41 babazuhany, amit a vendégek szeretni fognak

31. Aranyos gyertya

A következő ötletünk egy gyönyörű gyertya. Ez a gyertya kis dobozban érkezik, elöl aranyos üzenettel. Hűvös szívesség ötlet, mert mindenki szereti a gyertyákat, így ezek hatalmas sikert aratnak a vendégek körében. A gyertyákat személyre szabhatja bármilyen üzenettel is, így nagyon egyedivé teheti gyertyáit.

Aranyos gyertya, mint a baba zuhany kedvence

Forrás: @karson_gyertya_alkotások

32. Imádnivaló “It’s a Girl” Kedvenc dobozok

Ha azt tervezi, hogy feltárja a baba nemét a zuhany alatt, akkor miért nem teszi ezt kreatív módon? Itt vannak szép dobozok, amelyeken ez olvasható: Ez egy lány. Amikor vendége megkapja pártja szívességét, egy újabb meglepetésben is részesül, ha megtudja a nemet. Fiúknak is kaphat hasonló dobozokat. Az ilyen dobozok is nagyszerűek lesznek, ha már mindenki tudja a nemet.

Imádnivaló Ez egy lánykedvenc doboz

Forrás: @ekeventdesign

33. Aranyos „Egy baba sör” ötlet

Korábban egy kávé szívességet mutattunk be. Következő ötletünk azoknak szól, akik szeretik a teát! Itt vannak kis címkék, amelyek személyre szabottak, és aranyos üzenetük is van, amely így szól: „Egy baba készül”. Ez egy olyan kreatív és egyedi ötlet. Az ilyen címkéket kis teacsomagokra helyezheti, és szívességként odaadhatja őket.

Aranyos baba főzési ötlet

Forrás: @paperiecreations

34. Zuhanyozás

Ezt követően van egy másik kényeztető párti szívességünk. Ehhez a baba zuhanyhoz kis táskákat készítettek, és mindegyik tartalmaz egy tusfürdőt és egy kártyát. A kártyán ez olvasható: „Köszönöm, hogy lezuhanyoztad a mi édes édes borsónkat”. Olyan aranyos ötlet! Az ilyen táskákat könnyű lesz újratelepíteni, és tetszés szerinti tusfürdőt tehet bele.

Aranyos, barkács baba zuhany előnyök

Forrás: @mommymellcreates

35. Tüll gyertyák

A következő ötletünk több gyertyát tartalmaz. Ezek a gyertyák személyre szabottak és rózsaszín tüll borításúak. Az ilyen gyertyák gyönyörű választás a baba zuhany kedvéért, és akár olyan zacskókba is teheted őket, mint a korábban bemutatott tutu táskák. A gyertyák az alábbi oldalon érhetők el, és kékeket is választhat.

Tüll gyertyák - Baba zuhany szívességek

Forrás: @ysabellacreations

36. Édes mézes cukorradír

A következő ötlet, amit meg kell mutatnunk, egy másik bozót. Ez egy mézes és levendulacukor bozót, és gyönyörűen díszített. Ezek tökéletesek a baba zuhanyhoz, különösen akkor, ha méh témájú baba zuhany van, amely népszerűnek tűnik. Minden vendég szeretni fogja az ilyen szívességet.

Édes mézes cukorradír

Forrás: @smittendesign_by_amanda

37. Hello Kitty pelenka

Gondolkodik azon, hogy küld egy kis köszönőlapot? Akkor fontolja meg egy ilyen kialakítást. Itt van egy aranyos Hello Kitty papír pelenkánk. Ez eredetileg egy meghívó volt, de írhat egy kis üzenetet, hogy megköszönje a vendégeknek, hogy eljöttek zuhanyozni, és átadhatta őket családjának és barátainak. Csak adja ki ezeket, vagy tegye egy kis zacskóba a többi szívességgel.

Hello Kitty pelenka meghívó

Forrás: @ysabellacreations

38. Glam Bee Happy Boxok

Ezután van egy másik ajándékdoboz ötletünk. Ezeken a kis dobozokon glam dekoráció található „Bee happy” címkével. Hozhat létre hasonlót a baba zuhanyhoz. Esetleg címkével is elláthatná a „Mit fog méhezni” feliratot, amely arra készteti az embereket, hogy találgassanak a baba neméről. Ezeket a dobozokat olyan kis finomságokkal töltheti meg, mint a korábban bemutatott mézradír.

Glam Bee Happy Boxok

Forrás: @ekeventdesign

39. Aranyos gyertya kedvesség ötlet

Ha gyertyákat választ a babazuhany kedvéért, akkor kis címkéket helyezhet rájuk. A gyönyörű címkék üzenetet tartalmaznak a gyertya meggyújtásáról, amikor a baba megszületik. Ez egy elképesztő ötlet, és különlegessé teszi a szülést, hiszen tudja, hogy családja és barátai meggyújtják a gyertyájukat az újszülöttért. Bármilyen gyertyára ragaszthat ilyen címkéket.

Aranyos gyertya kedv ötlet

Forrás: @pinkcarnationstudio

40. Csillogás Csillogás Kis csillag szívességek

A szappan egy másik gyönyörű baba zuhany szívességi ötlet. A baba zuhanyhoz ilyen szappanokat adhat családjának és barátainak. Ezek a szappanok élénk színűek és személyre szabott címkékkel rendelkeznek. Bármilyen szappant választhat, bármilyen színben és bármilyen illattal. A címkék úgy is kialakíthatók, hogy megfeleljenek a babazuhany témájának.

Csillogás Csillogás Kis csillag szívességek

Forrás: @suds_by_stacy_and_more_

41. Egyedülálló babakészítő bájitalcímke

Láthattuk, hogy a baba bájitalt készít a baba zuhany témájával, mint például a Harry Potter, és a nemekről kiderül, hogy a „bájital” szín hol mutatja a nemet. Az ilyen aranyos kis bájitalok egyedülálló pártkedvezményt is nyújtanak. Az italokhoz, tusfürdőkhöz és sok máshoz apró címkéket adhat. Ez egy szórakoztató ötlet, amelyet minden vendég szeretni fog.

Egyedülálló csecsemőkészítő címke

Forrás: @partypapercrafts

Reméljük, fantasztikus babazuhany -kedvenceket talált!