenés együtt. Szeretjük ezt a dizájnt, mert kiválóan alkalmas a parti szezonra. Ezek a körmök arany csillogással is csodálatosnak tűnnek. Talán mindkét színt használhatja a vegyes fém megjelenéshez.

Fekete körmök ezüst csillogással

Forrás: @shuey_cortez

35. Rövid matt fekete körmök csillogással

Ha szereted az ombre -t és a csillogást, akkor látnod kell ezt a következő ötletet. Néhány köröm egyszerűen matt fekete, néhány köröm csillogó ombre, és mindkét kezén egy köröm fekete ombre kialakítású, csillogó csíkkal. Lenyűgöző megjelenés és divatos is. Az ilyen körmök tökéletesek egy partira. Hozza létre újra az egész megjelenést, vagy csak egyet -kettőt a tervekből.

Rövid matt fekete körmök csillogással

Forrás: @tami_tamichka

36. Matt szürke és ezüst csillogó körmök

Ezután egy újabb szürke megjelenést mutatunk. Két köröm szürke strasszos, a többi ezüst és csillogó. A szürke és ezüst csillogás olyan elegáns és elegáns kombináció. Egy ilyen körömterv illik a NYE -hez, de télen és azon túl is viselhető az elegáns szürke köröm színe miatt. A finomabb megjelenés érdekében újra létrehozhatja a manit csillogás nélkül. Minden szürke köröm strasszokkal gyönyörűen nézne ki.

Matt szürke és ezüst csillogó körmök

Forrás: @emilyyafai__nailartist

37. Fekete és arany téli körmök

Ez a következő körömötlet tökéletes télen és NYE ​​-ben. Az egyik kör fekete, hópehely kialakítással, az egyik köröm fényes és fémes, a többi csillogó. Ez egy glam design, amely ünnepli a különleges alkalmat és a szezont is. Kézzel festheti a hópelyheket, vagy használhat sablont a finomabb befejezéshez. A sablonok online vásárolhatók.

Fekete és arany téli körmök

Forrás: @nailsbyemmak

38. Fekete és arany NYE körmök

Szeretjük ezt a következő körömtervezést, mert annyira elegáns, csillogó és stílusos. A szögek közül kettő matt fekete, az egyik csillogó és egy arany. Ez a színkombináció lenyűgöző. Az arany és a csillogás csillogást kölcsönöz, míg a fekete annyira elegánsnak tűnik. Ezt újra létrehozhatja, és a hüvelykujj körmét bármelyik színre festheti, a fekete gyönyörűen nézne ki.

Fekete és arany NYE körmök

Forrás: @amelasnailz

39. Csillogó NYE körmök órával

Ha szereted ünnepelni az éjféli órát a NYE -n, akkor ez a körömötlet neked való. Ehhez a megjelenéshez néhány köröm fekete és csillogó, az egyik arany és csillogó, az utolsó kör pedig fehér, óra kialakítással. Az óraszeg az egyik kedvencünk, mert tökéletes a NYE -hez és az új év behozatalához. Bármilyen körömkialakítással újrateremtheti az órát, és kézzel festheti vékony ecsettel.

Csillogó NYE körmök órával

Forrás: @melissarenea

40. Stílusos fekete körmök ezüst körömlappal és csillogással

Ezzel a formatervezéssel stílusosan átalakíthatja körmeit a NYE számára. Az egyik köröm szürke, a másik csillogó, a többi fényes fekete. A fekete körmök közül kettő ezüst csíkos kialakítású. Az ezüst és a fekete olyan divatos kombináció. A fekete körömfestést fekete körömlakkal és ezüst körömszalaggal készítheti el.

Stílusos fekete körmök ezüst körömlappal és csillogással

Forrás: @leke_ufa

41. Champagne Accent Nail

Ezután van egy másik pezsgős körömötletünk. A legtöbb köröm matt fekete, az egyik arany és csillogó, az utolsó kör pezsgős furulyás. Ez a tökéletes módja annak, hogy megünnepeljük a NYE -t, mivel a legtöbben szeretjük pezsgővel élvezni az éjféli ütést. Kézzel festheti a fuvolát, és online oktatóanyagok vannak. Ehhez a manihoz még hozzáadhatod az óratervet, amelyet korábban megosztottunk.

Matt fekete és csillogó pezsgőfuvolával

Forrás: @melcisme

Reméljük, megtalálta a tökéletes NYE ​​manikűrjét.