41 Karácsonyi terhességi bejelentési ötlet

31. Karácsonyi fotóhirdetés anyával és testvérrel

Ezután újabb szép és tartalmas bejelentésünk van. Ezen a képen a leendő anyuka fagyöngyöt tart a baba dudora fölött, és a leendő testvér aranyos csókot ad a dudornak. Ez a karácsonyi ötlet a fagyöngy miatt, de hordozza az ünnepi üzenetet a család fontosságáról. Ez nagyszerű bejelentés lenne a közösségi média számára, de ezt különleges emlékként is megőrizheti.

Karácsonyi fotóhirdetés anyával és testvérrel

Forrás: @thismommakes

32. Mikulás közlemény a Scan Photo segítségével

A következő bejelentési ötlet ünnepi, szórakoztató és aranyos. Itt van egy másik hirdetőtábla -bejelentésünk, amelyen ez olvasható: „Mikulás korán jött”, a határidő és a beolvasott fotó alatta. Ezt könnyű létrehozni, és használhatja ezt a közösségi médiában, vagy akár a karácsonyi képeslapokon lévő képet is.

Mikulás közlemény a Scan Photo segítségével

Forrás: @nikkiguinn7

33. Kis manót várni

A terhesség bejelentésének másik módja egy póló. Itt van egy ünnepi póló, amelyen az áll: „Kis manót várni”. Létrehozhat egy ilyen karácsonyi fotót, viselheti a hirdetési fotó pólóját, vagy egyszerűen viselheti karácsony napján. Bármelyik meglep mindenkit! Ezt a pólót az alábbi oldalon vásárolhatja meg, más minták is rendelkezésre állnak.

Kis manót várva

Forrás: @liamariedesigns

34. Karácsonyi kártya bejelentése

Ezt követően van egy újabb karácsonyi kártya ötletünk. Ezúttal a kártyán ez olvasható: „Van valami, amit el kell mondanunk”, és harisnya van alatta. Mindegyiket névvel személyre szabják, és van egy harisnya a „hamarosan” címkével. Ez egy aranyos és karácsonyi ötlet. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy egyszerre sok embernek bejelentsd, hogy vársz. Ezeket a kártyákat az alábbi oldalon vásárolhatja meg.

Karácsonyi üdvözlőlap bejelentése

Forrás: @inkandfred

35. Szuper aranyos harisnya ötlet

Ha tetszik a harisnya ötlet, mint a fenti, akkor ezt is szeretni fogja. A leendő szülők két harisnya előtt álltak, és mindketten egy kis baba harisnyát tesznek a kandallóhoz. Ez olyan szép módja annak, hogy megmutassa a világnak, hogy van még egy kiegészítése a családjához. Hozhat létre egy ilyen fotót, vagy tegye a harisnyát a kandallóra a család és a barátok előtt karácsony napján.

Szuper aranyos harisnya ötlet

Forrás: @ashley_hewett_2010

36. Minél több, annál jobb

Szeretjük ezt a következő ötletet, mert olyan ünnepi és aranyos! Ez a közlemény egy szkennelt fényképet tartalmaz egy papírlapon, amelyen a „Minél több, annál jobb” felirat olvasható. A szkennelt fotót cukorkádszív és más ünnepi díszek veszik körül. Ez egy egyszerű és szép ötlet, és tökéletes módja annak, hogy megosszuk híreinket karácsonykor.

Minél több, annál jobb

Forrás: @melissariveraig

37. Szemtelen vagy szép közlemény

Ezután van egy másik szórakoztató és karácsonyi ötletünk. Itt van egy hirdetőtábla, amelyen a szemtelen és kedves szavak vannak felírva. Van egy szkennelt fotó is, alatta a határidő. Ez inkább egy humoros bejelentés, mivel szemtelenül kipipálták. Valami ilyesmit könnyű létrehozni, és nagyon ünnepi lehet, mint a kiemelt vagy finomabb kép. Mindenesetre csodálatos lesz.

Szemtelen vagy szép bejelentés

Forrás: @ruthannecantrelle

38. Szórakoztató bejelentő póló

Korábban a bejegyzésben bemutattuk a póló bejelentési ötletét. Ha ezt szeretted, akkor ezt a pólót is látnod kell. Itt van egy másik dizájnunk. Ez azt mondja, hogy „töltött”, és több lehetőség van alatta. A karácsonyi kedvencek megvannak, de a kiegészítő dobozban baba van és ez be van pipálva. Ez egy szórakoztató és egyedülálló módja annak, hogy elmondja mindenkinek, amire számít. Ezeket a pólókat az alábbi oldalon vásárolhatja meg.

Szórakoztató bejelentés póló

Forrás: @indieamavi

39. Karácsonyi dalhirdetés

A következő bejelentési ötlet egy újabb, karácsonyi dalok ihlette. Van egy babamellény, amire a „Csendes éjszaka, igen, igaz” felirat van írva, és egy hirdetőtábla, amelyen a „Minden, amit karácsonyra akarunk, te vagy” felirat látható. Ez egy szórakoztató és egyedi ötlet, amely tökéletes azok számára, akik szeretik az ünnepi zenét!

Karácsonyi dalhirdetés

Forrás: @cleftlipbeauty

40. Ünnepi és szép fotóhirdetés

A terhesség nem sima vitorlázás, és sok pár számára sem a teherbeesés. Ha tetszik, hogy sokan mások küzdöttek, akkor ez a bejelentés tökéletes az Ön számára. Itt ünnepi fotóhirdetésünk van. Tartalmazza a szkennelt fényképet, a karácsonyi dekorációt és a babamellényt, amelyen az olvasható: „érdemes várni”. Mi is szeretjük a fehér tollas szívet. Ez egy lenyűgöző módja annak, hogy megosszuk a csodálatos híreket az ünnepi időszakban.

Ünnepi és gyönyörű fotóhirdetés

Forrás: @leahnobrega

41. Karácsonyi babamellény

Ha valami egyszerűbbet keres, akkor ez az ötlet az Ön számára. Itt egy minimálisabb fényképes bejelentés. Baba mellényt tartalmaz, vidám és fényes írással. Aranyos kis fák is vannak a háttérben. Ez egy stílusos bejelentés, amely tökéletes a közösségi médiában való megosztáshoz.

Karácsonyi babamellény

Forrás: @archerandella

Reméljük, megtalálta a tökéletes módot arra, hogy karácsonykor bejelentse terhességét!