43 körömötlet a következő Mani inspirálásához

31. Stílusos kék köröm design

A következő design az egyik kedvencünk. Két köröm matt kék, kettő lenyűgöző fehér és kék dizájnnal rendelkezik, a másik két kör pedig meztelen, kék drágakövekkel. A hüvelykujj körmeit is csak kékre festheti. Ez egy merész körömötlet, és feldobja a megjelenésedet. Ismételje meg az egész manikűrt, vagy csak egyet -kettőt a tervekből.

Stílusos kék köröm design

Forrás: @körömkoktél

32. Matt lila körmök

Stílusos, de könnyen hordható köröm dizájnt keres? Akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt matt lila körmeink vannak. A lila szín annyira élénk és élénk, hogy kiváló árnyalatú lehet nyáron. Ez egy egyszerű ötlet, de kijelentést tesz. Csak egy normál lila körömlakkra lesz szüksége ennek a megjelenésnek a létrehozásához, mert matt fedőréteget használhat a divatos felület eléréséhez. Természetesen, ha matt körömlakkod van, akkor csak azt használd.

Matt lila körmök

Forrás: @nailcity_gdl

33. Leopárdnyomtatás és vörös köröm design

Ezután egy vad körömötletet mutatunk be nektek. A legtöbb köröm matt vörös, és két hangsúlyos köröm van. Az egyik ékezetes köröm matt, a másik köröm elegáns leopárdmintás mintát tartalmaz. Minden szín és minta csodálatosnak tűnik. Rengeteg oktatóanyag található az interneten, amelyek megmutatják, hogyan lehet saját maga létrehozni a leopárdmintát. Próbálja ki az egész manikűrt, vagy csak a leopárdmintát.

Leopárdmintás és vörös köröm design

Forrás: @amanda.sudolll

34. Sparkly Nude Nail Design

A következő körömötlet, amit meg kell mutatnunk, nagyon szép és elegáns. Minden köröm különböző kialakítású, beleértve az ombre -t, a csillogást és még sok mást. Egy ilyen manikűr tökéletes lenne egy különleges alkalomra, talán egy partira vagy egy esküvőre. Újrateremtheti az egész megjelenést, vagy kipróbálhat egyet vagy kettőt. Ha túl merész, létrehozhat finomabb verziót. Csak használjon kevesebb strasszt és kevesebb csillogást.

Csillogó meztelen köröm design

Forrás: @_allurált

35. Matt fekete és vörös mandula körmök

Egy másik klassz minta, amelyet kipróbálhat a körmén, a csíkok. Ezek a körmök megmutatják, hogyan kell stílusosan viselni a csíkokat. Néhány köröm matt fekete, kettő vörös, az egyik köröm fehér és fekete csíkkal rendelkezik. A csíkok elképesztően jól néznek ki a pirossal és a feketével. Csíkokat készíthet körömszalaggal vagy sablonnal. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbálja ki saját stílusos csíkos kialakítását.

Matt fekete és vörös mandula körmök

Forrás: @dorkanails

36. Rózsaszín és rózsa arany körmök

Ezután van egy glam köröm design. A körmök nagy része világos rózsaszín árnyalatú, és egy rózsaarany színű köröm is van. A rózsaszín arany és a rózsaszín lenyűgözően néznek ki együtt, és ez az egyik kedvenc színkombinációnk. Mindkét kezén egy köröm strasszos kialakítású. Ez egy szép és elegáns manikűr, amely bárki számára csodálatosnak tűnik.

Rózsaszín és rózsa arany koporsó körmök

Forrás: @_allurált

37. Nyári korall köröm design

Szeretné, ha a körme nyárias lenne? Akkor válasszon egy ilyen dizájnt! Itt van egy stílusos manikűrünk, amely élénk korall árnyalatokat használ. A köröm minták korallcsúcsokat, arany csíkokat és csillogást tartalmaznak. Ez egy divatos ötlet, és tökéletes lenne a nyári szezonban. Újra létrehozhatja a különböző körömmintákat, vagy kipróbálhat egyet. A korall színek könnyen megtalálhatók az interneten.

Neon korall köröm design nyárra

Forrás: @nailfashionbyjenny

38. Egyedi és színes körmök

Szeretsz egyedi és színes körmöket viselni? Akkor nézze meg ezt a kialakítást. Két kör sima pasztell árnyalatú, három köröm gyönyörű körömrajzot tartalmaz. Ez egy nagyon aranyos és szép köröm design. Az ilyen művészet gyakorlatot igényel, de megéri. Ha nem akarja kézzel festeni a mintát, akkor használhat hasonló sablont.

Egyedi és színes körmök

Forrás: @amanda.sudolll

39. Egyszerű és elegáns körömtervezés

A következő körömötlet egy glam és elegáns dizájn. Két köröm fehér, kettő matt fekete és az egyik kör arany csillogással borított. Szeretjük a színkombinációt, mert olyan stílusos és gyönyörű. A körmök alakja még elegánsabbá teszi a manikűr megjelenését. Ezt újra létrehozhatja, vagy inkább ezüst csillogást próbálhat ki.

Egyszerű és elegáns köröm design

Forrás: @szarvasnails_slc

40. Glam Nail Design Ötlet

Van egy különleges alkalom, és elbűvölő körmökre van szüksége? Ha igen, akkor látnia kell ezt a manikűröt. Két köröm csillogó, az egyik vörös és a másik meztelen. A vörös és meztelen körmöket strasszokkal díszítik. Ez egy lenyűgöző köröm ötlet, és lenyűgözi. Ez tökéletes azokban az időkben, amikor lenyűgözni szeretne.

Glam körömterv ötlet rövid koporsó körmökhöz

Forrás: @szalonka

41. Akt, fekete és Chevron Art

Egy másik divatos minta, amelyet kipróbálhat, a chevrons. Itt van egy manikűrünk, ahol két köröm meztelen, az egyik matt fekete, a másik pedig a chevron kialakítású. Mint látható, a chevronok olyan stílusosak. Ezt a mintát körömszalaggal vagy sablonnal készítheti el. Vannak online oktatóanyagok, amelyek segítenek. Létrehozhatja ezt, vagy bármilyen más színpalettát használhat.

Nude, Black and Chevron Nail Art

Forrás: @badgirlnails

42. Fényes, matt színátmenetes körmök

A színátmenetes körömápolás az egyik legmenőbb megjelenés lett. Ezek a körmök színváltozást mutatnak, mint az ombre, de több színt használnak. Amint itt látható, mindegyik köröm különböző színkeverékkel rendelkezik, hogy szivárványos megjelenést hozzon létre. Ez egy szórakoztató és színes körömötlet, amely tökéletes a nyárra. Ezt újra létrehozhatja, vagy bármilyen színkombinációt használhat.

Fényes, matt színátmenetes körmök

Forrás: @onyxfiles

43. Ombre Mint Nail Design

Ezután baby boomer körmök vannak. A baby boomer körmökön világos rózsaszín és fehér ombre művészet található. Ez olyan, mint a francia ombre vagy a francia fade. Ezek a körmök mindegyike ombre kialakítású, és strasszokkal is díszített. Ez egy csillogó és elegáns ötlet, amely tökéletes lenne egy menyasszony számára. Az ilyen drágaköveket online lehet vásárolni, és körömragasztóval felragasztható.

Ombre menta köröm design strasszokkal

Forrás: @csillag

Ezzel véget értek a körömötleteink, az egyetlen probléma most az, hogy eldöntsük, melyik mintát próbáljuk ki!